פורסם שזה מציג רק את החסימות הראשיות , אחרת כל המפה תהיה מנוקדת.
Printable View
נוף מגבעת מרר...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a28e82967d.jpg
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ואם לא היה ברור, אני חושב שאתה עושה טעות קשה בהתנהלות הזו.
זה לא לצאת לשדה מאחורי הבית, זה מרחק נסיעה בהגדרה, בטח אחרי המגבלות החדשות.
הגניבות פינה ה״שובבה״ הזו היא בדיוק הסיבה שלא סומכים על הציבור ומהדקים עוד יותר את המגבלות.
כן,
אז תגיד שאתה לבד בגבעה,
וגם הוא יגיד וגם הוא וגם החרדי בבני ברק שהתלונן ששמו גדר עם רמת-גן ואחרי שפרקו אותה אז בלילה ברחו מאות אנשים והפרו בידוד.
ובני טיפשעשרה באזור גדרה וגדרות רואים אתכם ההורים ועדיין נוסעים בזוגות בכלי SBS וטרקטורנים.
קחו אחריות על עצמכם.
ציות עיוור לשלטונות מסוכן בעיני הרבה יותר מנגיף כזה או אחר.
לא, אין דין סיבוב בדד (שאין חולק על כך שזה לא גורם סיכון, אם כי זה בוודאי לא חוקי) כדין רכיבה בזוגות שבנויים ממשפחות נפרדות, ובטח שלא להמון בלוויה או חתונה.
הציות העיוור הזה הוביל בהיסטוריה לאסונות איומים. לעומתו, הפרות מבוקרות היו מנת חלקם של חסידי אומות העולם.
חלילה, שאף אחד לא יבין מכך שאני עושה השוואה כלשהי לשלטון הנוכחי, אבל שלטון כמו שלטון, לא מסוגל להתייחס לכל הסיטואציות באופן פרטני.
מרשה לעצמי להודות בפומבי: אני יוצא כל לילה עם הכלבה לסיבוב של 6-8 ק"מ בשבילי האיזור, ולא מזמן גם טיילנו באיזור הקרוב עם הטנדר.
זה לא עניין של ציות עיוור.
הבעיה היא שהמטומטמים (הכוונה לא לאסף שנסע לגבעה), שלא יודעים לעשות את ההפרדה האינטיליגנטית שאתה עושה, רואים בכך דוגמא, והם המסוכנים.
בתיכון ברנר, שזה בדיוק באותו האזור, היה אחד ממוקדי הבידוד הראשונים.
גם אז העלו ״תמונות שובבות״ מהבתים כיצד בני הטיפשעשרה מצטרפים ״רק לרגע״ למשפחות כי הבידוד בחדר קשה.
אותם בני טיפשעשרה ממשיכים להסתובב יחד באזור, בלי הפרדה, פחות, אבל ממשיכים.
יותר קשה מבידוד קצר ואחראי זה לחלות בחרא הזה.
הממשלה לדעתי עושה בשכל כמבצעים שקלול של כמות הלא ממושמעים ביחס לממושמעים ונוקטת במדיניות ההסגר.
הגרפים מראים את התוצאות מאד ברור.
דורון, לפחות מחצית מההחלטות שמתקבלות, נגועות בשיקולים פוליטיים עמוקים. לאלה מאיתנו שגרים על גבול השדות יש יתרון בימים טרופים אלה.
שיהיה חג שמח
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
לעניין האסטרטגיה של השלטון: מנקודת מבט של הדיוט אני סבור שהיא אמורה להיות שונה, אבל זה דיון אחר. הם עשו את השיקולים, התייעצו עם מי שצריך וקיבלו החלטה. מקווה שהיא תתגלה כפחות שגויה מבין שאר האופציות בראי ההיסטוריה.
אני לא רואה את עצמי כדוגמא כלשהי לאחרים. אני כן מונע מבנותיי לחבור לחברות שלהן, ובד בבד אני מנסה למשוך אותן אתי לטיולים הרגליים. את הדעות שלי ביחס לציות/הפרה הן כבר מכירות מדיוני עבר.
אני אולי האחרון שתשמעו ממנו מילה טובה כלשהי על שלטון כלשהו.
אבל.....
אם היה אצלנו סגר אמיתי/עוצר אמיתי הרבה יותר מוקדם, היתה פחות הדבקה ויש מצב שהיינו היום באמת לקראת יציאה מהחרא הזה. מי יודע, אולי גם עם פחות קורבנות.
שימו לב טוב טוב מי המדינות שיצאו/יוצאות מזה טוב יותר - אלה שבהן העם ממושמע והשלטון לא הכי דמוקרטי/מרחם בעולם...
אתה מהנדס, לדעתי אתה יודע לקרוא סטטיסטיקה מצטברת.
תסתכל על מגמת הגרפים ברמה המקומית של השינוי ביחס לצעדים, וגם השוואתית להתנהלות שונה במקומות אחרים בעולם, זה לא הטייה מקוממת של נתונים לטובת מישהו, זה עולמי.
קבוצת המדגם עצומה.
המספרים מאד ברורים.
אני לא מתחסד לשדה מאחורי הבית, אבל לנסוע לטייל זה להשתין מהמקפצה ופוגע בכולם וזו חוסר התחשבות בריאותית והתנהגותית.
