תגובה: מזרון מתנפח מאליו לשטח- המלצות
המזרון שלי מ"איש שטח", הכתום (http://www.e-shetach.co.il/pl_produc...ign=Pesah%2017) ברשותי כבר מספר שנים אבל בשימוש מועט בלבד (רק כאשר אשתי מצטרפת) בבדיקה שעשיתי היום (לאחר חשד שהתברר כנכון) - אוויר דולף ממספר מקומות (חור ליד פתח המילוי ועוד מספר מקומות קטנים כנראה לאורך התפר בין שני הצדדים.
אז שוב הנושא הפך להיות אקטואלי אצלי.
או שארכוש אחד זהה מאיש-שטח, או מזרון כמו שדורון פרסם (אישית מעדיף מוכרים עם ציונים גבוהים יותר באיביי) או שאשבר וארכוש מזרון סבא-בני נוסף, למרות הנפח הגדול יותר ברב ובאחסון בביית, השינה ללא ספק טובה יותר עליו.
כרגע בהתלבטות.. אם למישהו יש תובנות חדשות בנושא, אני קשוב...
אישטח מוכרים עכשיו ב-170, מול ההפרש של 40שח לאיביי הייתי קונה אצל עידן (כשקניתי המחיר היה 270).
שים לב שיש גם מזרונים כאלו ב 7.5 וגם 10סמ וזה לדעתי לוקח בגדול מזרון שהוא רק ספוג או רק אויר (המתנפחים מאליהם משולבים ספוג ואויר).
המזרון המתנפח מאליו שיש לי כיום הוא בדיוק הכתום שבקישור לחנות של עידן.
קצת מציק לי שלאחר שנים בודדות עם פעמיים-שלוש בשנה לכ היותר שעושים בו שימוש (ושומרים עליו היטב, פרוש בביית ולא מגולגל) - יש דליפות אוויר ממספר מקומות. לכן טרם הזמנתי אותו שוב (במקור שילמתי גם קרוב ל-300 שח).
מהם המזרונים העבים יותר שהזכרת?
יש ברשת ויש במחיר די זהה בארץ בקמפינגלייף אם אני לא טועה.׳
יותר יקר מה-5סמ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
המזרון שלי מ"איש שטח", הכתום (
http://www.e-shetach.co.il/pl_produc...ign=Pesah%2017) ברשותי כבר מספר שנים אבל בשימוש מועט בלבד (רק כאשר אשתי מצטרפת) בבדיקה שעשיתי היום (לאחר חשד שהתברר כנכון) - אוויר דולף ממספר מקומות (חור ליד פתח המילוי ועוד מספר מקומות קטנים כנראה לאורך התפר בין שני הצדדים.
אז שוב הנושא הפך להיות אקטואלי אצלי.
או שארכוש אחד זהה מאיש-שטח, או מזרון כמו שדורון פרסם (אישית מעדיף מוכרים עם ציונים גבוהים יותר באיביי) או שאשבר וארכוש מזרון סבא-בני נוסף, למרות הנפח הגדול יותר ברב ובאחסון בביית, השינה ללא ספק טובה יותר עליו.
כרגע בהתלבטות.. אם למישהו יש תובנות חדשות בנושא, אני קשוב...
ארז שלום,
למוצר הנ"ל יש אחריות לכל החיים על השסתום, התפרים וההדבקות.
במידה ויש לך בריחת אוויר בהדבקות, אתה מוזמן להביא אלינו ולקבל חדש במקום.
במידה ויש חור בבד המזרן, תקן אותו עם ערכת התיקון המצורפת למזרן (תוכל לקבל אצלנו ערכה נוספת במידת הצורך).
צוות איש שטח
תודה עידן / איש שטח,
אתם שוב מוכיחים שיש מתחרה לאמזון בישראל מבחינת השירות :)
האמת שאתמול החלטתי לנסות בדיוק את זה - מצאתי כ-7 חורים סביב שולי המזרון (לא בדיוק בתפר אבל כולם בגוף המזרון עצמו ממש בצמוד לתפר) ובעזרת הערכה שצורפה למזרון עשיתי "מבצע פנצ'ר" ותיקנתי את מה שראיתי.
הבוקר נבדק שוב - באחד המקומות כנראה לא הדבקתי טוב ומצאתי גם עוד חור אחד לפחות. אתרן ואדביק את מה שצריך ונראה. המצב כבר יותר טוב, לכן אני יותר אופטימי.
בכל מקרה אשמח לקבל ערכה חדשה לתיקון כי כנראה הדבק כבר נגמר / ייגמר היום. אזכיר לכם ברכישה הבאה שלי.
הוזמן בלילה לבן והגיע היום .. עכשיו צריך למצוא זמן לנסות.
תודה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...06cf77c6bc.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
כנל אצלי. מתכוון לנסות בחמישי הקרוב.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
פתחנו. שמנו על הרצפה .. כנראה ציפיתי למשהו אחר. זה לא התנפח.
