תגובה: שירות אאוטבק טכנולוגיות -בולמי פוקס-לשיפוטכם
הדבר היחידי שלוחץ זה הגישה שלך - "מגיע לי".
את הניחוח הזה ראיתי כבר בפוסט הפתיחה שלך.
רובם המוחלט של המשתתפים אינם בעלי אינטרס כפי שגם אני.
הקשר היחידי שהיה לי עם אותו יבואן זה גומיות שהו מיבא ורכשתי דרך "איש שטח".
הבולמים אצלי הם בילשטיין שהבאתי מארה"ב בעצמי.
- - - Updated - - -
בפעם הבאה אני הולך לקנות בחו"ל ,לי הבולם ממה שקראתי נידמה כמוצר שאורך חייו ארוך הרבה יותר מתקופת האחריות וזאת מעבר להנאה מהשימוש בו ,אבל את מה שכתבתי קראת .[/QUOTE]
1.קנה בחו"ל, החלטה נבונה.
2.לא ברור לי כיצד התרשמת שהבולם הזה בעל אורך חיים ארוך? אני התרשמתי שמדובר במוצר עדין ובעייתי ביותר (כיצד אתה אמור להגן על הבולם מבוץ?)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
קינג
משום מה עד עכשיו נרתעתי ,אבל כנראה שאתה צודק
- - - Updated - - -
לכל החברים שמעסיק אותם המתקין, אני לא מבין מה הקשר של המתקין שכל מה שהוא עושה הוא לחבר את המוצר שבחרת לבין היבואן הרשמי שלהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה הוא סוג של נציג המוצר בארץ וזה שנותן לו טיפול ובהרבה מהמקרים גם מפרסם אותו.
אבל כמובן שיש כאלו שמעוניינים להסיט הדיון .
למה ללכת למתקין?
2 סיבות עיקריות:
הראשונה, כי הוא חתום על הקבלה של הכסף שלך.
השנייה, כי להתקנה שלו יכולה להיות השפעה ישירה על חיי המוצר.
לא רוצה לגרום עוול למתקין האלמוני שאתה מתעקש לבודד מהסוגיה, אבל יש לו בהחלט חלק בתהליך.
בפעם הראשונה, כי הוא זה שבחר דגם שאמור להתאים לרכב שלך, האם בטוח הדגם מתאים?
גם להתקנה יש חשיבות:
בולם צריך להתקין ברמת הידוק שמאפשרת לו חופש תנועה סביב הציר סיבוב של לפחות אחד הקצוות, כי הזוית בין הסרן לשילדה משתנה עם עבודת המתלה.
הידקת יותר מידי, ביטלת את החופש הזה, ויצרת עומס צידי גדול על הבוכנה, והופס, הנה סיבה לכשל מחז״ש..
ובולמים מהודקים יותר מידי זה משהו שאני רואה הרבה.
הידקת פחות מידי, וגם כאן יש למתקין השפעה.
הנה,
קיבלת עוד נימוקים למה המתקין הוא חלק משרשרת האחריות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
כמו בכל דיון...:):):)
- - - Updated - - -
להגיד שגוגל "רק" משווק, זה כמו להגיד שאפל רק משווקתטלפונים וכו' שקופסון מייצרת.
נקסוס זה מותג רק של גוגל ו-LGמייצרת אותו עבור גוגל.
קניתי מגוגל והלכתי אליהם והם הפנו אותי ליצרן, לקבל שירות.
קינג קנה ממוסך X ומוסך X הפנה אותו ליבואן (שיכל גם הוא להפנות ליצרן אבל זה ממש מוגזם..), שהוא נציגו של היצרן.
אותו הדבר (כמעט) בדיוק..
ברנרד,
התכוונתי לתיאוריך על כלי העבודה, לא הטלפון.
אבל נזרום איתך:
לפני כמה חודשים התפרקו לי סנדלי Chaco, סנדל יקר ואיכותי לכאורה, שנרכש במטייל.
