תגובה להודעה: הדיקטטורה הירוקה
זה הכל דמגוגיה, כי בסופו של דבר את הנער גבעות הנחמד עם הפאות לא רואים
מה שרואים זה חוליגן משתולל ומתלהם
וזה מה שזוכרים
גם את הג'יפ המתפרע בחניית הקניון זוכרים ולא את הסופה הירוקה שמטיילת בעדינות ולא פוגעת בזבוב
וזה מה שקובע.
עד שלא נקום ונפסיד. לא יקרה כלום.
זוכר את לך ולנסה ? ... זוכר מה היה אז ?
זוכר את מהומות הסולר בצרפת ?
זוכר את הפלת החומה בברלין ?
זה סדר גודל של פעולות שהעם צריך לעשות בשביל להזיז שלטון רקוב.
והשלטון שלנו כבר הרבה אחרי רקוב.
הבעיה היא המחיר. המחיר שמשלמים הלוחמים, לוחמי החופש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אני דווקא רואה את הקשר ההדוק מאוד-מאוד בין השמאל הקיצוני ל"סביבתיות" המזויפת.
אפשר לוותר על הסוגריים, הקשר ברור מאוד. לדוגמא ההתנגדות של הדיקטטורה הירוקה לחוות הבודדים בנגב, שלדעתי האישית הם התגלמות הציונות של ימינו, וזה לצד התעלמות מהשתלטות הבדואים על השטחים בדרום, שהיא חסרת תקדים בהיקפה.
אותו סימפטום בהתנגדות הלהרחבת היישוב נמרוד בגולן (גם כן הרחבה, להפוך אותו מישוב קטנטן לישוב קטן, עוד כמה עשרות יחידות), ומצד שני להתעלם מהבניה של הדרוזים בגולן, שהישוב הזה הוא בקושי שכונה קטנה בכפרים שלהם.
ההיטפלות של הפונדומנטליסטים הירוקים לחוות הבודדים, ולישוב קטנטן כמו נמרוד, שהבניה בהם בטלה בששים אל מול מה שהולך בסביבה הלא יהודית שלהם, היא פשוט אנטי ציונות שעברה גרין-ווש דהוי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
זה סדר גודל של פעולות שהעם צריך לעשות בשביל להזיז שלטון רקוב.
והשלטון שלנו כבר הרבה אחרי רקוב.
אצלנו העם רקוב, לא רק השלטון. כדי להזיז שלטון רקוב צריך פעולה של העם, חצי מליון איש, מיליון איש, אחרת אין שום השפעה למחאה, והמשטר הדיקטטורי מדכא אותה באמצעים המקובלים. אם תצליח למצוא פה סיבה, כל סיבה בעולם, שתגרום לכ"כ הרבה אנשים לזוז מהכסא (ואני לא קורא לזמר מזרחי שהוחרם ע"י תחנת רדיו סיבה), תיידע אותי.
קובי
העם שלנו לא רקוב, השלטון הוא הרקוב.
העם שלנו טיפש. בטט הידיעה. איך מבליטים פה אותיות ? .. ט-י-פ-ש !!!
כשאתה מצביע למישהו והמישהו דופק אותך עד העצם. מה זה עד העצם עד האמא של העצם .. ואחרי זה הוא עושה בדיוק הפוך ממה שהוא הבטיח שיעשה, ונניח שיש שוב בחירות ואתה מאמין לו ושוב מצביע בעדו ... אז אתה טיפש.
עכשיו נניח שזה קורה 20 פעמים ברציפות ... אז מה אתה ? כי טיפש כבר היית מזמן, מה אתה עכשיו ?
אתה מכיר את המערכון של חנוך לוין נדמה לי על המים ?
בלה בלה בלה ... וביום חמישי ניגמרו המים, כולם מתו.
יצא לי לראות סרט תיעודי בערוץ הראשון ( כן , אין לי כבלים :-) ) ושם הראו עם מספרים איך עובדים עלינו עם מתקני ההתפלה, איך מייצרים לנו סנדלים שיחייבו אותנו לקנות מים מאנשי ההון שייצרו מים למרות שיש מספיק מים טבעיים בחינם.
מי אמר כביש 6 ? ... מי אמר מנהרות הכרמל ? .. מי אמר איך המדינה דואגת למסכנים בעלי ההון ודופקת את המטומטמים ההם שמצביעים בשביל בעלי השררה ? ...
כשיקחו לנו את האויר אולי ניתעורר :-(
או שלא ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
העם שלנו לא רקוב, השלטון הוא הרקוב.
השלטון הוא המראה של העם.
עם מושחת שלטון מושחת.
