-
תגובה: אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
תמונה אחת שווה אלף מילים.
מי שאין לו תמונה מנסה לכתוב יותר מאלף מילים ומאמין שזה יציל אותו?
קדימה, צא מאזור הנוחות ותתחיל להזיע עד שהגמדים יצעקו שהם רוצים ארוחת ערב
די נו.
זה כמו גמד שמגיע לשלב של ה-"למה?"... כאילו, שאלה שלכאורה נראית לגיטימית אבל בעצם, אין לה תשובה... שהרי כל תשובה מעלה את השאלה .."למה?"..
כשילד בגיל שלך (אני מתאר לעצמי שאיפשהו יותר משלושים) עושה את זה, זה לא כזה חמוד...
ההסברים לא עברו את מסך הברזל שלך? עכשיו אתה רוצה תמונה? מה אח"כ, סרט ואוסקר?
הנה.
תמונה שהיתה לי תחת היד. הבחור רוצה/רצה אייפון אבל הסבירו לו מה זה בדיוק:
http://www.jeepolog.com/forums/attac...982085&thumb=1
-
-
טוב, ככה לא תהיה הכרעה.
צריך חבר מושבעים מבעלי נוקיה או מודו
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
-
בועז,
יש לי את 2 המשפחות :)
יש לי אייפוד טאצ׳ (זרוק במגירה), אייפד (בו אני כותב עכשיו) ונקסוסים: 3,5,7
(ואם נחשיב גם את הילדים, אז גם 2 thl100 )
יש לי גם חשבונות מפתח באנדרואידים ואפל (כן, אני משלם ל****** האלו 99$ לשנה לעומת 25$ חד פעמיים לגוגל)
אני יכול לומר בלב שלם, אתה לא מקבל אפליקציות יותר איכותיות באייפון, אתה מקבל אפליקציות שלמפתח הייתה מספיק סבלנות לחכות שבועיים לאישור האפליקציה שהועלתה.
סתם דוגמא מהחיים, לפני חודש ומשהו פירסמתי כאן את המשחק החדש שלי לאייפון/אייפד, באחד הפידבקים כתבו לי שהלינק לשיתוף מוביל לאפליקציה אחרת- תסכים איתי שזה באג די חמור... מסתבר שהמפתח שלי העלה בטעות גירסת פיתוח לחנות והיא אושרה. לקח לנו שבועיים לאשר את הגירסה התקינה.... כלומר באפל גם תיקון באגים לוקח שבועיים - באנדרואידים זה כמובן מיידי.
עוד משהו שלי מאוד הפריע בתהליך הפיתוח של אפליקציות לאפל, אתה בודק גרסה מסויימת, אבל, לשלוח לחנות אתה מחויב לשלוח גרסה שבנויה אחרת ואין לך איך לבדוק את הקובץ הספציפי שאתה שולח - זה מתכון לתקלות!
בקיצור, אפליקציות אייפון ממש לא איכותיות יותר (מספיק לפתוח את ווינט בספארי אחרי סליפ, באופן קבוע הוא נתקע...)
-
אפל תנצח .עם זה: http://tech.walla.co.il/item/2807492
אפל קיבלה אישור לפטנט שישמור על האייפון שלכם מנפילה
Samsung Dominates LTE Smartphone Market in Q2
Samsung Electronics dominated the global LTE smartphone market with a 32.2 percent share in the second quarter of this year by selling 28.6 million phones, Strategy Analytics said on Sunday. Apple ranked second with a 31.9 percent share, falling from its top spot last quarter with a 40.5 percent share. Apple sold 32.7 million units in the January to March period.
LG Electronics ranked third with 5.2 percent of the market. The three firms combined accounted for almost 70 percent of the market.
Since the release of the Galaxy S5 in April, Samsung has seen sales of its LTE smartphones rise.
Sales of Apple devices rose in the first quarter following the launch of the iPhone in China. Sales then dipped in the second quarter as customers have postponed purchases in anticipation for the release of the new iPhone in September.
[email protected] / Aug. 25, 2014 09:58 KST
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
בועז,
...
(מספיק לפתוח את ווינט בספארי אחרי סליפ, באופן קבוע הוא נתקע...)
עד הקטע הזה, דווקא נשמע לי משכנע מאוד ואמיתי לגמרי.
את הקטע הזה לא לגמרי הבנתי אבל עם הרקע שלי ברמלה, לא תוכל לעבוד עלי יותר מידי... אני מכיר את הנוסח - למה לסיים בקללות, סער?
