גם את הקובץ אקסל כל אחד יכול לערוך...
אבל אם כבר פתחת קובץ כזה אז תעדכן שם את כל הפרטים של כולם בטבלה מסודרת...
Printable View
גם את הקובץ אקסל כל אחד יכול לערוך...
אבל אם כבר פתחת קובץ כזה אז תעדכן שם את כל הפרטים של כולם בטבלה מסודרת...
לגבי RINGYA -
כדאי להוסיף לכל אנשי הקשר תואר או סימן כלשהוא
אחרת התוכנה מכניסה את המספרים כאנשי קשר רגילים ויהיה קשה למצוא אותם מתוך שאר אנשי הקשר בעת הצורך
רעיון מצוין, העברתי את טבלת האקסל לקובץ ושלחתי לringya כאשר אקבל אותו בחזרה אני ישתף את כול חברי הקבוצה שחברים בringya
דרך אגב momi-r היוזמה שלך מאוד ברוכה ואם אתה רוצה אני אשמח להעביר אליך את הבעלות אל הרשימה
עופר
תודה,
אבל זו לא היוזמה שלי כל הרעיון היה של פותח השרשור ולא שלי - אני בסה"כ נידבתי את עצמי ליצור קובץ אקסל...
תודה על ההצעה אבל לא מעוניין בבעלות על הרשימה - רק חושב על דרכים שימושיות ונוחות למקרה הצורך - שלא נצטרך....
אגב כבר שמעתי על מישהו שיצר קבוצה באנשי קשר שלו בפלאפון של כל האנשים שרשומים בקובץ העזרה והחילוץ... זה גם רעיון טוב אבל יהיה קשה לאתר מישהו לפי מיקום אלא אם כן שם האיש קשר מתחיל ב "מיקום שלו "....
שיתפתי את כול מי שברשימה ויש לו לringya ברשימה.
שם הרשימה חילוצים ועזרה חברי גפולוג כמו שם הקובץ שהכין momi-r
אפשר הסבר קצר מה זה RINGYA... ואיך עובדים עם זה ?
תודה.
RINGYA זו אפליקציה שאתה מוריד לניד אחרי ההורדה ורישום אתה יכול לשלוח לRINGYA כמעט כול קובץ שהוא רשימה ולקבל בחזרה לניד את הרשימה ולהשתממש בה ישירות, בנוסף אתה יכול לשתף אנשים ברשימות.
מסיקה אופק אזור המרכז 0524333353
נדב-0528746477 איזור עמק יזרעאל.
בר 0544259004.
אזור השרון בארותיים, עולש. בת חפר יד חנה. ניצני עוז וכפר יונה.
איסוזו איפון מוגבה,ניסאן נווארה והרבה רצועות.
חחח הרבה אוהבים להשתטות שם ובדרך כלל גם טובעים. אין לי צוללת.
אשמח לעזור.
לפני שני חורפים החלטתי לנסוע בשבת בבוקר להביא משהו מהאלונית במשמר השרון ופנייה לא נכונה ביציאה מאיזה קוליס - נתקעתי באבי אבי כמו מטומטמת.
הבעיה שם , שישר אתה מגיע לזווית יפה עם הנחל ולטריוס אין בעיה מיוחדת להתהפך....:cool: למזלי היא היתה מספיק תקועה בבוץ ולא התהפכה לי וגם שעבר טיול מוקדם של כמה ג'ימינים וטרופר אחד - שהוריד נעליים וירד יחד איתי לבוץ....:p בקיצור, גם בלי להשתטות בכוונה אני עושה שטויות...
עופר, גראנד ויטרה ארוך + רצועות. ממודיעין. 054-4415886
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
עודד, אילת. 0549416181. ויטארה קצרה עם המון ציוד, אבל יש מצב לארגן משהו גדול יותר במידת הצורך.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
מור . אריאל gmc jimmy רצועות ושקאלים וקצת כלי עבודה 0547317777
אזור עמק יזרעאל והסביבה,כננת,שאקלים ורצועות.
0505078054
אלינועם
עודכן.
אני כבר לא בתל אביב, עברתי לטל שחר. עדיין ללא 4X4.
גם אני, שהב רבין, כבר לא באיזור רעננה. מעכשו זכרון יעקוב.
אשמח לעזור בסביבה.
איזה כיף, עכשו אני רואה חורשן מהבית :-)
רבין