תגובה להודעה: מודעה מהעיתון היום בבוקר
הם יורדים לגמרי מהפסים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949562,00.html
כי כולנו יודעים שלא עברייני התנועה האמיתיים נמצאים באמת על הכוונת אלא הציבור הנורמטיבי. האכיפה והענישה הופכות מאמצעי למטרה.
וגרוע מזה - לא רק שיצודו אתכם תח תכל עץ רענן, גם לא יאפשרו לכם/יקשו עליכם לבקש להישפט, יהפכו את "אמינות" מכשירי האכיפה למעוגנת בחוק... ואוי למי שיערער.
שילטון טוטליטרי?... כן. פעם אמרתי שלא תגידו אחר כך שלא הזהירו אתכם. והנה עכשיו זה זה בדרך אלינו. תיכף זה כאן.
שתהיה לנו שנה טובה יותר.
שפטים ? להזכיר לך איך דיכאו פה את מהומות ואדי סליב , מרד הימאים , הפנתרים השחורים,
שלא לדבר על ההפגנות הלא אלימות (מצד המפגינים ) ליד גדר ההפרדה.
המדינה הזו טוטליטרית מיום הקמתה בו הופקעו/נבזזו לוחות אלומיניום ממפעל מתכת למטבעת
הכסף הראשונה.
אני מוכן להתערב....
העליה באחוזי ההכנסה למדינה מהחוקים החדשים תהיה שווה לעליה באחוזים של תאונות דרכים.
חשבון פשוט, נהגים יאבדו ריכוז כל פעם שיראו ניידת (או מצלמה) ו....
פחד ממשטרה, קנסות ואכיפת יתר גרועים הרבה יותר מחוסר אכיפה מוחלט,
אבל את מי זה מעניין כול עוד הקופה מצלצלת וביטוח משלם גם ככה....
תגובה להודעה: למה אתם מחפשים צרות מהמשטרה הנה זה פה בבית
מתוך אתר גיפטריפ
<TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD width="100%"><TABLE cellSpacing=2 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD>נושא:</TD><TD width="100%">חברים לא להעביר רישיון רכב מאחד לשני בכדי לעזור לחבר !!!</TD></TR><TR><TD>מחבר:</TD><TD width="100%">נעים יוסף</TD></TR><TR><TD>תאריך:</TD><TD dir=rtl width="100%">5/9/2010</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD><TABLE class=openmsg cellSpacing=1 cellPadding=1 width="100%"><TBODY><TR><TD>חברים
בחודש שעבר הורדו מהכביש שישה רכבים ארבע על ארבע וזאת רק בגלל שבעל רכב אחד שלח לחברו את רישיון הרכב עם מידות צמיגים שלא מאושרות ע"י יצרן הרכב.
מחוסר ברירה נאלצתי להחרים את הרישיון הרכב עם המידות הגדולות ולשלוח את בעל הרכב לתקן את הדרוש תיקון או להביא אישור מיצרן הרכב על המידה הרשומה ברישיון רכב.
יחד עם זאת לשניים מין המוזמנים לא היתה חשבונית מס דבר אשר גרם להם לחתום על תצהיר כי את הצמיגים הם רכשו בצמיגייה בשם ............ ונשלחו להביא העתק של שובר כרטיס אשראי מהספק.
חבר בבקשה לא לתת את צילום הרישיון לאף אחד יש לך מידה כזאת שרשומה ברישיון רכב פשוט שתוק ושב בשקט עד יעבור זעם.
חג שמח לכול החברים באתר גיפטריפ
מאחל
יוסף נעים
עכשיו דרור תן לי להבין על מי אתה צוחק?? על בוחן שלא מבין כלום,
על שוטר ?
על מי תצעק עכשיו??
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
מאיר על מה ההתלהמות?
התעלולים של היצור הזה חדשים לך?
מה שכן......יש לו גוד קומפלקס רציני ביותר....הוא באמת חושב שהוא עושה עבודת קודש, חבל שאין פחות כמוהו.
איך אומרים? הדרך לגהנום מלאה בכוונות טובות.
