תגובה: גנרטור חרום לבית פרטי
בשמחה.
אם תבצע ניסוי הפעלה למקרר הביתי מהממיר, אשמח לקבל תוצאות. אוכל לדווח לתושבי השכונה שלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shais01
הגיע הממיר.
חתיכת מפלצת מבחינת גודל ומשקל, לא צפיתי את זה.
הכבלים לחיבור בינו לבין המצבר בעובי של כבל מאריך תלת גידי 2.5, אז אני לא מאמין שיש חיבור מהיר רלוונטי ונכון שיהיה מחובר קבוע למצבר.
אז הנה חיסרון מסויים לבחירה בממיר.
זה משבית את הרכב.
גנרטור בחיבור ישיר לצרכנים או ללוח אפשר להניע ולכבות בזריזות בהתאם לצורך/זמינות חשמל הרשת.
עם ממיר זה פחות דינמי, בהנחה שתהיה תקופה בה נחזור לחיים נורמליים חלקית ונרצה רכב זמין ומנגד עדיין יהיו שיבושי אספקת חשמל.
בכל מקרה במחיר הזה טוב שיהיה אותו בבית.
הוא לא אוכל, לא מחרבן ולא צריך להחליף לו שמן ולדאוג לדלק טרי.
תודה על ההפניה חנן.
יש מחבר מהיר לצרכנים כבדים.
אחד למצבר ואחד לממיר ואתה מסודר.
https://www.amazon.com/s?k=anderson+...l_437ap8ygrk_e
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו.
עם השרטוט הזה, לא הייתה צריך לשאול (בשרשור האחר) לגבי החיבור גוף \ הארקה :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
בשמחה.
אם תבצע ניסוי הפעלה למקרר הביתי מהממיר, אשמח לקבל תוצאות. אוכל לדווח לתושבי השכונה שלי.
בוצע ניסוי.
לצערי לא הצלחתי לייצר מצב בו אני ליד הממיר בזמן שהמדחס של המקרר פועל, אבל מאחר וההספק המוצהר בגב המקרר הוא של 200w (ו 190w במצב הפשרה) אני לא רואה שום בעיה.
לקחתי טוסטר בהספק של 900w, ובחיבור לממיר הוא פועל ללא בעיות והממיר מציג עומס של 19% שזה מקביל לקצת יותר מ 4000w ב 100%.
הרכב (טויוטה היברידית) לא התרגש מהארוע והמנוע היה כבוי רוב הזמן, כשהוא מניע מדי פעם כדי לשמור על המצבר.
המתח המוצג על הממיר היה 225v וזה בדיוק מה שמדדתי בשקע שלו.
המגבלה היחידה היא החיבור לרכב, 2 דקות עם בוקסה 13, אבל זה לא משהו שאישתי תעשה בהעדרי.
תחבר לממיר ולאוטו חיבור אנדרסון תואם. גם אישתך תוכל לחבר אחכ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
הטוסטר הוא עומס התנגדותי וככזה אין בו הבדלים דרסטיים בין זרם התנעה לזרם עבודה.
מקרר זה עומס השראותי. סיפור אחר לגמרי, והפערים יכולים להיות עצומים.
לא כזה חשוב אם ראית מה ההספק של המקרר בזמן שהמדחס עבד, מן הסתם זה באמת היה כ190וואט. השאלה היא אם אתה יכול להעיד שהוא בכלל עבד.
תגדיר עבד…
הפאנל החיצוני שמציג את הטמפ׳ ומוד הפעולה עבד, האור הפנימי עבד.
לא שמעתי את המדחס עובד וכשעמדתי ליד הממיר תצוגת העומס היתה 0.
אבל כל זה היה לדקות בודדות אז יתכן שלא היתה דרישה לקרור.
אם זה לא היה מחובר מספיק זמן ולא ברור שהמדחס בכלל ניסה להיכנס לפעולה, אז מה שאתה מתאר הוא לא אינדיקציה מספקת להצלחה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shais01
המגבלה היחידה היא החיבור לרכב, 2 דקות עם בוקסה 13, אבל זה לא משהו שאישתי תעשה בהעדרי.
מחבר XT90 יעמוד בזה בנוחות, קל ופשוט לחיבור וניתוק, אפשר להצניע בפינה נגישה עם כיסוי מתאים (מחבר נגדי שלא מחובר לכלום ואטום מאחורה עם קצת סיליקון), ואתה מסודר אפילו בלי לפתוח מכסה מנוע.
יש לי כמה וכמה כאלו, זכר ונקבה, מוזמן ליצור קשר בפרטי ואעביר לך בשמחה [emoji4]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אם זה לא היה מחובר מספיק זמן ולא ברור שהמדחס בכלל ניסה להיכנס לפעולה, אז מה שאתה מתאר הוא לא אינדיקציה מספקת להצלחה.
אוקי, אז מה המבחן להצלחה?
לשבת ליד המקרר (כשהדלתות פתוחות לזירוז התהליך) לשמוע שהמדחס נכנס לפעולה ולצאת לרכב לראות שהממיר לא התנתק?
רק אומר שנראה לי שאם הממיר התנתק האור במקרר כבה, אין צורך ללכת לאוטו
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
מה שמוטי כתב, וכן, אם אתה שומע שהמדחס נכנס לפעולה ועובד, נגיד, עוד עשר שניות, זה מבחן מספק.