פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
יורידו את המשופרים מהכביש וזה בטח יקרה כשמחיר הדלק יהיה מעל 10 שקלים... למי שזוכר את הנבואה הקודמת שלך...
אם יש עילה חוקית אז גם אחד יכול להבקיע איתה את החומה והכמות לא רלוונטית.
כבר היו בעבר סיבובים כאלו נגד מגזרי רכב כאלו ואחרים.
המקסימום שהם יוכלו להחזיק זה כמה חודשים.
או שהם ירגעו או שהתשלום למעכרים יגדל.
יותר מדי אנשים מעורבים ומושקעים ביותר מדי כסף בשביל שזה יעצר.
מציע לך לא להיתפס לבהלה ולא להפיץ בהלה בקרב הציבור כי הם פועלים בשיטת הטרור - הפחדה.
ככול שנתרגש פחות הם יהיו פחות אפקטיביים.
אם תהיה למישהו בעיה לעבור טסט אז שיקפיא את הרשיון עד יעבור זעם.
במדינה הזו הכול שליפות ושום דבר לא מחזיק מיים יותר מדי זמן
תגובה: פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
אמנם באיחור קטן, אבל תגובה קטנה לנושא ההתערבות המשפטית (ובהקשר של ה"כנס" של יניב גולן)
אני חושב שהתערבות משפטית ממש לא תקדם אותנו לשום מקום.
בית משפט לא יתערב ופשוט יגיד: "לכו למחוקק. אנחנו לא מייצרים חוקים, במקרה הטוב תקדימים וגם זה- אין שום סיבה שיקרה אתכם..."
משמע- דרך הפעולה הנכונה היא לגשת לבית המחוקקים (כן, כן ככה לפחות הוא נקרא) ולהקים לובי.
מועדון ה-5 והחוקים של רכבי האספנות לא הגיעו מהתערבות משפטית אלא מהפעלת לובי בכנסת וכך גם צריך לפעול בנושא שלנו. אממה... אנחנו, בניגוד לנושא האספנות לא פליטקלי קורקט בלקסיקון של מישהו (חוץ משלנו), ולכן לא בטוח שזה יוביל למשהו.
ומבלי להכנס לנושא מידת הצדק של העניין הזה (לא כולם נוסעים על החוף ודורסים אנשים, את זה אנחנו משאירים לפקחי העיריה לעשות- ראה מקרה אחרון שקרה, או מידת המעורבות שלנו בתאונות, זיהום אויר וכיו"ב), אני חושב שזו הדרך שיש לפעול בה. וכדי לממש אותה צריך הרבה קשרים בירושלים כדי לייצר לובי.
סתם נקודה למחשבה...
אני מפיץ בהלה?...
מחכות לנו גזירות שאתה עוד לא יודע עליהן ואפילו לא מדמיין. אתה רוצה לתקוע את הראש בחול ולהתעלם? זכותך.
אכן לפי מה שנאמר לי יש עילה חוקית כנגד הגזירות הללו. אתה רוצה להתמודד לבד - תפאדל. סביר להניח שתנצח. תכין 70-100K לעורך דין. מעוניין?
לגבי מחירי הדלק - עכשיו זול יחסית וזה כיף וגם אני שמח שנבואות הזעם עוד לא התגשמו, אבל אל תמהר לשמוח. המגמה בעולם כיום היא של נפט זול, אבל אצלנו כבר לא נשאר לו הרבה לאן לרדת עוד וחוצמזה אתה יודע טוב מאוד שמספיק שמחר תוכרז מלחמה על דאע"ש או משהו דומה וכוחות קרקעיים של נאט"ו יתחילו להסתבך על אדמת סוריה ולאבד ראשים תרתי משמע, והנפט ישר קופץ.
לגבי חוקים - מועדון החמש ביקש הקלות בחוק וקיבל. זה אחלה ואני מפרגן.