תגובה להודעה: למה אתם מחפשים צרות מהמשטרה הנה זה פה בבית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
מתוך אתר גיפטריפ
<TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD width="100%"><TABLE cellSpacing=2 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD>נושא:</TD><TD width="100%">חברים לא להעביר רישיון רכב מאחד לשני בכדי לעזור לחבר !!!</TD></TR><TR><TD>מחבר:</TD><TD width="100%">נעים יוסף</TD></TR><TR><TD>תאריך:</TD><TD dir=rtl width="100%">5/9/2010</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD><TABLE class=openmsg cellSpacing=1 cellPadding=1 width="100%"><TBODY><TR><TD>חברים
בחודש שעבר הורדו מהכביש שישה רכבים ארבע על ארבע וזאת רק בגלל שבעל רכב אחד שלח לחברו את רישיון הרכב עם מידות צמיגים שלא מאושרות ע"י יצרן הרכב.
מחוסר ברירה נאלצתי להחרים את הרישיון הרכב עם המידות הגדולות ולשלוח את בעל הרכב לתקן את הדרוש תיקון או להביא אישור מיצרן הרכב על המידה הרשומה ברישיון רכב.
יחד עם זאת לשניים מין המוזמנים לא היתה חשבונית מס דבר אשר גרם להם לחתום על תצהיר כי את הצמיגים הם רכשו בצמיגייה בשם ............ ונשלחו להביא העתק של שובר כרטיס אשראי מהספק.
חבר בבקשה לא לתת את צילום הרישיון לאף אחד יש לך מידה כזאת שרשומה ברישיון רכב פשוט שתוק ושב בשקט עד יעבור זעם.
חג שמח לכול החברים באתר גיפטריפ
מאחל
יוסף נעים
עכשיו דרור תן לי להבין על מי אתה צוחק?? על בוחן שלא מבין כלום,
על שוטר ?
על מי תצעק עכשיו??
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
לא בטוח שהבנתי -
"חבר בבקשה לא לתת את צילום הרישיון לאף אחד יש לך מידה כזאת שרשומה ברישיון רכב פשוט שתוק ושב בשקט עד יעבור זעם"
הכותב הוא לא בעצמו הממסד? הוא ממליץ לשבת בשקט עד שלו עצמו יעבור הזעם?
אם זה לא היה הזוי ואם זה לא היה עצוב - אולי זה היה מצחיק.
ציטוט:
חשבון פשוט, נהגים יאבדו ריכוז כל פעם שיראו ניידת (או מצלמה) ו....
פחד ממשטרה, קנסות ואכיפת יתר גרועים הרבה יותר מחוסר אכיפה מוחלט,
אבל את מי זה מעניין כול עוד הקופה מצלצלת וביטוח משלם גם ככה....
מצד שני, רצינו חינוך ? אז הנה חינוך. אני לא יודע מה איתכם אבל בגלל שאני נורמטיבי וגם שומר חוק, אם אומרים לי שמותר לנסוע 90 בכביש מספר 2 שבו אני נוסע יום יום 190 ק"מ ... אז אני לא אסע שם 165 קמ"ש. כי אנייודע שאסור. אז אם כבר מישהו נסע שם ככה וניתפס, אז על מה בדיוק אתם מלינים ? שהורסים לכם את שיטת "מצליח" ? להציף את מערכת המשפט בתלונות סרק ובקשות מטומטמות להשפט ? אותן בקשות מטומטמות שהורסות לנו, הנורטיבים את הסיכוי לקבל משפט הוגן.
השופטים וכל המערכת המפגרת שלהם כבר התרגלו לזה שממילא האזרח מזיין את השכל על שטות מפגרת ...
לא יודע מי הביצה ומי התרנגולת, אבל כמו שדוד יוסף אומר, במדינה בולשביקית כמו שלנו, יש בהחלט מצב שאזרחים שחיפשו קיצורי דרך הם האשמים.
אף פעם לא קיבלת בבתי הדין לתעבורה משפט הוגן.
אבל לפעמים גם שם כבר לא יכלו לסבול עוד את התעלמות המשטרה עצמה מכל מיני סעיפים בחוק.
