-
תגובה: Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
לנו.. לפחות שלא נסבול לבד!
מצב אבסורדי שכל ג'יפ שמתהפך עושים מזה עליהום, אם הנהג התהפך ולקח את הסיכון זה בעיה שלו! גם אם זה נובע מחוסר ידע / ביטחון עצמי מופרז או כל סיבה אחרת.
מספר הרכבים שמתהפכים על הכבישים, כשהם ריקים מנפש חיה גבוה פי 5 (מזמין כל אחד ממכם לעבור בכביש 4 בצומת ויתקין, כל שני וחמישי בליילה רכב הפוך בלי שום סיבה!) מישהו עושה מזה עניין? לא ממש. הגיע הזמן שגם אנחנו לא נעשה עניין מכל ג'יפ שמתהפך וככה לא ניתן לפקידונים קיסמים למדורה.
-
אני לא עושה מזה עניין, אתה עושה מזה עניין? מי אתה מכיר שכן עושה מזה עניין?
היחידים שאולי יעשו מזה עניין לא נמצאים פה בפורום.
-
נאזן את התמונה לרנגלרים, יש שני ג'ימני שקיבלו זימון לבית דגן
-
האם הם בעלי מאפיין ברור משותף?
אסף.
-
הם לא במצב המקורי שיצאו מהחברה וכדאי להשאיר את זה ככה כרגע.
-
האינטרס הציבורי הוא לדעת למי הזרקור מכוון
-
+1, זה סתם גורם לניפוח המצב. צריכה להיות הכוונה על מה הם נתפסו (קפיצים בצבע ירוק זרחני?) לתועלת כולם.
-
מבלי להכביר במילים - שני הרכבים לא נעצרו על ידי ניידת או משהו כזה, פשוט קיבלו מכתב הביתה.
אחד מהם עם מערכת מתלים צהובה זוהרת - החליף לשחור ונמוך ועבר את הבדיקה.
לגבי השני - לא יודע מה עלה בגורלו....
-
משיחה היום על קפה במילואים עם מישהו מהתחום עולה כי לא נאמרה המילה האחרונה וצפויים עוד מכתבים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
אתה מתכוון לזימונים אישיים?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אתה מתכוון לזימונים אישיים?
אכן, כנראה שהרכבים אותרו ברשתות חברתיות ו/או פורומים כגון ג׳יפולוג.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
או שיש להם נתון משותף שמופיע במחשבי משרד הרישוי.
אם לא נדע אם יש להם מאפיין משותף נצטרך להמשיך לנחש וניחושים כמו שמועות זה לא טוב.
אסף.
-
בהקשר לג'ימנים - שניהם לא מפורסמים. לא כותבים בג'יפולוג, וגם לא מפורסמים בקבוצות הפייסבוק השונות יחסית לאחרים.
שכל אחד יסיק מזה מה שהוא רוצה.
מהסיפורים ששמעתי - הבנתי שהשוטרים מסתובבים באיזורי מוסכים מוכרים ומחפשים את הרכבים.
כמו כן - הבעלים של הגימני סיפר לי שהיה איתו בבדיקה גם טויוטה FJ סטנדרטי לגמרי שזומן כי תפסו אותו במוסך מחליף בולם (בולם מקורי לטענתו)
גם הטויוטה עבר את הבדיקה...
-
מבלי לדעת בוודאות איך הם מגיעים ל"קליינטים", עובדה שהם מגיעים. ובאמת לא צריך להיות גאון במודיעין כדי להבין.
הם מצלמים כלי רכב במוסכים.
הם מצלמים כלי רכב ברחוב או בכבישים.
הם משתמשים במידע מספרי המוסך של מוסכים בהם נערכו פשיטות.
הם יושבים על הרשתות החברתיות והפורומים, היכן שכל מיני מטומטמים משוויצים בביצועים ובפרוייקטים שלהם ולא מוחקים לוחיות רישוי.
זה כל כך קל. זה כל כך פשוט. הרי זו לא מלחמה בארגון פשיעה. ה"עבריינים" הם אנשים נורמטיביים, לא קרימינלים.
הם לא מתחבאים, הם לא בורחים, הם לא מתנגדים. המטבע מתחת לפנס. מה נשאר? להרים אותו.
