יש בתחילת השרשור גל:
1. חמישי בבוקר יציאה משדה בוקר לנחל גוונים
2. שישי בבוקר יציאה מנחל גוונים למואה
3. ממואה לכבישמצפה רמון...
זה הנקודות כניסה ויציאה. קבצי TWL יש בתחילת השרשור
Printable View
חברים כמה טלפונים שקיבלתי וכמה שאלות ששאלו אותי גורמות לי לכתוב מס' הבהרות.
1. זמן יצאה למסלולים הוא 8:30 בכל יום בול!!!למה? כי יהיו הרבה רכבים ובימים השני והשלישי יש גם כמה מעברים שיקחו לא מעט זמן בהתחשב בכמות שאני צופה. לכן, מי שרוצה לאכול בבוקר, להתקלח או לבצע כל דבר אחר שידאג לעשות זאת עד 8:30, כי אעני לפחות בשעה הזו משלב ראשון ומדלג את המסלול של אותו יום (מי שלא רוצה יכול לעשות מסלול אחר/לצאת בשעה אחרת ולחבור אלינו לחניון הבא).
2. נעשה עצירה במהלך כל טיול, איפה?, אין לי מושג, זה תלוי בקצב ההתקדמות שלנו לאורך המסלול. ביום השלישי למשל, בעשוש סביר להניח שניתקע שם לא מעט זמן (עד שכולם יעלו) ולכן גם זו תהיה מעין הפסקה.
3. אוכל, כל אחד או כל קבוצה או כל זוג מתארגנים עצמאית. בכמות הזו זה בלתי אפשרי לעשות חלוקת תפקידים. מי שירצה לחלוק עם החברים בשטח מה טוב.
4. בלילה בין שישי לשבת מעט צפונית למואה (על כביש הערבה), ישנה תחנת דלק, אני ממליץ לקפוץ למלא דלק, מבירור יש גם חנות מנטה שם( לא יודע אם היא פתוחה).
5. זבל, חברים זה נושא שיכול להפיל את כל הטיול הזה מבחינתי. תביאו הרבה שקיות זבל ותדאגו לשמור על הניקיון ולא לרדת מסימוני השבילים, אנחנו נהיה קבוצה גדולה ויהיה קשה לשמור על הסדר אז שכל אחד יתנהג באופן יאה, סה"כ זה יעשה לכולנו חיים יפים יותר. קחו בחשבון שהפקח האזורי מודע לטיול שלנו וסביר להניח שיקפוץ לבקר, קבלו אותו בסבר פנים יפות.
זהו זה!!! עוד פחות מ-48 שעות אני מתניע את הישיש שלי ויוצא דרומה, כולי התרגשות מקווה שגם אתם, למי שיש קשר, יעשה טוב אם יביא, נסתכנרן כולנו על תדר 4 (ולא על 3 הנפוץ יותר, תדרים USA).
אני זמין ב-0547988744 אם בכל זאת יש שאלות.
צחי
צחי: חבר יכול להשאיל לי מכשיר קשר .ביקש רק לקבל ספיקציות מדויקות והאם מדובר ב-UHF ?
לדעתי יש צורך לחדד.. במיוחד לאחר הניסיון במפגש ג'יפולוג.
יש חניונים בהם אין פתרון לשקיות זבל, מסיבות שונות, מוצדקות או לא.. אני רואה צורך להעיר מניסיון העבר.
אתה מייצר זבל באחריותך גם לפנותו לפח אשפה, מערום של זבלים שהשאירו את הפסולת שייצרו לא נכנס לקטגוריה של פח אשפה.
מעבר לעובדה שזה לא נעים למטיילים אחרים התופעה פוגעת בכל בעל חיים שניזון מהפסולת שנשארת מאחור.
נ.ב בטוחני שאם היה זה מפגש גמלים לא היה תירוצים ..בגמדים , לפחות הקצרים עלולה להתפתח בעיה..
