4 קבצים מצורפים
תגובה להודעה: הפרה הקדושה נשחטה היום - הדיסקו הופשט מפלסטיק.
5 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
זיו
צילמת רק את מורי...
פנק אותנו בכל הסרטים...
למען האמת אף פעם לא הסריטו אותי...אולי זכיתי אצלך ??
מבחינתי אתה לא חייב לטשטש את מספר הרכב...
ביקשת, קיבלת:
http://www.youtube.com/watch?v=F10dED4UE-c
http://www.youtube.com/watch?v=s06JUmA_l7k
http://www.youtube.com/watch?v=acRiTxSkQnQ
1 קבצים מצורפים
לכל המזלזלים שעוד לא הפנימו את הגובה של המדרגה-
דורון והמדרגה:
http://www.jeepolog.com/forums/attac...5&d=1242405485
אין לי עדיין את הציריות החדשות,ואקבל אותן רק במהלך השבוע, מה שאומר שהולכת להיות שבת זולה ללא אתגרים מדבריים.
בינתיים צץ לי רעיון חדש שינצל את הפרשי הגובה בין הגגות של הרכב. אני רוצה להוסיף רשת מצד אחד לצד שני לרוחב האוטו ,בערך במידה של 50 ס''מ ולהניח בה את כל הדברים הקלים והמעצבנים שזרוקים פה ושם. למשל מאגר של נייר מגבת, גלילי טואלט,פילטר אוויר רזרבי,- ממש דברים קלים וניפחיים בלבד. בהתחלה חשבתי על מדף דיקט אבל זה ניראה קשיח מדי לתפקיד הזה. יש לכם רעיונות ממה כדאי לעשות את המדף הזה,יחד עם כתובת איפה קונים את חומר הגלם ?
הצמיגים של הרכב מאבדים יותר מדי קוביות עקב השחיקה השבועית בתנאים הקשים שהם עושים מדי שבוע. באופק ניראה שאצטרך לפחות שניים חדשים ,והמחירים של הטובים נושקים לאלף ש''ח. יש אתרים שמאפשרים השוואות מחיר בין הצמיגים השונים. המידה שלי 265/75/16 שטח /שטח די בעייתית מבחינת המחיר ולא אכפת לי לרכוש שניים כאלה במצב טוב יד-שניה עד שנגיע לחורף הבא.
שתהיה לכולנו שבת שלום.
חיים - המטרה היא לאכסן מתחת או מעל הרשת?
אני ממליץ בחום על הרשתות של סמואל טריפנט - חזקות ומסיביות.
מה שבטוח - תתרחק מהרשתות הגמישות שמוכרים באוטו דיפו למיניהם (של שר), הוויפ שם לא מחזיקים כלום.
תצטרך בכל מקרה ליצור נק' עיגון לרשת ואל תשכח שכל מה שתשים שם יהיה מלא אבק בסוף היום ככה שלא נראה לי שזה מקום טוב לאכסון של מגבות נייר למשל, אלא אם כן אתה סוגר אותן בתיק אטום או משהו בסגנון.
יתכן ואתה צודק ולא צריך לעשות את זה מרשת אולי צריך ערסל מבד מצנחים חזק אטום וקל.עם ריצ'ראצ' גס לכל האורך.משני צידי הערסל כדאי להשחיל גומיות שמרלינג שיעוגנו ב-4 פינות.
הרשת של טריפנט מאוד גסה, כבדה ועם חורים ענקיים ,כך שהיא לא מתאימה. גם היא תעלה כפול מייצור עצמי.
למישהו יש בד מצנחים באורך 3 מטר וברוחב מטר בערך ?
או כתובת היכן קונים את זה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
מטווח 80.. נחל ציה משופע בהם עד כהמ שאני זוכר, רק תיזהר מנפלים אחרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
עפקו - יצרן מצנחי רחיפה המפעל נמצא בקיסריה -קישור לעמוד פרטים:
http://www.apcoaviation.com/support.asp?section=contact
וואלה. לא האמנתי שמישהו יחזור.
חיים,
#1 עם מצנחי תאורה קשה מאוד לעבוד. צריך מכונות תפירה מיוחדות ע"מ לתפור בד כל כך דק. לגזור, לעשות עיבוד שוליים (שלא יפרם), ולתפור לרוכסן או לנקודות עיגון (חומר יותר עבה) בעייתי מאד.
#2 עפקו כיוון נכון וזמין קרוב לך.
ת"א , נחלת בנימין, יש יבואני בדים.
יצרני תיקים - כמעט נעלמו מהארץ (רובם רק מיבאים). תבדוק עם שוגון (אזור חולון), אני אנסה עם עוד יצרן שאני מכיר.
#3 אבל אם אתה צריך בד חד פעמי לעצמך, מדי פעם יש באייס ואחרים ערסלים ב 35 ש"ח. תקנה שנים "ותשחוט" זה יעלה יותר זול מלרוץ אחרי אספקה מסודרת.
דרך אגב - אם אתה נוסע לדרום העיר (נחלת בנימין) אל תשכח לברר \ לקנות רוכסן.
תפירה- תאם, יש לי מכונה מתאימה.
כפי הנראה אני הולך על מגש מפח מנוקב עם צירים בצד הקדמי וגומיות בצד השני ,כך שהן תלחצנה על מה שנכנס למדף והציוד הקל הזה יהיה מקובע טוב יותר.
מאחורי הכסאות הקדמיים אני מתכנן מסך שקוף שתוחם את המיזוג אוויר רק לתא הקטן של הנוסעים ומונע מאבק שנכנס מהחלונות האחוריים להגיע לדש-בורד.
בינתיים מצאתי צמיגים משומשים שפורסמו באינטרנט על ידי ''פנצ'רית נחלים''. קבעתי איתו שאני מגיע מחדרה לקנות את הצמיגים אם הם לפי התיאור שנתן לי.ואתם מתארים מה הוא אמר.
כשהגעתי לראות אותם הם היו כבר מרוחים בסולר בכדי ''לייפייף'' אותם- מה שלא מצא חן בעיני.איך שהוצאתי קליבר כדי למדוד את עומק הקוביות ,שמעתי מאחורי את האיש אומר לי ''הצמיגים לא למכירה ותעזוב את הפנצ'ריה''.
על האמינות של העסק תחליטו אתם.ובסוף הוא עוד הוסיף ''תראה על איזה צמיגים אתה נוסע''.............
בעצם אם הוא היה מעט יותר נימוסי הוא היה מרצה באוניברסיטת בר-אילן הסמוכה.
עכשו יש לי את כל הקיץ למצוא צמיגים ללא צורך במשכנתא.
חיים, לא שאני נגד צמיגים משומשים, אבל של איזה חברה הצמיגים שלך?
מחיפוש באתר השוואת מחירי צמיגים, נראה כאילו מקסיס יעלה לך בסביבות 670 ש"ח או שהייתה לך חוויה לא טובה איתם?
http://www.tires4u.co.il/?search=1&i...&a=75&s=265&sc=
whiksy
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
מאחורי הכסאות הקדמיים אני מתכנן מסך שקוף שתוחם את המיזוג אוויר רק לתא הקטן של הנוסעים ומונע מאבק שנכנס מהחלונות האחוריים להגיע לדש-בורד.
זה לא קונסיסטנטי עם החיפוש שלך לחלונות אחוריים נפתחים, בסוף תוסיף גם ריפוד כדי לבודד מרעש...
רציתי גודייר כמו שיש לי אבל הם משהו בסביבות 1100 שקל ליחיד,ולכן חשבתי על שניים משומשים וטובים עד לתחילת החורף ואז לראות איך להמשיך.
אולי לא תהיה לי ברירה ואלך על ההצעה שלך עם מקסיס חדשים. סוג של פשרה נסבלת.
המסך השקוף מיועד לנסיעת כביש כך שהמזגן לא מפזר את הקור בכל התא ומתרכז בסביבת הנהג. הרכב סגור לחלוטין.
בשטח - אני פותח את כל החלונות ,כולל חלון של הדלת אחורית שטרם יוצר, ומרים את המסך לצורך מעבר אוויר בכל התא.
יתכן ואמצא דרך לחסל גם את שני החלונות הקבועים מאחור שמאוד מתאימים לצפון אנגליה ולסקוטלנד ,אך לא כל כך לישראל.
בינתיים הראש שלי ביומיים של שבועות,ואני מכין את המשכנתא עבור הדלק.
חיים
פתרונות זולים ויעילים לקושיות שלך:
תיק בד לאיחסון נפחי על הגג - קונים בגרוש וחצי שק חדש העשוי יוטה פלסטית שמשמש להובלת חומרי בניין בתיפזורת (חול, חצץ וכיוצ"ב) מה שמכונה "בלה" ניתן להשיג בכל מחסן חומרי בניין- למשל רוטנברג בצומת אכדיה /הרצליה. קונים רוכסן - תופרים לפתח את הרוכסן .
מסך לייעול המיזוג - קונים בשני גרוש וחצי וילון אמבטיה מניילון שקוף + מוט מתאים שנתפס לצדדים בלחץ הפתיחה. מתקינים בדקה וחצי מאחורי המושבים הקדמיים כשרוצים ייעול מיזוג..ומסירים בשנייה וחצי כשלא רוצים..
צמיגים - אישית לא הייתי הולך על משומשים. המלצתי, רכוש 4 צמיגים חדשים דגם G90 של גודייר שנמכרים בזיל הזול בחברת המזרח כ- 500 ש"ח לצמיג. צמיג צר יחסית ,אבל גבוה (קוטר 32 אינצ') עם פרופיל אגרסיבי מאד וקשוח מאד, עם עמידות יוצאת דופן פשוט בלתי ניתן להשמדה. טוב מאד בכל סוגי השטח ובעיקר בבוץ. ניתן להוריד הרבה אויר בלי חשש. אלו הצמיגים שיש לי על הדיפנדר וגם היו לי כאלו על הדיסקברי שלי. החיסרון - אחיזה בכביש רטוב שואפת לאפס והמראה הצר והלא אופנתי שלהם...מי שהוא שראה את הדיסקברי עם הצמיגים האלו שאל אותי בתמיהה "למה הרכבת צמיגים של אופנים על הדיסקברי ?" - מאחר ואני יודע שהפוזה זה הדבר האחרון שמעניין אותך..לך על זה ולא תתחרט.
המחיר הזול יחסית הוא בגלל שזהו הצמיג הסטנדרטי שמגיע עם הדיפנדרים החדשים אבל בגלל שהצבא לא רוצה צרים הם מפורקים בחברת המזרח ונמכרים במחיר נוח.
שלמה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
חיים,
#1 עם מצנחי תאורה קשה מאוד לעבוד. צריך מכונות תפירה מיוחדות ע"מ לתפור בד כל כך דק. לגזור, לעשות עיבוד שוליים (שלא יפרם), ולתפור לרוכסן או לנקודות עיגון (חומר יותר עבה) בעייתי מאד.
אם אתה תופר מכפלת אז אין בעיה אבל בכל מקרה לא הייתי נוסע עד למטווחים האלו במיוחד אלא "על הדרך" מחפש מצנחים, ברוב הפעמים שעברתי שם ראיתי יותר מאחד, חלקם מהסוג הגדול =צורה של + בגודל 3X3 מטר~. בגדלו נחל ציה נמצא מערבית למישר ומטווח 80 נמצא על השביל הראשי שיורד דרומה מבארות עדה לכיוון הנחלים הגדולים- היכן שיש את המטוסים.
חיים,
אם אתה באמת מתכוון לדברים קלים אז לך על רשת דייגים מהסוג התפור מחוטי ניילון עבים 4-5מ"מ חוט.
הלולאות שלהן קטנות יותר ולא אלסטיות כמו הרשתות גומי=הדברים לא יברחו מהחורים המתרחבים ולא תהיה בטן גדולה מידי.
שלמה . קניתי את הרעיון של ה-G90. אבדוק בהקדם.
דורון - רשת הדייגים זה אחלה רעיון - איך לא חשבו על זה קודם.
יש מה לעשות השבוע.
אין היום במלאי G90.
חוזרים לנקודת ההתחלה.
חיים,,דיברת עם החברה - לנדרובר??????????????????????