תגובה: אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
יש מכשיר מעולה של סוני עם מסך 4״.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אצלנו כשלקוח מבקש כמוך אומרים לו ״ בחר שניים ״.
(רק שלרוב זה ״מהיר,טוב,זול״)
אגב, משלמים על האפלים מחיר רגיל כמו שכל הריטייל קונים ביבוא רשמי, וזה מעל מה שעולה אצלכם...
אבל שים לב שבחרו מוזהב זה אומר הרבה...
כשלקוח מבקש כמוני?!?!?!?
כמוני אין למכירה!!
וכן. מוזהב אומר הרבה - אני מסכים... גם לז'וז'ו חלאסטרה היה מוזהב.
ואם משלמים מחיר מלא... מה אני יכול להגיד. כנראה המכירות של אותה חברה באמת במצב קשה... וסוכני המכירות לא משהו, אם "כזה" ועוד מוזהב, זה מה שיפתה אותם להתאמץ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
יש מכשיר מעולה של סוני עם מסך 4״.
אסף.
אסף.
מכשירים מעולים יש כמה וכמה... אייפון הוא לא אחד מהם..
אבל הרי לא עושים אותו כדי שיהיה מעולה. גם לא עושים אותו עבור אנשים שיודעים להעריך "מעולה"..
עושים אותו למי שמוכן לשלם המון על... ובכן, לא כ"כ ברור על מה אבל עובדה שהם מוכרים..
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נימי
איזה שירשור הזוי זה נהפף משאלה כל כך פשוטה, (לפי דעתי כדאי אולי לפצל את השירשור לתשובות לשאלה שנשאלה ולשאר)
...
וואללה, נימי.
השאלה כבר נענתה מין-זאמאן...
לוליפופ יותר עדיף ודרור צריך להקפיד לעדכן גם את כל האפליקציות, על מנת שיעבוד טוב...
לוליפופ כ"כ טובה, עד שדרור, עם כל האנטי, התרגל אליה די מהר...
עכשיו אנחנו ב- TRASH TIME... כמו תמיד:rolleyes:
אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
טוב, ברנרד-
ניגש לסיכומים?
בוא נבחן את נתח השוק של האייפון מול האנדרואיד היחידי שקורא תיגר על משבצת מחיר דומה?
( גלקסי s5 )
חוכמת ההמונים?
טראש טיים לא נגמר עד שחוק גודווין בגרסה הג'יפולוגית שלו מופעל. מפתיע, אבל 123 הודעות וזה עוד לא קרה, אז תמשיכו.
אודה שאת חמשת העמודים האחרונים שלא קשורים אפילו קצת לנושא השרשור התייאשתי מלקרוא (בואו רק נרמוז שכל מי שנוסע בבוץ צריך ברכב או את בועז או את ברנרד ;)).
עם זאת לא יכולתי להתעלם מההערה של ברנרד ש "מה חשוב זמן סוללה".
אז תתפלא,
יש אנשים שעובדים בחוץ, ולא ברכב, וצריכים זמן סוללה ארוך. להסחב עם מטענים שונים ומשונים בכיסים מחמיץ את המטרה של טלפון נייד.
צריך שיחזיק מעמד, שתהיה קליטה ושתהיה אופציה להריץ אפליקציות שמקום העבודה שלך מכריח אותך להיות זמין בהן.
אה,
והכי חשוב - gps עם תכנת מפות ראויה.
ולסיכום,
אפשר להגיד שמה שאפל/סמסונג/מוטורולה/גוגל/LG/השם יודע מי... עושים זה כמו שעשו הנאצים במלה"ע ה-II.
;););)
לנו יש גרסה אחרת של חוק גודווין. שידועה רק לקומץ נבחר. וככה זה יישאר אלא אם כן לנמרוד יהיו עוד עבירות בטחון שדה...
אסף.
אני אתעלם (בבגרות מרשימה) מכל מיני מניפולטורים ואגש ישר לרלוונטי (??)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
טוב, ברנרד-
ניגש לסיכומים?
בוא נבחן את נתח השוק של האייפון מול האנדרואיד היחידי שקורא תיגר על משבצת מחיר דומה?
( גלקסי s5 )
חוכמת ההמונים?
להמונים אין חוכמה - יש כאלה שמבינים ויש כאלה ש... קונים אפל.