כשפניתי לחנות, הפנו אותי ליבואן, ואני השבתי להם שהיחיד שאני מכיר הוא החנות, הוא קיבל ממני כסף והוא אחראי מבחינתי.
הפלא ופלא.. לקחו אחריות וטיפלו מול היבואן..
[QUOTE=ד ו ר ו ן;561672]ברנרד,
התכוונתי לתיאוריך על כלי העבודה, לא הטלפון.
אבל נזרום איתך:
לפני כמה חודשים התפרקו לי סנדלי Chaco, סנדל יקר ואיכותי לכאורה, שנרכש במטייל.
כשפניתי לחנות, הפנו אותי ליבואן, ואני השבתי להם שהיחיד שאני מכיר הוא החנות, הוא קיבל ממני כסף והוא אחראי מבחינתי.
הפלא ופלא.. לקחו אחריות וטיפלו מול היבואן..[
להבנתי זה היבואן הוא זה שייבא את המוצר מיטב הידע על המוצר מצוי אצלו לרבות הטיפול בו ,הוא בד"כ הפנים של המוצר שהוא מייבא ,המתקין רק מרכיב את המוצר ,כך אני מבין,זכותך לראות הדברים אחרת.
על כל פנים אני סבור שהיצרן צריך לאמץ גישה אחרת ולא דווקנית ובטח שלא לבוא ולחפש למה זה אשמתו של הלקוח ובמיוחד בליקוי שנתגלה באקראי ובסמיכות לתום האחריות .
חצי שנה זה לא כ"כ בסמיכות לתום האחריות, זה 50% יותר מתקופת האחריות.
כאחד שהתעניין קצת במקרה ושמע את הצדדים שבוחרים לא להגיב כאן אני יכול רק לחזק ולתמוך בהחלטת היבואן והמתקין לא לתקן או לבוא לקראתך.
זה שאתה הלקוח ששילם ממיטב כספו על המוצר עדיין לא נותן לך את הזכות לדרוש מעבר למוסכם מראש (תקופת האחריות). אף אחד לא הכריח אותך לרכוש ואף אחד לא מכריח אותך להשתמש במוצר.
אתה חושה שהמוצר גרוע/ לא אמין/ חרא? תרכיב משהו אחר.
נמאס כבר מתרבות "המגיע לי", מגיע לך מה ששילמת עבורו ולא מעבר לזה. בחר היבואן לתקן אחרי תקופת האחריות- זכותו המלאה, בדיוק כמו שזכותו לבחור שלא לתקן (ויש לקוחות שפשוט לא מגיע להם)
יוני
קינג היקר - כל מה שכתבתי כתבתי מתוך כך שאני מאמין לכל מילה שאתה כותב. לא כתבתי בשום מקום שאתה משקר. אלא רק שאתה מונע פרטים. אם הייתי חושב שאתה שקרן לגמרי - לא היתי מתערב פה בכלל. הבעיה היא שאתה מתעקש לקחת את זה למקום אישי - ולא בכדי. זה בגלל שאין לך קייס. כך אני מבין את זה - בנאדם שפתח ניק רק בשביל להתלונן { לא כתבתי להכפיש ולא ללכלך זה אתה כתבת } . תבין חביבי { ב רפה } הבעיה שלך היא - אני מאמין לך. אני בטוח שמה שקרה לך זה באמת. אני רק חושב שעל סמך הסיפור החלקי שהבאת פה, ועל סמך הפרטים המאד מאד ספציפים שהשמטת מהסיפור { שלמרות רמיזות עבוד מעוד גולשים חוץ ממני עדיין לא חשפת, גם אחרי 9 עמודי דיון } - אני לא יכול להניח באופן אוטומטי שדפקו אותך אלא שיש פה משהו ניסתר. וזה גם מה שבועז אומר לך - מרוב שרצית לתת סיפור חד צדדי שמוציא רע את אאוטבק - יצאת מברך.
