מעלה שחרית... זכור לי משהו במעומעם... ;) יחיעם קובע נ.צ. ושעה באמצע הלילה, ואז מאחר בגלל פנצ'ר. לי עוד הייתה סופה... היה משעשע
אבל נדמה לי שחיים מתכוון לעליה המכונה מעלה בוקר. פעם היא היתה סתם עליה, היום "מעלה". לך תבין.
אסף.
Printable View
לאט לאט אני מתחיל להבין שהמשהו שנתקלתי בו הוא חדש לחלוטין ,וכנראה אינו מופיע במפות עדיין ,וכך אמנם ניראית גם הדרך אליו. משהו שרק ה-D9 היה שם לפני. ממש בלי קוליס או טחינה אופיינית לרכב גלגלי.
לצערי הייתי עסוק בהישרדות ולא טרחתי לקחת נ.צ. אבל אוכל להגיע לשם פעם נוספת אם זה ייעשה בקרוב.
מי שמוכן לארגן משלחת לשם מוזמן לארגן תאריך.
אבל חייבת להיות התחייבות פומבית של המשתתפים שלא מנסים לעלות את זה באותה משלחת. שהאחריות לתוצאות תהיינה על מצפונו של מישהו אחר.
בטיול האחרון טיפסה צריכת הדלק לגבהים חדשים. 4 קילומטר לליטר ניראה ממש הרבה,ולכן החלפתי מיד לאחר מילוי הדלק במשאבי שדה את פילטר האויר בתקוה שהצריכה תחזור לנורמלי.
אולי אחד החיישנים לא עובד ,או מערכת ההצתה מזייפת במשהו?
אצל מי ניתן לעשות בדיקה מהימנה של צריכת הדלק באזור המרכז?
חוץ מאשר במוסך ל.ר. ששם אני בטח מגיש את צווארי לשחיטה.
חישנים וחשמל אתה יכול אצל גרשון
מכיר ל"ר כמו את כף ידו וסביר בהחלט במחירים
לדעתי לא הגעת למעלה בוקר
הסלע החלק הזה נמצא אחרי עליה דרדרתית ומלאה בורות שאחריה ישנו סיבוב שמאלה
ל20 מטר ואז 90 מעלות ימינה והגוש מיד מימול,עם תהום מימין וללא שום אפשרות להאצה.
אם לזה התכוונת, אז צודק זה נורא קשה לעלות שם כי אין אחיזה בכלל לגלגלים האחוריים
שלאט לאט נמשכים לכיוון התהום.
כמובן שלא וויתרנו ועלינו בסוף,אבל זה היה מפחיד.
צריכת דלק של 1:4 נשמעת לי סבירה לשטח+כביש,ככה לפחות זה אצלי.
אלון
אתה מתאר נכון את המקום ,אך היות ולא לקחתי נ.צ במקום עצמו אלא למחרת כנראה לא זיהיתי את העליה הנכונה.
אתה מוזמן לתת נ.צ. נכון.
ותן גם פרטים על מי עלה מתי עלו באיזה רכבים וכו'.
חיים ,,קח אוויר - הירגע,,,
המעלה בתמונות מ -2002 זה המעלה הזה - גם אז (למרות שהייה פחות מטוייל ופחות טחון) הייה "נחמד"
משום מה לא מצליח להעלות תמונות של השנה שעברה.
אסף, הנ.צ. של אותו הלילה הייה לרגלי מעלה "לבן"(שם זמני) לכיוון רמת מטרד ונחל רסיסים.
שבת שלום
לפני כחצי שנה,אני בדיסקו בנזין 97 ואחי בפגרו ארוך 94 בנזין
אין לי נצ כרגע אך זה בפרוש בדרך למעלה בוקר ולזר
הכלים היו עם נעילות אחורי/קדמי ?
קשה להאמין שאפילו עם נעילות יש אחיזה על הסלע הזה.
הי חיים
שנינו נעולים מאחור,וזה לא היה קל.
לקח כמה נסיונות תוך כדי פירפור עם ארבעת הגלגלים על הסלע עד שמשהו נתפס ואז עלינו.
אם הייתי לבד שם לא הייתי מנסה בכלל.
יש לך נ.צ מדויק יותר משלי?
מתי זה היה אפילו בערך, כי זה נראה לי משהו טרי יחסית ללא פודרה בכלל והחול במעלה ללא קוליסים כמעט.כאילו עברו שם עד היום 5 כלים.
מעלה בוקר (הזוי שכל המדרגות מתחילות לקבל שמות..) נכון לסופ"ש במצב מחורבן מתמיד.
3 מדרגות עוקבות במרווח אכזרי שאיכשו בדיוק במרווח גלגלים כך שאתה מתמודד עם 2 מדרגות ביחד או כמעט ביחד.