-
חבר גם קיבל זימון.. בדואר רשום לא פחות.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
לא צריך מודיעין שיכנסו לספרים של היבואנים למשל בסעיף בולמים וקפיצים.....
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
1. קשה לי לדמיין שמישהו מקבל שכר על שיטוט באינטרנט וזימון רכבים.
2. נראה לי הטרדה לא מוצדקת ולא הוגנת לגרור גיפ בלי הצדקה עשרות או מאות קמ לבדיקה בבית דגן. סוג של טרור.
3. כדאי להבין איך הם מעלים את המועמדים באמת כי על פניו לא שמעתי שהם לא נדבקים לתמימים או כאלו שלא נראים מוגזמים מרחוק.
מישהו יכול לערער את ההנחה הזו?!
-
הנה.. אתה מתחיל עם השטויות שלך..
ברור שמישהו מקבל שכר על שיטוט באינטרנט וזימון - זו העבודה שלו.
אתם, חלק מכם, חושבים שצריך להמציא את הגלגל או לספק איזשהם אמצעים מיוחדים וכשאנשים (כמו דרור ואני - כל אחד וגירסתו וגישתו) מסבירים לכם שזה לא ממש ככה, אתם לא מוכנים להקשיב.
יש באגף התנועה במשטרה "יחידה מרכזית" שתפקידה לטפל במקרים מובהקים/חמורים/מיוחדים. ליחידה שכזויש מחלקה שנקראת "מודיעין" ותפקידה לאסוף מודיעין.
אותו הדבר, באופן כזה או אחר, יש גם במשרד התחבורה.
הכל יש.
לזמן כלי רכב לבדיקה - כמו לקבל מידע על איזו עבירה, ולזמן מישהו לחקירה. אלמנטרי - מה בדיוק ההטרדה בזה?
איך יודעים אם הוא "תמים" או עבריין שיש לו קפיץ ארוך בשני סמ'? - חוקרים/בודקים.
וכן.. אם הוא גר באילת והמקום היחיד שאפשר לבדוק הוא במרכז... יגיע למרכז. מקסימום (אם נמצא שהוא בסדר) יוכל לתבוע את הרשות להחזר הוצאות (מעניין אם יש לזה עילה ראלית... באמת מעניין).
אתם חושבים שזה מצריך מאמץ מיוחד או חריגה מנהלי עבודה רגילים - "קשה לי לדמיין שמישהו מקבל שכר על שיטוט באינטרנט וזימון רכבים."... ברצינות, תתבגרו.
מכנה משותף?
4X4 או דגמי ספורט (הבנתי שגם אימפרזות ואבולושונים ו-BMW וגולפים מזמנים) פופולריים - ואם יש עוד איזה מידע קטנטן... למה לא לזמן?
ההצלחה מובטחת בכל מקרה - אם תפסו "שיפורים", יופי. אם לא, גם טוב, שהרי אילצו את הבחור לשנות ל"מקורי" ושמרו על ביטחון הציבור, שזה התירוץ הרשמי, לא?
אם רצו "לתפוס", היו שולחים אליו מישהו הביתה לצלם/לתפוס.. וגם זה לא מצריך השקעה מיוחדת השוטר/פקח מקבל משכורת בכל מקרה.
ההצלחה, במקרה כזה, נמדדת גם במספר כלי הרכב שנבדקו, לא רק שיצאו "חיובי"..
אני בטוח שיש "טבלה" עם מספרר כלי הרכב שקיבלו זימון, מספר כלי הרכב שהגיעו לבדיקה, מספר כלי הרכב שיצאו "חיובי", מספר כלי הרכב ש"הורדו" וכו..
כל עמודה שלא נשארה ריקה = הצלחה "במבצע".
וכל זה, לפחות כרגע, עומד מעל כל חישוב מספרי "כמה זה עלה למשלם המיסים" והאם זה "שווה"....
ועדיין לא שמעתי "דרור. צדקת. סליחה.":rolleyes:
-
כי דרור עדיין לא צדק.
קבענו הערכת ביניים בסוף מרץ אבל לך אצה הדרך.
אני גם חושב שכל ההנחות שלך מעוררות השראה אבל הן מדע בדיוני.