ברנרד - זה מכוון גם למה שענית לי. ואולי עוד משהו קטן לגבי "ניק בדוי" - כשכותבים פה "ניק בדוי" מתכוונים שאולי יש איזה גולש קבוע, שלצורך ענין מסוים נכנס בשם אחר { יש איזה מישהו באוף טופיק שביקש עו"ד שכתב את זה בפירוש } . קח לדוגמה את שולץ האיום - אתה באמת חושב שהוא חבר חדש פה? שאף פעם לא גלש בגיפולוג? יכול להיות שכן. אבל ע"פ דרך ההתבטאות כנראה שלא.
אז כן - בנאדם שנכנס לפורום והדבר הראשון שיש לו להגיד זה - חברה! משה דפק אותי! אל תדברו איתו יותר! תשמע....מוזר .
וקשה לי לא לתת דוגמה מעצמי - לא מזמן גיליתי שחנות מסוימת לממכר ציוד תינוקות הם פשוט חבורת רמב"מ { רמאים בשיטת מצליח } . בשניה שאחרי התגלית הייתי בטוח שאני נכנס לפורום נשים כלשהו ומספר את כל הסיפור ועושה בלגן - ואז חשבתי- כמה אמינות תהיה לי? בנאדם שנכנס לפורום רק בשביל לתת ביקורת רעה על חנות עם כל כך הרבה לקוחות מרוצים? { עשיתי חיפוש ברשת } .
הפוסל במומו יא אללה חשבתי שיש לי עוד שלושה חודשים עד זה....:) סופ"ש שמח.
יוני,
הכל טוב ויפה פורמלית אתה צודק אבל, וכאן האבל הגדול, זה לא המקרה הראשון וגם לא השני והשלישי שחברים מתלוננים על המוצר מה שאומר דרשני (בנוגע למוצר/יצרן ולא ליבואן).
אני לא הייתי שם את כספי על מוצר כל כך יקר, עדין , מורכב/מסובך להתקנה ולכיוונון ע"י המתקין הממוצע בארצנו (שבדר"כ מעולם גם לא שמע על מד מומנט....ואם שמע מתעצל להשתמש בו) ושצריך לדאוג שחס וחלילה לא יתלכלך בבוץ, במים ובאבק ואויר מדבר......כדי שחס וחלילה איזה מחז"ש לא יפרוץ....כאילו שה"פטנט" הזה מתוכנן לעבוד בחדר נקי class 100 ולא בבקעת הורקניה....
גיפאי נבון שמשאביו קצובים ומטייל עם רכבו בשטח, לא קונה את השטות הזאת.....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מה פתאום קונספירציה?
אני חושב רק שבאת לקלל ויצאת מברך. חשבת שהפרסום יגרום להם נזק וקרה ההפך הגמור.
רוב הגולשים תומכים בעמדת היבואן כמו שאתה שם לב.
אני בכלל לא חושב כמוך, בועז.
לפי כל התגובות, כפי שגם עמית ציין, מצטייר (בצדק או שלא) שמדובר במוצר "נישה" מאיכות לא כ"כ גבוהה, שמצריך טיפול "ופינוק" תכופים,באופן ממש מטריד..
כל השאלות מדוע הבחור בחר דווקא מוצר כזה ושאולי המוצר לא "מתאים" לרכב...
אפשר לחשוב איזה רכב מיוחד זה - כולה טויוטה מסכנה, שהותקנו בה בולמים... זה הכל.
כן חוזק לפי מומנט, לא חוזק לפי מומנט... ממש הנסיכה על העדשה.
הרושם שאני מקבל, גם בלי קשר ל"אם יש אבא או אמא" זה ... לא לגעת..
אם כבר, נראה שכל אלה שרצו לצאת מברכים.. קילקלו..
היבואן נמסה להחדיר את הבולמים לכל רכב שטח - אני בעצמי ראיתי ושמעתי את הגישה.
המתקין (האלום) מתקשר ליבואן ושואל "מה יש לכם עבור טויטה X או דיסקברי שנת Y" ומקבל את הבולם - לפי דרישה, ניתן גם לכוונן את הביצועים- מה כ"כ מיוחד פה, שמצריך תואר בפיזיקה גרעינית, על מנת לחבר אותו לרכב?
