עומר, סוף סוף קראתי את המאמר שכתבתם על השלדה.
פשוט מדהים. היה כל כך נוח וקל להבין, פשוט תענוג.
באמת תודה רבה :-)
Printable View
עומר, סוף סוף קראתי את המאמר שכתבתם על השלדה.
פשוט מדהים. היה כל כך נוח וקל להבין, פשוט תענוג.
באמת תודה רבה :-)
מאמין שכן לא חיפשתי מספיק עמוק אבל לא צריכה להיות בעיה עים הכבל הוא מיועד לעבוד הרבה וקשה
ננסה לחפש
יוסי
לקחתי צינור פלדה רגיל 3 מ"מ עובי וחרטתי בו כתף ואפיצות מתאימה למיסב, על הצינור אני מעוניין לרתך את ידית ההילוכים, העניין הוא שאני לא רוצה לרתך כאשר המיסבים מחוץ למקומם כי אז יווצר עיוות עקב הריתוך ואולי המיסבים לא יוכלו להיכנס, מצד שני אם אכניס אותם פנימה ואז ארתך יכול להיות שהמיסב עצמו ייפגע, מה עושים?
חשבתי אולי להשתמש בלוקטייט, רוטל המשווקת היא נותנת חסות שלנו וקיבלנו מהם כמעט כל דבק אפשרי.
ריתוך TIG יכול לפתור את הבעיה- כמעט ולא יוצר עיוות.
אסף.
הלוואי והיה לנו....
אנחנו באוניברסיטה כרגע, יש רק רתכת מצוקמקת.
גם אני קראתי את המסמכים על השלדה, ממש מעולה!
יש כמה אנשים שישמחו לעזור לך בריתוך TIG יחסית קטן שכזה.
ריתוך הידית הוא לא ריתוך ארוך היוצר חום רב בכל הסביבה.
אם מדובר במיסב רגיל(לא סגור עם גומי, גריז וכו'), הייתי מרתך עם המיסבים במקום,
אם כי רצוי להרטיב אותם או לטבול אותם במיים או לשים עליהם בד רטוב.
כל הריתוך בטח יארך כמה שניות, ולכן אינני רואה שום בעיה.
ריתכתי גם בולמי שמן, כאשר צד אחד היה טבול במיים, וכלום לא קרה.
שלום לכולם
בעניין ריתוך הידית החלטתי לא לרתך על בית המיסב אלא לעטוף אותו בפלח פלדה כפי שניתן לראות בתמונה, עוד ניתן לראות שחיברנו את מוט ההילוכים בצד שמאל מכיוון שכבל המורס שהיה ברשותנו היה דק מדי וחלש מדי, עברנו למוט פשוט 8 מ"מ וכיפפנו אותו כך שלא ייתקע בכלום אך המוט מסוגל להתכופף ולכן ההילוכים אינם עוברים חלק, כנראה נעבור לצינור קשיח יותר.
בגלל שחלק מהקבוצות לא עשו את המוטל עליהם באופן מלא אני ושותפי ערן מנסים להשלים את כל הדברים שחסרים, כבל גז, כבל קלאץ, גם הילוכים וגם את הציריות כנראה נעשה.
וכאשר אין תכנון מוקדם אנו פשוט מאלתרים כמיטב יכולתנו, יש כנס הצגת פרוייקטים ב- 14.6 ואני כל כך רוצה להיות מסוגל לענות על השאלה החשובה ביותר בכן, (האם הרכב נוסע?).
אם למישהו יש רעיונות ותמונות לביצוע כבל גז וכבל קלאץ נשמח, לא לשכוח שמדובר על מנוע של אופנוע ופדלים ברגל.
בנוסף ניתן לראות בתמונות את המשולש הסופי.
בכל מקרה כל ריתוך יוצר עיוות מסויים...
מה הבעיה עם הכבלים?
תתקינו גלגלות קטנות, עובד חלק ומעולה.
אשמח לתמונות של אותן גלגלות.
הי כולם, מצטער שאני רושם תחת שמו של עומר אין לי כוח להירשם. שמי אלדד מצוות שלדה השמאלי בתמונה עם השלדה. רציתי לשאול אם אתם יודעים איפה אני יכול לרכוש חגורת בטיחות 5 point סטייל מרוצים. לגבי 5 נקודות זו דרישה של תקנון התחרןת כך שאין לנו ברירה אה כן ואסור לנו להשתמש ב V או Y type harness.
תודה
אלדד אלבר.
צוות שלדה.
קבוצת ספיריט בן גוריון.
מס' חברות שמייצרות רתמות מירוצים:
Sparco, Sabelt, OMP, SCHROTH, אלו כמה ידועות.
יש מגוון חנויות ברמת גן ובבני ברק שמתמחות בשיפורי כביש למען האמת וכנאה מוכרים כאלו, לדוגמא E&A autosport בבני ברק, שווה לנסות.
ספארקו, אצל יובל מלמד - www.Sparco.co.il - אני הייתי קונה שם דווקא. בטוח יהיה כמובן.
מה התקן אומר על עובי החגורות? 2 אינצ'?
OMP, היבואן פיטסטופ ברחוב המסגר, 03-6884836
Sparco, היבואן יובל מלמד, הרצליה 09-9577323
תדה על התגובות
התקשרנו לשניהם והם שולחים הצעות מחיר.
האם 1900 כולל מע"מ נשמע הגיוני?
דרך אגב מדובר על רצועות 3".
אלדד
אני מאושר להודיע שאתמול בשעה 3 לפנות בוקר הרכב ביצע את נסיעת הבכורה שלו בשבילי האוניברסיטה, אי אפשר לתאר את ההרגשה לראות את הרכב הזה נוסע, והיום היה כנס פרוייקטים עשינו סיבוב דאווין מטורף כשנסענו עם הרכב בתוך האוניברסיטה, האנשים היו בשוק.
יש עוד 1000 דברים לתקן ולשפר אבל אני מרוצה....
מזל טוב!
מזל טוב ובהצלחה :-)
תמונות עומר, תמונות... וכשאתם עושים סיבוב ניסוי רציני, אל תשכח להזמין אותי, בחייאת ראבאק!
כנסו לפה-http://hl2.bgu.ac.il/users/www/20055
יש שם תמונות כלליות בזיפ שצריך קודם לשמור למחשב וקובץ וידאו שגם אותו צריך קודם לשמור למחשב.
כל הכבוד.
נראה מדהים.
סער.