אם הממסד כזה יעיל אז תרשה לי להתפלא למה הם מתמקדים בדברים שוליים שלא תורמים למדינה או לציבור תרומה של ממש בשום אופן.
אתה היית ותשאר איש המערכת כנראה לעולם.
אגב, סטטיסטים הם גם יוצאים מטומטמים כי אם מישהו עם שכל ינתח את התוצאות אז הרוב המכריע של הנבדקים יצא נקי ולא חשובה הסיבה
-
בועז,
אתה קצת תמים. לא מתאים לך :)
כמו שברנרנד ציין, ברור שיש מי שמשלמים לו על לגלוש באינטרנט וזימון. סליחה על ההשוואה הבוטה והלא נכונה, אבל, עברייני מין מנסים לתפוס ברשת? למה לא עברייני תעבורה? (זו נק' המבט שלהם לעניות דעתי)
בסטטיסטיקה אתה יכול להראות כל מה שאתה רוצה. זה בדיוק ההבדל בין סטטיסטיקאי טוב לכזה שלא ממש :)
תגיד לו את המסקנות, הוא כבר ימצא דרך להציג את הנתונים כהצלחה.
לגבי הזימונים החדשים, אולי זה עוד מהמבצע הקודם רק שהדואר הגיע רק עכשיו... :)
-
נו... שוב גולשים לפוליטי...
היעילות של הממשל/רשות היא לא משהו שצריך להפתיע אף אחד.
כל אחד (כל רשות וכל מחלקה בתוך הרשות) אחראית על "החלק שלה" - זה רק אתה ושכמותך, מנסים לייחס "יעילות גלובלית" לממשלה...
כמו שאמרתי, תתבגר.
במקום אחד יש חוסר יעילות ובמקום אחר יש... עוד יותר חוסר יעילות.
מידי פעם "מתעורר" מישהו (גאון/מוכר/חדש/אמביציוני) ומעלה את היעילות במקום מסויים (וזה יכול להיות "טיפול" שלמע"מ בשוק הקרמל ומחנה יהודה או טיפול ב-4X4) ובמקום לראות מה קורה, אתה מצביע על חוסר יעילות במקום אחר..
יא---ללה! תתקדם.
כבר דיברנו על זה (בקלילות.. לא מתאים לשיחות בחו"ל:)) שהמשטרה שיש לנו, טובה לאין שיעור מזו שיש פה בארה"ב.. אבל זה לא מפריע לאחרים לראות רק את השוטר העילג שנתקלים בו ביומיום (ובזה אני מודה שאנחנו מפגרים בשנות דור אחרי המשטרה שפה..).
אפילו היועץ המשפטי לממשלה רמז שבמסגרת ה"הו וההה" על המפכלות, שכחו את ההצלחות של המשטרה..
כל אחד רואה (או יותר נכון, מסרב לראות) את מה שהוא רוצה.
נכון.
משרד התחבורה בחולון הוא הפנים הרעות של משרד התחבורה... אבל לבוא ולהצביע עליו "שקודם יתקנו את זה, לפני שהם מציקים ל-4X4" זה טיעון ילדותי ולא רלוונטי, שעולה פה שוב ושוב.
ועל זה אני אומר - תתבגרו.
את מנהל משרד התחבורה בחולון אולי צריך להעיף.. אבל מה הקשר לבדיקות של הג'ימני בבית דגן?
או במילים אחרות - מה מעניינת אותך היעילות במשרד המשפטים, כשאת הרנגלר מכריחים להוריד קפיצים לפני בדיקה - מה הקשר בכלל?
שם יעילים פחות ופה יעילים יותר.
ועל איזה סטטיסטיקה אתה מדבר?
רק מהשיטוט באתרים, אתה רואה הצלחה של 90 אחוזים - תראה כמה מספרים שקיבלו זימון ו"שינמכו" את הרכב, לקראת הבדיקה?
הצלחה פנומנאלית, שאתה מתעלם ממנה ורק רואה את "איך הצלחנו לעבוד עליהם" - אז זהו שלא הצלחנו. הם עבדו עלינו!!
הם מנסים למנוע הגבהה והצליחו כמעט ב-100 אחוז מהמקרים.
