-
חוזר: CAPS-MPG תוסף לחסכון בצריכת דלק , מכירים ?
איפה לעזאזל הפיתוח הכימי? איפה הרווח האנרגטי? אני יכול לכתוב כזה דבר על משחת הפלאים של מאיר ואני אפילו עוד לא מהנדס!
זה בדיוק מה שאנחנו אומרים לכם: תקראו את זה טוב, אין שם טיפת הוכחה מדעית. ערימה של תיאורים של תהליכים בלי שום הסבר שהוא לתהליכים! זה כמו לומר שהמשחה של מאיר יוצרת גירוי עז שבתורה מגדילה את נימי הדם ואלו בתורם קולטים עד 50% יותר דם, מה שמאריך לכם את אבר המין. זה פחות או יותר מה שכתוב שם, חוץ מהיסטוריה ארוכה על ג'רי לאנג (אני יכול לכתוב לעצמי היסטוריה יותר יפה), היסטוריה של מוצרים כימים אורגניים, התפתחות התחום וכד'... מישהו אמר שזה אפשרי? איפה יש הוכחה מדעית לכך שזה אפשרי? אין.
עכשיו תחשבו מה זה היה עושה לאבר המין שלכם אם הייתם משתמשים במשחה. יארך יאריך, אבל באיזה מחיר? אם הם מוכנים לרמות אתכם כך בעובדות מדעיות שלא קיימות, אולי ה37% האלו הם של פגיעה במערכות וקיצור התוחלת שלהם? אנשים שאפילו לא יודעים מה הם צריכים לחפש במסמך הזה מנסים למכור לכם אותו כהוכחה, כי הוא מלא במילים מפוצצות! וואו! אתם סומכים עליהם שיכניסו משהו למנוע שלכם?
-
נסה שוב, נוכל. מכסחות דשא עובדות על מנוע ארבע פעימות, או על מנוע חשמלי.
-
אני יודע!! מנוע של מכסחת דשא עם גלולות FFI!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ronshiv
מכסחת דשא למשל
רון, תביא לי אחת כזו ואני קונה.
שמעתי שהן חסכוניות בדלק כי יש רק פעימה אחת.
לעניין, בציטוט שהבאת, מלבד הרבה מלל מופיע המשפט הבא:
I did sign a nondisclosure agreement with the manufacturer and owner of the technology in order to get information for this paper and cannot disclose any trade secrets.
אני לא יודע מה הרקע שלך, אבל כאן יש הרבה מהנדסים.
אני מגיע מעולם הביולוגיה / ביוטכנולוגיה.
בין היתר אני עובד עם אנשים שמפתחים פטנטים / רושמים פטנטים וסוקרים פטנטים בתחום הביו-טק.(תבדוק מה זה סוקר פטנטים, לך זה חשוב במיוחד).
אותו הסכם שעליו חתם מיודעינו אומר בעצם:
"הכל סודי, אני לא יכול לספר לכם איך זה עובד,(וגם אם אני רוצה יתבעו לי את הצורה).
עכשיו אתם יכולים להמשיך לקרוא את הררי הבולשיט שאני כותב, הסבר לא תקבלו."
-
חנן, נמרוד וכל השאר (מפיצים או משתמשים,שונאים ומעריצים)
אני מעיד רק על עצמי. לי זה עובד. אם תאספו בפורום כ 90 ש"ח או אם נמרוד (או כל בודק אחר בטעם הפורום/עיתון) רוצה כתבה אמיתית שבדקה את המוצר במקצועיות (כמה מיכלי דלק) ושילחץ על דוושת הגז כמה שבא לו העיקר שיעשה את זה גם במיכלים ללא המוצר וגם במיכלים עם המוצר.
אני מוכן לקבל חזרה כל מוצר שלא נעשה בו שימוש.
כמו כן אין לי שום צורך בגושפנקא של הפורום ולכן אני מזמין אותכם במקום לכתוב הררי מילים לנסות. זה הכי פשוט. אחרי זה תופיע בעיתון כתבה "ניסינו" ואז התוצאות יהיו מעניינות. עד אז "הכל דיבורים" ויש מקום באינטרנט לכתוב עוד מליון דפים בפורום הזה.
אני איש מחשבים ולא טכנאי/מכונאי/משפץ/מהנדס רכב. לא מתיימר להבין בתאי בעירה. הדבר היחידי שבו אני מבין זה האופנוע שעליו אני רוכב ובתור שכזה אני מאוד מחובר למנוע ולרעשיו ותיצרוכתו ולי זה עובד. אתם מוזמנים לשלוח מישהו אלי לקנות כמה כדורים לניסיון והוא יקבל חשבונית ושיהיה לו לבריאות (וגם לרכב שלו).
