דוגמה קלאסית ל"הדשא של השכן.."קובץ מצורף 137605
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
דוגמה קלאסית ל"הדשא של השכן.."קובץ מצורף 137605
במקרה הבעלים של הגימני בעסק המשפחתי של גינון ואדריכלות נוף[emoji6]
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
יש הרבה רומנטיקה ברכב קשוח בן 25, אבל גם הרבה זיעה, כסף ושמן שנשפך. וציריות שנגזרות.
אני חושב שלקחת אנדרדוג ולטייל כמו שאתה מטייל עם הרקסטון זה אחלה! עדית יופי של עבודה וכל עוד אתה מהנה זה מה שחשוב.
אם אתה רוצה להגביה את הפרונט, יש דרכים. אל תשכח שבסוף זה הנהג מעל הכל.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
יש דיסקו בלוח, רק אומר
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אם אתה מחפש הרפתקאות,
יש בפייסבוק אחד בנזין משופר מאוד לשטח, עם מנוע תקול.
ובמקביל אנשים רושמים שיש להם מנועים למכירה...
ראיתי את הדיסקו בלוח.
אצטרך לשים 30 בשיפורים ותוספות והייתי עדין. לדעתי לא רלוונטי למרות שהמוכר נשמע נחמד מאוד.
מסכים שנהג זה פקטור רציני, ויש לי המון מה ללמוד, אבל יש חוקי בסיס שלא משנה מה, אי אפשר להתעלם מהם.
אני לא חושב שאני יכול להגביה עוד מקדימה בלי להגיע לזווית חריגה בציריות / במשולשים( אשמח לשמוע גיא, זה לא לנד קרוזר / ליברטי שיש משולשים מחוזקים / קיט הנמכה לדיפ קדמי), לא להכניס 32 (בטח לא חוקי) ובחיי שאני לא מוצא פלסטיקים שאפשר לחתוך שיאפשרו תוספת לזוויות מלבד קיצוץ קטן בטמבון.
כשנכנסתי לזה רשמתי מוותר על עדשה וכו. לא יודע מה נכנס בי.
אולי חבר שרכש דיסקו היום אחרי סמו ארוך [emoji849]
אתה יכול לבדוק ספייסרים לבולג'וינט או לקויל אובר מאוקלון או אלומיניום. לא אמור להיות עניין יקר ואפשר לייצר לבד בהסמנה מחרטים. כמו כן תוכל על בסיס אותו העיקרון לייצר לבד 'דרופ קיט' לדיפ' הקדמי מאוקלון/ אלומיניום גם כן.
יש חרט שמפרסם בפייסבוק יצור של ספייסרים לפי דרישה. אם תרצה אעביר לך פרטים. רק לציין שלא התנסתי במוצר, אבל כן התקנתי קיט כזה בפוראנר. נרכש ממרלין קרולר.
גיא
אהלן חברים
אשמח לעזרתכם בנוגע לחיבור הגגון למוטות האורך.
אם יש לכם גגון על מוטות האורך שמחובר ישירות עליהם, אשמח לתמונות
בקצרה - הגגון שלי נקנה מבעל טארקן והתושבות עברו התאמות מעייפות.
בסוף, יוצא שאני נלחם כדי לתפוס כריכה אחת, ואז כשאני מסיים להדק, קצה הבורג כבר נוגע בגוף הגגון ולא מאפשר סגירה מיטבית.
בכללי, היתי צריך לאלתר בין אורכי הברגים, הזוויות וכו כי הכל צפוף ולא נוח.
מה גם שבחלק מהתושבות, שני החלקים כבר נוגעים אחד בשני לפני סגירה סופית ואין באמת מתיחה.
התכנית היא להוריד אותו ולהתחיל מחדש את צורת החיבור שלי למוטות.
