תגובה: איך אתה יודע שאתה נוסע בסופה?
- אם עברת בשטחים , ירו עליך לחזית (ואתה לא בסופה ממוגנת כן ? ) והכדור אפילו לא חדר את מסגרת החלון הקדמית ,,,
(ראיתם ממה זה עשוי החרא הזה ?) , סימן בדוק שהפחח ששמת אצלו ת'אוטו זיין אותך ופיצץ בחומר פחחים . זה סימן שאתה נוסע בסופה !
- אם בשקילה של האוטו הגעת לכמעט 5 טון (בגלל כננת ,צמיגים,ג'נטים,'בגושים',מיתקונים,מיגונים ,שידרוגי סרנים) וכבר שולחים אותך
לעשות רישיון לנגמ"ש ...
אל תהייה פראייר , תגיד לבוחן ששכחת להרכיב מושב אחורי ,להעמיס את ההייליפט , ארגז כלי עבודה , ארגז חלפים , 2 ג'ריקנים , מקרר , ציוד אישי ,
פק"ל קפה , ציוד ניווט ותבקש ישר לעשות על ' מרכבה ' - לא חבל לעשות טסט פעמיים ? = סימן בדוק שאתה נוסע בסופה !
שחר .
תשמע חביבי,אני יודע שאני נוסע על סופה בגלל עובדה פשוטה מאד, וזה מזה נכון ,אשכרה. כשאני יורד מהסופה ומתיישב בפרטית שלי, כולה ניסן אלמרה פרפקט האצ'בק 2004 [1800] אני באמת מרגיש שאני נוהג ברולס רוייס
אחד השרשורים הטובים שהיו נ.צ נוסף לדעת אם יש לך סופה זה שבדרך כלל המושבים לא מקוריים של הרכב אז בטוח שזו סופה
1 קבצים מצורפים
איך אתה יודע שאתה נוסע בסופה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בוזי
ג'יפ מקסים,רותם מקסימה,טפו,טפו,טפו, מאיפה הקרצת את הדבר הזה ?[את הגיפ] זה נוסע על סוללות ?
כשאתה מגיע למפגש ג'יפולוג ומחנה הרחק בתוך חורשת החרובים [ מפאת הבושה על מצבו העגום והלכלוך של חלודי]
כשסופה 3 הקלה [סלילים מאחורה במקום קפיצי עלים] נשארת על הגרר מחוץ למתחם התצוגה
כשבמתחם המכירה יש לפחות 3-4 רנגלרים 4 דלתות אבל אף סופה אחת לא מציגה אביזרים וחלקים מעניינים.
כשאתה קונה חולצה של ג'יפולוג ובוחר צבע אפור כי זה נראה הכי פחות חדש על רקע הלכלוך של חלודי.
או, מישהו העיר את השרשור. איך אני יודע שאני נוסע,או בעל סופה, הצחקת אותי, כשאני רוצה לישר ברזל זווית 40 מ"מ ע"מ לבנות מסגרת למשל-דוחף אותו לטמבון [בסופה אין פגושים:D] ומתחיל למשוך ימינה שמאלה, ואני לא מאמין שלא עשית את זה פעם. לך תעשה את זה עם לנדקרוזר,[שכבודו במקומו מונח]
כשיש לך בשנה 2 ימי כיפור בשנה בהם אתה מתפלל וצם, האחד בתאריך המקורי והשני..... בתאריך של הטסט השנתי!.
יואב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zviki
... כשאני רוצה לישר ברזל זווית 40 מ"מ ע"מ לבנות מסגרת למשל-דוחף אותו לטמבון [בסופה אין פגושים:D] ומתחיל למשוך ימינה שמאלה, ואני לא מאמין שלא עשית את זה פעם. לך תעשה את זה עם לנדקרוזר,[שכבודו במקומו מונח]
ואם כבר מדברים על ברזלים -
כאשר העירייה תוקעת תמרור בדיוק מול שער הכניסה של הבית - ואתה מתרגל להגיע לעצירה מוחלטת של הסופה בעזרתו [פעם מימין ופעם משמאל] עד שהוא משתחרר וגנבי הברזל אוספים אותו אל חיקם הרך...
