אני חושב שהשרשור הזה מיצה עצמו מזמן אבל משנכנס היבואן להגיב, יש לאפשר לו להגיב.
אני מתעלם מההיסטוריה המסחרית שלו אבל לפחות פנו אליו ופרסמו תגובה מסודרת ומנומקת שלהם לטענות.
ג׳יפולוג אתר מכובד שצריך להתנהג לפי כללי האתיקה המקובלים באמצעי התשקורת
Printable View
אני חושב שהשרשור הזה מיצה עצמו מזמן אבל משנכנס היבואן להגיב, יש לאפשר לו להגיב.
אני מתעלם מההיסטוריה המסחרית שלו אבל לפחות פנו אליו ופרסמו תגובה מסודרת ומנומקת שלהם לטענות.
ג׳יפולוג אתר מכובד שצריך להתנהג לפי כללי האתיקה המקובלים באמצעי התשקורת
צודק בועז. הייתה אי הבנה בין המנהלים.
און מוזמן להגיב ולגבות את טיעוני המכירות שלו עם עובדות.
מסכים...תגובה מכובדת ומסכמת.
נו, מה נהיה לך?
ולאבד כל קשר להתפתחות הדיון?
כל הדיון כאן מחכים ומוסיף ומועיל וכל אחד יכול להסיק מסקנות ולהחליט..
גם הבחור הזה, בר און, תורם - לפי התגובה וניסוחה ומה שיש בה ועוד יותר, ממה שאין בה, גם ניתן להתרשם ולהכניס למכלול השיקולים..
אני בכלל נגד חסימות ומחיקות, אלא אם ממש אבל ממש מגזימים בניבולי פה וקריאות מוות ל-X/Y/Z...
מה בוער לכם עם חסימות ומחיקות?
מתוך:ציטוט:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%...91%D7%93%D7%94
אסף.
תן לבחור לכתוב, הבמה שלו. תגיד אתה אחר כך מה אתה חושב על העובדות שלו.
בינתיים ראינו שני דוחות ניסוי על מתקני אלג'קס במנועי דיזל אוטומוטיביים שמראים שהמתקן לא עושה כלום. לא היו עוד עובדות לכאורה בדיון.
טוף... נראה לי שלא נשמע ממנו יותר...
חבל דווקא.
אני, באופן אישי, דווקא מאוד רוצה שזה יצליח... פעם הזכרתי את זה, בדיון אחר מתישהו... אני עדיין מחכה שמישהו ירים את הכפפה של מרידור, למרות שאני לא גר בר"ג.
כפי שהיה צפוי - קרה.
היבואן התקשר אלי,כנראה בגלל עמדתי בשרשור,וביקש שאעזור לו להציג את כל הנתונים שיש לו על המכשיר במסגרת הפורום.הסברתי לו שאם הגישה שלו לנושא תהיה עינינית,ללא התלהמות אישית ולגופו של עינין מבחינה טכנית לאורך כל הדרך, אני מוכן לראות את המסמכים שבידו,למיין אותם לפי העינין שיש לרוכש פוטנציאלי ולאחר ריכוזם להעבירם במלואם לאסף לצורך בחינה הנדסית אוביקטיבית לצורך קבלת חוות דעת טכנית מפורטת לצורך הצגה כאן.
בנוסף - ביקשתי ממנו שיציג רשימת לקוחות מקומיים של ציי רכב שיכולים לתת לנו המלצה מצד אחד ודוחו''ת חסכון שגרם המוצר בדלק,בתחזוקת מנועים,פליטת עשן והגברת כח המנוע.
היבואן שוכנע שרק שיתוף פעולה מלא,עם פתיחת כל הנתונים הטכניים לרשות הפורום ,יוכלו לתקן את הרושם הרע שעלה מהשרשור ואשר בוודאות יפגע במוצריו בעתיד.
אם זה מקובל עליכם כדרך רצינית לבדיקת הנושא עם ''הנאשם'',אשמח להקדיש מזמני לכך.
רק לי זה נראה מיותר?
הדו"חות שנותחו פה מספקים,
בדיוק כמו שתחושתך הסובייקטיבית מספקת
אבל,
זכותכם המלאה להמשיך
סביון
יש בזה עניין לדעתי. הייתי שמח לראות דו שיח בין אנשי הפורום ליצרן. אבל למה הוא צריך אותך כמגשר לנושא? בינתיים מתנהל פה דיון בוגר מדוע הוא איננו מעוניין לדבר בעצמו?
כפי שהבנתי ממנו הוא חושש מיחס עוין מלכתחילה - ללא בדיקה עינינית בממצאיו,כפי שלטענתו הוא קיבל כבר בהודעתו הראשונה. לאחר שהרגעתי אותו שהוא קיבל יחס עיניני בהתאמה לבדיקות המעבדה שהפורום מצא - הוא הסכים להציג לי את כל החומר שבידיו לצורך מיון - ולעשות עימו את הדרוש כדי להציגו כאן בפורום כמסמכי יצרן.
חשבתי שזה יהיה הוגן אם תנתן לו הזדמנות להוכיח שהמוצר שלו עונה על הנתונים שהוא מציג,לפני שמחסלים יצרן / יבואן.
חיים זה נשמע כמו רעיון מצויין.
חברים - אנא עברו למוד הקשבה, ניתן לחיים לסנן את החומרים ולהציג בצורה מסודרת, ותנו לאסף ולי בלבד הזדמנות לנתח ולהתייחס ראשונית. זאת רק כדי לשמור את הדיון קצר. כשיסתיים שלב "ההוכחות" בדיון, כל אחד יוכל להוסיף את דעתו.
