אפשר כבר להשאר שם לערב שאחרי, עד שכולם יגיעו [emoji4]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
איפה ג'ו אלון ואיפה האנדרטה....
כפי שאמרתי, יש אצלי מקום, תעדכן מה אתה מחליט לעשות.
טוב, חזרנו , היה נחמד מאוד, אבל יש כמה רג'קטים לפעם הבאה....
1. הובטח ניווט על פי כתב חידה, ובסוף קיבלנו רשימת נ.צ. שצריך להצטלם לידם.
2. היה חסר תיאור של הנ.צ. שצריך למצוא, כמו פיצול שבילים, או חורבה, או עץ דקל או בור מים....
3. התאמצנו למצוא את הנ.צ. בדיוק של סנטימטרים בודדים, ובסוף אף אחד לא בדק אפילו מה צילמנו.
4. בהגעה לחניון נאלצנו לחכות שעות בשמש, בלי שהמארגנים ימתינו לנו שם, ויגדירו את נקודת החניון.
5. המסלולים בכל יום היו קצרים מדי, מומלץ להאריך אותם, כי מה לעשות, כולנו אוהבים להדביק את הדוושה....
6.עניין ההשכמה בבוקר, צריכה להיות מסודרת, מומלץ לקבוע מראש שעה לתדריך בוקר, ושכל אחד יתאים את עצמו ויהיה מוכן בשעה המיועדת.
כשכולם כבר מתעוררים בערך ב 06:30 , אין סיבה לצאת לקראת 09:30...
7. יש יותר מדי אנשים שלא נוסעים בגרוטאות במסע, כמו הפורד עם האופנוע, הגרנד הכחול, הפורסטר , הדיפנדר וכדומה.
נ.ב. החניון בפארק ערד היה גרוע, בזכות כל הבדואים שהסתובבו סביבנו. אני לא ישנתי כל הלילה כי שמרתי על הרכב מפני אותם מניאקים שרק חיכו להזדמנות להעלים לנו ציוד ומכוניות, ולמחרת הייתי מותש מעייפות....
עד כאן בינתיים....
אני הייתי מתחיל בשונה ממך דווקא בתודה גדולה לאסף וסביון שהשקיעו רבות וללא תמורה בארגון המסע.
אחרי הכול מדובר במסע חוויתי ולא מרוץ וצריך לקחת בפרופורציות.
זה קצת צורם שמכל הטוב הזה מצאת להדגיש את החלק הריק של הכוס...
לטעמי, שני חניוני הלילה היו במיקום מעולה ונוחים מאוד.
זה שהיה שם בדואים זה לא חריג בדרום. כל נקודה בדרום היא בעלת אותו מקדם סיכון.
יכולתם לעשות סבב שמירה וככה כולם היו ישנים היטב.
בסך הכול למדנו לא מזמן שאסור לפי חוקי האתר לומר מילה רעה על בדואים אז למה להיכנס לזה ?
לראיה - דבר לא נגנב לאיש [emoji4]
אם כבר התחילו אז אנחנו חייבים לציין שהיה מושלם.
הארגון היה בדיוק ברוח המסע.
אני לא חושב שיש דרך לתכנן יותר מידי את זמן המסלול עם רכבים המסוג הזה, עובדה שהיו כאלו שהגיעו גם בערב ועוד היו צרכים זמן לתיקונים.
גם ביום השני שהגענו מוקדם לחניון זה היה מצויין, ישנו קצת צהוריים באוויר על הדשא, אין בזה רע.
מה גם שהגעה לחניון מוקדם יחסית ויצא בבוקר לא בלחץ אלו בדיוק הזמנים שצריך כדי לפגוש ולהכיר את האנשים.
חניוןן לילה בערד היה מאוד נעים, היה בדואים אבל ערד, איפה אין.
אנחנו ישנו מצויין לא היה איכפת לנו אם היו לוקחים לנו את הסובארו ועוד שני תחתונים שהיו בפנים, היה יכול להיות אפילו מאוד מצחיק. הדבר היחיד שהכנסנו לאוהל היה נעלים:D, לא נעים לקום בבוקר ולא למצוא נעליים שאתה במדבר.