לפי הדברים פה,אפשר לחשוב שמדובר בבולם עם אישיות וקפריזות כמו של אישה... סליחה, נסחפתי. רק חסר לי לפתוח חזית מול הנשים... תמחקו.
ודוב הקוטב היקר.
האמת? אני בכלל לא נכנס לזה אם מישהו (ותיק או חדש) מתחזה בשמות אחרים, לקדם איזו אג'נדה.. יכול להיות שזה נכון. אני מסרב לחשוד בכל פוסט ולחפש מתחת לכל אבן את החלאה שמסתתר שם.
אם יש כאלה "שזה עושה להם את זה" (ההיתחזות וההכפשה לשמה), שיבושם להם - אני משתדל להתייחס לתוכן.
ושוב, גם במקרה זה, עולות עובדות ודיעות ומקרים, שבהחלט נכנסים לחישובים שלי (ומסתבר שגם של אחרים) אם לקנות או לא מוצר כזה ואחר.
אני דווקא חשבתי לקנות פוקס (ארבעה, עם מיכל) ואפילו דיברתי עם אותו סוכן וחבר שלי, בעל העסק שדיברתי עליו באחת הדוגמאות, מאוד ממליץ ובעד אבל הדברים שעלו פה (במיוחד ה"עדינות" של הבולם, בכלל לא השירות - לי, במקרה, יש "פרוטקציה") די מדאיגים אותי...
וזה חשוב וזו המטרה של הפורום.
ו"עוד" שוב..
די כבר עם האנטי הזה לגבי גישת ה"מגיע לי".
בשום מקום לא קראתי שקינג אמר "מגיע לי" - סיפר סיפור (ואני לא רואה פרטים נסתרים..) ואמר "לשיפוטכם". כך בכותרת וכך בתוכן.
הוא "ציפה" ליחס אחר והתאכזב - אתה חושב שהציפיה הזו מוגזמת ואתה לא מצפה לה ומוכן לקבל שאחרי 18 חודשים בולם שעולה בערך פי 2-3 מאחרים "ילך פאייפן", אחלה לך.
לי זה נראה קצת חשוב ולא מעניין אותי אם זה דרור שמתחזה ל"קינג" או אסף שרב עם איציק ולא רוצה שידעו שזה הוא או איזה פיאסטה שמרמה, שיש לו טויטה..
גם לא מעניין אותי כמה פוסטים הוא כתב לפני ואם הוא רק מתלונן או רק מברך.. לעניין.. התוכן... המקרה.. זה מה שמעניין אותי.
ברנרד,
אמנם שפכת פה בשרשור המון מילים אבל פספסת את עצם העניין כולו.
הבולמים ממש לא מענינים.
כל העניין הוא אם מגיעה אחריות לאחר סיומה או לא והאם היבואן צריך לתקנם או לא.
את הפרטים כולם כבר מכירים ולכן לא אחזור עליהם.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
ואני אומר שאתה פיספסת.
קינג, ויתקן אותי אם אני טועה, לא טען "שמגיעה"לו אחריות לאחר פג התוקף שלה.
כל מה שהוא טען שבולם "פרימיום" ששפך לאגר זמן קצר לאחר תום האחריותלא זוכה לשירות "אקסטרא" כיאה למחירו.
הוא לא אמר "מגיע לי", הוא לא "דרש", הוא לא "תבע" (ולא תבע) הוא פשוט התאכזב והביא לידיעתינו... "לשיפוטינו".
לי מפריע ש(חלקינו)מיד מחפשים להוקיע אותו כ"חדש", כ"מתחזה" כ.. לא יודע מה..
לא ראיתי בחוקי האתר (ואולי כדאי שיוסיפו...) שיש תקופה מסויימת או מספר פוסטים מינימלי שרק אחריהם מותר "להתלונן"..
ודוב הקוטב ידידי.
הגישה שלך גורמת עוול להרבה הורים שנופלים בפח אצל אותם רמאים, רק בגלל שאתה חושב של"חדשים" אסור להתלונן... תחשוב על זה..