המרחק בין מוטות האורך הולך וגדל ( מרחק בין חושבת ימין קדמי לשמאל קדמי שונה מאשר ימין אחורי שמאל אחורי) ומוטות האורך בעלות צורה לא סמטרית
תודה, שבת שלום
קובץ מצורף 137692קובץ מצורף 137693קובץ מצורף 137694קובץ מצורף 137695קובץ מצורף 137696קובץ מצורף 137697קובץ מצורף 137698
חבקי צינורות, ברגי נירוסטה ואומי ניילוקhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f88b13ae73.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3a901b6068.jpg
למה לא להחליף את האומגה התחתונה תחליף בפלאח ישר (כמו של u bolt) ובורג יותר ארוך? פס האורך של הגגון שטוח בצד התחתון שלו. ובלי גומי כל כך עבה, מקסימום חתיכת פנימית. ככה לא תצטרך לסגור את האום עוד ועוד והבורג לא ייגע בגגון
אתה יכול להפוך את הבורג ולשים את האום על החבק התחתון?
היי גיא, לא הבנתי את כוונתך לגבי הבורג.
שים לב שאצלי התושבות מחוברות לפרופיל רוחבי
אצלך פרופיל האורכי כי הרוחב של הגגון זה בדיוק המרחק בין המוטות.
אצלי הגגון בולט מעט לכל צד, עדיין זה אפשר בלי שהבורג יבלוט למשטח העמסה של הגגון?
תודה
אני בניתי פעם גגון צינורות שהתחבר על מוטות רוחב של רינו ראק בטרופר ארוך, החיבור נעשה ע"י שלות של צנרת מים כמו שצרפו פה מקודם, אבל במקום למלא את החלל עם גומי וגם לשפר אחיזה , פשוט יישרתי קצת את שני החצאים לכדי משהו יותר שטוח וארוך, מן פרופיל שטוח עם גבעה אליפסית קטנה,
מלמעלה ריתכתי בורג שפונה כלי מטה, בורג באורך של משהו כמו 50 מ"מ רק לעבור דרך הפלטה השנייה ושיהיה מספיק מקום לאום.
מצטער, אין לי תמונות מלבד זו, אם האוטו פה אצל מישהו ובא לו לשתף שיעלה תמונות נוספות. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...683825b05b.jpg
עכשיו הבנתי את השאלה גיא, לא. אין לבורג מאיפה להיכנס במצב כזה.
אין שם שטח פנוי מה שמאוד מקשה על כל העסק.
תכניס אותו לפני ההרכבה (אם זה פריק) על העריסה והנה לך בורג כלוא שלא יכול ליפול.
אבל הכי טוב, תוריד את המוטות אורך ותבנה רגליים שיתחברו להברגות בגג.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
אני לא מזהה כמו בגימני פירוק של מוטות האורך בקלות וחיבור הגגון לתושבות הברגים המקוריים בקלות.
החיפוי שם מוברג בכל מיני מקומות ולדעתי רק יאריך את משך העבודה.
אני בטוח שיש דרך טובה יותר לייצר חבקים נוחים וקלים יותר
פסי אורך במוסו אי אפשר לפרק מבחוץ, האום נמצא מתחת לתקרה מבפנים, דורש פירוק של חיפויי קורות ותקרה. לדעתי ברקסטון זה אותו דבר.
לא חושב שכדאי להתעסק גם כי הפסים מאד חזקים במקור
אין עדכונים חדשים כרגע, סתם קצת תמונות מבית גוברין יחד עם חבר שהחליף סמו ארוך בדיסקו משופר. קובץ מצורף 137859קובץ מצורף 137860קובץ מצורף 137861קובץ מצורף 137862קובץ מצורף 137863
תודה לחבר'ה ובמיוחד לארז שעזרו לתכנן מסלול לצפון לפסח. כנראה נשתמש בו בהזדמנות אחרת.
נצא למסלול אחר מהאתר בע"ה, אעדכן כאן.
נחל ערוד
לצערי לאמבטיה לא הגענו, היה הארדקור מידי לפולבאק.
את מדרגת ערוד עליתי וירדתי, נחמד ואכן לא פשוטה.
