ים תנסה את ש. כץ בטיחות הוא היבואן הרשמי של SPEEDGLASS
עידו
Printable View
ים תנסה את ש. כץ בטיחות הוא היבואן הרשמי של SPEEDGLASS
עידו
דיברתי איתם הרגע.
מי שדיבר איתי שם הוא קשקשן בקנה מידה עולמי.
הוא רוצה לקבוע לי בדיוק איזה מסיכה אני צריך ולא מוכן לתת לי מחירון של הליין השלם שלהם.
בגדול הוא "רוצה לחסוך לי כסף" וטוען שהSPEEDGLAS לא מתאימה לי ודווקא המסיכה שהוא מייבא
שהיא "אירופאית" מתאימה בדיוק לצרכים שלי, הרי למה לי לשלם כל כך הרבה כסף על SPEEDGLAS ?
כששאלתי לשם החברה המהוללת שמתאימה בדיוק לי ענו לי - "אירופאית...אירופאית... איכותית" ( שאלתי 3 פעמים !)
וואוו - איזו מקצועיות !!!
בנוסף הוא טוען שיש הרבה בעיות עם סדרה 9100 של SPEEDGLAS ולכן הוא לא מעוניין למכור אותן
והוא החזיר את כל הסטוק שלו ליצרן.
בקיצור - שידחוף למישהו אחר את הסיניות...אההה סליחה...אירופאיות האלו.
ושכחתי לציין שהמסיכה היחידה שהוא מוכן לתת לי מחיר עליה - עולה 1500 ש"ח.
ים לי שתי מסכות.
עידו
נ.ב : לכמה הגענו כבר
אם אתה לוקח 2...
שש מסיכות.
אני מחכה לסגירת כל הצעות המחיר (למרות שלא נראה שיש עוד הצעה רצינית כלשהיא)
ומחכה לחברת זיקה, ולרועי בפרט, שהבטיחו להריץ בדיקה מהירה של הנושא - לפני שבועיים וחצי !!!
ומאז לא יצרו איתי קשר.
לא לגבי המסיכה שלי, לא לגבי המסיכות בכלל ולא לגבי שום הוכחה שהמסיכה שלהם אכן נבדקה ע"י הגופים המוסמכים
בכדי לקבוע את התקנים המוטבעים עליה ( EN379 / ANSI Z87.1 ), ו/או עומדת בתקן הישראלי ( ת"י 4141 ).
דבר ראשון באמת כול הכבוד על המחקר והיוזמה.
דבר שני ,אולי כדאי יותר להזמין מאיזה אתר בחול?
זה לא כבד,ואני חושב שאין על זה מס.
איתי
למה שלא יהיה מס?
כבד זה בטוח לא.
אפשר בהחלט לבדוק את האופציה הזאת, רק נראה לי שהיא תהיה קצת בעייתית להזמנה קבוצתית המושלמת ע"י 10-15 חבר'ה באופן נפרד.
ים אין מס על כלי עבודה (4% דמי טיפול) יש מע"מ 16% וזה בכלל ציוד בטיחות אז אין מס רק מע"מ, המחיר שלה בארה"ב פלוס משלוח קבר דיף לקנות פה , וכמובן יש אחריות .
יאלה תארגנו חברים גם לא מג'יפולוג ונוציא את הקניה.
עידו
אבדוק את האפשרות.
אני נוסע היום שוב למרכז לחפש זכוכיות ריתוך איכותיות.
אם לא אמצא - כנראה שרק EBAY.
היום נסעתי בניסיון נואש, כנראה אחרון, למצוא בארץ זכוכיות ריתוך ממותגות כלשהן.
עיסוקיי העיקריים במרכז היו בצריפין אז מראש כיוונתי לאזור המרכז
ומכיוון שמכל חברות הריתוך המפורסמות בגוגל רק שתי חברות הראו רצינות החלטתי להגיע רק אליהן.
אני מדבר על החברות -
פז-ארק
ומ.ב. בע"מ
ולוותר על התענוג המפוקפק שבכיתות הרגליים לכל מיני חברות שצריך להסביר להן מה זה מסיכה אלקטרונית ו/או לרדוף אחריהן בכדי לקבל הצעות מחיר.
התחלתי בחברת פז-ארק שנמצאים בא.ת חולון, בגלל שהם דרומיים יותר ועל ציר כביש 44 שממנו אני מגיע לצריפין.
הגעתי (אין בעיית חנייה) קיבלתי הסבר על המסיכות שהם מציעים -
מחברת SPEEDGLAS - סדרת 9100, 100V, 9002.
