LC75
משאבה סידרה V
http://i1125.photobucket.com/albums/...ge.200x150.jpg
חיים תוריד את הדבר הזה ומהר ואני רציני כמו התקפת לב. כמובן ואתה לא חייב להקשיב לי ובמקרה הזה תזמין משאבה להחלפה . עדיף היום.
Printable View
LC75
משאבה סידרה V
http://i1125.photobucket.com/albums/...ge.200x150.jpg
חיים תוריד את הדבר הזה ומהר ואני רציני כמו התקפת לב. כמובן ואתה לא חייב להקשיב לי ובמקרה הזה תזמין משאבה להחלפה . עדיף היום.
ג'ו, ברור לי לחלוטין שהמתקן לא עושה שום דבר חיובי, אבל למה שהוא יגרום לנזק, יותר מאשר מעיכה בצנרת הדלק או פילטר סתום? תוכל להסביר?
רעיון לניסוי, אם באמת חיים מרגיש הבדל, ויש שמסבירים את ההבדל בהאטת הזרימה.
אפשר לחרוט טבעת בגודל של המגנט מאלומניום או כל חומר אחר ולהכניס במקום המגנט במכשיר המפורק.
אם חיים יסכים המכשיר יותקן אצלו ולאחר כמה נסיעות נדע אם העשן חזר או לא.
אם חזר, וואלה המגנט הזה ממזר.
אם לא יחזור כנראה שכל הסיפור הוא הורדת כמות הדלק....
משאבות מסדרה V אוהבות וחייבות הרבה דלק, הלחץ המומלץ הוא מעל ל20 PSI וקוטר צנרת מעל ל10ממ (הרבה מעל להמלצת היצרן)
הדלק הוא הנוזל קרור והמשמן, במשאבה יש פיסטון ששולט על כמות ההזרקה, הספקת דלק מונמכת תגרום לפיסטון להתפס בתוך המשאבה וזה יהיה סוף החיים שלה.
יש לי אחד כזה VP44, ואחרי ההתאבדות(ומשאבה חדשה) היום יש לי 2 משאבות הספקה ו25PSI, אני מקווה שזה מספיק.
אתה מהנדס צעיר... זה לא ניסוי אם זה מבוסס על הרגשה של מישהו, ואם כבר אין ברירה וניסוי מבוסס על פידבק סוביקטיבי של אנשים - הניסוי חייב להיות עיוור, כלומר אסור שהנסיין ידע באיזו זרוע של הניסוי הוא משתתף (עם/בלי המתקן).
מכיוון שמדובר כאן על מכשיר פיזי במערכת פיזית מוכרת, אין סיבה לערוך ניסוי שטח - מנוע מעבדה זו הדרך לבדוק. ובוצעו כבר ניסויים כאלו, שניים מהם הוצגו ונותחו על ידי ועל ידי אסף, ושני הניסויים מראים במספרים ברורים שאין למגנט שום משמעות. תוסיף לזה את העניין הפעוט שגם בתיאוריה אין לשדה מגנטי שום השפעה על מולקולות אורגניות... אז איך אפשר עוד להתחמק מהמסקנה - שאני אכתוב שחור על גבי מסך - שמתקן algae-x המגנטי הוא תרמית, שמן נחשים לכל דבר.
קודם כל אני באמת מהנדס צעיר :)
בהתחלה רציתי לכתוב שטובי בחורינו יחליפו לו את המתקן באישון לילה....
ברור שזה לא באמת ניסוי. וברור שזה שמן נחשים, חשבתי אולי זה ישכנע אותו לרדת מהסגידה למגנט הזה.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04...304e4d63b5.jpg זו תמונה של מגנט בן עשרים לפחות שמיועד לצנרת מיים ודלק שווק בזמנו בארץ אצל ההורים שלי היה מורכב אחרי השעון סט אחד כזה ואחד בכניסה לדוד המטרה שלו להוריד את כמות האבן שנדבקת לצנרת / דוד בפעול עשה עבודה טובה לא היה לי נסיון עם כזו על מערכות דלק . מוכב עם שני אזיקונים על הצינור .
עידו
אתם רוצים לשכנע את רכס שהוא טועה או להוכיח משהו על המוצר ?