העם יוצר את השלטון שלו הוא ראוי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobiarava
אצלנו העם רקוב, לא רק השלטון. כדי להזיז שלטון רקוב צריך פעולה של העם, חצי מליון איש, מיליון איש, אחרת אין שום השפעה למחאה, והמשטר הדיקטטורי מדכא אותה באמצעים המקובלים. אם תצליח למצוא פה סיבה, כל סיבה בעולם, שתגרום לכ"כ הרבה אנשים לזוז מהכסא (ואני לא קורא לזמר מזרחי שהוחרם ע"י תחנת רדיו סיבה), תיידע אותי.
+1
קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
העם שלנו טיפש. בטט הידיעה. איך מבליטים פה אותיות ? .. ט-י-פ-ש !!!
רק כשיקחו לנו את האויר אולי ניתעורר :-(
.....
איך אתם מדגישים ? וקו תחתון ? ..
דרור,
בנוגע לנוער הגבעות-תרשה לי לחלוק עליך מעט מבלי להיכנס לויכוח תאולוגי-יש בנוער הזה פרי באושים,נוער שוליים אלים ומסוכן הבז לשלטון החוק,נוער שטוף מח אלים גזעני וחולה.ואני מבדיל אלף אלפי הבדלות מנוער הגבעות של "יצהר" "תפוח" והחוות השונות לבין הנוער המצויין של גוש קטיף למשל או של רוב ההתנחלויות וזאת למרות היותי חילוני ושמאלני לאומי. ואני לא מדבר על מיעוט מהנוער הזה,זהו נוער מפחיד ומסוכן לא פחות מהנוער השמאלני ההזוי מתוצרת מרץ והפאציפיסטים אנרכיסטים למינהם
דרור הראל
חברים,
בואו לא נהפוך את השרשור הזה לשרשור שעוסק בשלטון המושחת משטרה,דתיים חילונים וכו.
ונשאיר אותו בנושא "הדיקטטורה הירוקה"--זהו נושא שבעיני הוא חשוב ביותר ויותר ויותר אנשים בעולם מתחילים להבין את ההקשרים האידאולוגיים והסכנה שבהם.
דרור הראל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
איך אתם מדגישים ? וקו תחתון ? ..
בבקשה .
אתה כבר אמור לדעת את זה ...
אפעם לא היה חשוב לי ..
תודה !
( מסובך מידי - אני אשאר ככה .. )
ZAGI...סיבכת את הבחור.
כשאתה רושם משהו בחלון התגובה יש לך מעל הטקסט את האות B מודגשת ואת האות U עם קו תחתון מתחתיה.
סמן את הטקסט( אני מקווה שאני לא צריך להסביר איך לסמן טקסט, אחרת המצב אבוד)
שאתה רוצה להתייחס אליו ולחץ על אחד מהכפתורים הנ"ל, פקודה תופיע בקצוות המשפט שהדגשת ועל דפי הפורום זה יראה מודגש/ עם קו מתחת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kd2
ZAGI...סיבכת את הבחור.
כשאתה רושם משהו בחלון התגובה יש לך מעל הטקסט את האות B מודגשת ואת האות U עם קו תחתון מתחתיה.
סמן את הטקסט( אני מקווה שאני לא צריך להסביר איך לסמן טקסט, אחרת המצב אבוד)
שאתה רוצה להתייחס אליו ולחץ על אחד מהכפתורים הנ"ל, פקודה תופיע בקצוות המשפט שהדגשת ועל דפי הפורום זה יראה מודגש/ עם קו מתחת.
אצלי אין דברים כאלו , אני מניח שמוגדר לי פה מצב פשוט או משהו כזה ... לא משנה :)
ניתגבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אפעם לא היה חשוב לי ..
תודה !
( מסובך מידי - אני אשאר ככה .. )
אתה משנה את ההגדרה פעם אחת וזהו ! מסובך .......???????
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור הראל
דרור,
בנוגע לנוער הגבעות-תרשה לי לחלוק עליך מעט מבלי להיכנס לויכוח תאולוגי-יש בנוער הזה פרי באושים,נוער שוליים אלים ומסוכן הבז לשלטון החוק,נוער שטוף מח אלים גזעני וחולה.ואני מבדיל אלף אלפי הבדלות מנוער הגבעות של "יצהר" "תפוח" והחוות השונות לבין הנוער המצויין של גוש קטיף למשל או של רוב ההתנחלויות וזאת למרות היותי חילוני ושמאלני לאומי. ואני לא מדבר על מיעוט מהנוער הזה,זהו נוער מפחיד ומסוכן לא פחות מהנוער השמאלני ההזוי מתוצרת מרץ והפאציפיסטים אנרכיסטים למינהם
דרור הראל
"שלטון החוק??...."