אתה רואה כישלון שלהם בזה שלא "הצליחו להוריד מהכביש" - אז זהו שהם כן! הרכב המסוכן לא על הכביש. מה שעל הכביש זה רכב "אחר" שהוא לא מסוכן.. הוא "שונמך" ובזה הם השיגו את המטרתם - שמירה על בטחון הציבור ואכיפת החוק.
זה כמו ששוטר שבודק עבריין ומוצא בכיסו פלאג, זורק אותו הלפח ואומר לעבריין "שמתי עליך עין" ושולח אותו לדרכו... ההוא לא יפרוץ לרכב באותו לילה (ואם יפרוץ.. דביל.. סביר שיתפס) - לגבך הגנבצ'ק "הצליח להתחמק".
אבל השוטר מנע פריצה.. לפחות לאותו יום.. אולי מחר יפרץ ואולי מחרתיים יתפס.. כך עם רנגלרים והג'ימיני.
היום עברו את הבדיקה בשלום (אעלק בשלום... הורידו הכל) אבל "הם במערכת" ואם יתפסו אותם, לכל הפחות אין להם תירוץ של "לא ידעתי" או "ככה קניתי" ובמקרה הגרוע, יאשימו אותם גם בשיבוש... וזה לא תלוש.
ואני יכול להסביר ולהראות איך ומה צריכים לעשות (ועושים) על מנת לבנות "תיק חזק" נגד כל אחד מהנבדקים האלה "שעבדו על כולם" בבית דגן... אם הם באמת רוצים, כמטרה, "ללכת איתם עד הסוף"..
ותאמין לי, זה לא שאני גאון משפטי וממציא משהו או מגלה "לאוייבים" - תחשוב על כל המקרים בהם קראת ידיעות על "במקרה המכס עלה על הברחת סמים/טלפונים/יהלומים" או "במקרה נתפס אדם שנהג ללא רשיון ... במשך עשר שנים" וגם היו כתבות בטלוויזיה על פעילות של יחידות "מיוחדות" שצילמו, במשך ימים, כל מיני עברייני תנועה לפני "שניתפסו"...
אז למה אתה קורא "הצלחה" ולמה "כישלון"... גם לפי הסטטיסטיקה שלך?
ובאמת, כמו שסער אמר - אולי זה בכלל הדואר, שבגללו כל היעילות של משרד התחבורה נפגעת:)
- - - Updated - - -
ולגבי דרור..
הוא לא "עדיין לא צדק" - הוא "בנתיים צודק!"
ואם אתה לא מבין את ההבדל... תשאל בפרטי.:cool:
-
רק כדי להוסיף למה שברנרד אמר, לפני כמה חודשים פרסמו בעיתון שהמכס תפס איזה ברנש שהבריח שעונים "בזכות".... תמונה שהברנש העלה לאינסטגרם/פייסבוק עם כל השעונים על היד שלו.
הזימונים הלכאורה רנדומליים מפחידים.
ממלכתי עבור הגבהה :(
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
כי דרור עדיין לא צדק.
אגב, סטטיסטים הם גם יוצאים מטומטמים כי אם מישהו עם שכל ינתח את התוצאות אז הרוב המכריע של הנבדקים יצא נקי ולא חשובה הסיבה
בגילך, סימפטום של עודף נאיביות מוגזם מצביע על בעיה אחרת שלא בתחום עיסוקו של הפורום.
כנראה שלא הבנת, בשירות הציבורי ישנם אנשים מוכשרים מאוד, גם כאלו שמשתכרים 120000 ש"ח בחודש (עם פנסיה תקציבית של 100 אל"ש בחודש) ויש להם את כל הזמן שבעולם לשוטט במרשתת על חשבונך כדי לזהות את האינדיאני שלך שמוגבה מעבר למותר.
-
ברנרד, הראש שלך כל כך תקוע בחשיבה מערכתית עד שאינך בורר בין המוץ לתבן.
תרשום לפניך באותיות של קידוש לבנה ותבדוק אותי מתי שתרצה:
ההבדל היחידי שאולי יהיה הוא גובה התשלום למעכרים!
אם בעינך זה נחשב הצלחה תחשוב שוב.