כאן יש חוקים מאוד ברורים (ואני לא אכנס כאן לציטוט כל התקנות והחוקים כי זה ארוך ומייגע) שמי שעובר עליהם זה דווקא משרד התחבורע - כי המערכת השלטונית בישראל התרגלה שאזרחים מרכינים ראש לפני כל גחמה של פקיד כזה או אחר ומקבלים את זה בהכנעה - ומי שמרים קול צעקה ומפגין, משסים בו את קלגסי המשטרה. אבל אם יש דרכים חוקיות להתמודד עם גזירות כאלה, אז לפחות צריך לנסות. אם לא ננסה, נאכל את עצמנו לנצח.
כנראה שזה ככה בעוד הרבה תחומים בחיים חוץ מג'יפים והתמודד מול הרשויות זה יקר ולא קל. אבל אם נתאחד במקום להתנצח ולריב זה עם זה, זה יהיה קל יותר.
אני בכלל לא דואג גם לא מהגזרות שיגזרו מחדש.
וואלה, מכיר את הקשקשנים האלו ומכיר את כוחות החיים.
אי אפשר לגזור גזירות שהציבור לא יכול לעמוד בהם ובאלו הציבור לא יכול לעמוד.
אני בטוח שיש ביננו כמה עורכי דין שאם יש צורך ילכו על התיק הזה בשביל עצמם בצורת פרו בונו ואני לא מתכוון לשלם על זה מעבר להשתתפות סמלית.
מציע גם לך להיות כמו העץ הגמיש בסערה - להתכופף.
בוא נדבר בעוד שנה ונראה מי צדק.
אגב, בתקופת הזעם בוא אלינו לפלסטין... פה הכול מותר [emoji23]
נזכרתי שיש לי גם עם מלר איזה התערבות פתוחה על קו הרקבת לאילת עד 2019... 🤓
רק בעוד שנה?...
אני על ג'יפים רק 26 שנה וכבר כואב לי הגב מרוב שצריך להתכופף, ולא בגלל שמשהו נשבר שם למטה.
על מה התערבת עם המוהנדס שאתה מוכן לחכות לרכבת עוד 3 שנים? אני מוכן להתערב איתך על בירה שהולך להיות בלגן, אבל לא אחכה לה שנה....
תכל'ס, החבורה הנכבדה הזאת התפקדה למרכז הליכוד?
להערכתי הכיוון האפקטיבי ביותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
תכל'ס, החבורה הנכבדה הזאת התפקדה למרכז הליכוד?
להערכתי הכיוון האפקטיבי ביותר.
לאופנוענים זה לא עזר ... מה שעזר היה ההפגנות והמודעות הציבורית...
sent from my WJ
לא יודע... אני היחיד שחסרות לו העובדות? מה קרה, מה יקרה, על מה הפאניקה? - עובדות דרור. את השמועות גם אני שמעתי.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tom1105
לאופנוענים זה לא עזר ... מה שעזר היה ההפגנות והמודעות הציבורית...
sent from my WJ
כנראה שפעלו לא נכון, אם לחץ פוליטי ביטל את הגיוס של החרדים אז באמצעות הפוליטרוקים ניתן להשיג הכל.
צריך לרכז גוש של בעלי זכות בחירה במרכז הליכוד ואתה מסודר. בשביל בזבי"ם הפוליטרוקים יאשרו לך גם להתקין גם מזקו"ם.....
כשכל הפרטים, כולל מה שהיה בכנס בחולון יגיעו אלי, אכתוב על זה.
בגדול - משרד התחבורע הכריז מלחמה על כל רכבי השטח. החל מה-1.1.2016 כל מה שלא יצא משערי היצרן, לא עובר טסט ויורד מהכביש. וזה לא רק מידות צמיגים והגבהות ובולמים + קפיצים צהובים/אדומים/ירוקים/פרחוניים אלא הכל כולל הכל, עד לרזולוציות הזויות. אני אולי צחקתי על עץ ריח, אבל זה הכיוון. כל זה לא בדיוק מסתדר עם לשון החוק. לא בכל דבר על כל פנים.
נחכה לפרטים מהכנס.