אני חושב שגם ההשכמה היתה מצויינת, כולם התעוררו בכייף הכינו ואכלו יחד, ושראו שכול פחות או יותר מוכנים, כינסו אותנו.
נהנו משעות הבוקר מאוד.
לנו לא הפריעו שהיו במסלול אנשים שלא במסע, היו אחלה חברה, איכפת לי במה הם נוסעים.
הם לא עזרו בחילוצים עם הרכבים שלהם, זה רק הוסיף עוד כמה בדיחות, אווירה ותמונות.
אולי אם היה יותר אז כן, אולי.
בכל מקרה (אני מקצר כי זה דרך הטלפון).
היה מצויין, אנשים נהדרים, חלוקת ציוד ונתינה מדהימה בין הקבוצות.
היה חסר לנו מפות/מכשיר קשר, פשוט נתנו לנו, אף אחד לא רשם מי לקח מה רק ביקשו להחזיר.
שהיתה למישהו בעיה כולם הגיעו לעזור ברמתם.
אנשים מדהימים שהגיעו לחניוני לילה להכין אוכל והזמינו את כולם בלי שום חשבון.
הדבר היחיד שלדעתי היה ניתן לשפר והוא ברמת המשתתפים וזה היה לנסוע יותר כקבוצה, היו אחלה אנשים שיצא לנו לפגוש בעיקר בבוקר ובערב.
תודה ענקית למארגנים!
נתחיל לחפש עכשיו את הרכב הבא....
מצטרף לתודות,
מצד האתר לכל מי שטרח ותכנן ונסע ובדק ושלט וכו'.
מצד המלווים, שסחבו לנו חלק מהציוד, האכילו אותנו בבשר משובח, השאילו ציוד יקר (קשרים, מקדחות , דיסק וכו') וגם לקחו שקיות זבל בבוקר לפח.
ומצד המתחרים על עזרה הדדית ואווירה כיפית.
היה מעולה, היו אחלה חבר'ה מסביב, היה גבול נכון בין רכבי הליווי למסע עצמו.
ופשוט היה כיף.
רק חבל שלא חילקו כובעים :)
+11111111111111111111111111111111111111
לא יכלתי לתאר את החוויה טוב יותר!!!
היה משעשע ומצחיק, מאתגר וכיף גדול.
אין לי שום הצעות לשיפור או לייעול, כתבי חידה היה יכול להיות נחמד אבל תכלס למי אכפת.
תודה לאסף ולסביון שזרמו עם השיגעון.
תודה לצוותים האחרים שהוכיחו שאנחנו לא הפסיכים היחידים.
תודה לארץ ישראל שיש בה הרבה שטח שאפשר לנסוע בו.
תודה למורד זרון שלא שבר לנו את הרכב.
והכי תודה לצוות שלי TEAM RACER שסבלו את הנוכחות שלי במשך שלושה ימים רצופים ועד שמה פעמים לפני כן... אין ספק שרכשתי פה כמה חברים חדשים.
תודה תודה תודה...
היה כיף גדול
מצטרף לתודות. בענק!
חשבתי שאגיע עם פורסטר מוגבה וארגיש חכם על קטנים. שמח שהתבדיתי!
לראות את הצוותים מתמודדים עם מעברי נחל, בעיות מכאניות, מורד זרון ועוד והכל ברוח טובה ובהקפדה על הנאה מכל מצב.
אהבתי את ה"הקפדה" על חוקי התחרות (סליחה תחרויות זה לא חוקי) , המסע.
שנה הבאה אני משתתף עם רכב בעצמי.
תודה לכולם. היה כיף.
