ואסף ידידי,ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור הראל
אם אלוהים היה רוצה שנשתמש רק במה שהוא סיפק לנו מלכתחילה, היינו כולנו חירניקים שהולכים מכות. תפסיק להוציא את התיסכולים שלך כאן.
יוני5
Printable View
ואסף ידידי,ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור הראל
אם אלוהים היה רוצה שנשתמש רק במה שהוא סיפק לנו מלכתחילה, היינו כולנו חירניקים שהולכים מכות. תפסיק להוציא את התיסכולים שלך כאן.
יוני5
בינתיים יוצא שאתם חבורת שריונרים שמשווים של מי יותר גדול ואת מי גירזו יותר..:mrgreen:ציטוט:
נכתב במקור על ידי יוני5
דורון,
(שיהיה מאד קשה לשכנע אותו שעדיף לשבת חצי עיוור בתוך קופסא מסריחה משמן מאשר לשבת בשיחים).
אם כן, מה שלמדתי הוא שברגע שיש לי קילקול קיבה, אני צריך להזהיר אותך.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ד ו ר ו ן
ואין מה להגיד, זה הפך להיות חרה של דיון :razz:
יוני5
למרות שזה דיון סגור של שיריונרים ... לנו היה 155 מ"מ והרבה יותר גריז ...
אז שלנו יותר גדול.
זה כבר לא שייך לדיון.
חזרתי הביתה עכשיו אחרי השבוע הראשון בטירונות, חטיבה שבע, פלוגה פ'(רשי המדבר), מחלקה 1. מיועדים לגדוד עוז-77.
חברה, אני לא מצטער לשניה. אולי עוד לא התחלנו לעשות יותר מדי, אבל אני נהנה בכל שניה במקום הזה. אנשים מדהימים, מפקדים אחלה, לא יאומן איך תוך יומיים אתה יודע איך קוראים לתוכי של ההוא במיטה מעליך. תחושת שייכות, אחריות וחשיבות שאין כמותה. אני מתחיל לגרד את קצה המזלג של ההבנה של כל העסק של משפחת השריון ואחוות שריונאים. פשוט מדהים!
מחכה כבר למקצועות ולצמ"פ!!!!
ושוב תודה לכל אלוט שעזרו להגיע להחלטה הנכונה...
אני שמח בשבילך-ורוצה לתת לך מספר הצעות,"שאני מקווה שלא אבד עליהן הקלח" ונובעות מנסיון אישי.
א.כשאתה עלוה על סיפון הטנק ומסתכל למטה,לפני שאתה קופץ למטה זכור שעם השנים במילואים הטנק הופך באורח פלא להיות גבוהה יותר.
ב.סיוע בהחלטה לבחירת מקצוע מועדף בטנק:
נהג-סתלבטן הצוות,הדבר היחידי שהוא מתמחה בו,זה מילוי מגרזת באופן מקצועי,ישמש אותך רבות בעתידך הג'פאי,ואולי הדבר המשמעותי ביותר שתלמד בצבא-אלא אם תקשיב ליוני 5 שיספר לך שהדבר הכי חשוב שלומדים בצבא זה "לא להתקלח" שבועיים. הטפ"ש שעורך הנהג הוא הקל ביותר המעניין ביותר,המאפשר שימוש בכלי עבודה,גדולים פשוטים ומובנים בניגוד למגל"ר שעליו אחראי הטען.
נהג מקצועי-הוא נהג שמצליח תוך כדי שינה לשמוע הוראות המפקד ומתחתית ריצפת תא נהג לכוון את ההגה ולהמשיך לישון.
תותחן-האינטלגנט עאלק של הצוות,יושב במקום הנח ביותר בטנק,אין כמו שינה בתנועה,כשהתותח מצד שמאל שלך עולה ויורד ביצוב ומלטף לך ענוגות את הכתף,נרדמים עם זה יופי.משחק קצת באלקטרוניקה ומיחשוב למרות שהמערכות יראו בעינך פרמיטביות לאחר נסיונך הרב "ב סוני פלייסטיישן3".
איש הצוות היחידי שישן טוב בתרגילים ואימונים,תוכל לזהות תותחן על פי העיגול השחור מסביב לעין ימין המעיד על הירדמות תוך כדי מעבר סוללת נ"ט.
טען-החמור וסוס העבודה של הצוות,עושה את הטפ"ש הכי מסריח ומעיק,רק מי שניקה מא"ג מימיו מבין ולטען יש שלושה כאלו,האתגר המרכזי של התפקיד,להצליח להירדם בעמידה על דום טען מבלי ליפול לתוך הצריח בשעת תרגיל-לי כטען היה יתרון בתרגילי לילה בגלי "גוון" עורי המפקד לא הצליח לזהות אם אני בתוך או מחוץ לצריח(בעקר שלמדתי שאם אני לא מחייך,אני דני דין),עד שלבסוף חיבר לי סטיקלייט לג'נטקס.
הערות:
א.מדריכת שריון שפונה אליך בהפסקה ואומרת לך שאתה חמוד,אין צורך לברוח בריצה אפשר להשאיר מספר טלפון.(אך איזה טמבל הייתי פעם)
ב.אם אתה רוצה להמם את המפקדים שלך במידע שאפילו קצין שריון ראשי לא יודע,ואפילו האלוף במיל ישראל טל "אבי טנק המרכבה" לא יודע,מצא את השרשור בו מצא נמרוד את התשובה לשאלה שהעסיקה דורות רבים של שריונרים-"מהו וויורס טען/נהג" .
ג.תורנות מטבח-לכל טבח שמתעמר בך והם יתעמרו בך,יש טווח חיים קצר כשתחזור לבסיס כמפקד או קצין,הם ימשיכו להשתין עליך-אז חביבי "תעביר סחבה בקשת".
ד.מתכון ללוף-קוצצים דק דק,ראש בצל ושלוש שיני שום מטגנים ומוסיפים קוביות של לוף עד להשחמה,מוספים עגבניה גדולה מקוצצת,כף כמון,כפית כרכום,מלח,פלפל שחור ויצאתה מלך.
ה.הדרך הטבה ביותר לנקות חבית גריז,היא להיכנס פנימה עם המדים ולהסתובב-בסוף להזליף קצת "אקווה וולווה" ואתה מוכן למסדר.
ו.אם אתה שומע רעש של פתיחת מימיה בלילה בחדר,זה לא בגלל שהחבר שלך צמא,זה בגלל שבן זונה "מחריש" וופלים-יוני 5 חטף על זה שמיכה יותר מפעם אחת.
ז.בורסייד-זה משהו שלפני הירי כדאי להוציא מהתותח-אבל לא חייבים,אפשר פשוט לתת תיקון "קצר הוסף" בפגז השני.
ח.מיסוך עשן-בתרגילים בהם אחינו החי"רנקים רצים ליד הטנק מזיעים ומלאים באבק,נהוג באקט חברי להפעיל מיסוך על מנת לרענן אותם.
ט.טלפון חי"ר-זה המכשיר שבאמצעותו הם מודים לך על הרענון.
בהצלחה
דרור הראל