נכנסנו למכירת המוצר בגלל שניסינו אותו והוא הניב את התוצאות המצופות (לקח חודש מהרגע שהתחלנו לנסות עד שהתחלנו למכור) ואנחנו שמחים לשווק אותו ביחד עם עוד 8500 מוצרים שאנחנו משווקים במסגרת חנות המחשבים,צעצועים,מיטות מים וחלקי אופנועים באינטרנט. (ולא בדקנו כל צמיג,כבל,דיסק קשיח,בובה וכל השאר)
-
יודע מה?
אני מרים את הכפפה!
יש לי בבית מכסחת דשא (מהדור הישן, 4 פעימות, לא פעימה אחת כמו אלו מהדור החדש), היא עובדת מצויין.
אני מוכן לסכן אותה ולהשתמש במוצר.
אתה כזה בטוח, תן לי את הגלולות בחינם, אני אשלם על הדלק (כמעט 7 ש"ח לליטר היום, זה רק פיר שגם אני אשקיע משהו).
נערוך את הניסוי.
אם אתה מראה לי חיסכון בדלק, אני מבטיח לקנות 6 חודשים של באנר פירסום באתר זה ולפרסם לך את המוצר.
הולך?
אין לך מה להפסיד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי barak4*4
יודע מה?
אני מרים את הכפפה!
יש לי בבית מכסחת דשא (מהדור הישן, 4 פעימות, לא פעימה אחת כמו אלו מהדור החדש), היא עובדת מצויין.
אני מוכן לסכן אותה ולהשתמש במוצר.
אתה כזה בטוח, תן לי את הגלולות בחינם, אני אשלם על הדלק (כמעט 7 ש"ח לליטר היום, זה רק פיר שגם אני אשקיע משהו).
נערוך את הניסוי.
אם אתה מראה לי חיסכון בדלק, אני מבטיח לקנות 6 חודשים של באנר פירסום באתר זה ולפרסם לך את המוצר.
הולך?
אין לך מה להפסיד.
מסכים.
תראה את הניסוי של MIXAEL בעמוד הראשון של שירשור זה.
אם אתה מתכוון לבדוק כמוהו, בוא כך ממני כדור אחד מתנה.
הולך?
-
[QUOTE=barak4*4]יודע מה?
אני מרים את הכפפה!
ברק היקר.
קודם כל נראה לי קצת מגוחך לבדוק את זה על מכסחת דשא אבל זה יעבוד גם שם אם תקפיד על ההוראות. כדאי שתיקח איתך עוד חבר אמין מאוכלוסיית הפורום (חבל שנמרוד לא עשה את זה מזמן עוד לפני שכתב כתבה מהאינטרנט לעיתון). אנא ערוך את הבדיקות הראשוניות כדי לדעת את הצריכה הממוצעת הנכונה.
בעצם הנה קישור לאיך למדוד. תרגם את זה למכסחת דשא...
http://www.plonter.co.il/ffi/how2.doc
השלב השני (אחרי המדידות) זה לקנות את המוצר. בוא ותקנה גלולה או שתיים (כמו שהבנת אני לא מתכוון לתת לאף אחד מתנה) עם חשבונית (או שלח מישהו שגר באיזור כדי לחסוך דמי משלוח מיותרים) ואז אל תשכח לפרק את הגלולה כדי לשים כמות נכונה של המוצר יחסית למיכל הקטן של המכסחה). תאמין לי שמה שאני ארוויח ממך זה 3-4 שקלים וזה לא יעשה לי את החודש.
אני בטוח שהתוצאות לא יאחרו לבוא וכולם יראו אותם פה
צור איתי קשר במסרים לתאם ואחזור אלייך טלפונית
תודה
-
רון יותר נדיב ממני. קח ממנו 8)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ronshiv
מסכים.
תראה את הניסוי של MIXAEL בעמוד הראשון של שירשור זה.
אם אתה מתכוון לבדוק כמוהו, בוא כך ממני כדור אחד מתנה.
הולך?
שלח לי מספר טלפון בהודעה פרטית, אני אתאם איתך את איסוף הגלולה (גלולות לא? אמרתם שצריך יותר מפעם אחת).
אני מזמין אותך את פלונטר ואת כל משתתפי הדיון אלי הבית לראות את הניסוי הלא מדעי בעליל הזה.
-
[QUOTE=plonter]
ציטוט:
יודע מה?
אני מרים את הכפפה!
השלב השני (אחרי המדידות) זה לקנות את המוצר. בוא ותקנה גלולה או שתיים (כמו שהבנת אני לא מתכוון לתת לאף אחד מתנה) עם חשבונית (או שלח מישהו שגר באיזור כדי לחסוך דמי משלוח מיותרים) ואז אל תשכח לפרק את הגלולה כדי לשים כמות נכונה של המוצר יחסית למיכל הקטן של המכסחה). תאמין לי שמה שאני ארוויח ממך זה 3-4 שקלים וזה לא יעשה לי את החודש.