הכרזת מלחמה זה הפרשנות שלך, שאולי נכונה. אבל כדאי לתחקר את העובדות קודם, מכל הכיוונים.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
כשכל הפרטים, כולל מה שהיה בכנס בחולון יגיעו אלי, אכתוב על זה.
בגדול - משרד התחבורע הכריז מלחמה על כל רכבי השטח. החל מה-1.1.2016 כל מה שלא יצא משערי היצרן, לא עובר טסט ויורד מהכביש. וזה לא רק מידות צמיגים והגבהות ובולמים + קפיצים צהובים/אדומים/ירוקים/פרחוניים אלא הכל כולל הכל, עד לרזולוציות הזויות. אני אולי צחקתי על עץ ריח, אבל זה הכיוון. כל זה לא בדיוק מסתדר עם לשון החוק. לא בכל דבר על כל פנים.
נחכה לפרטים מהכנס.
1. אתה מתחיל להשתמש בטרמינולוגיות של חיים וזה מטריד.
2. אם הם מכניסים חלפים לגיטימיים כמו בולמים צבעוניים וכו׳ אני בכלל נרגע.
מה ההבדל בין משולש חליפי לבולם חליפי לכל רכב ולאו דווקא רכב שטח? זה שהוא צבעוני הופך אותו ללא לגיטימי?
ברור שזה שטויות...
ברור שאם זה יקרה, חברות מסחריות לחלפים נכנסות לעניין וכשזה יגע להם בכיס אני לא מקנא במשרד התחבורה בזובור שהוא יאכל מהם...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
1. אתה מתחיל להשתמש בטרמינולוגיות של חיים וזה מטריד.
2. אם הם מכניסים חלפים לגיטימיים כמו בולמים צבעוניים וכו׳ אני בכלל נרגע.
מה ההבדל בין משולש חליפי לבולם חליפי לכל רכב ולאו דווקא רכב שטח? זה שהוא צבעוני הופך אותו ללא לגיטימי?
ברור שזה שטויות...
ברור שאם זה יקרה, חברות מסחריות לחלפים נכנסות לעניין וכשזה יגע להם בכיס אני לא מקנא במשרד התחבורה בזובור שהוא יאכל מהם...
בועז... איפה הלוחמנות שלך ? לא מתאים לך לשבת בצד ולסמוך על הגדולים שילחמו בשבילך (נכון , זה האינטרס שלהם) ...
התירוץ להם זה יכאב יותר מזכיר לי את גיסתי הפולניה ...
sent from my WJ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
1.
ברור שזה שטויות...
בדיוק ככה בועז. בדיוק נמרץ על המילימטר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
משרד התחבורע הכריז מלחמה על כל רכבי השטח. החל מה-1.1.2016 כל מה שלא יצא משערי היצרן, לא עובר טסט ויורד מהכביש.
דרור,
יש מקור אמין לידיעה הזו? ראית מסמך כלשהו של משרד התחבורה?
עמי
המסמך נמצא בידי מי שמעדכן אותי. סבלנות.
מה זה משנה אם יש מסמך...
אם יש מקור, שיכול להצביע על מגמה, זה מספיק ודי, על מנת שיהיה מקור לדאגה.
ודרך אגב, דרור.
תקנות התעבורה מנוסחות כך, שלא כל כך פשוט יהיה "להתמודד" עם הרעות החולות שבאות עלינו, לפי דבריך.
יש שם הרבה מקום לפרשנות מחמירה, על ידי הרשות.
נכון, יש גם מקום לפרשנות מקלה אבל אז נכנס לעניין השופט - איך הוא יראה את הדברים.
ואני כבר רוצה להתריע בפניך/בפנינו, שלמרות שהצדק "שווה בפני הכל" זה לא בדיוק כך או איך נוהגים שופטים להתנסח "בתוך עני אני יושב, ועיניים לי..." או במילים אחרות: "בבונים" יזכו ליחס מחמיר..
חומר למחשבה, לעניין יחסי הציבור הנדרשים... גם לטובת הליך משפטי "אובייקטיבי"...
לא פשוט בכלל "להתמודד משפטית".. בכלל לא פשוט.