גולדסטאר וג'בקה...אחלה מכשיר מדידה.:)
Printable View
גולדסטאר וג'בקה...אחלה מכשיר מדידה.:)
זה תיקני בספרות של היצרן
שלושה חודשים זה מוגזם בשביל להרכיב אופנוע, אז אתמול אזרתי כוחות והיום הוקדש כולו להרכבה עד להתנעה מוצלחת וסיבוב קטן לוידוא תקינות.
אני מתאר לעצמי גם מה עשה לך את החשק,בהצלחה.
האמת היא שסוכמה מראש עיסקה עם טלי: אני מוותר על טיול שבת בבקעה, בתמורה לזה שאני פטור בשבת הזו ממטלות לחלוטין, עד להתנעת הנבלה.
מברוק!
איך עבר והאם אתה מרוצה מהתוצאה?
תודה.
כולה נסעתי ק"מ אחד, ב11 בלילה, בקיבוץ, ללא משתיק שנשכח בהרכבה מההתלהבות. לא ממש תנאים לבחינה ראשונית של התוצאה, מה גם שצריך לעבור הרצה לפני שנוכל לומר אם החלפת הרינגים, ההונינג ומחזירי השמן פתרו את העישון וצריכת השמן.
חוץ מזה הלך חלק, כמעט.
איזה כיף לסגור מנוע.
אחלה דרך להתעורר לפני תחילת יום עבודה.
כפי שניתן לראות בתמונות, שצולמו עם מנוע עובד, האקסאר נגמל מעישון בהצלחה.
זונה.
אתה כבר השני הבוקר...
קודם שלחו לי את זה
קובץ מצורף 94720
יפה לך
מתי צולמה התמונה?
מברוק חנן, [emoji106]
אלעד שמיר
ניידת שירות "TOMCAR"
052-5362703
תודה על ההזמנה. מצפה לעוד כאלה.
חזרתי עכשיו מטיול עם עוד חבר מהקיבוץ.
בית גוברין-שקף-נחושה-מצפה משואה- בית גוברין.
התחיל נחמד, המשיך מטפטף, ובהמשך השבילים הפכו לבוציים, ומשטחי הסלע שבשבילים הפכו להחלקרח.
בשלב הזה ההישארות על שני גלגלים נהפכה לעניין מאתגר למדי.
השותף שלי לטיול החליק, נפל ועיקם את רגלית ההילוכים עד כדי איבוד היכולת להעלות לשני ומעלה.
מקווה בשבילכם שהיה לכם יבש יותר.
אתמול כבר הרגשתי טוב יותר עם הבוץ. אולי בגלל שהוא היה כבד יותר, אז הצמיג חדר יותר עמוק ופחות החליק לצדדים.
היה משעשע, לפחות עד שהרווח בין הגלגל לכנף הקדמית התמלא בבוץ, ואז כבר התחילה מלחמה בין הדחיפה של הגלגל האחורי לעצירה של הקדמי. בשלב הזה עברתי לשבילים פחות בוציים .
ממגוון תוואי השטח שיש, עם בוץ יצא לי פחות להתנסות בעבר עם דו-גלגלי והנושא של רכיבה עם כידון מוטה הצידה וגלגל קדמי שמחליק לאורך מטרים, חדש לי.
מה שנזכרתי זה שאופנוע שונא היסוסים.
לא נתת גז אתה על הריצפה....
בבוץ עוברים לחלק האחורי של המושב וסוחטים את הידית...
מיגון טוב ומלא חובה. רצוי גם עצמות גמישות
בינתיים נפלתי פעם אחת.
60 ס"מ מהחנייה.
בלי קסדה ובלי שום מגן אחר.
לעיני טלי והבנות.
האגו חטף פציעה קשה.
זה היה בדרך לקחת את סיוון מהגן.
התנעתי ויצאתי לדרך.
שכחתי לשחרר את מנעולי הדיסקים.
הקטנועים שמים סימן - קפיצ פלסטי מהמנעול לכידון
היו כאלה על המנעולים כשקניתי אותם. הרגיש לי מסורבל ולכן פירקתי אותם. "אין מצב שאני שוכח לשחרר אותם"...
תמיד קורה משהו שמזכיר לך צניעות מהי.
חחחחחח בעסה....
בעניין הבוץ - בועז אתה צודק שצריך כמה שיוצר משקל מאחור כדי שהקידמי ״ירחף״ מעל הבוץ, ככה הוא שוקע פחות (נוסע יותר) ופחות אוסף בוץ - כל זה נכון עד שמתמלא ואז עוברים ל״מלחמה״ בין האחורי לקידמי והדרך היחידה לנצח היא לעזוב את הבוץ אחרת הוא מנצח בדוק!
אלעד שמיר
ניידת שירות "TOMCAR"
052-5362703