אני בטוח שהתוצאות לא יאחרו לבוא וכולם יראו אותם פה
צור איתי קשר במסרים לתאם ואחזור אלייך טלפונית
תודה
זאת אומרת שבשביל 3-4 שקלים, אתה מוכן לוותר על 6 חודשים של פירסום באחד מפורומי הרכב הטובים בישראל?
איפה האמון שלך במוצר?
-
אני בטוח שתצליח במבחן המקצועי שלך. אנא עקוב אחרי ההוראות עם מדגם של 3-4 מיכלים בלי המוצר ואז 2 מיכלים עם כמות כפולה מהמוצר (כדי ליצור את האפקט הנידרש) ואז 3-4 מיכלים עם המוצר במינון הנכון.
נראה לי שלפי מה שסיפרת על המכסחה משהו כמו 2-3 גלולות יספיקו לך לכל המבחנים הדרושים כדי לתת את מסקנת הפורום. תשתדל לגזום גם קצת דשא שיצא לך מזה משהו ;-)
אני רוצה להיות חף מכל חשד לכן אמתין בפורום לתוצאות שלך (גם המבחנים שאני עשיתי לא היו מדעיים כלל וכלל אבל הוכיחו את עצמם בשבילי).
אנא אל תחפף. קח איתך את נמרוד הסקפטי כדי שיראה ואחרי זה אשמח לראות בפורום את נתוני הצריכה לכל מיכל ומיכל והחישוב שלכם לגבי אחוזי החיסכון (ומצב המנוע לאחר שנשרף :!: )
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי plonter
מכאן אני רואה זאת כהתחייבות שלך לשלם על שיפוץ המנוע במידה והוא נשרף?
-
ציטוט:
מכאן אני רואה זאת כהתחייבות שלך לשלם על שיפוץ המנוע במידה והוא נשרף?
זאת הייתה התחייבות שהוא ישרף ולכן אתה לוקח את הסיכוי/סיכון על עצמך :grin: .
ומעבר לזה ליצרן יש ביטוח כלל עולמי לטענתו ואתה תהייה הראשון שינצל את זה כניראה.
-
באמת שרשרור משעשע
מעניין אותי מאוד נמרוד \ חנן כל המשתמשים החדשים האלו
הם מאותו האי פי? או שגם בזה הם יודעים לרמות טוב?
-
ברק,
אני מסכים לתרום ל"ניסוי" המגוחך הזה כמה ליטרים של בנזין. גש לרכב שלי שעומד במחסן שלך. בתא המנוע יש צינור דלק חסום ע"י ג'בקה. שחרר את הג'בקה ורוקן כמה בנזין (95 אוקטן נ"ע) שתצטרך לתוך בקבוק/כלי קיבול אחר.
רק אל תשכח להחזיר את הג'בקה... אתה לא רוצה שלולית של 30 ליטר בנזין במחסן שלך, ואני עוד פחות.
-
UNIX היקר, (איזה גרסה ?) אני על OS X אז יש לנו קירבה מסויימת יותר מכל השאר.
אני מחובר מהמשרדים של מ.ש. שיווק בת"א שמפעילים את אתר פלונטר,טוילנד,WATERBED ו MOTORBIKE . CO.IL
כל השאר לא מגיבים פה מהמשרד שלנו. יש גבול למה שנשקיע בפורום הזה מבחינת זמן עבודה.
-
ברק, משמח אותי שאתה מוכן לעשות ניסוי. לחבר'ה האחרים- ברק אמין עלי לחלוטין, אני מכיר אותו אישית, וסומך על מילה שלו בעיניים עצומות (טוב, לא עצומות לגמרי).
ניסוי כמו שמיכאל תיאר בתחילת הדיון לא שווה הרבה. אני יכול להסביר איך מודדים צריכת דלק בניסוי, אבל זה יהיה מייגע. בכל מקרה, גם אם מעורב בזה מנוע של מכסחת דשא, מעורב בזה עוד ציוד מעבדה שמודד את צריכת הדלק הסגולית, או צריכת דלק לכ"ס, וכמובן את כל הפליטות של המנוע. באופן מוגזם, אפשר לומר שאם אני מקטין את נפח תא השריפה, וגם סותם קצת את הדיזה של הקרבורטור באבקה אדומה, לכל דקת עבודה המנוע יצרוך פחות דלק, אבל יקרו גם דברים אחרים, שאם אתה לא מנטר לא תדע.
