אין לך מה להתעסק איתו - הקראנק הוא יציקה והטלטלים 5140.
רק הבוכנות בסדר.
בשביל 400 פלוס כ"ס אתה צריך טלטלים וגם קראנק מפלדת 4340.
Printable View
אז הצעת מחיר לזה
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SB-Ch...item2ea8a41f23
להבין בטכנולוגיה אני ממש לא מבין להבין במנועים אותו דבר אך תמיד לימדו אותי חדש יהיה לרוב יותר טוב מישן .וזה מה שהתכוונתי להביא מנוע יחסית חדש מחול אם ניתן משופר אז משופר אם לא אז כמה שיותר חדש ולהחליף את מה שצריך כדי שמנוע יתן לי את מה שרציתי.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SB-Ch...item2ea8a41f23
או, עכשיו אתה מתחיל לדבר כמו בן אדם :cool:
על כזה סט שווה ללכת.
זה כמובן למנוע סטרוקר בנפח 383(כלומר מנוע 350 עם קראנק של מנוע 400).
ושים לב ליחס הדחיסה - 11:1. זה וואחד יחס דחיסה שלא הולך ברגל.
היית צריך לחטוף את מנוע הקורבט בלי לחשוב פעמיים!!!
50 + קג"מ לא מספיק לך??
מעל 400 כ"ס כסטנדרד בלי מגדשים ובלי קונצים ועם אמינות גבוהה לא מספק אותך??
החסרון היחיד שאני רואה לבלוק אלומיניום הוא שצריך לעבוד עם רגש /מד מומנט לחיזוק ברגים שאם לא כן אפשר לקרוע הברגות
מעבר לכך הוא קל משמעותית ממנוע הברזל ומראש תוכנן להספק/מומנט גבוה ללא פשרה בנושא האמינות
כן, לפחות בתיאוריה זה נכון.
אבל לך תתעסק אח"כ עם כל המחשבים, הצמות, החיישנים, לוח השעונים, האימובילייזר ועוד כמה מרכיבים שבלעדיהם מערכת ההינע לא תעבוד, עם כל הממירים ושאר הירקות של רכב שנת 2008.
קל לומר, הרבה הרבה הרבה יותר קשה לבצע, בעיקר כשיש סיכוי גדול לתקלות שבגללן המחשב הראשי ישבית לך את המנוע בשניה, ולך תחפש מישהו עם מחשב דיאגנוזה מתאים שיאתר ויטפל בתקלה.
ממש לא מומלץ, בטח לא לרכב שטח שעובד קשה.
ברוך, לא מדוייק ! מנוע כזה מגיע עם צמת חוטים הכי פשוטה בעולם. plug and play מחשב קטן שיושב בתוך הרכב כי הצמה מספיק ארוכה למקמו גם בגג!! מעבר לכך שקע הדיאגנוסטיקה הינו מסוג DRB2 כך שכל מוסך הקשור לUMI יכול להוריד קודי תקלות בקלות יתרה. אני מסכים עם שמוליק ( במקרה הזה) המנוע מוציא 400 סוסים אמריקאים מהמפעל ולא כל מיני אגדות וסיפורים ישראלים. מבחינת המומנט, 417 LB/FT ב - 4000 סל"ד.הקרנק מגיע מקורי מפלדת 4340 כולל הטלטלים והבלוק הינו מסוג 6 ברגים ולא 4 ברגים כמו בבלוקים הישנים.
בלוק כזה על פי מהנדסי GM הינו בסיס אדיר להספקים הרבה יותר גבוהים על ידי שינויים פשוטים יחסית כמו קאמשפט ותוכנה.יחס הדחיסה הוא 10.5:1 ( אל תדאג הוא בנוי גם לדלק ישראלי) . אגב, עוד לא היית אצלנו !! אז אתה מוזמן להתרשם ממנוע כזה שמורכב בימים אלו ממש בסופה הירוקה.
ירון תתחדש ותהנה
יריב. יש ליקנות מנועים חדשים של קורבט בארץ. מנוע lt1. חדש בארגז. ראשים אלומיניום. ללא אביזרים. במחיר של 12000 שקל..
ירון, קצת התבלבלת.
אתה מדבר על מנוע מוכן ומושלם CRATE ENGINE ומה שדובר למעלה ואני הגבתי, הוא על מנוע שצריך להוציא מתוך רכב מושבת, כמו קורבט 2008, או כל מנוע חזק אחר שאתה צריך להוציא מרכב קיים.
המנוע עליו אתה מדבר, שייך למה שאמרתי למעלה לגבי מנועים שאפשר להביא מארה"ב במחיר +- 4500 דולר, וזה אכן נכון.
בפעם הבאה שתכתוב שלא דייקתי, תודא שהשומרים בחוץ ערים ושהשכפץ עליך - אני יודע איפה אתה עובד, איפה אתה גר, וגם איך קוראים לאשתך...:cool:
ולסיום, סופסוף קיבלתי הזמנה!! בכוונתי לממש אותה כפוף לטקס הולם שייערך לכבודי.
ברוך
קראת מה ירון כתב???
אין לך משוג כמה פשוט !!!
הלגו של הבת שלי יותר מסובך
יש הכל על המדף כולל מחשבים שניתנים לתכנות
בקיצור לא עוזר כלום כי מה שהיה היה נישאר רק לקבל החלטה עם קרנק וטלטלים פלדה או ברזל :twisted:
עדיין עומד על כך שאתה טועה ( אני יודע שזה לא בריא לי) , אתה קונה מנוע קומפלט מפירוק או מרולינג שאסי ואת הצמה כולל המחשב הפרוץ והמתוכנת לפי דרישותיך אתה קונה בחברות הבאות:
MAST RACING ,Howl וכ"ו.כל משפחת מנועי דור 4 של גי אם הם מנועים מצויינים אך יש לתת עדיפות למנועי הטראק ולא הקורבט והקאמרו.אחת הסיבות להעדפה זו הוא
מבנה אגן השמן ששונה משמעותית מגרסת ה- CARS ל - TRUKS !!
מקווה שאצא עם עונש קל יחסית ;):D
המנוע מקבל קראנק וטלטלים פלדה http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SB-Ch...item2ea8a41f23 זה הסט שהוזמן
יופי, שיהיה במזל :!: :!:
תודה :D
יש למישהו דרך לחשב הספק ומומנט לפי הנתונים של המנוע +-