הרוב לא תמיד צודק אבל זו פוליטיקה פשוטה וזמינה ושאינה מצריכה מחשבה יתרה, להשתמש בטיעון "הרוב", להבהיר נקודה, שבטעות יסודה..
זה ידוע ומובן ונסלח, שהרי אם היו לך טיעונים "רציניים" אני סמוך ובטוח שהיית משתמש בהם...
ועדיין, ההשוואה (אעלק) שעשית היא די עלבון לאינטיליגנציה שלך...
ממתי נתח שוק מצביע על איכות/יעילות/פשרה/וכו' - ראה טויוטה קורולה ותשכנע שהיא "הכי הטובה"...
אנשים מסכנים, רובם קשי-יום (או סוכני מכירות כושלים) הולכים שולל אחר סיסמאות ריקות ומשקיעים את מיטב כספם במוצר נחות ומעוצב ואתה משתמש בטעותם, בציניות חסרת רחמים, על מנת להצביע על מגמה...
שפל... מעשה שפל..
אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
טראש טיים לא נגמר עד שחוק גודווין בגרסה הג'יפולוגית שלו מופעל. מפתיע, אבל 123 הודעות וזה עוד לא קרה, אז תמשיכו.
הופעל פעמיים.
נשברתי...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
הופעל פעמיים( כולל אותך).
נשברתי...
נמושות האפל... כוח רצון אפסי... ישתמשו בכל תירוץ על מנת שלא יתפסו במערומי האפל...
את זה לא קראת?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
לנו יש גרסה אחרת של חוק גודווין. שידועה רק לקומץ נבחר. וככה זה יישאר אלא אם כן לנמרוד יהיו עוד עבירות בטחון שדה...
אסף.
אני יכול להזכיר רק את הפרסומת המבריקה של אפל למקינטוש, משנת 1984. הם אמרו "1984 לא תהיה כמו "1984" " ורמזו איך ההמונים המהופנטים משועבדים למותג אוד בודד (אז זה היה ה PC של IBM.. זוכרים שהיה כזה דבר פעם? ) והאינדיבידואליזם מיוצג על ידי המק...
כשחשבים על זה, בהקשר של 1984 המקורי (מי שלא קרא, שיקרא בבקשה), היום, 2014, שתי חברות אמריקאיות (אפל וגוגל) יכולות לתת לממשל (אוקיי. נותנות לממשל) לעקוב אחרי רוב תושבי העולם, בעזרת מכשיר שמונח להם בכיס, והם משועבדים לו.
בהקשר של פריצת ההשתעבדות, ברנרד טוען שאפל מייצג את הקונפורמיזם וההשתעבדות לתפוח מבריק אחד, ואילו אנדרואיד מייצג את רוח האינדיבידואליות. אבל בעצם מה אינדיבידואליסטי באנדרואיד שרוב תושבי העולם משתמשים בו בדיוק כמוך?
בועז טוען שאפל נותנים ביטוי אמיתי לזה שלא לכל אחד יש אותם שיקולים ואותן בחירות, ובעצם זה לא שיעבוד אלא חופש לא להתעסק עם המכשיר שבכיס, אלא פשוט להשתמש בו. וזה האינדיבידואליזם שאפל משווקים - החופש ליצור ולשתף - לא להתעסק במכשיר אלא בעיקר. אבל מה אינביבידואליסטי בשימוש במכשיר טלפון שזהה למליוני מכשירים אחרים?
ואני מזכיר את הנקודות האלו רק בהקשר של הפרסומת המבריקה ההיא.
כי בשורה התחתונה, תחשבו על זה... הזונות אותן זונות, רק המיטה שונה.
ואם כבר וידאו מדליק, ועשוי מדהים, קבלו את זה (אני חושב שפורסם עם יציאת האייפון 5, אבל זה נכון לכולם ללא יוצא מהכלל) :
http://vimeo.com/79695097
אסף.
טוב.
האמת שהטיח עדיין לא התייבש לגמרי ואני לא יכול להתחיל לצבוע, אז יש לי עוד כמה דקות להתעלל בנביאי השקר האלה...
זוכרים שאיזשהו אחד, בועז שמו אם אני לא טועה, אמר שרק על אינדרואיד/סמסונג מתלוננים?