לא לעניין.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gp1
אפל תנצח .עם זה:
http://tech.walla.co.il/item/2807492
אפל קיבלה אישור לפטנט שישמור על האייפון שלכם מנפילה
Samsung Dominates LTE Smartphone Market in Q2
Samsung Electronics dominated the global LTE smartphone market with a 32.2 percent share in the second quarter of this year by selling 28.6 million phones, Strategy Analytics said on Sunday. Apple ranked second with a 31.9 percent share, falling from its top spot last quarter with a 40.5 percent share. Apple sold 32.7 million units in the January to March period.
LG Electronics ranked third with 5.2 percent of the market. The three firms combined accounted for almost 70 percent of the market.
Since the release of the Galaxy S5 in April, Samsung has seen sales of its LTE smartphones rise.
Sales of Apple devices rose in the first quarter following the launch of the iPhone in China. Sales then dipped in the second quarter as customers have postponed purchases in anticipation for the release of the new iPhone in September.
[email protected] / Aug. 25, 2014 09:58 KST
אתה קולט את הפוטנציאל?
עכשיו אפל תתבע לא רק כל מי שמצייר מלבן אלא גם תדרוש לבדוק כל טלפון שנפל ולא נשבר, שמה הוא מכיל משהו שמפר את הפטנט שלה...
- - - Updated - - -
ואיך יצא הציטוט ההוא פתאום?
בועז... רואה? תמונה.
- - - Updated - - -
וברצינות..
עם עוד טפח שנחשף, על מדיניות המחירים של אפל, לא פלא שהחברה כ"כ מרוויחה..
ומה זה אומר עלינו, ככלל, הצרכנים...
ויש עוד כאלה שבוכים על מחיר המילקי ופסק זמן ובמבה והדלק... וקונים אייפון..לך תבין אנשים
-
ברנרד,
תרגום: אחרי שאני גולש ל ynet, מעביר את האייפד למצב sleep ואז מדליק אותו שוב ונכנס לדפדפן, הדפדפן נתקע וצריך לסגור אותו ולהפעילו מחדש.
בקיצור , תיאור של באג שקיים באפליקציה ראשית באייפד- הדפדפן שלהם.
ללא קשר למה שתיארתי לפני כן.
עוד נק׳ לדורסנות אפל, להעלות אפליקציה ל AppStore ניתן רק ממחשב אפל!
כלומר, גם אם פיתחת את האפליקציה שלך על מחשב אחר, כדי להעלות את האפליקציה, תצטרך לרכוש מחשב שלהם (כמובן שמדובר בפעולה פשוטה של העלאת קובץ, לא משהו שבאמת דורש מחשב מיוחד- אבל ככה הם רוצים)
לכן יש לי Mac air ששוכב במגירה ללא שימוש למעט אחת למספר חודשים.... כמובן שהוא מאוד יפה ו....יקר.
-
אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
סער,
למה לא דרך האפליקציה של Ynet?
אפל הכי גרועים לדעתכם אבל בקטגורית הפרימיום הם השחקן המרכזי כרגע.
זה לא בגלל הטכנולוגיה אלא בגלל העיצוב והחוייה והמיתוג.
אלו התכונות שכנראה עובדות יותר.
אנשים לרוב רוכשים מתוך אמוציה ותחושה של שייכות וחוויה ואפל יודעים לעשות את זה יותר טוב מאחרים.
גם מיצוב המחיר תורם להם להיות נחשקים כנראה.
את האמת, יש סיכוי יותר מסביר שאנדרואיד יחזירו בעוד שנה שנתיים את אפל למימדי הגודל שהם רגילים מתחום הפי סי אם הם לא ימציאו את עצמם מחדש כפי שעשו עם האייפון.
-
הכל נכון בועז.
רק לא ברור לי לאן נעלמה הטענה העקרונית והנחרצת והנעלבת שלך על דורסנות של גוגל...
נראה לי שהסיפורון של סער, זו דוגמה קלאסית לדורסנות...
-
ולמה לא דרך אפליקציה של YNET?
סער, בחייאת - תן לי לענות...
אז ככה, בועז - תתכונן - זה משהו שיפתיע אותך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
סער,
למה לא דרך האפליקציה של Ynet?
...
למה?
ככה!
משום שככה הוא רוצה. שלא יחליטו בשבילו מה לעשות ואיך ועם מה.
ככה הוא רוצה לפתוח את YNET וככה הוא רוצה להשכיב לישון את האייפאד וככה הוא רוצה לפתוח מחדש... כי ככה "בראש שלו" באותו רגע.
