היי נדב, כל הכבוד!
שלחתי בפרטי
Sent from my SM-N9500 using Tapatalk
Printable View
היי נדב, כל הכבוד!
שלחתי בפרטי
בעזרת השם, בעיקר.
בוא נפתח את זה רגע - מה המצב של הבודי והשלדה הישנים? מה הבעיה עם קצת תיקוני ריתוך לא אסטטים וצביעה פשוטה למניעת חלודה?
חלפים יש לך בשפע (חוץ מטנק דלק).
מורידים דלתות וזגוגיות, מגלחים קו שמשה קדמית, כלוב מבוסס 2-3 קשתות תלוי כמה אתה מחמיר עם עצמך.
אם תתעקש על דלתות אז לגלח בקו החלון.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לא נראה לי שעזרת השם תספיק כאן...
לא החלפתי בודי בגלל אסתטיקה אלא בגלל שהוא מתפרק (יש תמונות אי שם במעלה השרשור) ואין דרך סבירה לחבר אותו לשלדה, בטח ברכב שעשועי שטח. זה יתפרק אחרי ימי נסיעה בודדים, גג.
טיול בכורה מחודשת ☺https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...74fea6ca39.jpg
הוחטאה שלך לא פחות ממושלמת.שאפו ענק
Sent from my iPhone using Tapatalk
מברוק!!
נשאר רק למצוא לך גאנט נורמלי...
אני רואה את שני הרכבים שלך ...
נראה מעולה... יאללה נדב, מוכר?
...[emoji12]
נראה אש. סע בדרכים טובות והלוואי ותענה לי לגבי החלק שדיברנו
אני מתנצל בפני מי שמחכה ממני לחלקים, אני בעיקר לא יודע איך לקבוע מחירים הוגנים לחלקים ...
שאלה בפייסבוק ומשם תחשוב אם להוזיל או להשאיר כמו שאר השוק
לחלק משומש לא רואה סיבה לדרוש/לשלם מעל 50% מערכו הנמוך (אם איביי יותר זול ממכשירי תנועה)... וכמובן שאעדיף פחות (:
ואם כבר, אז נשאר (אחרי שתיקנתי את השפריצרים בנשיפה הגונה ...) : לוקר שמאל לא משתחרר טוב, אחת הציריות הקדמיות מתקתקת, בולמים אחוריים, להתקין מחדש את האיירליפטים כדי שאפשר יהיה להתקין את הרדיו ...
אבל בלי קשר, טיול בכורה, קצת רשמים והשוואות מתבקשות: הויטארה יותר קלה לנהיגה מהצ'רוקי בכל תוואי. היא נטולת אגו (כלומר תחושה שהיא יכולה לעבור הכל בקלות, כמו בצ'רוקי) וברור שקצה גבול היכולת שלה אינו בר השוואה לצ'רוקי, אבל בתחום מעטפת הביצועים שלה, היא עושה הכל בקלות ונוחות רבה יותר (ורק תזכורת: מוגבהת 3", נעולה כפול, צמיגי M/T 235, טראנספר מופחת וסרן קדמי מברזל, לא בדיוק פראיירית)
אחד השיקולים בשיקום הויטארה היה האפשרות להזמין לטיולים גם חברים/משפחה נטולי ג'יפ. לטיול הזה ארזנו את אחותי וילדיה, את אמי וסבתי (4 דורות של פולניות בטיול אחד, מגילאי 7 עד 90, לא צחוק...) ויצאנו למסלול קליל מקיבוץ דליה דרך החורשן, אלונה, נחל תנינים ואמת המים לקיסריה. אין תחליף לחוויה הראשונית של טיול ג'יפים ערוך כהלכה, הצחוקים המתגלגלים של הפעוטות בסיבובים ובקפיצות לא עברו גם אחרי שירדו מהג'יפ בבית ("מתי ניסע שוב ?" ...)
בבכורה המחודשת נהגתי בויטארה בעצמי בשטח בעוד גל נוהגת בצ'רוקי, בעיקר כי רציתי להרגיש אותה ולראות שהכל בסדר. בטיולים הבאים (ואחרי שהתקלות המכניות תהיינה מאחורינו ובדוקות היטב), אני חושב שארגיש בנוח לתת לאחרים לנהוג, גם בשטח, גם לחסרי נסיון (כאשר אני מוביל את המסלול, מנחה בקשר או עוצר לכוון איפה שצריך. הויטארה הישנה (עם השיפורים והמיגונים שלה) מספקת בעיני איזון נהדר של תחושת בטחון (לא מוגזמת), יכולות ראויות בשטח גם עם נהג מתחיל, נוחות סבירה (מתלים טובים, מושבים סבירים, מזגן והגה כח) ועלויות מצחיקות. בדיוק מה שצריך כדי לקבל בברכה נהגים בתחילת דרכם בשטח.
ולא, אני לא מחליף את הצ'רוקי, הם לא באותה משבצת, וג'יפ גיבור זה כיףףףף :)
עקבתי בשקט ,
נשמע ונראה טוב מאוד.
פשוט ת ע נ ו ג !
תהנה..
תודה, אכן נהנה ☺
מצחיק אותי במיוחד כשאני צריך לצאת אל או מהעבודה בשעות פקקים, ולוקח לי זמן להזכר שבעצם לא אכפת לי מהפקקים כי אפשר לנסוע דרך הירקון ☺☺☺
בינתיים הויטארה ספייר עלתה על 4 תמוכות ממרצפות מדרכה 40x40, גלגלים באוויר, ואפשר להתחיל לפרק ולשחרר חלקים ...
מוכנה ומזומנה ☺https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...886ac2efa5.jpg