ומסיכת FOCUS, מותג מדבקה כלשהו המיוצר בסין לחברת פז ארק.
והצעות מחיר (מחיר ל10 יחידות) לליין המסיכות של SPEEDGLAS, שהיו גבוהות בהרבה מהמתחרים (30% בממוצע).
כשביקשתי זכוכיות ריתוך, אמרו לי שיש להם רק מהמזרח, ושלא ידוע להם על מישהו בארץ שעובד עם מותג כלשהו.
רכשתי 6 זכוכיות לניסיון ושילמתי עליהן 55 ש"ח (לעניות דעתי יקר מאוד).
למען האמת כבר היו לי הצעות מחיר כלליות משתי החברות והיה ברור לי שהצעת המחיר הסופית שלהם תהיה גבוהה יותר ולא אקנה שם שום דבר, אך בכל זאת רציתי להגיע לפז-ארק כדי להתרשם מהמקום ומהצוות.
השירות היה יעיל וענייני, הצעת המחיר פחות.
משם המשכתי לחברת מ.ב. בע"מ שבא.ת בסגולה.
בדרכי לשם תיאמתי את הביקור עם הסוכן איתו אני בקשר ולמרות שכבר לא היה במקום
דאג שמישהו יקבל אותי במקומו.
נכנסתי, פגשתי בחור בשם נטע שכבר היה מעודכן בכל פרטי העסקה הנרקמת.
ללא עיכוב מייד ניגשנו למסיכות לקשקש על מהירויות תגובה, זמן השהייה, UV, טיג וכו...
קודם כל, נותן השירות שבו נתקלתי היה אדיב, מסביר פנים, מקצוען וידע להסביר לשביעות רצוני
על כל פרט במסיכות הריתוך שהחברה מוכרת ( סיניות, SPEEDGLAS, ו MILLER ).
הסביר לי על ההבדלים בין הדגמים השונים, כולל אלו שלא במלאי אך ניתן להזמין (מסיכות ועיצובים) והמליץ מנסיון החברה על הדגמים שלדעתו יתאימו לי.
לאחר שסיימנו עם המסיכות, עברנו לאינוורטרים ורתכות מיג חד פאזיות.
שוב, דאג להביא לי את כל הדגמים האפשריים לתצוגה, הסביר לעומק על יתרונותיהם וחסרונותיהם של המותגים השונים, כולל הסיניים - למיטב הערכתי בשקיפות והגינות מלאה, ולא ניסה לסבן אותי ו/או לדחוף לי דגם מסויים.
הנציג היה סבלני מאוד לכל השאלות שהעלתי, מעודכן בפרטי כל המכונות והדגמים המקבילים להם בשוק
והקדיש לי משהו כמו שעה של סיור מודרך בליין המוצרים של החברה.
לאחר מכן הסביר לי קצת על פעילות החברה, ההיסטוריה של החברה, החברות אותן מ.ב. מייצגת בארץ, על אג'נדת השירות ועל מוצרים נוספים שיכולים לעניין אותי.
בין לבין פגשתי בעוד כמה עובדים בחברה שהזדמנו לתוך ה"סיור" שלנו, אציין לטובה סוכן נוסף בשם גיא, גם בחור נחמד מאוד, שהרצה לי ארוכות על איך השירות של מ.ב. הפך אותה לחברת הריתוך הגדולה בישראל (מסתבר שכן), וביקש לציין בפני, בצניעות, שבנוסף לכל, אקח בחשבון שהחברה זכתה ב2009 במגן המילואים ושתומכים בעובדי החברה בנושא הזה ב100%.
מבחינת מחיר הם היו הכי זולים, בפערים ענקיים (30% !!!) מכל המתחרים.
כשביקשתי זכוכיות ריתוך כהות, לפחות עד שתהיה לי מסיכה ברמה, נתנו לי חמש זכוכיות בדרגה 13
וסירבו לקבל עליהם כסף. (לצערי הרב - יש רק סיניות)
להזכירכם -
בפז-ארק לקחו 55 שקלים על שש זכוכיות שעולות בין 2.5 ל4 ש"ח לצרכן ליחידה.
במ.ב. הבינו שעדיף שאני אצא בהרגשה שנתנו לי מתנה ואחזור לקנות 10 מסיכות ריתוך ואולי אפילו כמה רתכות, על החצי גרוש שהם ירוויחו על חמש זכוכיות שעולות לי עשרה שקלים.
ולדעתי ( ימים יגידו...) זאת דוגמא קטנטנה למנטליות גדולה.