במיוחד הסעיפים שמחייבים את השוטרים לכייל את מכשירי המדידה - כי מה לעשות - מלחמה בתאונות ואכיפת החוק זה חשוב, אבל מכשיר מדידה שעל סמך ממצאיו מרשיעים בני אדם ומענישים אותם, צריך להיות מכויל פיקס. אבל מה? כנראה שזה ניג'וס לא קטן עבור המשטרה, כל הכיול הזה, אז יוצאים למשמרת עם מכשיר לא מכויל. התוצאה היתה זיכוי של נהגים שנתפסו טסים לכאורה במהירויות גבוהות - אולי כן ואולי לא - לעולם לא נדע, וזוכו מחמת הספק בשל אי כיול מכשירי המדידה.
אז עכשיו מה שהם רוצים זה למנוע, זה דברים כאלה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3947639,00.html
כדי לעקוף את החובה לכייל את המכשירים, אותם מכשירים שבבדיקה רשמית מדדו את בנין הכנסת בכבודו ובעצמו "נוסע" במהירות 70 קמ"ש, הם הולכים לקבוע למכשירים האלה "חזקת אמינות"!!!.... אתה מבין את זה?!..... המכשיר ייחשב לתקין ואמין על פי חוק (!!!...), גם אם הוא מקולקל ומבולבל לגמרי.
והכל כדי למנוע ממך לערער ו"לסתום את המערכת בתלונות סרק ובקשות להישפט". כי כמו שאמרנו קודם - מלחמה בתאונות זה חשוב. אכיפת החוק גם כן חשוב. אבל מה הכי הכי חשוב למדינת ישראל? - נכון. הגדלת ההכנסות ממיסי הדרכים.
אז בהחלט יש מצב שתיסע 90 או 100, ויעצרו אותך בטענה שנסעת 140. היום אתה יכול לבקש להישפט ויש מצב שעו"ד טוב יוכיח שהשוטר שעצר אותך יצא טמבל ולא כייל את הממל"ז שלו. בקרוב לא תוכל לעשות כלום בקשר לזה, ומהיכרות של כולכם עם החומר האנושי המזעזע שמשרת במשטרת התנועה, הם יעוטו על זה בהתלהבות גלויה.
דרור ידידי היקר,
אף אחד לא יכול להאשים אותי באהדת הממסד. גם לא אתה.
אבל אני כן הייתי בכמה משפטי תעבורה.
אחד מהם על מהירות, אכן אכלתי שם צינור 20 צול בלי וזלין ... ואני חושב שהבעיה היא בחוסר האמון של המערכת באדם.
אחד מהם היה על שתי דוחות, 250 שח כל אחד שקבלתי באזור חולון על פנס אחורי לא תקני ( היה מורכב פנס ערפל על הגגון מכוון לאחור, לא מחובר חשמלית לאוטו בכלל. והשני על התחצפות לשוטר או משהו דומה. ( בעקבות דעתי על אמא של השוטר אחרי הדוח הראשון .. )
אחרי החלפת מכתבים עם מחלקת תלונות הציבור והמפקד של השוטרים, ניגשתי למשפט. עם מכתב התנצלות של המפקד. שאלתי אם אפשר לגשת לשופט, הוא אמר שכן, נתתי את המכתב. הוא שאל את התובע המשטרתי אם הוא לא מתבייש ושלח אותי הביתה.
אז כן, הוגנים במיוחד הם לא, אבל גם לא כולם טיפשים.
זה מה שאמרתי.
ברור ששופטי תעבורה אינם טפשים ובדרך כלל הם גם רחוקים מלהיות הגונים או הוגנים, כי הם משרתי המערכת והצדק או האמת אינם במקום גבוה בסדר העדיפויות שלהם.
אבל לפעמים העוול כל כך זועק, שגם הם לא יכולים עוד להתעלם ממנו.
ואת זה בדיוק המערכת מעוניינת לחסל אחת ולתמיד - היא עומדת ליצור מצב שבו היא תוכל על פי חוק לדרוס אותך ללא אבחנה ולגרום לך עוולות, ואתה לא תוכל להתגונן כלל - כלומר תיאורטית בוודאי שתוכל - אבל החסמים וההתניות יהיו כל כך דרקוניים, שאתה תעדיף להרכין ראש ולשם את הדו"ח ולא להילחם על צדקתך.
כנראה שלא מייסרים אותנו מספיק, צריך לכופף אותנו יותר עד שנחליט לעשות מעשה, כל עוד אנחנו מסתפקים בקיטורים ימשיכו להתעלל בנו. כשאנשים כמו דרור וגיא יחליטו לעשות מעשה ולרוץ לכנסת עם אג'נדה מתאימה, אולי כן נוכל להשיב מלחמה.