ברנרד,
אם הם היו כזה דראק, הם לא היו מותקנים על רכבים שתלויים בהם לנצחון בתחרויות..
ואני לא חושב שהם או בילשטיין שהמבנה שלהם כמעט זהה באמת כאלו רגישים ומיוחסים, לדעתי יש כאן הרבה הגזמה שלא לומר כסתח לאופן השימוש.
וכן,
יש בליגה הזו משהו טוב גם לרכבי טיולים,
כשאישה הרה אומרת לך אחרי כמה מאות מטרים בשטח שמשהו השתנה ברכב,לטובה, אתה מבין הכי טוב שזה עובד.. במקרה שלי 7100, וכן, הוספתי להם הגנה למוט.
פנית לפוקס העולמית? אני בטוח שהם ירצו לדעת על הסיפור. בסופו של דבר זה השם שלהם על הבולם. אולי הם יוכלו לעזור לך. אבל תהיה קונקרטי וברור. בלי תחושות אישיות וכדומה.
הבולמים האלו נחשבים/פרימיום בזכות הביצועים שלהם ולא לפי האמינות שלהם באופן השימוש של המתלונן.
את שמם הטוב הם קיבלו במרוצים ובזכות שיווק מוצלח.
אם המתלונן הבין שהוא משלם הרבה כסף על אורך חיים אז הוא טעה ובגדול.
סתם בזבז כסף על מוצר שלא מתאים לו.
עכשיו נשאר רק שיבקש סליחה על הדרישה המחוצפת שלו שיתקנו לו החינם מחוץ לתקופת האחריות והנסיון שלו להכפיש את המוכר.
וכל זה מאדם שכל תרומתו לפורום היתה התלונה הזו.
אחד שלוקח ולא תורם
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
טוב אני חייב להגיב על דבר אחד מה שאנחנו קונים ומרכיבים אצלנו בגייפים לא דומה למה שמורכב ברכבי מרוץ אז בואו ונפנים את העינין שאין קשר בניהם חוץ מהשם ולדעתי הבולם הוא פיצוץ מדהים ושווה כול שקל שאצלי גם מורכב על ההגה ולגבי אחריות עברת ביום אחד את האחריות לא חייבים לך כלום עינין של מזל ככה אני רואה את הדברים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
הבולמים האלו נחשבים/פרימיום בזכות הביצועים שלהם ולא לפי האמינות שלהם באופן השימוש של המתלונן.
את שמם הטוב הם קיבלו במרוצים ובזכות שיווק מוצלח.
אם המתלונן הבין שהוא משלם הרבה כסף על אורך חיים אז הוא טעה ובגדול.
סתם בזבז כסף על מוצר שלא מתאים לו.
עכשיו נשאר רק שיבקש סליחה על הדרישה המחוצפת שלו שיתקנו לו החינם מחוץ לתקופת האחריות והנסיון שלו להכפיש את המוכר.
וכל זה מאדם שכל תרומתו לפורום היתה התלונה הזו.
אחד שלוקח ולא תורם
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אני בכלל חושב שהיבואן צריך לכתוב לו מכתב תודה על הפרסום ...
אצלי לפחות לא נוצר רושם שלילי , בלי קשר למוצר הספציפי, והשם אאוטבק בהחלט שנחקק לי חזק בזיכרון .
דורון.
הבולמים ברכבי המירוץ עוברים אוברול אחרי כל מירוץ. אף אחד לא לוקח סיכון שיכשלו..
המאמצים במירוץ, גדולים עשרות מונים מאשר בהתנהלות יומיומית ולכן, כן, אני מצפה שישרדו יותר מאשר "מירוץ אחד"..
וכבר אמר מי שאמר "אין פרסומת רעה"- פרסומת רעה, זה כשל לוגי במשפט עצמו :).
העיקר שמאייתים נכון את השם..
ועוד אמר בחור חכם אחד...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אתם טוחנים מים.
אף אחד כבר לא ישכנע אף אחד בדיון הזה...
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
:):(
כל אחד רואה/לוקח מה שהוא רוצה..