ככה הוא רוצה, בלי שהסורי או הפייגל'ה או הכושילאמאמש'להם יגידו לו מה לעשות אצלו בבית עם המכשיר שהוא שילם בשבילו..
ככה הוא רוצה - קאפיש?
אני יודע שכבעל אייפון וחסיד של אפל, יהיה לך קשה להבין למה מישהו ירצה לרצות לעשות מה שהוא רוצה... אבל תעצום עיניים ותנסה לדמיין מצב היפותטי שכזה..
-
אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
אפל וגוגל הן שתי יברות כוחניות עם תפיסת עולם מעט שונה.
מבין שתיהן גוגל לדעתי המנוולת יותר ואני אסביר למה.
אפל אומרת בקול רם וצלול - הכול בדרכי ואני אנק ק אותכם בחשבון.
גוגל מחיכת להמונים במתיקות שפתיים ואומרת הכול חינם לכאורה או מאוד בזול וגם ממש תחרותי.
את הכסף מהיכן היא עושה?
מזה שהיא אוספת עליך כל כך הרבה מידע שהמשתמשים אוגרים אצלה.
את המידע הזה היא מוכרת לפרסומות ועוד שימושים.
היא יודעת מה חיפשת באינטרנט כך שהיא יכולה לחזות מה תעשה בקרוב.
היא יודעת איך אתה נראה ( פיקסה גוגל פלוס).
היא יודעת היכן אתה לאן נסעת ולאן תיסע ( גוגל ארץ, מאפ וויז).
היא מחזיקה את המיילים והקבצים שלך.
בהכול היא משקיעה כסף גדול ונותנת להמונים חינם.
אתה מגיע מה״מערכת״.
אין צורך להכביר במילים בשביל שתבין מה כוחה של המערכת מול האזרח ומה הסכנה עם עודף הכוח ואתה גם יודע מה נעשה עם זה על ידי גופי הביטחון בוודאי...
אני חשוף כיום לטכנולוגיה אזרחית ואני מבוהל למשל מאיך שמצליבים ברגע את המידע שאתה משאיר ברשת יחד עם מצלמות הביטחון הפזורות ברחבי העיר.
אפילו להפליץ אתה לא יכול באלמוניות.
גוגל היא האשמה העיקרית באובדן האלמוניות שלנו
-
אצלי וואינט רץ על ספארי בשלושה מכשירים שונים עם גרסאות שונות כולל החדשה ביותר ואין בעיה.
אני חושב שהבעיה ספציפית במכשיר שלך.
מותר אפילו באפל לפתוח וואינט בשתי הדרכים למרות שזה עיתון של השמאל.
ממליץ לך על חדשות 0404 יתקע פחות ויעזור לך עם הדעות הפוליסטיות קצת
-
ברנרד, הוצאת לי את המילים מהמקלדת...
בועז,
חיכיתי לפוליטיקה ;)
אולי זה בגלל שאני גם צמחוני....
איך ספציפי לאייפד שלי? הרי המערכת אחידה ולא ניתנת להתאמה אישית :)
(ד״א, בזמנו, כשהייתי בתחום התוכנה, תמיד אמרתי לחברי הצוות שלי, אם זה קורה על המחשב שלי, זה כנראה קורה לעוד אנשים)
-
אתה רוצה להיכנס לצימחונות? תפאדל....
פה שום תוכנה לא תציל אותך. אפילו לא אנדרואיד [emoji12]
אם זה קורה לאחרים אז מתיעצים העולם ומנצלים את חוכמת ההמונים
http://www.htmobile.co.il/vt180232.I...%99%D7%9D.html
-
אולי אני יצליח לחדד לכם את התמונה , שתי החברות זה אותו זבל , כול המכשירים זה פחות או יותר אותו זבל , הגישה של רוב העם כנראה זה לקנות את אחד הזבלים כמה יותר בזול / ביוקר , שתי החברות רוצות שתאמינו שיש הבדל , כמו שאתם בנאמנות מדהימה מציגים , מצטער לקלקל לכם את פלח השוק :p
עידו
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אפל וגוגל הן שתי יברות כוחניות עם תפיסת עולם מעט שונה.
מבין שתיהן גוגל לדעתי המנוולת יותר ואני אסביר למה.
אפל אומרת בקול רם וצלול - הכול בדרכי ואני אנק ק אותכם בחשבון.
גוגל מחיכת להמונים במתיקות שפתיים ואומרת הכול חינם לכאורה או מאוד בזול וגם ממש תחרותי.
את הכסף מהיכן היא עושה?
מזה שהיא אוספת עליך כל כך הרבה מידע שהמשתמשים אוגרים אצלה.
