חנן אין בעיה , אבל בעני תכנון זה סוג של אוננות ועם זה לא מגיע לשום מקום ..... כך שתחליט עם זה מגיע קודם :cool:
עידו
Printable View
חנן אין בעיה , אבל בעני תכנון זה סוג של אוננות ועם זה לא מגיע לשום מקום ..... כך שתחליט עם זה מגיע קודם :cool:
עידו
מצטער לא הבנתי, חם כאן מדיי...
בקיצור מה שהתכוונתי זה שאפשר לתכנן באמת ושהרכב יראה מעולה אבל זה דורש ממך תקציב לבנות את זה לאחר מכן ( וגם בבניה עצמית ) , כך שכדי שתחליט קודם כמה אתה מוכן ללכת עם זה .
לדוגמא:
קובץ מצורף 60054
עידו
עכשיו הבנתי..........:)
בחלק העליון של גיר הטרנספורטר שמורכב בבאגי יש נשם קטן שמאפשר ללחץ שנוצר בגיר להשתחרר כשהגיר מתחמם. הבעיה היא שבבאגי הגיר מורכב בזוית ולכן מדי פעם יוצא שמן מהנשם. מה עושים ? שואלים את האמריקאים כמובן והנה התשוובה שקבלתי:
That is a breather. All manual transmissions willhave one so that pressure does not build up inside. For buggies and race cars peoplewill plug that breather and drill and tap for a barbed fitting on top of thenosecone. Then run a tube up above the trans and coil it over or put a smallfilter onto it to keep dust from getting in\
או קיי אבל איך קודחים חור בחלק העליון של הגיר בלי להוציא אותו ? משתמשים במקדחת זוית שמתחברת למברגה.
בתמונות אפשר לראות את הנשם הישן סגור על ידי פרופוקסי, את הנשם החדש ואת מקדחת הזוית.
חנן.
מה יצאת מהמזגן או שהכנסת את הרכב לסלון ;)
פתרון יפה , והשבבים בתוך הגיר ?
עידו
זה בהחלט הפתרון , דרך הגב הפתרון המקצועי לסיפור הזה זה גריז חיתוך ( כמו השמן חיתוך רק במצב צבירה של גריז ) , במתכות מגנטיות אני מצמיד למקדח מגנט חזק .
עידו
הפתרון שאני מכיר הרבה יותר פשוט - לחבר צינורית ארוכה לפלאג של הנשם ולהעלות אותה למקום גבוה, רצוי עם פילטר נייר קטן של פעם.
עובד מצויין.
ככה עושים ברכבי עבירות כשהגיר נמצא הרבה בתעלות ובוץ וצריך למנוע כניסת מים.
ברוך לא הבנתי, לאיזה פלאנג' ?
לא פלאנג, פלאג.
הכוונה לצ'ופצ'יק של הנשם, שהוא בד"כ ממתכת, ועליו מלבישים צינורית גומי עם פילטר בקצה וממקמים בנקודה גבוהה הרכב.
ברוך זה פתרון מעולה אבל עובד שזו באמת הנק' הגבוה ביותר של אותו חלק שצריך נשם .
אצל חנן בגלל ההטיה הלא טבעית של הגיר מיקום הנק' הגבוהה השתנה ואז בעצם הנק' של הנשם המקורי מכוסה שמן וכך לא ניתן להשוות לחצים עם הפתח של הנשם מכוסה נוזל שמפריע להשוות לחצים .
עידו
חברים הגיע הזמן להיפרד. אני מציע את הבאגי למכירה. כל הפרטים כאן:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...694#post466694
אתה לא אמיתי.
אני כל כך עצוב לראות את המודעה.
היי חנן
מאופי ההודה שלך אפשר להבין שזהו זה נשבר לך ה"ז" , ותאמין לי אני מבין אותך ( אולי יותר טוב מכולם !! ) כי גם אני לא רחוק מלעשות את הצעד הזה !
סכומי הכסף שעולה לבנות רכב מירוץ במדינה - לפי התכנון כמובן ( שכול יומים ממצאי איזה "הברקה חדשה" ), ועוד אחר כך להעביר אותו תקינה כדאי לקבל אישור
להתחרות - הם מטורפים לגמרי !! ( ויש לי עוד כמה מילים יפות שלא ההיתי אומר פה על הנושא הזה של " תקינת הרכב " )
פעם פתחת שירשור " מה קוה לפורום הבונים " לא פלא שכבר לא עולים פרויקטים חדשים באתר ( אני מדבר על פרויקטים של אנשים פרטיים ) - זו הסיבה העיקרית !!
חנן אני מאחל לך שתמצא קונה במהרה , הרכב שווה הרבה יותר מזה - אבל זה לפחות הכסף שיחזיר את ההשקעה (אני מניח ?)
בהצלחה מורן !
בועז זה אכן מאד עצוב, אחרי שכתבתי את המודעה הסתכלתי איזה 10 דקות על מקש ה ENTER עד שעזרתי אומץ ללחוץ עליו אבל ככה זה בחיים צריך לדעת לשחרר.
מורן יקירי , השקעתי עד היום 190 אלף ש"ח בבאגי , הכל כתוב בטופס XL ובטח שכחתי לא מעט פרטים כך שזה בטוח לא יכסה את ההוצאה , אפילו לא קרוב. אני לא חי באשליות. הסיבות להחלטה מורכבות אבל אפשר להגיד שבסוף הכל עניין של כסף. יחד עם זאת כשאתה מגיע למצב שאתה מפחד לכתוב ולהגיד את כל מה שאתה רוצה וחושב , מפחד שזה יפגע בך, זה קש ששובר את הקשוחים שבגמלים.
תן לי לנחש חנן - זה קשור לנקיון תהליך קבלת הרשיון לכלים?
אולי משהו בדומה נניח שמי שכותב את התקנות גם הבודק שמתפרנס מכך?
טוב, אולי קודם תמכור ואז תחזור לשתף אותנו במה שכרגע קשה לך...
חנן :( לראות מודעות כאלו , אני מקווה בשבילך שלפחות תמצא קונה במחיר הטוב ביותר בשבילך .
עידו
חברים תודה. אני מגמיש מאד את המחיר. נא הפיצו.
הפעם בלי ניחומים .
שתיהיה מכירה טובה ומוצלחת .
הפעם אני מבין אותך ולא משנים הפרטים.
בהצלחה.