נראה שהרעש נפסק.
נסיבתית זה קרה מייד כשפרקתי מהארגז את הג'ריקן בנזין הלא מלא עד הסוף שהיה צמוד לדופן.....
אסף.
Printable View
נראה שהרעש נפסק.
נסיבתית זה קרה מייד כשפרקתי מהארגז את הג'ריקן בנזין הלא מלא עד הסוף שהיה צמוד לדופן.....
אסף.
תעביר אותו לפגוש
לפגוש של הג'יפ שעבורו אני סוחב אותו ..
אסף.
דברים קטנים על הדרך... רצועת אביזרים - טיפ למי שמחליף - מפתח 14 רינג ארוך מאוד או בוקס על ידית כוח עם מאריך אבל הינע 1/2 לא ייכנס בין המותחם למניפה רק הינע 3/8. כיוון שזו עבודה שצריך לדעת לעשות בשטח אני מציע לכם לתרגל לוודא שיש את הכלים והחגורה ברכב.
ולא אהבתי איך שהטרמינלים של המצבר נראים אחרי 15 שנות שירות אז החלפתי לחדשים מקוריים.
שני דברים שעולים מעט בכסף וזמן עבודה, ונותנים שקט נפשי.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8e1a977276.jpg
סביב סיום ההרצה ו300000 ק"מ הגיעה העת גם לטיפול גדול. כל השמנים בכל האוטו זה ברור, טיימינג, וגם מיכל התפשטות חדש. למה? כי על הישן היתה עוד מהקניה שריטה עמוקה ועם התיישנות הפלסטיק היה לי חשש.
עוד הוחלפו מחזש קראנק נוזל ומחזירי השמן החיצוניים של תיבת העברה. הקדמי הרטיב (למרות שאולי זה היה רק האטם גומי על החוק) אז החלפתי גם את השני.
אפשר לומר בביטחון שבשנתו ה15 של הטנדר החלפתי את כל מחזירי השמן החיצוניים כמעט. כנראה שזה אורך החיים שאפשר לצפות לו מהם.
את משאבת ההגה החלטנו לשפץ ולא להחליף לאור המחיר השערורייתי של משאבה חדשה. כשיגיעו החלקים - נשפץ ונתעד.
אסף.
את משאבת ההגה החלטנו לשפץ ולא להחליף לאור המחיר השערורייתי של משאבה חדשה. כשיגיעו החלקים - נשפץ ונתעד.
נשפץ? נתעד? הקמת קואליציה? מי זה אנחנו?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סער (זה שמלכלך את הידיים במקומי תמורת תשלום הוגן) ואנוכי.
אסף.
אסף הי,
עברו שנתיים ומשהו מאז שצבעת את הארגז עם ה- Barricade Bedliner
יכול לתת חוות דעת על הצבע שהשתמשת בו?
החזיק מעמד?
היית משתמש בו שוב או בוחר מוצר אחר (רפטור וכד')?
אם היית צובע שוב באותו צבע, היית בוחר לעשות בהתזה או שהרולר נתן תוצאות טובות מספיק בעיניך?
תודה,
עמית
גם אחרי שנתיים המוצר מעולה.
היישום ברולר היה קל ואין סיבה למשהו אחר. הייתי עושה עוד שכבה אם כבר.
אסף.
מאז סאגת הסולר המזוהם חסר לטנדר כוח בסלד נמוך. זה מורגש מאוד במקומות שיכולתי לזחול על הטורים ועכשיו הוא מדומם אם אני לא מרים סלד וזה מקשה מאוד על נהיגה טכנית ואיטית.
אם מוסיפים לזה את העובדה שכרגע אין הגה כוח בטורים הנמוכים עד שיפוץ המשאבה - נהיה לא קל בשטח.
אין שום נתון בעייתי על פניו ובכל זאת חסר כוח לפני שלחץ הגדישה עולה.
תנו לי רעיונות.
אסף.
ערכי מרססים?
תזמון..?
התופעה לא השתנתה לפני ואחרי החלפת הרצועה.
אסף.
מתי פעם אחרונה החלפת פילטר סולר?
עשית ניקוי סעפת יניקה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
החלפתי המון פילטרים בשנתיים האחרונות וגם הסעפת הצצנו לתוכה לפני שנה בערך והיה ממש בסדר. למרות שזה כיוון ששווה לבדוק שוב.
אסף.
אני מצרף תמונה של סעפת של 1kd
שלכאורה טופלה במוסך טוב
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...eb0e84a7e3.jpg
ממליץ לפרק ולנקות
ועל הדרך לחסום את הegr
Sent from my iPhone using Tapatalk