הגורמים שעושים הערכת מצב רואים את הבדידים האלו במספרים מוחלטים וגוזרים מזה מספר מוחלט של הפרות וממנו מגבלות יותר משמעותיות.
לא חשבתי בכלל על הנעת הsbs, זה באמת להשתין מהמקפצה.
גניבת סיבוב בדד ריצה או אופניים מוקדם בבוקר או בלילה מאוחר כשלא פוגשים איש זה במסגרת ההגיון שלי.
דווקא אצלנו בשיכון בנים אחהצ, עקב מגבלת ה100 מטרים, יש עודף אנשים אנשים וילדים בתא שטח קטן הנעים בעיגולים לכאורה במסגרת ההנחיות, שזה בעיני הרבה יותר בעייתי, ולכן בחלון זמן זה אנו נמנעים מלצאת החוצה מהחצר.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
שיהיה חג שמח ובריא לכולם,
שנוכל להמשיך כולנו לבלבל במוח יחד כאן באתר, ובמפגשים המוניים בשטח!
מתברר שיש מיוחסים שמותר להם
אפילו שהם משתינים מהמקפצה.
https://www.ynet.co.il/articles/0,73..._medium=social
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני לא מסכים לחלוטין שהשיקולים פה הם פוליטיים אבל יש מי שרואה בכל מהלך של ביבי כשיקול פוליטי.
אנחנו רואים מה קורה במדינות עם ובלי סגר ואפשר לשפוט לפי התוצאות.
ישראל לא נקטה בשום צעד שלא ראינו גם במדינות אחרות.
זה נכון שיש יתרון למי שגר ליד השדות ותכלס מה הבעיה לאפשר לנו לצאת למדבר?
בפרקטיקה זה בדיוק כמו בניהול המדיניות בקבוצת החילוץ.
אם אין חוק פשוט ברור ואחיד לכולם ואכיפה שוויונית, אין חוק כלל.
ולכן למרות שרציתי להיות בנגב אני לא.
ואם בכל זאת אסע אשים 500 שח בתא כפפות.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
שים לב שהם אמרו שיצאו מהבית לפני ההגבלות.
לא כ״כ מסתדר לי עם שאר הזמנים בכתבה, אבל ניחא, אם הם אוכלים רק עשבים ושותים משלולית (איזה מעיין שופע יש ביתיר?), כבר שבועיים אז אולי זה מסביר משהו.
בקטנה.. מתחבא בטקסט, נאמר שהם עם מסכים ומתעדכנים במה שקורה, אז לא נטוריסטים הארדקור, וזה אומר שיש להם רכב וחשמל ברקע.
ולבסוף, מי אמר שמותר להם?
כי כל מי שניסה פה להיות נטוריסט או בקבוצות מנשמ׳ע אחרות של טבע שאני חבר בהן והיו לא מעט שגורשו הביתה על ידי פקחים ושוטרי רשע אחרים. לא הצליחו להיות בטבע. רחוק מכל אדם וקורונה. וכתבה בצהובון הגדול של המדינה זה להשתין מהמקפצה.
לא תאמינו כמה כן הצליחו.
החוכמה כנראה לא להיות קרובים לכבישים ולא בשמורות ולא להיצמד לחניוני הלילה המוכרים/מוסדרים אלא להישאר במקומות נידחים באמת.
תנוח דעתך גיא, שאחרי הכתבה כבר יגרשו אותם.
500 ש"ח לא קונה לך את החופש לטייל. זה הקנס על זה שיצאת יותר מ 100 מטר מהבית. אתה מקבל קנס ונשלח חזרה הביתה.
5000 זה על התקהלות אסורה, אז אם יצאת לטיול עם שיירה, צפה ל 5000.
עד ל 14,400 ש"ח לפי חוק העונשין סעיף 61.א.1
כמו שנאמר וביד חזקה ובזרוע נטויה...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
לפי מה שראיתי ... מי שבסיכון הכי גבוה לקבל קנס רציני זה צפוני תל אביבי לבנבן שמאלני שעושה ריצה בירקון ...
אחרי זה, ילדים שמתהלכים להם ברחובות קרית ביאליק ..
מי שהכי בטוח זה חרדי שמתקהל ביג טיים בבני ברק ..
אז איפה שהוא באמצע ..
אני מסיק מזה, שאם יתפסו אותי במעלה העיזים מנסה לברוח מחיפה הנצורה .. אני לא אקבל קנס.
* אין באמור המלצה לצאת לשם ( אני לא רוצה להתקהל )
* הנ"ל ע"פ תחשיב סטטיסטי - ע"פ נתוני עבר
* טל"ח
מעלה העיזים או גבעת העיזים?
הגבעה היא מגרש המשחקים שלי כילד... כולל המערה בתוך השייח.
שום חכמה.
אכיפה בררנית. חד משמעית. חד וחלק. ומעצבן אותי.
https://www.ynet.co.il/articles/0,73..._medium=social
מה הקשר לאכיפה בררנית?
מה אתה רוצה מהאנשים?
והכי חשוב מה אתה מתרגש בכלל מכותרות בצהובונים??
תהיה רציני...חוץ מזה שמה זה משנה אם עליך יש כבר אכיפה די ממוקדת...
בגדול נראה לי מתחיל להשתחרר הלחץ - הציבורי, הפסיכולוגי - שזה הכי קובע...צא, תעשה סיבוב קטן מחר במעלה עיזים כלשהו להירגע...לא יזיק לאף אחד.
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk