תכלס בנתיים העולם מתחיל להבין שעוד מעט זה כל מה שיהיה. ... ו xv. עם גיר רציף ומערכת איי מוד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
תכלס בנתיים העולם מתחיל להבין שעוד מעט זה כל מה שיהיה. ... ו xv. עם גיר רציף ומערכת איי מוד.
לפי מה שאני מבין מדו"ח המסירות בקושי מוכרים 4X4
1.5AD(109hp)=1831 / 1.5MD(109hp)=140 / 1.2M(125hp)=27 SUV=1998 LAUREATE=1422 / PRESTIGE=576
כן. כי רוב העולם מחפש ג׳יפ אוטומטי בזול ...
גם אני בסטטיסטיקה ;/.
הדאסטר של אשתי הוא 2/4 רובוטי
הגיע השידרוג האחרון של הדאסטר שלי !
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...012a5cdbea.jpg
חשבתי שאמור להגיע גם תיק .. אבל אולי לא ?!
לפי נתוני המנוע שפורסמו (1.3 Tce), המומנט שלו נותן פייט יפה מאוד ל-1.5 Dci עם עקומת מומנט שטוחה ורחבה, במיוחד בגרסת ה-150 כ"ס:
On Renault Captur, the 130hp engine – mated to manual transmission – will produce peak torque of 220Nm from 1,500rpm to 3,500rpm. The engine will also be available in a 150-horsepower variant (with EDC and manual transmission), with peak torque of 250Nm from 1,600rpm to 3,250rpm.
צריכת הדלק תהיה מן הסתם גבוהה בהרבה
זהו ... מיצית את כל הדברים הרעים שיש במנוע הזה
ובערך כל הסיבות למה אני מעדיף דיזל.
לא כתוב
לא ראיתי במפורש,
אבל מציינים רק מנוע בנזין ויש מגמה כללית של ויתור על דיזל.
דווקא פה כתוב שמכניסים 2 מנועי דיזל חדשים ויותר ירוקים....
https://www.motor1.com/news/244266/d...e-dci-engines/
האתר לא נפתח לי באייפון. אבל שמעתי על המנועים הללו. ממודל 2020.
עם אוריאה. ;(
If you were among the early adopters to purchase a second-generation Duster with a diesel engine, we’re afraid we have some bad news as you’ve missed out on the new Blue dCi powertrains. The budget-friendly SUV from Dacia is already receiving a pretty important update underneath the hood where the familiar four-cylinder 1.5-liter turbodiesel engine has been massaged to deliver an extra horsepower.
The bump in output is for both versions of the diesel engine, which means the old dCi 90 is being promoted to the dCi 95 moniker while the stronger dCi 110 shall be known from now on as the dCi 115, with both adding the “Blue” affix. There’s more good news to share as the lesser version of the diesel offers an additional 30 Newton-meters (22 pound-feet) for a grand total of 240 Nm (177 lb-ft) of torque at 1,750 rpm. The more powerful of the two diesels will soldier on with 260 Nm (192 lb-ft).
יכול להיות שיותר מומנט זה טוב. אבל 5 כ׳ס לא מרשים אותי. לאוטו לא באמת חסר כוח ומי שמתעקש. יש צ׳יפ. ל 145
זה שיפור זניח.
הברדק של אוריאה ושל סטארט סטופ שאי אפשר לכבות שיהיה שם וכל מיני הגבלות ....
האוראה (אם זה באמת חלק מה"הכחלה" של המנוע) היא לא סיפור גדול - אחת למספר טיפולים מבצעים מילוי של מיכל ברכב כחלק מהטיפול - זה קיים כבר במנועים של סיטרואן. זה לא כמו במשאיות והאוטובוסים.
ההבדל במומנט למנוע החזק יותר, הוא בערך 2 קג"מ (20 Nm) לפי מה שכתוב - לא משמעותי.
המנוע אמור להיות זריז יותר (אולי פחות Turbo-leg)
אולי הוא עומד בתקני היורו החדשים - מה שיתן לו יותר מרחב מחייה מבחינת הקשחת תקנות הזיהום לדיזל בארץ .
זוכר מי היבואן ?
עברנו במעלה סילון (משכו אותי טיפה בסוף)
בסכין הצפונית
באמבטיית כמריר.
וכו וכו...
בהכל הדאסטר התמודד יפה.
....
אז מתברר שגם לשם הדאסטרים הגיעו ..;)
יש סרטון שהתבקשתי לא לפרסם.
אני אחתוך משם כמה פריימים. מחר.
זה לא המעלה הסלעי.
גיא, אל תתבלבל בין מעלה הר כמריר שהוא חלק ממסלול סכיני/נחל דימונה (והוא בהחלט אתגרי ובאופן עקרוני מוגדר לרכבים קשוחים עם הילוך כח) לנחל כמריר שזה מסלול אקסטרים לרכבים משופרים בטירוף.
מדובר על הראשון. סכיני דימונה.