הנמוכה מבינהן בגובה 50ס"מ, רכב ללא מרווח גחון מכובד יתיישב במרכזו אם ללא מע"צ רציני.
אנחנו ירדנו ועדיין כדי להמנע ממכות מיותרות השקענו במע"צ כדי להוריד טרופר וג'ימני בלי נזקים.
לדעתי גם רכב גיבור נעול כפול לא עולה את הדראק הזה בצורה איטית ונקייה במצבו הנוכחי.
חיים,
קרוב לנ.צ. 170617E N533135N ברשת ישראל החדשה יש משטח סלע בשיפוע מכובד שעבר סוג של עיבוד ע"י D9 ולפניו דרדרת כולל העיקול שהזכרת.
השבת האחרונה הוקדשה לטיפול יסודי באומלל שנאלץ להיות משרתי המיכני.
חוץ מערימות האבק והבוץ שגרעו ממשקלו העצמי הרבה משקל, עבר הרכב צביעה מחודשת של ג'אנטים ופגושים ,כך שהוא ניראה הרבה יותר טוב.
עכשו הוא מוכן למסעות הבאים שלו ,לאחר תיקונים קלים ושיפורים שיבוצעו במהלך השבוע.
יש בדעתי לפתור את בעיית הביגוד הרזרבי, גלילי ניר המגבת והטואלט המסתובבים ברכב ללא סדר,באמצעות רשת שתוצמד לגג במעבר מהחלק הנמוך לגבוה ,ותישא את הדברים הקלים האלה.
ניראה לי שיחיעם קצת מטיל ספק כיום באם הוא עבר את המפלצת הנכונה,היות ואין הצעה ממנו למועד ביקור באתר......
אהלן דרור.
תן לי כמה ימים ואקבע תאריך טראומטי לביקור באתר.
מצפה להשתתפות כל הגיבורים שכבר עברו את זה...................
העינין כרוך בתאום ההליקופטר של מד''א..............................
במבחן עלות / תועלת אני משתמש מעט מאוד במושב הנוסע,היות ולא משכירים לי את הנכד יותר מפעם בחודש חודשיים.
אני שוקל לפרק את המושב הזה לטובת אחסנה של ציוד לינה ,שגם יבודד טוב את חום הגיר והמנוע.
בשביל הנכד אוכל להרכיב את המושב מפעם לפעם.
בינתיים לא מצאתי פתרון טוב לרשת שאצמיד לגג עבור מוצרי הנייר. מישהו יודע היכן משיגים רשת נמתחת כזו?
רשת גומי נמתחת יש להשיג גם בהום-סנטר/אייס/אוטו-דיפו. כוללת ווי פלסטיק פריקים שמעולם לא מצאתי להם שימוש.
חוצמזה, אתה יכול להיעזר בסמואל מטריפנט שמתמחה בתחום הזה
http://www.tripnet.co.il/
המועד ליציאת המשלחת לאתר ששמו מהיום ''מצוק נוף'' - על שם הנכד שהיה איתי במסע,יתקיים בשבת השניה של מאי בתאריך 09.05.09 .
ההרשמה למסע מתבצעת כאן לפי התיכנון הבא.
יוצאי מרכז וצפון ניפגשים בשעה 0900 בתחנת הדלק של בית קמה.
הבאים מדרום יחד עם הבאים מצפון ניפגשים בשעה 1000 בכביש הכניסה למושב אשלים.
על כל המצהירים בשרשור שעברו את ''מצוק נוף'' בעבר,או שטענו כך - חלה חובת השתתפות במשלחת ,שאם לא כן יוקעו כאן בפרהסיה על ''הצהרות חסרות כיסוי'',ותוצא על שמם תעודה רשמית של ''מצהיר מפוקפק''.
מצהירים שיודו במעמד הנוכחות כי זה לא המצוק שעברו ,ייהנו ממחילה ומחיסיון מלא על שגיאתם הבלתי נסלחת......והמתרברבת......
כל המשתתפים במשלחת מסכימים שרק באישור ועדה מקומית של 5 זיקני העדה המשתתפת ,יותר למי מבין הנוכחים לנסות לעבור את המצוק,על אחריותו הבלעדית.
תזכורת חשובה - ההגעה ''למצוק נוף'' מחייבת ירידה קשה לנחל הנמצא כחצי ק''מ לפני היעד,ועליה בדרך חזרה עוד יותר קשה.
אי לכך , רק רכבים ''קשים'' יכולים להגיע לתחתית המצוק.
הצעות נוספות לניהול המשלחת תתקבלנה כאן ברצון.
אפשר לעשות Reservation לכסא של רותי \ הנכד ?