תגובה: מפגש ג'יפולוג 2014-15 (כולל שומרי שבת...)
ניראה לי שמעט הגזמתם. כמעט פעמיים בחודש אני מטייל לבד בכל השומרון ופעמים רבות חונה בחורשות של אנדרטת הבקעה או במעיינות פצאל למשך שעות יחד עם פלשתינים מקומיים - אפילו ללא נשק - וזה בחמש השנים האחרונות כולל שבת שעברה.
טיולים בכל אזור הסרטבה כולל כל הגב המזרחי של כביש 60 נעשים לבד כל הזמן והרוב גם ללא נשק.
כל יום אני נוסע על כביש 5 כולל בלילות החשוכים של החורף הזה. בכל הצמתים של הכביש תוכלו לראות נשים צעירות מחפשות הסעה לכל הכיוונים כשרכבים פלשתיניים חולפים הלוך ושוב יחד עם רכבים ישראליים.
עכשו חזרתי מנסיעה בכבישי הרוחב של השומרון שהתחיל בערך בעזון והסתיים ברנטיס כשבדרך עברתי ליד עשרות כפרים ערביים.
ולסיום - בחמש השנים האלה עוד לא ראיתי אבן נזרקת.
אני לא מביע דיעה על מקום המפגש - אבל לפחד לנסוע בארץ שלך כשכלום לא קורה - ועוד מגברים מסוקסים שאוכלים אבנים לארוחת בוקר - ממש מפליא.
היות ונחסמתי מהאתר עד היום עקב נימוסים מקולקלים - תגובתי הגיעה באיחור - ואיתכם הסליחה.
חדשות 0404 :
צפו בפשע השנאה: היום בשעות אחר הצהריים התקשר אזרח למשטרה ודיווח על חשודים שמשחיתים את האנדרטה בבקעה.
ניידות סיור של מרחב שומרון הגיעו למקום ועצרו שישה ערבים בגירים תושבי הכפר מארג' נעג'ה כשברשותם מברגים וסכינים, שאיתם ביצעו את הפגיעה בשמות החללים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
בועז,
מה הקשר בין מחט לעכוז?
.
בשניהם יש חור. זה הקשר.
חסמו את רכס מהאתר??!!??
באמת שתהיתי לאן נעלמת.
טוב שחזרת.
יוסי , אהבה גדולה יש לי אליך , ואת זאת אתה יודע !
הילד שלי מעריץ אותך ומדבר עליך כל זמן שאנחנו מדברים על טיול ג'יפים ( אבא , יוסי יבוא ?? ) .
אני מאוד רוצה שתשנה את דעתך ותגיע למפגש , קבל עם ועדה אני מתחייב בזו שאני אחרף נפשי לפני שיקרא לך ולבת זוגתך משהו .
אני מגיע למפגש עם אשתי היקרה בני בן ה-6 וביתי בת ארבעה חודשים .
אני מבטיח לך שאחרף נפשי לפני שיגעו בשערה משערות ראשך !!!
זו מדינתינו , ודווקא בימים אלו חשוב מאוד להראות נוכחות וביטחון בכל גבולות ארצינו !
ושלא תבין לא נכון , אני כותב את הדברים הללו לאחר התלבטויות רבות ! אך אם אני רוצה להשאיר ערכים ולחזק את דור ההמשך אני פשוט מרגיש כי אני חייב להגיע למפגש הקרוב .
והאספרסו של בוקר מחכה רק לך ...
שבוע טוב, מתכוון להגיע.
לפני מספר חודשים הזדמן לי להצטרך לקבוצה של עוד 4 רכבים לטיול בבקעה. איזור יפה ומרשים.
ולגבי האם להגיע או לא.. אם אנשים מדברים על ביטחון, זה לא אותו בטחון שהם חשים כשהם ישנים באוהל במדבר כאשר אתה לא יודע מי מסתובב סביבך כשאתה ישן?
לא צריך להגזים ולהחמיר בנושא, בעיניי זה דווקא ראוי שכל פעםניהיה גיוון במיקום ולקשר את ה''קבוצה'' לכל חלקי ארצנו.
בטוח שיהיה מעולה, מה גם שטראומת הקור המדברית מהמפגש של שנה שעברה עוד לא עברה לי.. 😃
מתכנן להגיע עם עוד חבר (לחלק מהזמן)
קצר ותכליתי, כמובן בא, ושמח שאין לזה אופי מסחרי למרות היותי מפרסם בדף אבל קודם כל גיפאי, שנית בא לבד מי שרוצה לנסוע בשיירה מאחורי מוזמן, שלישית אחלה מיקום אחלה מקום. נקודה סוף דיון,
נ.ב מגיע חמוש,
נ.ב 1 חמוש בבקבוק סינגל מאלט משובח
נ.ב 2 מגיע חמוש בגוש אנגוס.
זו בדיוק עוד סיבה למה כן ללכת..
לא שונה משום מקום אחר בארץ.
תישאר בבית
הי חברה
מאוד רוצה להגיע ואשמח לקבל קצת יותר איפורמציה על המפגש.
תסלחו לי מראש על השאלות החופרות
אני מבין שישנה נקודת מפגש בשעה מסויימת. ומה אז? אני אישית מגיע לבד ולא ממש מכיר את החברים או הקבוצות.
אני מניח שיש קבוצות חברים מגובשות מהעבר, יפנים, אינדיאנים, קאווקזים. מה בדיוק אני אמור לעשות? לתלות שלט "פנוי" ולחכות שיזמינו אותי לרקוד?
איך זה מתגבש? יזום? איך מצטרפים לקבוצה / טיול? איך החלוקה? סוג גי'פ? צבע עיניים?
חניון לילה
איך הולך? מה יש בחניון? ומה להביא (סק"ש אוהל, מזגן, טלויזה).
אני מבין שמבחינת אוכל כל אחד לעצמו. אבל האם הכוונה שמוסיפים הכל לשולחן אחד משותף או שכל אחד עם מה שבישל...
השתתפתי במפגש הלילה האחרון שהיה בהר חורשן. החלק של הטיול היה מקסים. אבל בהתאספות לאחר מכן הקבוצות הוותיקות התגבשו מסביב לעצמן (מה שדי הגיוני בעצם) מה שהותיר מספר חברים חדשים ביציע.
לי אישית חשוב הפן החברתי. אני חושב שהחומר כאן בפורום איכותי ושווה הכרות. כל מה שאני אומר הוא שאשמח לפתיחות מצד הקבוצות הסגורות או החברים הוותיקים.
ליאור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
קצר ותכליתי, כמובן בא, ושמח שאין לזה אופי מסחרי למרות היותי מפרסם בדף אבל קודם כל גיפאי, שנית בא לבד מי שרוצה לנסוע בשיירה מאחורי מוזמן, שלישית אחלה מיקום אחלה מקום. נקודה סוף דיון,
נ.ב מגיע חמוש,
נ.ב 1 חמוש בבקבוק סינגל מאלט משובח
נ.ב 2 מגיע חמוש בגוש אנגוס.
אתה זוכר שאנחנו חברים.... נכון???
כל השאר ממש בקטנה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ukiuki
כל מה שאני אומר הוא שאשמח לפתיחות מצד הקבוצות הסגורות או החברים הוותיקים.
ליאור
לא תישאר לבד בצד.
אתה מוזמן לפויקה.
אני אולי כותב כבר הרבה זמן באתר (והרבה שטויות) אבל המפגש הראשון שהגעתי אליו היה לפני שנה+, עד אז לא ראו את הפרצוף שלי, כל מה שאתה צריך זה כיסא ואת היכולת להגיד שלום.
ולא מזיק איזה וויסקי, בירה, גוש אנטריקוט, פוייקה, עצים למדורה וכו בשביל לשבור את הקרח.
אגב... לא הייתי שם עדיין, אפשר לעשות שם מדורה?
שלום לכולם.
אני לוקח על עצמי להוביל טיול בזור לאורך נהר הירדן.
לכל היותר 25 רכבים.
הטיול מחייב תאומים מוקדמים. אין פה אטרקציות של סכינים בין השיניים אך מובטח נופי בראשית והיסטוריה בשידור חי.
גשם ו/או בוץ מקלקל את התכנית.
25 המקדימים להרשם ירוויחו.
יוחנן. [email protected]
לשאלות האנשים:
1. הכוונה לצאת ביום שישי ב 08:00 כ -4 שעות.
2. עבירות: חיפושית אלא אם כן יהיה קצת בוצי.
3. קושי: עשיתי עם קבוצת רוכבי אופניים.
4. מסלול בערך: כניסה קצת צפונית למושב יפית (ש 83 לזוכרים מהמילואים).
יציאה באיזור מושב נעמה.
יוחנן.
בועז--ציטוט שלך--"לא שונה משום מקום אחר בארץ.
תישאר בבית"
תגיד לי בועז יקירי, מתי תוקיע את כל אילו ששואלים שאלות או מביאים מהחדשות חדשה כזו או אחרת (ואף לא מוסיפים מילה)
בתואר בוגדים?הרי בפחדנים ותבוסתנים הצלחתם לכתוב?
משום מה כל הנכתב על המפגש הזה בניגוד לחוקי הפורום האוסרים על כתיבת פוליטיקה מריח לי כאמירה פוליטית במסווה של מפגש
וההתבטאויות של כמה מהחברים כאן נגועות בסיסמאות הכפשות כיד הדימיון הרוח הפוליטית המאוד מסוימת
והמסווה הזה לדעתי גובל בגועל נפש
---לו היה מתפרסם--מפגש ג'יפולוג לחורף 2014-15 יהיה בסימן "הבה נרים נס חנוכה לזכר החשמונאים ולזכר חציית הירדן ע"י יהושוע בן נון
ניחא-היה אפשר להבליג-הרי זו זכותנו ההיסטורית המוסרית והציונית לכבד ולהוקיר את גיבורי תקופת האבות.
או השנה ניפגש ליד אנדטת הנופלים בבקעה לרגל החנוכה לכבד את זכרם -ניחא
אני אישית עושה זאת פעם בשנה (ביחד עם כמה ממשפחות הנופלים)
אך לתת במה סומויה?לתת לחבר כזה או אחר להשמיץ קהל קוראים שלם
בושה וחרפה
סביון שאלה לי אליך-
האם תהיה אבטחה הכיפית בחניון?
האם המועצה תדאג לכך?
או מחלקת חיילים?
האם תהיה אבטחה בטיולים?או שהכל על אחריותו האישית של כל ג'יפאי וג'יפאי
אל תכעס-אני מחדד בכוונה מפני שיש רבים וטובים כאן שלא כותבים אך קוראים ומבקשים לדעת תשובות,ואולי אין להם עור עבה כשלי והם לא רוצים שיכנו אותם בביטויים עלובים?
אודה על התשובות
חלאס לריב.
די.
מי שלא רוצה לבוא - שלא יבוא. זה חבל, אבל ההפסד כולו שלו.
מי שבא - ברוך הבא. יהיה לו שמח וטעים וכיף.
דרור
אין כאן כל מריבה
"מי שלא רוצה לבוא - שלא יבוא. זה חבל, אבל ההפסד כולו שלו.
מי שבא - ברוך הבא. יהיה לו שמח וטעים וכיף."
משפט זה היה יכול להיות נפלא ואין ספק שהוא נכון
אך דאג מי שדאג להעכיר את האווירה בצורה ששמח וכיף זה לא יהיה למעט הקומץ הנבחר וכמה אוהבי שטח אמיתיים
טעים?אני בטוח
הפסד?השאלה איך מסתכלים על זה-אך לא אכנס לפוליטיקה,פסיכולוגיה,והסברים שאולי לא יהיו מובנים,
רק העליתי את התמונה מנקודת ראות שלי-ואתה יודע שאדם ללא עקרונות משהו חסר בו,ולי יש את העקרונות שלי לטוב ולרע
-יש אמרה נהדרת בלטינית הלקוחה מספר שנושא את שם האימרה
קוו ואדיס דומיני (לאן פניך מועדות אדוני)-והלוואי והייתי יודע לו הייתי נשאל את השאלה הזו
אנחנו לא חשבנו על שום דבר פוליטי כשהחלטנו לקיים את המפגש בבקעה.
מבחינתי זה גם אידיוטי וחסר תוחלת להתווכח עם כל אחד בנפרד ולשכנע את כל מי שלא רוצה להגיע.
אז באמת, מי שלא רוצה, ולא משנה מאיזו סיבה - האם מפחד לנסוע בחוצה שומרון או בעוקף יריחו או בכביש הבקעה או שסתם כי הוא בעל דעות שמאליות ולא מתאים לו מפגש וטיולים ב"שטחים הכבושים" - זה בסדר, לגיטימי, מותר לו. לא רוצה, שלא יבוא! אנחנו לא מכריחים.
עדיין יש כאן מספיק אנשים שאין להם בעיה פוליטית והם לא מפחדים והם רוצים ויכולים לבוא והם יבואו - ואני מבטיח לך יוסי - אין כאן שום "קומץ נבחר". כאן כולם מובחרים וזה ממש לא קומץ.