את המידע הזה היא מוכרת לפרסומות ועוד שימושים.
היא יודעת מה חיפשת באינטרנט כך שהיא יכולה לחזות מה תעשה בקרוב.
היא יודעת איך אתה נראה ( פיקסה גוגל פלוס).
היא יודעת היכן אתה לאן נסעת ולאן תיסע ( גוגל ארץ, מאפ וויז).
היא מחזיקה את המיילים והקבצים שלך.
בהכול היא משקיעה כסף גדול ונותנת להמונים חינם.
אתה מגיע מה״מערכת״.
אין צורך להכביר במילים בשביל שתבין מה כוחה של המערכת מול האזרח ומה הסכנה עם עודף הכוח ואתה גם יודע מה נעשה עם זה על ידי גופי הביטחון בוודאי...
אני חשוף כיום לטכנולוגיה אזרחית ואני מבוהל למשל מאיך שמצליבים ברגע את המידע שאתה משאיר ברשת יחד עם מצלמות הביטחון הפזורות ברחבי העיר.
אפילו להפליץ אתה לא יכול באלמוניות.
גוגל היא האשמה העיקרית באובדן האלמוניות שלנו
הכל נכון, רק שאפל עושה בדיוק את אותו הדבר עם הנתונים שיש לה עליך...!
-
אבל לאפל יש הרבה הרבה פחות נתונים עליך
-
תקשיב בועז, ויכוח עם ברנרד זה מלחמת התשה, הוא זה שבפנסיה עם עודף זמן פנוי ובלי טרדות קיומיות, הסיכוי לנצח אותו מראש קלוש, אפילו בויכוחי לנדרובר בהם ברור שהוא טועה.
על אחת כמה וכמה קשה לנצח אותו כשהוא... צודק :)
-
נכון, כי אין לי אייפון.
אבל לך יש... :rolleyes:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
תקשיב בועז, ויכוח עם ברנרד זה מלחמת התשה, הוא זה שבפנסיה עם עודף זמן פנוי ובלי טרדות קיומיות, הסיכוי לנצח אותו מראש קלוש, אפילו בויכוחי לנדרובר בהם ברור שהוא טועה.
על אחת כמה וכמה קשה לנצח אותו כשהוא... צודק :)
הגם אתה ברוטוס?
-
נמרוד...
חכה שתצא לפנסייה - חושב שזה קל? טעות גדולה.
מזמן הייתי חוזר לעבוד אם לא הייתי כ"כ משקיע ומושקע ב...פנסייה שלי:).
בועז.
אתה מגלה הבנה מצויינת באיך "המערכת של גוגל" פועלת (ודרך אגב, המערכות ה"לא אזרחיות" לא היו צריכים את עזרת גוגל על מנת לדעת עליך, למרות שטוב שיש עוד מקורות... וגוגל ואפל גם לא המציאו כלום, רק שיכללו את יכולת הפקת הכסף, מהפקת המידע ולקחו את זה צעד קדימה) ועדיין נאיבי מספיק לחשוב שאפל עושה את זה אחרת...
ההבדל בין שתי החברות, כמו שאני חוזר ואומר ואתה חוזר ומתעלם, שבגוגל זה עניין של בחירה - רוצה את השירותים, תסכים למידע. אצל אפל הבחירה מצומצמת הרבה יותר - רוצה מוצר שלי, ניקח ממך את המידע גם בלי שתסכים..
גוגל משתמשת/מוכרת את המידע על מנת לתת לך שירותים - אפל משתמשת במידע על מנת לצמצם את אפשרויות הבחירה שלך עוד יותר (כשהיא לומדת איך אתה משתמש במוצרים אחרים ו"סוגרת" את הפרצות - לדוגמא מטענים) ועל מנת לגבות עוד כסף.
ועידו.
כל החברות הן "זבל" - קח לדוגמא את חברות כרטיסי האשראי וכמה מידע יש להן עליך, עוד לפני עידן הסלולאר..יש ל
י חבר או שניים, שבמסגרת העבודה שלהם היו צריכים "להתעסק" רק במזומן, על מנת שלא להשאיר עקבות ולא למשוך תשומת לב - היום (מזמן, מזמן) אם אתה לא משלם בכרטיס אשראי, אתה מושך תשומת לב... הרבה תשומת לב..
אל תשלה את עצמך - אתה רוצה לחיות בנוחיות המאה העשרים ואחת... יש לזה מחיר..
השאלה איפה משלמים פחות ומקבלים יותר... והתשובה היא לא אפל..
