ציטוט:
נכתב במקור על ידי אבו שפם
אם אתם רוצים דוגמר למשהו שאני אישית מתפוצץ ממנו - זה הדבר הזה.
בזמן שבכל פינה פורצים וגונבים ואונסים ומכים ושודדים, המקום האחרון בו אני רוצה לראות שוטר זה בכביש.
Printable View
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אבו שפם
אם אתם רוצים דוגמר למשהו שאני אישית מתפוצץ ממנו - זה הדבר הזה.
בזמן שבכל פינה פורצים וגונבים ואונסים ומכים ושודדים, המקום האחרון בו אני רוצה לראות שוטר זה בכביש.
דרור בוקר טוב...ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
לא כל כך מסכים איתך בעניין הכביש...דוגמא קטנה מהלילה... בשעות הקטנות של הלילה / בוקר מסתובבים הרבה רוצחים מאחורי ההגה... במיוחד של המשאיות הגדולות...
הלילה בים 4 וחצי וחמש וחצי ...במחסום פתע נבדקו מלא חברה... כולל משאיות ונהגים... במיוחד הסחורה שמובילים על המשאיות...
הבוקר למשל נעצרו 2 משאיות...
הראשון נהג שנוהג על פול טריילר ששוקל 66 טון... שנמצא בפסילה כבר 4 שנים... גם הנהג נעצר וגם המשאית הוחרמה...ל 30 יום...וזה אחרי שהוא בכה לי שיש לו להגיע לרפיח עד 9 בבוקר... רק לראות את הגליון הרשעות תעבורה את מקבל התקף חרדה ולא עולה על הכביש חודש להירגע...
השני נוהג על משאית עמוסה בתרנגולות מאחד המושבים באזור...הנהג בבדיקה מסתבר שהוא רוצח בפוטנציאל לא פחות מהראשון... אממה.... הוא נמצא גם בשלילה עד סוף אפריל השנה... אבל הוא נוהג... לא מעניין אותו כלום...
גם הוא נעצר לתחנה... והמשאית הוחרמה ל 30 יום...אולי ככה ילמדו לכבד את החוק...
שלא לדבאר על ציידים של בעלי חיים בלתי חוקיים ...עצי זית ואקליפטוס שנקרטו ללא אישורים מתאימים... ועוד כל מיני חברה טובים מאזור רהט שמסתובבים בצפון ללא תשובה מדוייקת...
אז דרור ידידי...לגבי מתנ"א...אתה צודק בהחלט... כי כאשר עבר על ידי ניידת חדשה לגמרי של מתנ"א...ביקשתי שיסייע לי מאחר ואני רק מתנדב של מג"ב... ויש לו 2 נהגים בפסילה וטיפולו....
מה התשובה שקיבלתי????
חבוב... אני באמצע הסעות... אין לי זמן בשביל השטויות שלך....תתקשר לתחנת המשטרה שיבואו לעזור לך...
הרגע סיימתי לשוחח אם מפקד מתנ"א צפון בעניין...נראה מה הוא יעשה בנדון...(אישית לא מאמין שהוא יעשה משהו....) אבל לך תדע אולי זה יום טוב ויטפלו בו לא פחות ממה שטיפלו בנהגים שנוהגים בפסילה....
שבת שלום
זו הדרך היחידה לטפל לחלאות המין האנושי....
הכתבה לא כל כך מדוייקת אבל בגדול מאוד זה מה שהיה בזמן המשמרת לילה...
ציטוט מ YNET
חשד: נסע נגד כיוון התנועה וניסה לדרוס שוטרים
תושב טבריה, המוכר למשטרה, ניסה להימלט משוטרים שסימנו לו לעצור סמוך לצומת גולני ואף נסע נגד כיוון התנועה. לאחר מרדף קצר החליט לעצור את רכבו, וכשיצאו השוטרים מהניידת - ניסה לדרוס אותם. השוטרים לא היססו ומיהרו לירות לעבר צמיגי הרכב
שרון רופא-אופיר פורסם: 14.04.07, 13:10
תושב טבריה, בן 30, שניסה להימלט הלילה (שבת) ממתנדבי מג"ב שסימנו לו לעצור בצד הכביש, נסע מספר קילומטרים בניגוד לכיוון התנועה סמוך לצומת גולני. הוא נעצר בתום מרדף, שבמהלכו סיכן את הנוסעים בכביש ואף ניסו לדרוס את השוטרים.
המקרה אירע הלילה, סמוך לשעה 1:30 בלילה. ניידת משטרה של מג"ב הבחינה בחשוד הנדרש לחקירה, כשהוא נוסע סמוך לצומת גולני בצפון. לאחר שהבחין בשוטרים, ביצע החשוד פניית פרסה ונסע בניגוד לכיוון התנועה בניסיון להימלט. השוטרים פתחו במרדף אחריו, ובמהלכו סימנו לו שוב ושוב לעצור בצד הכביש, אך הוא המשיך בשלו.
לאחר מרדף קצר עצר החשוד את רכבו. השוטרים, שסברו כי בכוונתו להסגיר את עצמו לידיהם, יצאו מהניידת והתקדמו לעברו. בשלב זה הוא ניסה לדרוס אותם באמצעות רכבו. השוטרים לא היססו, שלפו את נשקם וירו לעבר צמיגי הרכב. הפגיעה ברכב לא הפריעה לחשוד שניסה להימלט למרות שאחד מצמיגיו נוקב. לאחר שנסע כמה עשרות מטרים לא נותרה לו ברירה אלא לעצור.
בחיפוש שערכו השוטרים ברכבו נמצאו כלים המשמים לעישון סמים ומכשירי פריצה. החשוד מוכר למשטרה מעבירות של אלימות וגניבת רכוש. הערב תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בדיון בבית המשפט השלום בטבריה.
ובשעה 1 וחצי בצהוריים, תפסתי 3 גנבים מושכים כבל חשמל מתוך האדמה בתוך תחומי המושב...
שלושתם נעצרו והוחרם רכב פרטי ומחפרון חדש...
בסך הכל יום מוצלח היה אתמול....4 עצורים...מחפרון חדש שנגנב מקבלן מקומי...רכב פרטי....וטנדר סוברו שדרס אותי...
בקיצור יום מוצלח....
תמיד תיזהרו על הכבישים....
ולזה אני מתכוון שימוש במתנדבים לשמירה על הבית....
הבן זונה הזה הוא יעד של משטרת טבריה...
אחד העברינים היותר אלימים שקיימים באזור...
סמים ...רכוש...תקיפת שוטרים וכו...