התנצלותי על חוסר ההקפדה על החוקים - מטרתם היתה לוודא שהמסע יקלע לכוונתו וגם לתת אלמנט משחקי. העניין עם התמונות נועד בתכלס לשליטה במיקום המשתתפים ולא באמת לצורך ניקוד או משהו כזה... ויצטרך לעבור שיפור כי לא כולם העלו אותן לאן שצריך כך שלא יכולנו לראות בזמן אמת מי מתברבר.... (והיו מי שהתברברו).
בסופו של דבר נכון, הערכנו בחסר את קצב ההתקדמות והופתענו לטובה מה שהפך את הימים לקצרים ואת אתגרי העבירות לקלים מדי.... מבטיחים שיפור לפעם הבאה.
רגע... מי בכלל אמר שתהיה פעם הבאה...?
אסף.
קצת כמתבונן מן הצד וקצת מייצג את שי ויותם שהשתתפו.
היה אחלה. כיף ענק. המון תודה למארגנים על ההשקעה והניהול.
תודה למשתתפים. אנשים מקסימים, אין ספק שרוח האתר מקבצת את טובי האנשים שתחביבם הוא גיפים. (בכוונה לא כתבתי טובי הגיפאים).
לטעמי, זה הלך והשתפר. ביום השלישי, רוב הקבוצות הבינו סוף סוף את מה שהמארגנים כיוונו אליו מלכתחילה. נסיעה בדבוקה אחת, סיוע הדדי ואווירת ביחד. מתישהו, היה צריך לגרש את כולם מנקודת הקילקול של הבלנו.
מי שתפס את האירוע כתחרות והגיע כדי לנצח, לטעמי, יצא מופסד ובגדול.
שוב תודה למארגנים. יש לי הרגשה, אסף, שזו לא הפעם האחרונה.
תודה לכולם על אירוע מוטורי איכותי שנתן הרבה הרבה אוויר להמשך השבוע.
אני מוכן גם בפעם הבאה לחכות לכולם בנקודות ה"לא עבירות" ולהפעיל את מכבשי הלחצים שישכנעו שאת המכשול הם רק מדמיינים...
אין ספק, אירוע מוטורי משובח בעלות סמלית של דלק ואוכל.
סביון, הרמתי את הכפפה שזרקת לי. תגיד מה ומתי...
אסף, אתה צריך ג'יפ!
הי לכולם, היה קל מכפי שציפינו אבל עדיין מאוד מאתגר. במקומות בהם עברנו לא הייתי מעלה בדעתי להכנס עם פז'ו 206.... אבל היא עברה!. ולא!... את הדיסקו 94 אני לא מוכר:).
להרכב המשתתפים היה חלק משמעותי מהחוויה(נדמה לי שטווח הגילאים מבני 22 ועד בני 65). החיוכים, הצחוקים, הרוח הטובה וגם השטותית, הנדיבות והנכונות לעזור איפיינו את כולם.
תודה לאסף פלג ממושב יבול שארח אותנו בלילה שלפני, וללביא עם העגלה והמקסטרק שליווה אותנו בשלושת הימים. ותודה רבה גדולה לסביון ואסף שאירגנו, טרחו, הכינו וליוו את המסע. סחטיין על הסיפתח....
היה יופי.
תודה.
הי לכולם, היה קל מכפי שציפינו אבל עדיין מאוד מאתגר. במקומות בהם עברנו לא הייתי מעלה בדעתי להכנס עם פז'ו 206.... אבל היא עברה!. ולא!... את הדיסקו 94 אני לא מוכר:).
להרכב המשתתפים היה חלק משמעותי מהחוויה(נדמה לי שטווח הגילאים מבני 22 ועד בני 65). החיוכים, הצחוקים, הרוח הטובה וגם השטותית, הנדיבות והנכונות לעזור איפיינו את כולם.
תודה לאסף פלג ממושב יבול שארח אותנו בלילה שלפני, וללביא עם העגלה והמקסטרק שליווה אותנו בשלושת הימים. ותודה רבה גדולה לסביון ואסף שאירגנו, טרחו, הכינו וליוו את המסע. סחטיין על הסיפתח....
היה יופי.
תודה.
היה יופי.
תודה.