הרבה זמן לא נתקלתי בשירות כזה אדיב, מקצועי, נעים וביתי כמו שקיבלתי היום במ.ב.
לכו ותיווכחו בעצמכם, אני פשוט נהנתי שם.
מחר תהיה לי הצעת מחיר מפורטת מהם לגבי מסיכות ריתוך ולגבי רתכות אינוורטר ומיג חד פאזי
ונפתח שירשור מיוחד כדי לנסות ולארגן את הכמות המספיקה לקנייה מרוכזת.
בתמונות -
רחבת התצוגה ומגן המילואים (צילמתי על דעת עצמי...)
ים.
תעדכן לגבי המחיר של המיג החד פאזי (יש פרטים? כמה אמפר? כולל בלון ווסת? כמה ליטר אם כן, הבלון), של איזו חברה?
אני גם מתעניין.
לא זוכר את הפרטים במלואם, מחר יהיו לי, כולל מחיר ותנאי תשלום.
הרתכת הקטנה היא 200 אמפר, אפשרות למעבר בין מיג לאלקטרודה, סליל 5 ק"ג.
הגדולה או 250 או 280 אמפר, " ", סליל 15 ק"ג.
בלון תוכל לחבר איזה שתרצה, בתצוגה לא היה ולא שאלתי לגביו.
החברה היא מותג כלשהו מהמזרח, הם אומרים שיש להם הרבה נסיון איתם ונותנים גם אחריות.
תלת פאזי יש להם מבחר יותר גדול.
לא ביררתי על חד פאזית של מילר( לא יודע אם מחזיקים, אבל בטח יכולים להביא) בגלל שאני בטוח שהמחיר שלה גבוה מאוד.
מה עם ה ויזור 3000 ?
פרוניוס לא מפרסמים באתר שלהם את הנתונים הטכניים המלאים, ובלי לראות אותם אני לא קונה מסיכה.
כל מי שרוצה להצטרף לכל קנייה שיכתוב את שמו, מספר הטלפון ואת המוצר שהוא רוצה - יכול להיות שנקנה מוצרים מיותר מחברה אחת.
בנוסף לא מצאתי אחד שימליץ לי על השירות של יוניוולד.
אני חושב שטיפה התפזרנו.. בוא קודם נסגור על מסיכה ורתכת, נראה כמה רוצים(עד עכשיו 6 למסיכה?)
בנוגע לטלפונים ופרטים כאלה, אני חושב שזה יותר חכם לנהל את כל זה בפרטי :roll:
אין התפזרות פה משום שישמחו לקבל מאיתנו הזמנה של כל פריט שנבחר.
בגלל שאנחנו מקווים לקנות הרבה פריטים - אנחנו מקבלים מחיר יותר טוב.
ואי אפשר לסגור על דגם מזה ודגם מזה - כל אחד רוצה משהו אחר.
אני פותח דיון חדש עם הצעת המחיר והפרטים המלאים.
אני הבנתי שרוצים דגמים שונים, העניין הוא שאני לא בטוח שאם כל אחד יזמין משהו אחר אז נקבל מחיר של קניה קבוצתית. זה בסדר מבחינתם?
בסדר גמור.
השירשור החדש על הרכישה הקבוצתית עלה לאויר בפורום הבונים.
כל המתעניינים מוזמנים להגיב שם.
יש גם הצעות מחיר לרתכות מיג חד פאזי ורתכות אלקטרודה אינוורטר.
מלנקק
http://reviews.ebay.com/BUYING-AN-AU...00000001267946
http://weldingweb.com/showthread.php?t=28556
http://www.ukwelder.com/forum/lofive...php/t1879.html
וידאו מבחן השוואה בין מסיכות
http://www.weldingtipsandtricks.com/...g-helmets.html
http://www.kemppi.com/inet/kemppi/ki...5?opendocument
http://www.esab.com/gb/en/news/NEW-G...-FROM-ESAB.cfm
לא מעט ממליצים על הג'קסון ECQ
חבל שיש להם יבואן כזה בלאי בארץ.
לא הבנתי מה רצית להגיד בלינקים האלו.
אפשר להתחיל לקרוא לך בשם?או שזה ישאר BDM לנצח?
סתם לפרוטוקול...
היום ריתכתי קצת והזכוכיות של מ.ב. כהות יותר וטובות יותר מבחינה אופטית בצורה מורגשת.
נראה בהמשך הערב האם הן דרעק או לא....
בהזדמנות חגיגית זו - ניקיתי את הרתכת שלי.
לא לבעלי לב חלש...