טוב, ברור לגמרי שהבחור מנסה להטעות ובונה על העצלות שלנו...
הנה תוצאות חיפוש שטחי לחלוטין שהרצתי בדקה האחרונה (כשאני בוהה בטיח מתייבש..):
עכשיו, תארו לכם שאני עושה תיקוני צבע רק במטבח...לא היה לי הרבה זמן לחפש...
ברנרד,
לפני שיסקלו אותנו באבנים ויגלגלו בזפת ונוצות, למיטב הבנתי, החוק בגרסת האתר הוא צורת ההתערבות של נמרוד ואסף.
נראה לי שחלק מהאנשים לא הבינו את ההומור שלנו.
אחתום בפרק ממונטי פיטון שהכי הזכיר לי את הנסיון הכושל שלך לשכנע שאנדרואיד טוב יותר...
http://youtu.be/dhRUe-gz690
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני יכול להזכיר רק את הפרסומת המבריקה של אפל למקינטוש, משנת 1984. הם אמרו "1984 לא תהיה כמו "1984" " ורמזו איך ההמונים המהופנטים משועבדים למותג אוד בודד (אז זה היה ה PC של IBM.. זוכרים שהיה כזה דבר פעם? ) והאינדיבידואליזם מיוצג על ידי המק...
כשחשבים על זה, בהקשר של 1984 המקורי (מי שלא קרא, שיקרא בבקשה), היום, 2014, שתי חברות אמריקאיות (אפל וגוגל) יכולות לתת לממשל (אוקיי. נותנות לממשל) לעקוב אחרי רוב תושבי העולם, בעזרת מכשיר שמונח להם בכיס, והם משועבדים לו.
בהקשר של פריצת ההשתעבדות, ברנרד טוען שאפל מייצג את הקונפורמיזם וההשתעבדות לתפוח מבריק אחד, ואילו אנדרואיד מייצג את רוח האינדיבידואליות. אבל בעצם מה אינדיבידואליסטי באנדרואיד שרוב תושבי העולם משתמשים בו בדיוק כמוך?
בועז טוען שאפל נותנים ביטוי אמיתי לזה שלא לכל אחד יש אותם שיקולים ואותן בחירות, ובעצם זה לא שיעבוד אלא חופש לא להתעסק עם המכשיר שבכיס, אלא פשוט להשתמש בו. וזה האינדיבידואליזם שאפל משווקים - החופש ליצור ולשתף - לא להתעסק במכשיר אלא בעיקר. אבל מה אינביבידואליסטי בשימוש במכשיר טלפון שזהה למליוני מכשירים אחרים?
ואני מזכיר את הנקודות האלו רק בהקשר של הפרסומת המבריקה ההיא.
כי בשורה התחתונה, תחשבו על זה... הזונות אותן זונות, רק המיטה שונה.
ואם כבר וידאו מדליק, ועשוי מדהים, קבלו את זה (אני חושב שפורסם עם יציאת האייפון 5, אבל זה נכון לכולם ללא יוצא מהכלל) :
אסף.
נהדר!!
וכמה נכון!!
SHMBO היתה מוכנה להישבע (וגם חברה שלה שבאה לבקר) שממש לפני יציאת האייפון 6, האייפון 5 שלה התחיל לקרטע... נשבע לכם.
ואסף.
אני לא טענתי לרגע שאנדרואיד=אינדיבידואל. ממש לא.
אני לא מאלה - אני (אולי בגלל העבודה/פנסיה) בעד להיטמע בציבור...:rolleyes:.
נכון (ועל זה אני מקווה שאין ויכוח, בועז..) שבאנדרואיד, היכולת שלך לשנות ולהתאים בדיוק לצרכים ולרצונות ולטעם שלך, הרבה יותר גדולים מאשר באפל (כאילו, שם אתה יכול לבחור את הצבע של המכשיר ו..זהו, בערך... וגם, רק מתוך 3 צבעים) אבל האינדיבידואליזם כבר מזמן לא איתנו...
אני, בעוונותי, מעדיף נוחות וקלות וזמינות על העצמאות המוחלטת.
לא איכפת לי שגוגל(או אפל, לצורך העניין) ידעו איפה אני ושלחו לי פרסומת מותאמת-מקום, העיקר שאני אמצא איפה חניתי את האוטו.