אתמול יצאנו לטיול/סיור לימודי של דסק החדשות של העיתון בכמה יישובים ומאחזים בשומרון. מיותר לציין שאני היחיד שם בעל דעות לאומיות... אבל היי - בדמוקרטיה כל דעה היא לגיטימית, נכון? טוב נו, כנראה שלא בדיוק.
פגשנו כל מיני אנשים. ראינו כל מיני מקומות מעניינים. "שלטון החוק" זו בריה מאוד מורכבת שם. אתה בטח מכיר מהצבא את המונח "עין צוחקת, עין דופקת"? ככה שלטון החוק מתנהג שם. מצד אחד ישובים חוקיים לחלוטין, עם שלט בכניסה שכתוב עליו באותיות קידוש "משרד הבינוי והשיכון". מצד שני החוק הישראלי לא חל שם, והריבון הוא אלוף הפיקוד, אבל האלוף ואפילו הרמטכ"ל הם רק חותמת גומי. מעליהם יושב שר ביטחון שרק המחסור בחתימתו האישית על התב"ע של אותו יישוב עיכבה החלפת שנאי לגדול יותר למשל. אז בחורף "קצת" קר שם, כולם מפעילים חימום והחשמל נופל, ואמהות צריכות להוציא תינוקות מהבתים שקפואים מקור ולהכניס אותם לרכב עם מנוע וחימום פועל כדי לחמם אותם קצת... והשר? הוא סירב לחתום תקופה ארוכה. שנים. למה? ככה. כי הוא איש פוליטי.
וזו עוד הדוגמה הקלה, הקטנטונת, הפצפונת, לאיך דברים מתנהלים שם.
דוגמה קשה יותר - העובדות האמיתיות מאחורי מה שנקרא בתקשורת "עקירת עצי זית ע"י מתנחלים". עורבא פרח, שלא היה ולא נברא - ה"תיעוד" מבוים היטב של גיזום ענפים מעצי זית, על ידי הערבים עצמם (שנשלחים לעשות זאת על ידי ארגוני שמאל יהודיים שהם הרוח החיה והמסיתה מאחורי כל בלאגן שמתרחש שם) ואחר כך לא מתביישים לתבוע פיצויים על ה"עקירה" מהמנהל האזרחי, וגם מקבלים את הפיצויים האלה... 500 שקל לעץ, מהכיס שלך ושלי כמובן.
חוק? עכשיו הקפאת בניה, ואסור ליהודים לבנות שום דבר שלא היו לו יסודות באדמה לפני תחילת ההקפאה. הערבים לעומת זאת בונים חופשי ואף אחד לא מעיז לומר להם מילה.
חוק? רכבים גנובים נוסעים ברחוב הראשי של חווארה ללא לוחיות רישוי לאור היום, בכמות גדולה בהרבה מאשר אצל הבדואים בדרום. אז אתה מדבר איתי על חוק?
כשאין חוק אז אין לאף אחד. כל דאלים גבר. אלימות ורצח הם חלק מההתנהגות היומיומית של השכנים הערבים שלהם, אז אנחנו נתפסים ל"אלימות" של הילדים האלה?
הסיור הזה לא נועד לשכנע אף אחד. אני באתי עם דעה מוצקה ולא השתכנעתי שהיהודים פורעי חוק. גם העורכים התל-אביבים האולטרא-שמאלנים באו עם דעה מוצקה על ה"יהודים הרעים" ו"הערבים הטובים והמסכנים", והם לא יזוזו ממנה במילימטר. כי כל אחד רואה היטב את האמת שלו בלבד. דעתך על נוער הגבעות מוזנת לחלוטין ממה שאתה רואה, שומע וקורא בתקשורת, שמציגה בקפדנות רק את האמת של הצד שלה.
גם ההיסטריה העולמית שמסביב לטרנד הירוק גורמת לרבים להרהר שבעצם אין אמת אחת מוחלטת - כדור הארץ מתחמם או לא? כן, הוא מתחמם, ויש הוכחות מוצקות. לא, הוא לא מתחמם, וגם לזה יש הוכחות מוצקות לא פחות, ויש גם אמת שלישית - הוא אולי מתחמם אבל זוהי התחממות מחזורית שלאדם אין כל השפעה עליה, ואחריה תבוא התקררות וחוזר חלילה, במחזורים של כמה אלפי שנים.