קובץ מצורף 137916קובץ מצורף 137917קובץ מצורף 137918קובץ מצורף 137919
אהלן חברים
עבר היום טסט וזמן טוב לסיכום קצר.
נקנה ב195 אקמ בתחילת ספטמבר. היום, אמצע יוני, חוגג 200.
מצרף סיכום של מה שעשיתי ותיעוד שהבעלים הקודם מסר.
סהכ עלות כוללת - 7000 לקניה, 23 אש"ח לשיפורים/תחזוקה.
חלק במוסך, חלק לבד.
סה"כ מבסוט, טפו טפו.
בטיול לפני שלושה שבועות כשנלחמתי בצורה לא נבונה במעלה מסוים באיזור עמק האלה שברתי ציריה קדמית (פעמון חיצוני).
משפצים בארץ לא נתנו מענה, מכונאי אחד ביקש 400 ומשך אותי ומכונאי אחר ביקש 700 וגר שעתיים ממני.
בסוף קניתי רכב נוסף לחלקים. רקסטון 2004 שלא מניע/כבה ברגע שעובר D (לא טרחתי לבדוק) ונגררה למשק של חבר ( נמצא כאן בפורום, תודה רבה על העזרה). שלא נזדקק.
לדעתי תמורה נהדרת לשקל ואחלה אופציה לרכב טיולים בעבירות בינונית פלוס במציאות שוק יד 2 שיצא מפרופורציה.
תודה לכל מי שסייע כאן, בווטסאפ ובפרטי.
בינתיים, מדפדף בלוחות לעיתים לחפש קורנדו במציאה. לדעתי זוויות טובות הרבה יותר שיאפשרו ללכת יותר רחוק. אבל עוד חזון למועד. קובץ מצורף 138630קובץ מצורף 138631קובץ מצורף 138632
קובץ מצורף 138633קובץ מצורף 138634קובץ מצורף 138635
חתיכות
תושבת גיר שנקרעה בטיול ההוא של הציריה.
מקט שאולי יעזור למי שיחפש בעתיד.
עלי אקספרס - 73 דולר.
החלפה די פשוטה, 4 ברגי 14.
למטה, תמונה של הרכב התורם לפני שהתחלנו פירוקים.
קובץ מצורף 139068קובץ מצורף 139069קובץ מצורף 139070קובץ מצורף 139071
אהלן חברים
כן
קנייה 7000
ישור קו ושיפורים ( בעיקר השיפורים) אפשר לעגל ל25
לגבי עלי אקספרס - בארץ החלק 380 ש"ח,
שם 250 ש"ח.
החלק מקורי עם חותמת של סאןיאנג.
ימים יגידו?
אגב, התושבת הייתה במצב מצויין. האוטו ישב על סלע והמיגון של הטרנספר בנוי לא נכון, הוא התעקם, הרים את הרכבת וקרע את התושבת.
אהלן חברים
חוגגים בדיוק שנה
מקווה ששרשור כזה הוסיף רכב נוסף לרשימת הרכבים שאפשר להמליץ עליהם כפתרון תקציבי טוב או כvfm גבוה.
סיכומון עלויות יש פה כמה תגובות מעלה.
מאז התווסף מצבר - מאה אמפר של שנפ ב600 ש"ח לאחר הנחות solo.
שנזכה להרבה טיולים ומעט תקלות.
קובץ מצורף 139835
בהזדמנות זו אשמח לעזרתכם.
קפצתי לבחור שהתקין לי את הנעילה לבדוק למה היא דופקת מידי ברוורס עם הגה.
לפי הspec שמצאתי של ספרטן, צריך 0.145-0.17 אינץ.
זו הנעילה -
spartan sl d44-30
בפועל יש לי 0.13
אין שימסים בצדדים של הסטליטים שניתן להוריד, ולמתקין לא מסתדרת הלוגיקה שדווקא צריך להרחיב ולא להצר.
לא הגיעו שימסים עם הנעילה.
אשמח לרעיונות
קובץ מצורף 139857קובץ מצורף 139858
אין רעיונות. זה מה יש. סע לשלום.