אם היית קורא את הדיון מתחילתו היית קורא את התגובה של עיריית תל אביב לפיה הם הציבו את השלטים כתוצאה מתלונות על השתוללות של ג'יפים.
אסף.
Printable View
אם היית קורא את הדיון מתחילתו היית קורא את התגובה של עיריית תל אביב לפיה הם הציבו את השלטים כתוצאה מתלונות על השתוללות של ג'יפים.
אסף.
כולם מוזמנים לפיסבוק של דרך השטח ספורט מוטורי עממי זה המגרש הביתי שלי חחחח בגלל כבודו של האתר הזה אני לא אומר לכל החברים בפיסבוק להגיב כאן על מנת לא לסתום את האתר חחחח
אסף
מכל מה שכתבתי רק את זה ראית
רק לזה הגבתי. כי חשוב שהנקודה תהחה ברורה - הבור נסגר על ידי העיריה בגלל מלך הבור.
עם חלק מהדברים האחרים שלך אני די מסכים...
אסף.
בינתיים גם בצהוב נכנסים בו חזק (והכי יפה זה שהוא פתח את הדיון שם)
בקשר לפייסבוק, פייסבוק זה לא מקום לדון בו. היו כמה שהתכסחו איתו דרך הפייסבוק,וראה זה פלא,כל ההודעות שלהם נמחקו!! לא יעבוד,במיוחד לא על הדף שלו.
בינתיים הוא רשם שהירוקים המרושעים של ג'יפולוג יוצאים עליו ובואו תצאו עליהם קצת ותגיבו להם ("הם קראו לנו ערסים ברברים שכונתיים!!")...תגובה שמישהו רשם לו:
"ירושלים מלחמה... אנחנו נשרוף אותם בתוך הבור!!!! ונעשה על זה דראג!! במדינה שלנו רק בכח!! הלוואי שהיה אפשא אחרת"
ותודה לצוקרברג על יצירת מיקרוקוסמוס כל כך נפלא.
אסף.
וואי...
אתמול ביקרתי בצהוב וראיתי את השרשור שהחיים הזה פתח....
איזה רמה.. איזה שפה "עשירה " ...
אמרתי לעצמי .. איזה הבדל... איזה מזל שחברה האלה לא מגיעים לכאן...
איזה כייף שאין אצלנו כאלה שרשורים...
אבל לצערי זה הגיע גם לכאן....
לדעתי זה ממש לא מתאים לפורום הזה...
אפשר למחוק ??? את השרשור ?? את "החברים" האלה ??
אגב.. תכף יתחילו שם גם תגובות הומו-ארוטיות. יש שם קטע כזה. אני לא שיפוטי חלילה, כמה מחברי הטובים וכו'.. אבל מי שיגיב שם שיתכונן שהחברים בקבוצת דרך השטח יציעו לו יחסי מין.
אסף.
....ונראה שבאמת מיצינו. אף אחד לא יכול להגיד שזכות הדיבור לא נשמרה מעל ומעבר לסביר, וחיים קיבל את ההזדמנות להסביר את עמדתו במלואה... הדיון סגור, ואני בטוח שחיים וחבריו ישמחו להמשיך להתווכח עם כל מי שמעוניין - במקומות אחרים.