רק דבר אחד חיים - תבהיר לנציג היבואן שאנחנו מדברים אך ורק על האפליקציה של המתקן המגנטי כפי שנמכר ומותקן בכלי רכב יבשתיים, וברכב 4X4 בפרט
זה המוצר המדובר: LG-X SERIESINLINE FUEL CONDITIONER
וזה המפרט מאתר היצרן:
http://www.axi-international.com/wp-...01/lgxspec.pdf
כל מידע שקשור למערכות שכוללות גם אלמנטי סינון מעבר ליחידה המגנטית, כל מה שקשור לצוברי ומיכלי סולר קבועים, כלי שיט וכדומי לא רלוונטי.
בסדר.
***** כן ברנרד, מוד הקשבה... אנחנו יודעים שזה קשה :rolleyes: *****
אין לי מושג על מה אתה מדבר אבל עזוב... אלג'קס - נחכה להתפתחויות
משהו מעניין,
מתוך סקרנות עשיתי חיפוש על MFC בפורומים מארצות דוברות אנגלית
התוצאות היו מאד מפתיעות ולא ברור לי איך אפשר לעכל או להסביר את זה.
מוכנים?
הרוב הכמעט מוחלט של השירשורים התנהל כראי לשירשור הזה!
בא פותח השירשור וטען שמאז שהתקין מוצר X הרכב נהיה יותר חסכוני, הרעש של הדיזל נעלם, הפסיק לעשן, ואפילו הטחורים נעלמו.
אחריו באו מספר מכובד של מגיבים שטענו שאין כול הוכחות מדעיות שמוצר X עובד או-ו יכול לעבוד
ואז מגיע גולש אחר שמחזק את דבריו של פותח השירשור, אחריו מגיעים עוד גולשים שטוענים שהכול בול שיט
איך אפשר להסביר את התופעה האנטרפלוגית הזאת?
על מנת שחיים לא יהיה לבד במערכה, אני נמצא כאן גם כלקוח מרוצה.
דניאל
דניאל - אתה מתקבל בברכה ,אך ניראה לי שטוב שהתגובות העיניניות של המומחים כאן יעלו כדי שאני ואתה נדע באם אנו חולמים בהקיץ או שבאמת יש חסכון או הפחתת עשן אמיתית.
אני ממתין לקבל היום מסמכים רלבנטיים.
רכס יש חדש?
בינתיים קיבלנו בתיווכו של רכס ע-ר-מ-ו-ת של מסמכים. רובם שיווקיים נטו, שניים הם הדו״חות שכבר ראינו, ואחד לכאורה מאמר מדעי בפועל הוא ציטוטים נבחרים ממאמרים אמיתיים שלפחות מקריאה ראשונה לא קושרים את המוצר לתאוריות שמוצגות בו, אבל זה באמת מאמר כבד ואני צריך עוד זמן כדי לקרוא אותו כהלכה כולל המקורות שלו.
חוץ מזה קיבלתי חוות דעת של משתמשים, גם זה לא נחשב בעיני כי מי שביצע את המעקב הוא על פי רוב מישהו שרוצה להראות הצלחה, ובכל מקרה לא מדובר במדידה ניתנת לאימות מה שהופך אותה ללא קבילה.
אעדכן.
אסף.
היי אסף. תוכל לעדכן כאן פרטים על המפעל,כמויות ייצור, סוכניות או מפעלים בעולם ושמות משתמשים גדולים בינלאומיים ?
יתכן והמפעל כושל או מצליח ,וזה אומר הרבה מאוד על התוצאות של לקוחות כבדים.
ממתינים להעמקת הבדיקה.
דרך אגב - היצרן/יבואן מוכן לספק מערכת חדשה לגורם בפורום עם מנוע מאוד מעשן לצורך ניסוי. מי שמעונין שירים את הכפפה.
ג'ו - לגבי התצפית האנתרופולוגית והשאלה המעניינת שלך ,
אני מצטט מישהו שאמר משהו שמסביר את העניין - זה היה ממש ממזמן , אבל תקרא את הכל (באמת):
"ג מה-יתרון, לאדם: בכל-עמלו--שיעמול, תחת השמש.
ד דור הולך ודור בא, והארץ לעולם עומדת.
ה וזרח השמש, ובא השמש; ואל-מקומו--שואף זורח הוא, שם.
ו הולך, אל-דרום, וסובב, אל-צפון; סובב סובב הולך הרוח, ועל-סביבותיו שב הרוח.
ז כל-הנחלים הולכים אל-הים, והים איננו מלא; אל-מקום, שהנחלים הולכים--שם הם שבים, ללכת.
ח כל-הדברים יגעים, לא-יוכל איש לדבר; לא-תשבע עין לראות, ולא-תימלא אוזן משמוע.
ט מה-שהיה, הוא שיהיה, ומה-שנעשה, הוא שייעשה; ואין כל-חדש, תחת השמש.
י יש דבר שיאמר ראה-זה, חדש הוא: כבר היה לעולמים, אשר היה מלפנינו.
יא אין זכרון, לראשונים; וגם לאחרונים שיהיו, לא-יהיה להם זיכרון--עם שיהיו, לאחרונה."
נ.ב : אכן זה עניין קצת מבאס...
אין לי בעיה לתרום את הרכב למדע לכמה ימים...