בינתיים תודה לאל שבנגב יש בדואים, משום מה לא נראה לי שיתקינו שם מצלמות מהירות... אם כן אז יצטרכו לשלם פרוטקשן וזה לא יהיה כ"כ כלכלי.
דווקא יש מצב שיתקינו גם בדרום, אבל אפשר לסמוך על הבדואים שיפרקו את זה תוך כמה לילות. בכל זאת הברזל שווה כסף....
אידיוט שלא ידע לשחות טבע
אז מהיום אסור לאף אחד להכנס לים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3951386,00.html
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
איך אומרים? הדרך לגהנום מלאה בכוונות טובות.
זה באמריקה. אצלנו אומרים "הדרך לשלום רצופה כוונות טלסקופיות".
ואגב, הנה עוד דוגמה לזה שהדבר שיותר מסוכן מטיפש, זה טיפש חרוץ.
אסף.
טבעת החנק ניסגרת יותר ויותר אני כבר מתחיל להבין יותר את אלה שהעדיפו לעזוב את הארץ אני מקווה שיקרה איזשהו נס ומקבלי ההחלטות יקבלו גם שכל
שתיהיה לכולנו שנה טובה עם שפע של הצלחות בריאות וממון (בכל זאת גם לג'יפ מגיע):D
מור
אל תדאג , ברגע שמקבלי ההחלטות יבינו שהם הולכים להשאר רק עם הפרזיטים, חמומי המוח
וקיצוניים , גם את אופצית הבריחה הם ידאגו לסגור, אני כבר התחלתי לחפש מזוודה.
אני שמעתי על הצעת חוק חדשה.
כל הבן החילוני הילוד היקונה תשליכוהו.
שנה טובה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עירא
מדהים
פשוט מדהים
בחלומות הכי שחורים, לא אצליח לחלום על סיוטי לילה כאלה.
ההבדל בהתנהגות המערכת המישפטית מדהים לעומת מדינות אחרות.
זה מאד מזכיר לי...
את משפטי התצוגה של סטלין, אבל לפחות יש כמה שופטים עם הואווס, כול הכבוד להם. הלואי וירבו.
אני עוקב אחר השרשור ונדהם.
דרור ודומיו הם אנשים בעלי ידע ויכולת ניסוח מדהימה.
כל הכבוד.
בפרקטיקה, אנחנו בוכים, ואני מכיר את התאריך 1.7.2010 כהכרזת המלחמה מצד המשטרה עם המצלמות.
בפועל, אני עושה כל יום 400 ק"מ מתל אביב עד נחל צין וחזרה כמעט כל יום ועוד לא ראיתי אף מצלמה חדשה.
לא שיש לי תלונות....אבל....- מה נהיה?
זה מתעכב? התבטל?
מידע עדכני יתקבל בברכה.
אגב, אם נחזור לתחילת השירשור והנושא העיקרי (שיפורים ושינויים ברכב) אז דעתי היא:
אני בעד פיקוח, בהחלט! שלא תהיה פה שכונה....
אבל פיקוח מושכל ונכון.
אם הרשויות בוחרות לפקח ולאכוף שינויים ברכב זה צריך להיות ע"י גורם מוסמך בתחום, דהיינו מהנדסיי מכונות עם התמחות בתחום הרכב.
לא יכול להיות שמי שיחליט אם להוריד רכב מהכביש או לא הוא איזה מתנדב בן 60 פלוס שאיו לו שום השכלה הנדסית פורמלית בתחום.
לא יכול להיות שלאשר וו גרירה או כננת בעמדה מספר אחד יתבצע בצורה קיקיונית ומטופשת לאין שיעור (ומי שעשה זאת יודע על מה אני מדבר).
עמדה מספר אחת צריכה להיות מאויישת ע"י מהנדסים מנוסים(כמו אסף לדוגמא...) בתחום ולא ע"י איזה "רב בוחן" שעבר קורס של משרד העבודה לפני 20 שנה וכל הכח אצלו בידיים.
כרגע, הכל אמורפי, לפי טביעת עין ומצב רוח, כלום לא הנדסי ומדעי!
מדינת ישראל - תתבגרו ותתקדמו!!!
שנה טובה.