הערכות האלה לצנרת מים-דלק קיימות כבר כ30 שנה
בעבר הם עלו כ$30, לאחרונה המחיר עלה דרמטית
כנראה הפריירים של הדור הצעיר יותר עשירים(או יותר מטומטמים), וזה לא סוג של בדיחה.
או גם וגם :-)
אצלי אפילו לא חשבתי להרכיב כזה כי זה שמן נחשים , כן מורכב בבית שלי מרכך מים על בסיס מלח .
עידו
לוריה,
אתה חי על כוכב קריפטונייט?
איך המגנט הצליח להשפיע על האבנית שבמים, מגנט אותה לדופן?
זהו שהוא לא אבל זה מה שאבא שלי חשב שכן , דרך הגב ההסבר של המוצר זה שהוא מינן את המים / דלק , בתכלס הוא עובד מצוין על חשבון הבנק של היצרן לשם הוא מושך את הכסף .
עידו
שמתם לב שלא קיבלתי שום תשובה לגבי מדידת הביניים של צריכת הדלק ???
אנא התיחסותכם לעובדות במקום למצבי הנפשי.
בקרוב אמלא את טנק הדלק במלואו ואחשב את הצריכה לכל המסע. אם אקבל 6.0 ק''מ לליטר בתנאים הקשים של המסע,אראה בכך הישג טכני או הישג פסיכולוגי של המכשיר. במסעות קשים קודמים עמדה צריכת הדלק הממוצעת כביש/שטח על כ- 5.50 ק''מ/לליטר.
עידו - תרגיע - הזמנתי משאבה חדשה.
לגבי פליטת העשן לא ניתן לשכנע אותי בשום דו''ח מעבדה. עיני הרואות.
חיים אני רגוע , התכוונת לג'ו הוא המליץ על משאבה חדשה בהיכון לירי .
רענן את פעולת המלח אני יודע .
עידו
חיים. גם הירידה בצריכת הדלק וגם הירידה בכמות העשן נובעות למיטב הבנתי הצנועה מאותה סיבה שכבר נכתבה.
המתקן מפריע לזרימת הסולר למנוע, ומשול לשסתום צמצם המפחית את כמות הדלק.
לכן יש פחות עשן בעומס - יש פחות דלק מיותר שלא נשרף.
לכן גם צריכת הדלק טובה יותר - פחות דלק מיותר נכנס למנוע = פחות דלק נכנס למנוע.
מנוע מעשן אומר בד״כ שמשהו לא בסדר. אבל במנועים מהסוג הזה העישון עד רמה מסויימת מקובל (לא ברמה שהוא מלכלך את הרכב) תחת עומס מלא. זה בגלל שהוויסות מתבסס על מעט עודף דלק. אם אין עשן שחור בכלל תחת עומס גבוה, כנראה שיש מעט מדי דלק.
לכן ההנחה שלי היא שכמו שכתבתי קודם - המתקן מהווה פשוט הפרעה לזרימת הדלק, ותו לא.
אסף.
חיים אני אוסיף ואומר בצורה הכי ברורה - מדידת צריכת הדלק שלך אינה ניסוי קביל, כל עוד אתה נוהג ברכב ויודע מה מותקן/לא מותקן. הנהג יכול להשפיע על צריכת דלק בעשרות אחוזים, לכן כל אפקט של אחוזים בודדים שאולי יש לו הסבר שקשור למוצר, נבלע בתוך ההשפעה שיש לאופן הנהיגה.
בשביל זה בדיוק העמידו את המוצר בבדיקות מדויקות במנוע מעבדתי - ושם האפקט של המוצר זניח (אפס עד אחוז אחד על צריכת דלק והספק) ואת ההבדל הזניח הזה, שספק אם קיים (שני הניסויים שצוטטו כאן בעלי מדגם קטן מדי) ניתן להסביר בכך שהמוצר מהווה הפרעה לזרימה.
המגנט שם כדי להוציא כסף מלקוחות תמימים, אין לו שום השפעה על דלק.
זה עובד בשבילך? פסיכולוגיה נטו. היה שווה לך את הכסף, הטיפול הפסיכולוגי הזה שגרם לך לנהוג רגוע יותר? מצויין.
זה כמו ויכוח דתי ...
אי אפשר להכריע אדם מאמין עם עובדות הנדסיות.
זה פשוט השקפת עולם שאנשים אנליטיים לא מבינים... הסיבות לא חשובות.
בסוף עוד אנשים יעלבו פה...