-
היו ימים בהם אפל טענה שמיקרוסופט זו חברה דורסנית שמגבילה את המשתמשים שלה....איך הגלגל מתהפך לו...
-
מיכה,
מיקרוסופט נשארה אותה מיקרוסופט.
כולנו קמים בבוקר ע"מ להרוויח כסף (כמעט כולנו - ברנרד נח על זרי הדפנה ושולח את אישתו עם האייפון לעבוד).
טבעי הדבר שכל חברה תמקסם את היכולות שלה ע"מ להגדיל נתח שוק ולחבר את לקוחותיה רק אליה.
למה למשל אין כיום מעבדי תמלילים או גליונות אלקטרוניים שמסוגלים להתחרות במיקרוסופט?
איפה פרוייקט הקוד הפתוח שמדינות הבטיחו לתחזק?
למה גופים ממשלתיים סביב העולם קונים מיקרוסופט?
הסיבה היא סטנדרטיזציה שהכניסה מיקרוסופט ויעלה יותר לשבור אותה.
זו פעולה לגיטימית לדעתי מצד חברה מסחרית
-
נכון.
לא החלק שאני שולח וכו'... אבל בגדול אתה צודק.
אמממה....
אין הרבה חברות ששותלות שירים במערכת ההפעלה ולא מאפשרות למחוק.
או שמחייבות להשתמש בפורמט אחד לקבצים (אפילו במחשבי "מיקרוסופט" אתה יכול להתקין ולשמור ולשמוע כל קובץ, גם כאלה שלא היא "מחזיקה".
ולא כל חברה תובעת את כולם על כל פיפס (מלבן מעוגל פינות).
ולא כל חברה מכריחה אותך להשתמש רק במטען "יעודי" -ואני לא מדבר על שינוי המחבר..
ו...
הבנת את הרעיון..
כולם פה בשביל להרוויח כסף אבל רק מעטות עושות את זה בצורה כזו "מתחסדת"...
בד"כ, אם אתה רוצה, אתה יודע (כמעט) בדיוק מה אתה משלם ומה אתה מקבל.
באפל אתה לא בדיוק יודע מה אתה מקבל (שהרי דוחפים לך כל מיני דברים שאתה לא בדיוק רוצה לקבל).. לפחות אתה יודע כמה אתה משלם (בכסף, לפחות)... הרבה.
-
טוב, אני רואה שאני הלוחם היחיד של אייפון (כל השאר עובדים?) מול עדר רובוטים של אנדרואיד.
נשברתי.
ברנרד, שלח לי איזה סמסונג להמרת הדת ונגמור את הסבל הזה סופסוף לפני שאנחנו מבריחים את כל הקוראים מהאתר.
היית מת.
לא מוותר על האייפון שלי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
...
היית מת.
לא מוותר על האייפון שלי.
חכה, עדיין לא גמרנו..איתך.
תקרא שוב מה שנמרוד כתב.. את הכל:cool::cool:.
ואל תדאג לחברים באתר.
לרגע נבהלתי מה"איום" שלך ובדקתי - לפי מספר הצפיות בשירשור הוא דווקא פופולארי.. אני בטוח שרצים הימורים כמה עוד תחזיק מעמד...:rolleyes:
ושלא תיפול רוחך... Good things come to those who wait
בסוף, תאמין לי שתהיה מבסוט עד הגג - לא תבין למה בזבזת כ"כ הרבה זמן על .. שטויות.
-
ישבתי עכשיו וקראתי את כל ה14 (!) עמודים פה...
הרבה מילים, מלאנתלפים של מילים.
מה שכל הזמן קפץ לי לראש זה הסרטון הזה על שני מהדורותיו.
http://epic.makingithappen.co.uk/
מציע בחום לראות את הגרסה הראשונה שנוצרה ואחכ את השניה שעודכנה למציאות שקרתה בפועל.
שני הסרטונים מדברים על איך גוגל תשתלט על העולם...
וכן... יש לי אנדרואיד וגוגל שולטים בכל פיסת מידע שלי, אבל זו בחירה שלי אני מניח :p
-
מאלף.
וזה לוקח אותי לספר מופת של דר' סוס Horton Hears a Who, שעובד לסרט מצוייר חביב מאוד.
או הגירסה ל"גדולים" - המאטריקס...
- - - Updated - - -
וארבעה עשר עמודים ... 14!!!
יאללה.. מספיק.
אחרי שבוע בבית (מטונן, על כדורים) הגיע הזמן לצאת למשש קצת ספרים אמיתיים - מי שיחפש אותי, אני ב- Barnes & Noble
-
אני מזהיר אותך שזו הודעת כניעה!