אולי בסטנדרטים המשטרתיים זה הצלחה ולכן הפושעים צוחקים מכם כל הדרך אל הבנק
-
אתה מפספס משהו. מה נחשב הצלחה או לא, לא אמור לעניין אותנו. הדבר המעניין הוא הפגיעה הממשית בבעלי רכבי שטח. לצורך העניין, אפילו אם הייתה הנחיה לא להיטפל לרכבי שטח, ולאפשר להם לעבור טסט בכל מצב, אבל בוחנים עדיין היו מזמנים לבדיקות, אזי היה למשרד 0% הצלחה, אבל הפגיעה בג'יפאים עדיין הייתה קיימת
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ברנרד, הראש שלך כל כך תקוע בחשיבה מערכתית עד שאינך בורר בין המוץ לתבן.
תרשום לפניך באותיות של קידוש לבנה ותבדוק אותי מתי שתרצה:
ההבדל היחידי שאולי יהיה הוא גובה התשלום למעכרים!
אם בעינך זה נחשב הצלחה תחשוב שוב.
אולי בסטנדרטים המשטרתיים זה הצלחה ולכן הפושעים צוחקים מכם כל הדרך אל הבנק
אתה מתעקש, ברוב ילדותיות, למדוד הכל לפי "השורה התחתונה", כפי שאתה מבין אותה..
וכן.
אם צריך לשלם יותר למכערים - זו בהחלט הצלחה.
זה אומר שקשה יותר לעבריינים לעבור עבירות.
זה אומר שעשיתי, כמערכת, משהו בכיוון הנכון.
זה גם אומר משהו עליך (עלינו) - שלא משנה כמה "יסבירו" לנו, אנחנו נתעקש שאנחנו צודקים ונעבור על החוק ונתרום לעצם העניין שאנחנו יוצאים נגדו ומתלוננים עליו - השחיתות.
אתה מקשקש על הפקידים המושחתים ו... משחית אותם.
במקום לעבוד לפי הכללים שנקבעו (וגם אם אלה שקבעו הם מפגרים.. אתה "מינית" אותם בין אם משום שחשבת שהם בסדר ובין משום שלא הסכמת להצביע למפלגה שתילחם בשחיתות והעדפת מפלגה שתשמור על ארץ ישראל השלמה... זה לא משנה בכלל), אתה מעודד דרכים (ונוקט בהן) להפיץ את השחיתות.
ומלבד זאת - נלחמים גם בבשחיתות - לא אמרת (נדמה לי שזה היית אתה) שכל הטראראם הזה הוא בגלל ונגד המכונים המושחתים?
והפושעים צוחקים כל הדרך אל הבנק ו... חלק מהם יושבים בכלא וחלק מפחדים לחזור לישראל וחלק משנים את השם וחלק... "נעלמים".
אתה רוצה להתחלף איתם?
אתה חושב שיש 100 אחוז ב.. משהו?
גם אצלינו - חלק עוברים טסט בלי בעייה (ולא משנה למה ואיך) וחלק... מורדים מהכביש ומקבלים זימונים וכתבי אישום ו... אתה רואה את רק את אלה "שצוחקים כל הדרך אל השטח, עם "40"..
אז כן.
אני, כמערכת, רואה הצלחה כשאנשים מסדרים/"מסדרים" את האוטו לקראת הטסט (ולהזכיר לך שירשור אחר.. חלק גדול רואה את זה באופן חיובי... שהטסט מזכיר לך שצריך לבדוק לכל מיני דברים וכו') ו"נאלצים" לעמוד בכללים כמו כולם.
אם אח"כ הם משנים חזרה, זו כבר בעייה אחרת, שמטופלת ע"י זימונים "מיוחדים" או בדיקות פתע בכבישים.
ומי ששילם למכער - הרי גם הוא מפחד שיתפסו אותו "בחוץ".
כן - בהחלט הצלחה, אם שוקלים את זה בעיני מערכת.
וזה דבר שאתה לא מצליח להביא את עצמך לראות ובגלל זה אתה, למעשה, טומן ראשך בחול ואומר שזה "יעבור" בגלל שזה כישלון.