ושכולם ידאגו להביא חלפים מתכלים איתם ברכב - צלבים, צינורות, מים לרדיאטור, פיוזים וכד'. מעבר למה שבדר"כ סוחבים ביום יום, למה ? אם באמת אתם צריכים הסבר, כנראה שלא נתקעתם באמצע המדבר, זה יגיע.
נתראה בשישי!
לגבי הזבל-
בחניון בארות שנמצא פחות מ- 5 דקות מהמסלול יש צפרדעים שאפשר להשאיר בהם את הזבל. (הכי נוח זה לצאת מחהן סהרונים וחזרה)
אם אני זוכר נכון בחיבור של השביל שהולך למואה וכביש הערבה יש גם. אם לא אז בוודאי יש בתחנת דלק.
אין סיבה להיסחב על זבל של יותר מיום אחד...
בחניון בארות ניתן גם למלא מים.
תעשו חיים! לצערי לא יכול להגיע עקב אירוע.
יונתן
יונתן תודה
חבל שלא תוכל להגיע
תקלה!!! גיליתי הרגע שאין לי סמ״ש של האיזור (לא מוצא אותה ולא אספיק לקנות) למי שיש מתבקש להביא!!!
עוד דבר חשוב שלא כתוב פה בכלל!
עצים !! עצים עצים עצים!!
יהיה קר בלילה...ואני צריך מדורה!! למרות שגמדים..להביא עצים
גם אם כל אחד יביא קצת זה יספיק ;)
מנסה שוב כי מסתבר שמי שצריך היה לקרוא פיספס את ההודעה הקודמת...
אני אשמח להצטרף למפגש/טיול בתור זה שיושב ליד הנהג.
צחי לצערי קיבל את המידע הזה מאוחר מדי ואין סיכוי שאני יוצא איתו מחר ב5:00 בבוקר...
מישהו פה חובר למפגש ביום שישי בבוקר או בחמישי בלילה ויכול לקחת אותי איתו כטרמפיסט?
(במפגש ואחריו אני כבר אעבור לרכב של צחי)
מוכן כמובן להשתתף בהוצאות הדלק :)
אודה לפונים, אני זמין בה"פ או בסלולרי שבחתימה.
תודה
איתי
שוב מבקש, למי שיש מפת סמ"ש של האיזור (אני חושב שזו מפה מס' 14) שיביא איתו, זה יהיה מצויין אם זה יהיה מישהו שמגיע מחר בבוקר לטיול.
יאללה זזתי לישון, בכל זאת צריך לקום ב-4:00 בבוקר. כולי התרגשות, נתראה מחר או במהלך הסופ"ש.
איתי אם תוכל תרצה להגיע בשישי ב7 בבוקר לבאר שבע אני אשמח שתצטרף אליי.
תבדוק עם מיכאל שיוצא מבני ציון בשישי בבוקר.
שגיא תודה, אין לי ממש איך להגיע לב"ש ב7 בבוקר... :D
אני אמשיך לחפש משהו בטווח נורמאלי להוד השרון, כזה שמישהו מהמשפחה יוכל להקפיץ אותי לשם.
שוב תודה.
איתי
הבנתי...טוב מצטער שאני לא יכול לעזור.
בכל מקרה תשאל את GMIKE אם הוא יכול לעזור..
נמצא החל מ-19.30 בשדה בוקר.קצת קריר אבל יבש.עושה רושם שמזג האויר יאיר לנו פנים.
לתשומת ליבכם, בלילה שבין חמישי לשישי עוברים לשעון קיץ.
באסה, מפסידים שעה מהמפגש :(
אני עוד לא יודע אם אני מגיע +1 או +2, אם נהיה רק שניים איתי כמובן מוזמן להצטרף...
והשעון קיץ המחורבן הזה גם כן, לא מספיק שצריך לקום ב 5 בבוקר, אז גם מפסידים עוד שעת שינה...