יפה שהטיעון שלו שזה כנראה בסדר מאחר ולא היו מאות תביעות ולא בגלל שהוא עשה ניתוח טכני.
Printable View
יפה שהטיעון שלו שזה כנראה בסדר מאחר ולא היו מאות תביעות ולא בגלל שהוא עשה ניתוח טכני.
וגם, אם כולם לא נבדקו אז אין תקלות
עם כל הכבוד מייל פנימי של המשרד אינו מבטל הוראת נוהל.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
שים לב, כי בנוסף לאישור יבואן, יש צורך להצטייד באישור על תקינות מערכת הבלמים ממוסך מורשה(כן, אותו אישור כמו שניתן לרכבים שמלאו להם 15 שנים).
רכבים מיושנים בכל מקרה מביאים אישור זה לבדיקה התקופתית(טסט), אך רכבים חדשים יחסית יצטרכו כעת להוצאה של כ-150 ש"ח נוספים ע"מ לצלוח את המבחן, במדה ובחרו באפשרות של בדיקה בנסיעה.
כמו-כן, למנהל המקצועי קיימת זכות הוטו(נתון לשיקול דעתו), גם אם הלקוח מתעקש על בדיקה בנסיעה.
אלוהים שבשמיים איזו חובבנות וטמטום.
ועוד יותר גרוע שדרור צדק כל הזמן לגביהם.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
שאלה:
יש למשרד הרישוי מידע האם רכב איקס עבר בדיקת בלמים על גלילים או שהוא בסדר כי הוא רב מינוע?
לצורך הסטטיסטיקה הכוונה....
צחוקים איתם. גם אתכם.
20 שנה? יותר כמו 100. בכל משאית עם שני סרנים מניעים מאחורה יש מערכת הנעה זהה לשל הדיפנדר.
קיבלתם הזדמנות לבצע בדיקת בלמים חשובה תמורת כמה עשרות שקלים בשנה. נצלו אותה.
אני כבר רואה בעיני רוחי את הסתומים מוותרים עוד 3 שנים לבעל איוניק 5 4x4 על בדיקת הבלמים. לא יעניין אף אחד שאין שום קשר מכני בין ההנעה אחורית להנעה הקדמית. גם אין קשר כזה כשהגיר שלכם בדיפנדר בניוטרל.
חלם.
לא אמרו לו ש"אמור" זה שם של דג?
היצרן בעצמו כתב הוראות, אבל לא, במדינת ישראל יש הרבה יותר חכמים...
תעשו טובה, תינעלו דיפ' מרכזי פעם הבאה🤣
חנן, אז למה יצאה הוראת האיסור בדיקה בלנד רובר?
על בסיס מה?
למה לא פשוט אמרו לשים דיפ מרכזי בניוטרל? רק כי לא סומכים על הנהג שיידע לעשות את זה?
באמת לא מבין את הרקע לנושא.
ותכלס.... מי שבא לו לגמור טרנספר שבדרך להתפגר....
אם מפעיל הדינמומטר יודע מה הוא עושה- הוא מפעיל את הגלילים לשני כיוונים שזה מה שיצרן הדינמומטר נתן לו כדי לבדוק מכוניות עם הנעה לכל הגלגלים. על זה צריך לדבר עם הבוחן...
אסף.
אתה (אסף) מחזיר אותי לשאלה ששאלתי כאן לפני כמה שבועות, ונניח שיש לי נעילה אוטומטית מכאנית, דטרויט כזה או אחר,וזה מתחיל לרצ'ט על הגלילים, הרעש יהיה עילה להכשלה? כי יש תקלה /הרכבת נעילה / סתם משהו שבא לו
הם לא אסמכתא מכאנית שלי, הם נהיו אסמכתא איכות בלמים לכל הדיסקויים שעברו עד היום טסט ללא בדיקת בלמים
אני מציע לאמץ שיקולים טכניים בדיון טכני.
להסתמך על פיגורות בעיניים עצומות או להפיץ הפחדות זה כבר עניין דתי, וזה אסור כאן, אז שלא יחסמו אותנו...
בלנד רובר היצרן בעצמו כתב בספר איך לבצע בדיקת בלמים על גלילים, תפנו אליו בשאלות למה ואיך, לא ליבואן.
וזה לא שמועות ולא נעליים, מכיר כמה כאלה שניגרמו להם נזקים ברכב ככל הנראה בגלל בדיקות כאלו ואחרות, כן גם במנוע דיזל בבדיקת עשן כשמעלים לכם את הטורים לשמיים עד שעף איזה בוכנה/טלטל מהבלוק.
מהנדסי לנד רובר כאסמכתא טכנית... נו 😂
צחוק בצד, אפשר לראות את ההוראה הלא מתורגמת? בצירוף ציון הדגם?
בהיילקס ובעוד הרבה רכבי דיזל אחרים, היצרן מנחה לבדוק ערך סל"ד מקסימלי בכל טיפול שגרתי. אם למישהו עף טלטל בטסט, הוא יכול להאשים את הטסטר אך ורק בשיקוף הבעיה שהיתה לו עוד קודם.
אשלח מחר את העותק שיש אצלי באוטו (משום מה אין לי עותק דיגיטלי שלו)
מי שיש לו דיפנדר (מרובע כזה. לא זה עם הפנסי לדים והחימום בתחת) יש שלט באוטו.
(העלתי פעם צילום שלו לכאן).
אסף.
שנים של חיים בשקר...
הרי איך אפשר בכלל להשוות בין הקביעה הפזיזה של המהנדסים השיכורים מסולהול,
לפסיקה השקולה והמבוססת על ניסיון ומדגם סטטיסטי מייצג של ר״ת שרותי תחזוקה.
Sent from my iPhone using Tapatalk