בכל מקרה כשרוצים לקפל. פשוט מגלגלים עם שסתום פתוח ודוחפים לתיק ? השסתום נשאר פתוח תמיד ?
הצלחת להצחיק אותי.
זה לא מגיע לרמת הניפוח המקסימלי אבל נשאר לך רק כמה נשיפות וסגירת השסתום.
בקיפול אתה פותח שסתום ומגלגל תוך ״גיהוץ״ האוויר החוצה ואז סוגר שסתום את זה מיצר מעין וואקום שמתנגד לרצון להתנפח מחדש.
למען אריכות ימיו מומלץ לאפסן בבית פרוש ללא לחץ / שסתום פתוח
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
E-Shetach
ארז שלום,
למוצר הנ"ל יש אחריות לכל החיים על השסתום, התפרים וההדבקות.
במידה ויש לך בריחת אוויר בהדבקות, אתה מוזמן להביא אלינו ולקבל חדש במקום.
במידה ויש חור בבד המזרן, תקן אותו עם ערכת התיקון המצורפת למזרן (תוכל לקבל אצלנו ערכה נוספת במידת הצורך).
צוות איש שטח
עידן,
שאפו גדול על המחיר והשרות.
דרך אגב, אני מוכרח להודות שהתגובה שלך ממש גרמה לרצות לקנות, אבל אני לא קונה כי פשוט בניגוד לכל החורנים, אני כבר מזמן לא ישן על הריצפה בשטח :-)
תודה רבה לכולם על המחמאות, חשוב שתבינו שמדובר בעסק כלכלי ואנחנו לא עושים טובה לאף אחד ;) פשוט הבנו כבר מזמן שלקוח לא מבסוט הוא לא כלכלי לעסק בטווח הארוך ואנחנו רצים למרחקים ארוכים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
פתחנו. שמנו על הרצפה .. כנראה ציפיתי למשהו אחר. זה לא התנפח.
בכל מקרה כשרוצים לקפל. פשוט מגלגלים עם שסתום פתוח ודוחפים לתיק ? השסתום נשאר פתוח תמיד ?
גיא - לשאלתך: מזרן שעמד מקופל ולא מנופח יותר מיום-יומיים (ומזרן חדש הוא כזה) לא יתנפח מעצמו כמעט בכלל ותצטרך לנפח כמעט את כל נפחו בעזרת ריאותיך.
רק במידה ותאחסן את המזרן במצב פתוח ומנופח והוא יהיה מקופל רק לימים ספורים (זמן הטיול) הוא יתנפח מאליו בזמן פתיחת השסתום בכ80-90% מנפחו ואת היתר תצטרך לנפח בעצמך.
בנוסף - מזרנים שעמדו מקופלים מספר שנים יאבדו את יכולת הניפוח העצמית שלהם לגמרי.
הנתון הזה נכון לגבי מזרנים מתנפחים מעצמם מכל המותגים ובכל רמות המחיר.
עידן
תודה.
כדאי לשים דף הסבר קצר בשקית ..
לטובת אלו שפעם ראשונה נתקלים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
פתחנו. שמנו על הרצפה .. כנראה ציפיתי למשהו אחר. זה לא התנפח
משעשע.. כן, רצוי וכדאי לתת כמה נשיפות לפני שסוגרים את השסתום.
גם אצלי זוג מעידן כאמור , דווקא נפתחו והתנפחו יפה. קצת תוספת לחיזוק הקשיחות אבל עשו את העבודה נהדר.
חשוב מאד המדריך שנכתב כאן לשימור היכולת בעתיד. עכשיו צריך למצוא מקום במחסן...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
עכשיו צריך למצוא מקום במחסן...
אפשר להיות גם יצירתיים -
להניח בין המיטה לקיר (במיוחד לקראת החורף הבא עלינו לטובה,
ברווח שבין ארון לקיר
מתחת למיטה
מעל ארון גדול
...
עוד פתרון לאחסון, עכשיו צריך להרכיבhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f7329acebd.jpg
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
RINCEWIND
גדול[emoji23] . אבל עם קצת רצינות,קניתי צימיגג 650 ליטר אטום למים. כל הבית נכנס לשם:5 מזרנים ושקשים,2 אוהלים 2 מחצלות כסאות בגדים. תענוג שווה כל שקל מבחינתי
במסגרת ההתייעלות יש גם כריות באותו הסגנון:
https://www.ebay.com/i/162624674107
הגיעו ובהחלט נותן פתרון ביחס לכריות מהבית.
הילדים משתמשים בהן גם בנסיעה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
תתחדש. כרית זה כבר ארוע אחר ואינדיבידואלי. יש לנו כאלה הם אחלה .אבל בתכלס אין על המגע והרוך שיש בכרית אישית .ולכן אנו לוקחים את הכרית שבבית.