גם אני הייתי צופה אז במרוצים הללו ,כולל האופנועים בבית נבאלה (ליד שוהם של היום) .
עברו מאז הרבה מים בירדן , טכנולוגיה התפתחה ,חומרים השתפרו ואיתם המחשבה ,רק האנשים נשארו אותם אנשים. רק היום עם פחות אומץ.
Printable View
גם אני הייתי צופה אז במרוצים הללו ,כולל האופנועים בבית נבאלה (ליד שוהם של היום) .
עברו מאז הרבה מים בירדן , טכנולוגיה התפתחה ,חומרים השתפרו ואיתם המחשבה ,רק האנשים נשארו אותם אנשים. רק היום עם פחות אומץ.
שמע טל..... זה מהר.
והירבוע כך נראה - שורד יפה.. אבל איך אתם עומדים בכל הפצצות האלה?
אסף.
לעמוד,בנתיים… זו לא בעיה, להתיישר או להתכופף זה סיפור (כואב ) אחר.
וברצינות , אני מהדק על עצמי חגורת גב, הכי חזק שמשאירה עוד אופציה לנשימה. רותם את עצמי לכיסא הכי חזק שיכול להיות -החגורות עוברות מעל האנס שמחובר לקסדה. לפני ההזנקה עובר למוד של ראיית צינור ,וזהו , אין פצצה שתוכל לנתק אותי מהמטרה. אח"כ מצטערים.
עוד סרטון חדש ששלחה לי שי קטנוב -האחות של דן -אבק ועוד אבק ועוד עקיפות שיכולות להיגמר בנגיחה לצלם חובב. שבמזל ראיתי ברגע האחרון.
https://www.youtube.com/watch?v=uOHLu140xAM
לכו לעזאזל אתם והגבים התקינים שלכם
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
חכה. הכל זמני.
אסף.
זמן.
עברה שנה וחצי מהעדכון האחרון, תקופה שהזמן כאילו קפא מלכת, למי יש בכלל חשק להסתכל על רכב מרוץ ,שלא נדבר על להנות ממנו. לי לא.
כבר מזמן מתגלגל לי בראש רעיון להעלות את הירבוע על מסלול אספלט. ברגע של חולשה רגעית רכשתי לפני כשנה ארבעה צמיגים "29 שיכולים להתלבש על חישוקים שיושבים בשקט בפינה של המדף. לקח לי עוד חצי שנה להעלות אותם על החישוקים . עברו עוד כמה חודשים וצחי התימני המלא על מלא נפל עלי יום אחד לקפה , דחף לי פלפל לתחת והאיץ בי להתקין את הגלגלים המאובקים על הירבוע ושהוא מסדר לי יום מסלול בערד. חשבתי עם עצמי ואנוכי יום יומיים והחלטתי שאני חייב לצאת מהלופ של העצלות העצובה והמבולבלת הזו ולעשות מעשה.
הגלגלים האלה נראים כמו קריקטורה עליו, אבל זה נותן לו כוח ויכולת לפרפר את כל ארבעתם על אספלט . כמובן שלפני הקשחתי קפיצים והורדתי אותו קרוב לרצפה עד כמה שאפשר. יש המון כיולים שצריך עוד לבצע ,וזה אם אקבל חשק לפעם הבאה.
היה כיף.
קובץ מצורף 148721
קובץ מצורף 148722
קובץ מצורף 148723
קובץ מצורף 148724
https://www.youtube.com/watch?v=j5XuP2MmAhk
בזמן שהירבוע נח בכלוב ,היו עוד הרבה תיקוני באגים שהתגלו במרוץ האחרון של לפני שנה וחצי, בהזדמנות אספר אם זה מעניין.
ענק!
צחי הזה הוא כמו שוט של אספרסו
Sent from my SM-F916B using Tapatalk