כך גם במציאות היומיומית של ארץ הגבעות. אין שם אמת אחת, והאחרון שיכול לבוא בטענות למישהו הוא אותו "שלטון חוק" שביד אחת בונה ובשניה הורס, שביד אחת מתיר ומאשר ובשניה מקפיא, שביד אחת פותח ובשניה סוגר, שיד ימינו לא יודעת משמאלו, ולטעמי כן יודעת, אבל שיקולים פוליטיים צרים שמתנדנדים ימינה ושמאלה חדשות לבקרים יוצרים שם מציאות מטורפת ולא משנה אם אתה יהודי או ערבי, מתנחל "לגיטימי" עם כיפה סרוגה שעובד בהייטק ומשרת ביחידה קרבית במילואים וגר ביישוב חוקי ומאושר (אבל בלי חשמל בחורף כי שר הבטחון, באקט פוליטי מובהק, מסרב לחתום על התב"ע של היישוב), או "נער גבעות" עם כיפה כהניסטית גדולה שמקים מאחזים באישון לילה על ראשי ההרים, (ולא צריך את חתימתו של השר כי הוא לוקח את החשמל שלו מגנרטור קטן שהוא מביא איתו בסובארו סטיישן), רועה את העיזים שלו ועסוק בהתחמקות מתמדת מהצבא וממג"ב. תאמין לי דרור, כולם שם צודקים וכולם טועים. כולם שומרים על החוק ופורעים אותו בו זמנית. לך תשמור על שפיות שם.
מחר ב11:40 בערוץ 8 ב YES הסרט - "התחממות גלובלית ?", סרט שרוב חברי הדיון הזה ירצו לראות.
מי שלא מנוי בYES או סתם לא יכול לצפות בשעה זו הסרט גם ניתן לצפייה ישירה בכתובת הבאה -
http://yes.walla.co.il/?w=2/7802/1199481
ציטוט:
התחממות כדור הארץ - עובדות או קונספירציה?
האם פאניקת התחממות כדור הארץ קשורה לקונספירציה שמעודדות חברות אשר ירוויחו מירידת קרנו של הדלק? תחקיר פרובקטיבי,
במסגרתו מרואיינים מומחים הגורסים כי השד לא נורא. בימוי: פיטר קרנר. בריטניה, 2007
לצפות ב-ת-ב-ו-נ-ה.
דרור,
אני בהחלט מסכים להנחה שלך שכולם גם צודקים וגם טועים,ואני לא רוצה לפתח את הדיון לנושא "יהודה ושומרון" והמתנחלים,זה למעשה בדיוק מה שעושים הירוקים בעיני עצמם ומשייכם משהו ששייך לכולם לצד פוליטי אחד(ככה בדיוק עושה הימין הלאומני שמשייך לעצמו-את העם,הדת,המסורת והמדינה ומי שלא חושב כמוהו הוא כבר לא ציוני,לא יהודי,ולא ישראלי).
אצלנו בקבוץ היה משפט ידוע שמסכם את הנושא "אתה צודק אבל אין מי שיצדיק אותך".
נושא איכות הסביבה הוא בנפשנו,כל עוד ישתלטו עליו,גורמים פוליטים קיצוניים,אנרכיסיטים והאלו שלא אוהבים לסבול לבד(עיין ערך-שונאי מעשנים,שונאי אוכלי בשר,שונאי גיפים-בקיצור אנשים שאוהבים לשנוא את עצמם ולגרום צער לאחרים)
אנחנו נהיה מחוץ למשחק בדיוק כמו בשדה הפוליטי-כשהקיצונים והחולנים הם אלו שמשחקים והשפויים נגררים בעל כורחם.ככה גם בנושא הירוק,לי ולך ברור שיש לטפל בזיהומים התעשייתיים החמורים,שיש לטפל בתחנות הכח,יש לטפל בזיהום הסביבתי ובזהום מי הים-אבל את הקיצונים מעניין שנפסיק לנסוע ברכב,שנחזור ללכת ברגל שנפסיק לייצר מזון ועל הזין שלהם כל אלו שבעולם שימותו בגלל רעב או בגלל אי היכולת של הכלכלות שלהם להתמודד עם החקיקה הקיצונית שמובלים פוליטקאים טיפשים שניזונים מארגונים קיצוניים.
דרור הראל
מסכים איתך לגמרי.
ואגב אותם מתנחלי גבעות משוקצים - החוות שלהם הן הדוגמא הכי טובה לאורח חיים ירוק באמת, אורגני וסביבתי כמעט לחלוטין.
רוב מוצרי המזון האורגניים - ירקות ופירות וביצי חופש ומוצרי חלב למיניהם, שחסידי הבריאות והסביבה האדוקים צורכים בהתלהבות - מגיעים משם.