עוד משהו על ניסויים ביתיים- חיישן חמצן, לדוגמה, כשהוא מצופה בחומרים שונים (אפילו קצת) לא עובד. ואז מחשב המנוע נכנס למוד חירום. נחשו מה המחשב של המנוע עושה במוד חירום? נכון... מתחיל לעבוד על תערובת ענייה. ומה קורה כשהמנוע עובד על תערובת ענייה? נכון, ילדים, הוא צורך פחות דלק. על הדרך, הוא גם מייצר פחות כוח ומקצר את חייו, אבל את זה אתם לא מודדים...
עוד משהו שאני למד מהסרטים- נטען כי הגלולות מעלות את אוקטן הדלק. זה, כמובן, לא משפר בכלום את ביצועי המנוע או צריכת הדלק, אבל במנועים מאוד מסויימים, שמכוונים לביצועים ולא לחיסכון- ההספק עשוי לעלות עם העליה באוקטן (מחשבי מנוע של מנועים ספורטיביים ישמחו לקדם את ההצתה כמה שאפשר, ועליית האוקטן מאפשרת זאת). גם כאן, בניסוי ביתי, מדדת עם דלקים באוקטנים שונים, ולכן הניסוי לא שווה הרבה.
זה לגבי ניסויים בתנאי שדה, וחשיבותו של הדיוק, כמו גם החשיבות של ניטור כל הפרמטרים, לא רק אחד.
אז אם יש לך את האמצעים לבצע ניסוי כמו שצריך, ברק- לך על זה.
אסף.
-
טוב, שוחחתי כרגע בטלפון עם יריב (פלונטר). אדם נחמד מאוד.
מה גם שהוא חדור אמונה ובטחון במוצר אותו הוא מוכר.
היות ולדברי היצרן, יש למהול ב-70 ליטר דלק, גלולה אחת תספיק לי ללא כל בעיה למכסחת (כ-3 ליטרים למיכל).
יריב הסכים לנדב גלולה שכזו לניסוי. הדלק, כאמור עלי (הסתבכתי הא? יקר היום http://jeepolog.com/forums/images/smilies/icon_wink.gif ).
הניסוי יערך על פי הפרוטוקול שצרף יריב.
הצריכה לא תמדד בק"מ, אלה בשעות מנוע לליטר.
היחסים יצומצמו בהתאמה: אני אמיס חצי גלולה ב17.5 ליטר של דלק לשני המיכלים הראשונים.
למיכל השלישי אקח 50% דלק נקי ו 50% מהדלק שהומסה בו חצי הגלולה (יביא אותנו לריכוז הרצוי).
החימושניק (אם הוא רוצה וגם אם לא :twisted: ) נבחר לפקח על הניסוי (חנן, נמרוד, אסף, זאביק, ניר, אלון, יוני ופלונטר, אתם מוזמנים להצטרף).
הניסוי ,כאמור, הוא לא מדעי בעליל, אבל בואו נראה מה יצא.
יריב הואיל באדיבותו לוותר לי על התחייבותי לממן חצי שנת פירסום בפורום ואמר כי כשאראה כי המוצר עובד, אראה גם לאחרים.
אני מצידי התחייבתי (אם אכן המוצר יעמוד בהבטחת המשווקים) לכתוב על כך בפורום.
השאלה יריב, למה אתה מתחייב אם לא יהיה חיסכון? (אני מסכן מכסחת ששוויה כ-1000 ש"ח + דלק), מן הראוי שתשים גם אתה משהו על המאזניים.
נעדכן עם ההתקדמות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
עוד משהו על ניסויים ביתיים- חיישן חמצן, לדוגמה, כשהוא מצופה בחומרים שונים (אפילו קצת) לא עובד. ואז מחשב המנוע נכנס למוד חירום. נחשו מה המחשב של המנוע עושה במוד חירום? נכון... מתחיל לעבוד על תערובת ענייה. ומה קורה כשהמנוע עובד על תערובת ענייה? נכון, ילדים, הוא צורך פחות דלק. על הדרך, הוא גם מייצר פחות כוח ומקצר את חייו, אבל את זה אתם לא מודדים...
אז אם יש לך את האמצעים לבצע ניסוי כמו שצריך, ברק- לך על זה.
אסף.
יריב (פלונטר), שים לב שאסף אומר בדיוק את מה שאמרתי לך בשיחת הטלפון.
אסף, אין לי שום אמצעי מדידה מלבד האמצעים הפרמיטיביים ביותר (מיכל עם שנתות מדידה ומחשבון), אבל זה יספיק.
למכסחת אין שום חיישנים, מיחשוב או ניהול מנוע.
אסף אמר נכון, גם אם יושג חיסכון בדלק (כנראה שהחומר בגלולה גורם לתערובת עניה יותר באופן כל שהוא), חיסכון זה יבוא על חשבון בלאי במנוע.
אבל, כמו שכבר אמרתי, אני מוכן להריץ 3 מיכלים של החומר הזה במכסחת שלי, רק בשביל הניסוי.