כלומר אם הזמנתי אוהל הוא אמור להגיע בשלום ?
בהנחה שאכן יישלח .. מה שלא קרה עוד.
ותודה עבור הברור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
כלומר אם הזמנתי אוהל הוא אמור להגיע בשלום ?
בהנחה שאכן יישלח .. מה שלא קרה עוד.
ותודה עבור הברור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עוד משמעות: מה שלא ימסר למזמין בפועל, גם לא יחוייב - זה מצב יותר טוב מאשר אצל רוב אתרי הקניות בחו"ל ...
ואגב, זה גם יכול להסביר את העיכובים ביציאת המוצרים מארה"ב - כנראה שבורדרפרי מנסים לסווג מראש מה צפוי לעבור חופשי ומה צפוי להסתבך כדי לחסוך לעצמם עלויות שילוח מיותרות על פריטים שיוחזרו - הגיוני. מציע לחכות בסבלנות גם אם זה ייקח יותר זמן ...
here we go again ....
https://www.themarker.com/consumer/1.4389134
אין ספק שהעתיד שייך למסחר המקוון על חשבון הרשתות והחנויות הפיזיות, קניוני קניות יהפכו לשוממים.
עם כל הבירוקרטיה, השחיתות והחסמים שהשלטון עדיין מנסה לעמוד בפרץ ולסגור את הסכר עם האצבע, הוא יפסיד בסוף. זו דרכו של העולם.
זה מתקשר לכל השרשורים שהיו לנו כאן בעניין. אני עדיין לא קיבלתי הודעה על המשלוח, אני מחכה בסבלנות...
העתיד כבר כאן !
המשלוחים המקוונים כבשו כבר ממזמן את השוק.
ובכל זאת הקניונים מפוצצים בני אדם וקונים.
וזאת כי בני אדם באים לקניון לא רק כדי לקנות.
יש גם כאלו שבאים לראות ולהראות.
אז המסחר המקוון ימשיך ויגדל, וכך גם הקניונים.
זה לא משחק 0 או 1, השוק יכול לגדול ולא על חשבון של משהו.
פשוט עוד ועוד קונים, שלא ממש טבעי להם לקנות בקניון, יקנו מקוון.
גולשי גיפולוג מתאימים בדיוק להגדרה זו, וראה איזה פלא, כולם רצים לקנות מקוון.
המוצרים בטאגארט לא היו משהו (לא במחירים ולא באיכות) ובכל זאת היתה הסתערות המונית עליהם.
אני מבטיח לך שאף אחד לא הפסיד כאן.
הקניונים מפוצצים אנשים שלא קונים כלום, הרוב באים כדי להנות ממיזוג ע״ח הקניון, לתת לילדים להתרוצץ , לקנות להם גלידה במקדונלדס או להתפרע עם וניליה.
החנויות בקניונים אוכלות קש, מעט רווחיים, הרוב לא, שכר הדירה גבוה.
אני לא רואה איך קונים בגדים בלי למדוד, אלא אם יודעים ספציפית מה רוצים, אני גם אוהב לבחור את הירקות והפירות שאני קונה, חוץ מזה הרשת תמשיך לנגוס יותר ויותר.
בארה״ב ננטשים קניונים במאות, הרשתות הגדולות קורסות. גם כאן כבר עברנו את הגבול עם מספר הקניונים רק שעוד לא הבינו את זה.
הדיון סוטה אבל התשובה למה שכתבת ניר היא כלכלה שחורה.
כל זמן שיש הרבה כסף שחור ( ובישראל יש המוון) יהיה מקום של אבוד לחנויות רגילות
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
יש דיווחים לא מעטים על אנשים שכבר קיבלו חבילות או שהחבילות בדרך אליהם.
יש דיווחים נוספים על חילוקי דעות בין בורדרפרי ל-DHL שכנראה מביא את בורדרפרי להעזר במשלחים נוספים ארצה.
כנראה יהיו פריטים שלבסוף לא יגיעו, אבל אני עדיין סבור שחלק גדול מאד מהפריטים שהוזמנו יגיעו וזה רק עניין של זמן, אין טעם להתייאש.
מי שהזמין מוצרים הדורשים אישורי תקינה או התערבות של הרשויות (WIFI, מזון וכו') - אולי יאלץ להמתין יותר או שלצערו יפול בין אלו שהחבילה שלהם מוחזרת לשולח. אני עדיין אופטימי לגבי שאר המקרים...
אכן גיא, לזה בדיוק התכוונתי, תופעה עולמית, לכן טראמפ יצא נגד אמזון.
המבצע שהיה של Target יחזור, יהיו עוד מבצעים כאלה, ככה בדיוק מעבירים אותנו לקנות ברשת. עלות המשלוח של מכולה ב"חינם" מתחלקת על הכמות שהזמנו כולנו ביחד.
גם החבילות יגיעו, ברגע שאנחנו בוחרים שכל המיסים חלים על המוכר בקניה, הכמות של הקניות תפעיל לחץ על המנגנון שהוא יתיישר בסוף.
אמרתי זה עניין של זמן, המושחתים והממשל יפסידו בסוף, אנחנו ננצח.
אכל כן יהיו גם כאלה שיפסידו, כמו שניר כתב, בעלי החניות בבעיה, זה מובן לחלוטין ויש צער.
אל דאגה, הוא קונה רק איפור... [emoji41]
מתחיל לזוז הסיפור..הקורנינג בדרך
אני דווקא קונה בגדים והרבה ברשת. בעיקר מעלי אקספרס ומNEXT. בפריטים שיש לי ספקות לגביהם אני מזמין אחד או 2 ואם מתאים, קונה עוד. כרגע הגיע משלוח אחד מתוך 3 (המוכר בעצמו חילק את המשלוח לשלוש) של 8 זוגות מכנסיים.
לדעתי המבצע ייצר מהלך שיווקי אסטרונומי ברמה בינ"ל לטארגט.
אין דבר כזה בעולם השיווק :"כתבה שלילית" גם אם היא שלילית היא מייצרת תודעה.
יש מצב שהכל מתוכנן מראש. והם בעצם יצרו כאן מהלך שיווקי מבריק.
עובדה שמהיום כולם מכירים את האתר. באופן אישי מעולם לא שמעתי עליו לפני במבצע.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
לא בטוח שטארגט בעניין בכלל.
אתמול התכתבתי איתם לגבי חלק מהחבילות והם את חלקם סיימו מרגע שהציוד הגיע לבורדרפרי.
ולפי זה שבורדרפרי ממשיכים עם מבצעים דומים בחנויות נוספות אני מנחש שטארגט הם לא יותר מספק פסיבי.
נתקבל כרגע מטארגט
שתי חבילות מעוכבות בארהב- גזיבו וצידנית
חבילה אחת הגיעה לידי
ונוספת בארץhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6485a77bd4.jpg
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
גם אני קיבלתי הודעות כאלו, נמתין בסבלנות כאמור ...
אגב, מקרר היינות שוחרר מהמכס לאחר בדיקה פיזית, בדיקת ניירות (בקשו ממני ת.ז., צילום של חשבונית הקנייה וקישור לדף המוצר באתר האינטרנט) , ומחר אמורים ליצור איתי קשר לתיאום מסירה. לא ביקשו אגורה וציינו שכל העמלות הן ע"ח השולח.