Cloud Up 2
(יש גם 1, אבל יהיה צפוף מדי לדעתי וחוץ מזה, הטנדר סוחב).
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Printable View
תעיף מבט על האוהלים של דקטתלון.
בגדול, הכי פשוט זה אוהל dome לשני אנשים אבל שבו המוטות בהקלקה ולא בהשחלה. אני יודע שכתבת 1 אבל תאמין לי, אוהלי 1 הם אוהלי תרמילאים שפירושם התכלבות. אין מקום לזוז וגם לא לנשום .
לי אישית יש אוהל dome כזה (אבל השחלה) שמחזיק מעמד כבר קרוב ל30 שנה. והוא נקנה ב130 שח בסתם איזו חנות סטייל הומסנטר....
רק לישון ליד הרכב?
מי אמר SWAG?
חשבתי על זה.
א. יקר ממש יחסית לאוהל זול.
ב. קלסטרופובי.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני ממליץ לפצל לשרשור נפרד.
בכל מקרה, כמו אוהלי תרמילאים ליחיד, רדו מעניין הסוואג. זה טוב אולי להישרדות. אבל זה חרא לת"ש. אפילו מקום להסתובב בלילה אין, שלא לדבר על כך שבבקרים קפואים אתם צריכים להיות נערת גומי אם אתם לא רוצים להתלבש מחוץ למחסה. כדי להמנע מעיסוי מטורף אתם תצטרכו סוואג סופר יקר ואיכותי שיהיה גם גדול וכבד (יחסית). גם האוהלים שני אנשים הם לא הכי מרווחים למטרה הזאת, אבל שם זה עוד חצי אפשרי.
דיברנו על אוהלי דקתלון. אז בסדרת ה mh100 שלהם ראיתי אחד שהוא אוהל dome לשניים, עם מוטות בהקלקה רוב רובו רשת. עם כיסוי גשם נוסף. מניסיוני זהו הסידור האולטימטיבי לכל עונות השנה (בקיץ משמש ככילה). ראיתי אותו בתצוגה בנתניה, אבל הוא לא מופיע באתר. זהה לדגם הפשוט, אבל עם המון רשת במקום בד. (לא הדגם המשוכלל עם שדרית מרכזית שמתפצלת לארבע פינות, אלא המבנה הקלאסי של שני מוטות).
לא יודע מה התקציב אבל אם תגיע לכדי 300-400 שח אמליץ על אוהל של חגור שמשרת אותי למעלה מעשר שנים.
מנגנון הפתיחה שלו הוא נעילה גאומטרית סטייל מטריה.
ללא צורך ביתדות.
ההקמה לוקחת פחות מדקה
הקיפול בערך 2.
אחרי עשר שנים יש כמה חורים בריצפה אבל כל הרוכסנים עובדים מצויין והמצב הכללי בסהכ מרשים מאוד.
יש שני גדלים ולפחות בקטן לא ניתן לעמוד אבל בהחלט מכיל מיטה או שתיים בלי בעיה
יש גם ל outdoor משהו דומר. אין לי הכרות אישית.
בקישור מהאתר של חגור יש סרטון הדגמה די אותנטי
https://tyulim.co.il/p/שטיח_קמפינג_ל...yABEgLiU_D_BwE
https://www.hagorshops.co.il/קטלוג-מ...-עם-שני-פתחים/
דקטלון נשמע אחלה בדיוק למטרה.
בטיולים משפחתיים הטורבו נהדר אם כי נהיה טיפה צפוף כשאנחנו חמישה.
כשאני מטייל לבד - ברוב המקרים אעדיף לישון על המיטה ליד הטנדר. כשיש לחות גבוהה אני גם פורס מלמעלה יריעה.
אבל כשיש רוח וגשם וצריך הגנה טובה - שזה פעם פעמיים בשנה - אני ארצה אוהל פשוט אך עמיד. (יש לי את האוהל 2x2 פתיחה מהירה שעבד קשה במשך שנים לפני שקניתי את הטורבו, ועדיין נותן עבודה כשאני יוצא רק עם אחד הילדים, אבל נשבר לו אחד הפלסטיקים אחרי 15 שנות שירות קשות.. זה לא מפריע לו אבל הוא כבר פחות עמיד לרוח חזקה. )
אז בשביל המקרה הנדיר הזה. האיכות והמחיר של דקטלון נראה לי בול. חשבתי על אוהל ליחיד כי אפשר לשים אותו על המיטה.... אבל באמת פינוק מיותר. אז אני אבדוק את העניין.
אסף.
לא ניסיתי, אבל לאוהל הזה יש תכונות לא רעות בכלל ביחס למחיר - יריעת גשם נפרדת ומאווררת, רק תליה ללא השחלה ומוטות אלומיניום
https://m.aliexpress.com/item/100500...0Q90.jpg_.webp
בואו נעשה את זה בשרשור ייעודי ונשאיר את זה לאוהלים?
ממליץ בחום על קאסה 2 או קאסה לייט של צבריס.
מוטות אלומיניום עם קליפסים,
הקמה סופר מהירה וכך גם הפירוק.
וחשוב מאוד:
חברה ישראלית עם שירות לקוחות ברמה הכי גבוהה שאני מכיר
(ברמה של עידן מאישטח).
אני 6 שנים עם קאסה לייט שעובד אצלי קשה,
לפחות 30 לילות בשנה וזה יתרון אדיר שיש חלקי חילוף זמינים ובמחירים מאוד הוגנים
(כשנשבר לי מוט קניתי אצל הצברי'ס ב50 ש"ח
כולל קפה).
הכי מומלץ לקפוץ לאחים צברי במושב צלפון ולקנות ישירות מהם
ועל הדרך להכיר חבר'ה סופר נחמדים.
הקאסה דומה עד זהה בצורה מפחידה לאוהלים שנמכרים בעליאקספרס בשליש מחיר. עכשיו אני בעד לפרגן, אבל במחיר הזה הוא קונה עוד קולמן קאבין 6.
אייל אני מסכים עם הדברים במידה ומדובר בשימוש פעם ב...
חוץ מזה אני מעיד על מוצר ספציפי שאני מכיר
ועל שירות אצל אנשים שאני מכיר כלקוח.
לי כאחד שמשתמש באוהל בתדירות גבוהה שירות וכתובת לבעיות שווים הרבה.
למישהו יש ניסיון עם האוהל הזה של REI?
סייל כרגע ב 206$ עם משלוח חינם
https://www.outdoorgearlab.com/revie...ei-grand-hut-4
אמור להלין שני מבוגרים, ילדונת ולעיתים גם כלב
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
שים לב שללא הכיסוי גשם, החלק העליון של האוהל זה רשת.
זה אומר שאין צל ואין פרטיות.
ואם אתה חרוץ ולא אכפת לך תמיד להוסיף את הכיסוי גשם, זה אומר שיהיה חם.
לא בטוח שמתאים לאופי השימוש בארץ.
אחרי הרבה מאוד לילות בטורבו טנט כולל פעם אחת שהתעופפנו איתו באוויר - תקלה ראשונה. האום באחד המפרקים השתחררה. מזל שרומי שמה לב בזמן הקמת האוהל ומצאנו את האום.
אז שימו לב - צריך לבדוק הידוק מדי פעם כמו בכל מוצר, למרות שנראה שזו אום ניילוק היא מוברגת על האפס אז הבורג לא מאה אחוז נעול.
אני מתכוון עכשיו לפתוח את האוהל להדק ולשים לוקטייט.
אסף.