שלא איכפת לי כ"כ שוויז ידעו לאן אני נוסע (בכל פעם!!) וישמרו את המסלול אצלם, העיקר להימנע מפקקי התנועה.
ושיזכרו שפעם (לפני שנים.. נשבע) חיפשתי משהו שהכיל את השורש פ.ר.נ., העיקר שהיום אוכל להריץ חיפוש ומיד למצוא איפה יש דילים טובים לשוחלן ריתוך...
1984 מזמן כאן (נרצה או לא) ואין לי שום בעייה עם זה, אבל למה לשלם כ"כ הרבה כשיש אלטרנטיבות טובות וזולות יותר ולמה, בשם אלוהים, לטעון שזה "הכי הטוב שיש"...
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ברנרד,
לפני שיסקלו אותנו באבנים ויגלגלו בזפת ונוצות, למיטב הבנתי, החוק בגרסת האתר הוא צורת ההתערבות של נמרוד ואסף.
נראה לי שחלק מהאנשים לא הבינו את ההומור שלנו.
אחתום בפרק ממונטי פיטון שהכי הזכיר לי את הנסיון הכושל שלך לשכנע שאנדרואיד טוב יותר...
גדול...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
http://vimeo.com/79695097
אסף.
אוי, זה ענק.
ולא אחד, שניים או אלף התלוננו שהאייפון שעד אתמול טס, פתאום הולך לאט, לגמרי במקרה לפני יציאת דגם חדש.
זה נבדק בארה"ב במחקר ספציפי (באוניברסיטה נידחת, שולית ולא נחשבת, הרווארד משהו) וגילו שזה נכון - באנדרואידים המתיישנים הירידה בביצועים הדרגתית וללא קשר להופעת גרסאות ודגמים חדשים, ובאייפונים ירידת הביצועים מוחשית, ממש לפני שדגם חדש מופיע בשוק.
כאילו.... זה בשביל לשכנע את המכורים שהאייפון הישן (זה שרק לפני שנה וחצי הם עמדו יומיים בתור בקור כדי לשים יד עליו) כבר גרוטאה והגיע הזמן להחליף אותו לחדש?.... מה פתאום. לא יכול להיות שאפל משתלטת על המכשירים מרחוק....
זה לא דמיון שלי. זה כתוב.
שחור על גבי רשת: http://www.mako.co.il/nexter-cellula...6041241006.htm
וגם: http://www.themarker.com/wallstreet/1.2392144
וגם: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13650773
ועוד ועוד. חפשו בעברית "אפל מאיטה" ותקבלו רשימה ארוכה של פרסומים.
בארה"ב בטח יש פי 100 פרסומים כאלה. ומעניין, משום מה אפל עוד לא תבעה אותם.
ברנרד , כשאתה ממתין לצבע שיתייבש, תריץ חיפוש.
כן מאיטים, לא מאיטים... העובדות לא חשובות...מסתבר.
ולצבע אני לא מחכה, שיתייבש... יש הסעות של גמדים... אני מקווה שיתייבש גם כשאני לא מסתכל, למה הטיח הזה... לרגע היה לי נדמה שמנסה להשתמט...
תראו מה זה... אולי בתל אביב, כמו שדרור טוען, מדירים מי שאין לו אייפון.
אבל מתברר שיש בית ספר אחד לפחות שבו זרקו את התלמידים מהלימודים כי "לאביהם יש אייפון".
סוף סוף מישהו מקשיב לדרור וברנרד:
http://www.mako.co.il/news-israel/ed...tm?Partner=rss
אסף.
אני לא עד כדי כך נאיבי, שאחשוב שמישהו בכלל מקשיב לי אבל...
ראיתם מה זה?
אייפון... מוכרים לכל אחד...:rolleyes:
1 קבצים מצורפים
זרקו אותם מבית הספר כי הם מזרחיים....
ואצל המטורללים האלה כל סמרטפון נקרא "אייפון".
הם גם פונים לציבור שלהם לתת את ה"אייפונים" שלו להשמדה, אבל בתכל'ס הם מוכרים אותם....
קובץ מצורף 93727
אם היה אלוהים, הוא היה רואה מה המטורפים מכל הדתות עושים בשמו, והיה מכה בהם ללא רחמים....
אדיר!!!!
איך עלית על זה?
אין על היהודים.. פשוט אין.