אתה סונט בי שאני "מערכתי" רק בגלל שאתה מסרב לראות איך הדברים נראים ונמדדים "בעיני הצד האחר" אבל בעצם רק מראה שאתה נאטם למציאות ולא מצליח להביא את עצמך להתמודד איתה - בין אם בהכרה שאתה נכשל (וכן.. "בנתיים דרור צודק" - בהווה.) ובין אם בהכרה בצורך לעשות משהו.
ושוב אני מעלה את הדימויי של אותו חרדי שמבקר בגן החיות ובוהה ארוכות בג'ירפה (שכידוע, לא מוזכרת בתורה.. בכלל) והדרך שלו להתמודד עם "הבעייה" היא לקבוע בסופו של דבר "אין חיה כזו!" ולהסב מבט - הג'ירפה, מבחינתו, בכלל לא קיימת, למרות שהיא ממש שם.. ואפשר לגעת (אם מתעקשים... :rolleyes:).
זה ממש לא כישלון וחבל מאוד שאתה לא רואה את זה.
ועכשיו נצא למשרד הרישוי המקומי וננסה לעבור טסט עם הדיסקברי - למרות הרושם שנוצר... אין פה אנרכיה ואנשים אשכרה נכשלים בטסט.. כמו שקרה לי.
אנגלים מפגרים:mad:
-
המטרה היא ליצר מערכת מאוזנת ולא בלון שחיתות שמתנפח ליד המקום שעליו לוחצים.
לחצת על הנהגים והתנפח פרונקל לא מטופל של מעכרים.
זה מה שקורה כמעט בכל תחום חיינו כי גוזרים על החוליה החלשה גזירות ובירוקרטיה שהציבור לא עומד בהם ולזה אתה קורא הצלחה?!
טוב, אולי במושגים הילדותיים שלי הממסד דפוק ובעיניים הבוגרות שלך זו המטרה הנעלה...
אם זו המטרה וההצלחה לא פלא שראש ממשלה ונשיא הם פושעים כי הממסד ומטרוטיו רקובים מהמסד.
הממסד שכח שהוא משרתו של הציבור ולא להיפך
-
שיח חרשים....כל אחד מדבר על משהו אחר. בועז ברמה האסטרטגית וברנרד ברמה הטקטית...
-
תפסיק להיות ילד.
מה צריך להיות, כולם יודעים ורוצים.
זו המציאות וכמו שאמרת, בהרבה תחומים בחיים.. החיים והמערכות לא מושלמות.
יש מי שתפקידו לתפוס פושעים כאלה ויש מי שתפקידו לתפוס פושעים אחרים.
יש מי שתפקידו לטפל בתופעת המכערים ויש מישתפקידו לטפל "בתופעת ה- 4x4".. ןלא תמיד צריך להיות קשר בין השניים.
ואני לא יודע מה עדיף, ראש ממשלה שהיה מושחת אבל כראש ממשלה היה מצויין או ראש ממשלה ישר, שכראש ממשלה הוא כישלון מוחלט, בכל תחום... ואני לא רומז על מצב קיים... תיאורטית.
אם אתה יכול לקבל ישר ומצויין... אחלה.
השאלה אם יש חיה כזו.
ובכלל, מה הקשר של ראש הממשלה, לקפיץ הצהוב/אדום/ירוק שלך?
תתמקד - המטרה שלך החא לא המערכת המושחתת/נקייה. המטרה שלך היא שתוכל לנהוג בג'יפ שלך בלי לפחד ןבלי להיות עבריין.
רוצה לטפל במערכת - לך לפוליטיקה..
ושוב הדיסקברי לא עבר טסט..
אפרופו מכונאים וטסטרים מקצועיים.
חיברו ל-obd וראו שאין קודי תקלה אבל לא עבר מספיק זמן/מרחק מאז האיפוס.. ישר הופיע בטופס "נכשל" ו.. זהו בעצם.
בלי שיקול דעת לבוחן ובלי ויכוח ובלי "מכונאי מקצועי".. נכשל וזהו. תיסע קצת ותבוא שוב.
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
-
ועוד אפרופו..
הנה, ממש מהרגע, כך מפגינים/מוחים פה... בלי אישור ובלי רשיון http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...cf57d9d21e.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/12...f83cfafa57.jpg
Sent from my SM-N900T using Tapatalk