ופעם אחת שאתה שוכח ועושה את אותו דבר עם הפגוש [אכן פגוש ולא טמבון כמו בג'יפ] של ערימת הפלסטיקים [=אוטו] שלה וזה עולה אח"כ כמעט כמו כננת חדשה... [נשבע לכם שזו הייתה רק 'נגיעה'].
ואחרי כל זה אתה עוד שואל את עצמך איך יראה טמבון של סופה 3 על חזית של וולוו S60 - אז אתה מבין שאתה פסיכי ושאדי הדלק הרסו לך תאים בראש!
שני הכותבים האחרונים -הצחקתתם אותי עד כי זלגו מימיי ,קבלו אגרוף [עם האגודל כלפי מעלה]לגבי יום כיפור יואב- אף פעם לא ניסיתי אבל נראה לי שאם אתה יוצא עם הסופה שלך בשעה 1200 לרחוב כשכל הילדודס עם האופנים על הכביש,אף אחד לא יזרוק עליך אבנים כי לא זורקים אבנים על חולי נפש מסכנים ומורעלים[חוץ מזה שהם מסתכנים בריקושט פראקסלנס[מי המציא את המילה הזו?] משני הרלסים בקצוות הרכב.
אחד של זוגתי:
כאשר הברכיים כואבות לך כשאתה מפעיל מזגן- סימן שאתה נוהג בסופה.
(המזגן מתחת לדשבורד...)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
omri_t
אחד של זוגתי:
כאשר הברכיים כואבות לך כשאתה מפעיל מזגן- סימן שאתה נוהג בסופה.
(המזגן מתחת לדשבורד...)
נכון, בגלל ששנתיים אני צריך לתקן את המזגן שכחתי את התלונות הללו על קור בברכיים.
במקומן ניהלנו בטיול האחרון את השיחה הזו:
היא: - [אחרי שכל הקיץ לא נכנסה לסופה כי יש גג פח ואין כבר שנתיים מזגן...] "תגיד לי, הרגליים שלי מתחממות ומזיעות נורא, משהו לא בסדר בג'יפ?"
אני - לא, הכל בסדר [מחייך לעצמי: נו, מחר כבר יהיה לי מה לכתוב בפורום...]
היא - אז למה אני מרגישה כאילו אני יושבת מול מפזר חום ענק?
אני - כי ככה זה בסופה. את מבינה, הברזל הזה שבין החלון והשטיח נקרא פיירוול כי הוא כשמו כן הוא - קיר אש...
היא - אז למה באוטו שלי אני לא מרגישה את זה?
אני - כי - א. האוטו שלך לא מתחמם ב. כי שם יש שכבת בידוד בצד המנוע ושכבת בידוד בתוך הקבינה.
היא - אז למה כאן אין בידוד?
אני - כי זו סופה. אני יכול לקנות באי-ביי חומר מיוחד שנקרא דיינו -מאט ולהרכיב אותו...
היא [שומעת את רצף המילים "לקנות" + אי-ביי + "להרכיב" ובהקשר של הסופה ומייד מעבירה נושא]: שמעת שמשה ואשתו מתגרשים?
אני [עושה את עצמי כאילו בגלל רעשי המנוע לא שמעתי]...
כשביום שישי הבטיחו החזאים גשם ואתה מת לצאת עם הסופה (פתוחה כמובן) עם אשתך והילדים למפגש השנתי
של גיפולוג ואומר לאשתך שליתר בטחון נשאיר את הילדים בבית ,והגשם לא מאכזב ומפתיע אותך בכביש מהיר ,
ומה שנשאר לך לעשות כמו שאומר שייקה מהגששים תפעיל ווישרים (ויש ויש ) ואתה מבסוט עד הגג איך דפקת
את המערכת בזה שהשארת את הילדים בבית סימן שמוטבע לך סמל סופה על המצח.