תגובה: נשר'קה ( סמוראי ארוך ) 87/88 של פסח הירשפלד .
יופי דורון, הכעסת את טל והוא עבר לג'יבריש....
המיםשיש לנו בברז הם מים "קשים" ולא מתאימים למהילה. לכן משתמשים במים רכים, שאינם נטולי מינרלים לחלוטין, אלא ברמות מופחתות. קשה לך עם המונח רכים? תחשוב עליהם כעל מים "מסוננים"
עריכה:
מה שטל רצה לומר לפני שעף לו הסכך, היה:
לא מתבלבל ולא ׳*עליים...מים רכים, שלא כמו מזוקקים, לא יתקפו את המתכת יותר ממי ברז רגילים, וע׳*יין האב׳*ית הוא אכן השיקול כאן בתמהיל הרצוי.
ואם כבר אז הפוך על הפוך...אתה מתבלבל בין סוגיית האב׳*ית לסוגיית הקורוזיה (הריאקציה של המים עם המתכות, או יותר ׳*כון המים ש׳*קשרו עם פחמן דו חמצ׳*י מהאוויר...), כאשר למעשה ׳*וזל הקירור מכיל את האי׳*היביטורים למ׳*יעתה זו. מה ההגיון להכ׳*יס את ה"אב׳*ית" למים ואחר כך "לפתור" את הבעיה באמצעים כימיים, אם ׳*יתן פשוט לא להכ׳*יס את החומרים הקשים ולרכך את המים מראש?
אם זה מ׳*וע משולב (בלוק יציקה וראש אלומי׳*יום) מומלץ להשתמש ב׳*וזל קירור Dex-Cool, אבל אם זה בלוק פלוס ראש יציקה, הפרסטון הצהוב "הפשוט" מספיק בהחלט (או הזרקס של ולבוליין).
טל.
נשר'קה ( סמוראי ארוך ) 87/88 של פסח הירשפלד .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
יופי דורון, הכעסת את טל והוא עבר לג'יבריש....
טל.
[emoji41]
יש לי קצת השכלה בתחום.
אני ער להבדלים.
ואם הצלחתי להבין משהו מהשחזור, אז נראה לי שאנחנו מסכימים שעדיף נוזל מוכן.
Slowly..
נחושת חומר יקר זה נכון, אולי בגלל זה אורדונז לסמוראי יקר יחסית. אגב, כמה שילמת על הרדיאטור?[/QUOTE]
₪700.
הוחלף היום המצנן הישן ( אולי המקורי ) , בחדש הספרדי ( 02/16 ) . תושבות המצנן של הספרדי זהות 1 ל 1 לשל הקודם . בתושבות הקודם היו אומים מולחמים/מרותכים לברגי הכונס . בספרדי לא היו והשלמתי עם אומי ניילוק. ברגי המצנן לתושבות חוברו עם הטבעות של ברגי איסכורית כדי שהגומי שיש שם ישכך במקצת את הויברציות שהמצנן מקבל.
2 המצננים נשקלו ריקים . ישן :5.9kg , חדש :5.0kg . הבדל נוסף לגנותם של הספרדים - פתח מילוי המצנן שלהם , גבוה במקצת מהמקורי ומכסה המצנן ( איטלקי ) , גדול פיזית מהמכסה 0.9BAR הקודם שהיה לי ויוצר חיכוך קל עם הכפל שישנו בקדמת מכסה המנוע . מוכר למישהו שהרכיב ORDONEZ ?
לבסוף חובר לקדמת המצנן מאוורר חשמלי , בין המצנן לגריל , נשלט ידנית מהדשבורד .שאלה : לכשהגעת לנקודת זמן שהחלטת שאתה רוצה להפעיל אותו , מה כיוון העבודה הרצוי שלו ? 1 - יניקת אויר מבחוץ ( שסביר להניח שהוא חם) , והכוונתו למצנן . 2 : פליטת אויר חם מהמצנן החוצה .
מערכת הקירור מולאה בינתיים באופן ראשוני בנוזל מוכן פרסטון שהיה בה + קצת חדש. אתן לה לעבוד/לינסוע קצת ואז כשאראה שהיא יציבה , יוחלף הנוזל בפרסטון חדש מוכן או תרכיז גרמני .
תשים לב לעניין פקק הרדיאטור. פקק בלחץ שגוי יכול לפגום בפעילות הקירור בשל פריקה מוקדמת למיכל העיבוי..
לגבי השאלה על כיוון המאוורר... זו שאלת הפועל מכבי ידועה. תריץ קצת חיפוש פה.
בסוף אם זכרוני אינו מטעני, הוסכם שהמטרה היא שהאוויר יעבור דרך המצנן ומכאן שצריך להתאים בין כיווני האיוורור.
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
כיוון זרימת האויר לא משתנה ולא משנה כמה מניפות ואיזה מרכיבים.
תמיד מזרימים אויר מבחוץ על המצנן וממנו על המנוע והגיר והחוצה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ב-2 המיכסים , החדש והישן , הלחץ הוא 0.9bar , רק שהמכסה האיטלקי במצנן הספרדי החדש ,גדול יותר פיזית.
בעניין הנגיעה במכסה המנוע-שחרר את הברגים שמחברים את תושבות הרדיאטור לשלדה זה יתן לך אופציה למשחק קדימה אחורה של הרדיאטור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הירשפלד יובל
פתח מילוי המצנן שלהם , גבוה במקצת מהמקורי ומכסה המצנן ( איטלקי ) , גדול פיזית מהמכסה הקודם שהיה לי ויוצר חיכוך קל עם הכפל שישנו בקדמת מכסה המנוע.
עכשיו זה חיכוך קל.
בנסיעה, במיוחד בשטח, זה חבטות קטנות ובלתי פוסקות.
קלאסי לפיתוח סדקים בצוואר המצנן.
Slowly..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
עכשיו זה חיכוך קל.
בנסיעה, במיוחד בשטח, זה חבטות קטנות ובלתי פוסקות.
קלאסי לפיתוח סדקים בצוואר המצנן.
Slowly..
צודק. יוזז כ-5mm פנימה אם המניפה המכנית תאפשר. ו/או יורכב על מצנן האורדונז במקום המכסה האיטלקי המפלצתי , המכסה הקודם שהוא גם 0.9bar , אבל קטן פיזית , אם הביונט זהה.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
3 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
הצמיגים הם לא הנושא פה....
אבל אציין רק שצמיג כבד בהכרח לא מקל על הרכב....
ואין שום השוואה בין מקסיס 8090 לאליאנס נאטו ..בחייך.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
מצ"ב אלייאנס NEGEV שעל חלק מהזיברים אצלי בעבודה. בגלל אבק עליהם לא הצלחתי לקרוא אם הם מחדרה או הודו . לאכזבתי ,(שריטה שלי ), הצלחתי לקרוא ולצלם פירוט מבנה/שכבות. יש שם גם פוליאסטר. סביר להניח שאם הם נבחרו לתוואי השטח ולהעביר את יכולות הזיבר לפני הקרקע , יש לו יכולות שכמה מאיתנו היו שמחים להתכבד בהן כולל אני אם ה-NEGEV היה בכלל במידה שלי ולא שוקל כמו כל הפישפש שלי.קובץ מצורף 124414קובץ מצורף 124415קובץ מצורף 124416
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
לא נתקלתי בצמיג כזה, אליאנס נגב. אפשר עוד פרטים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לא נתקלתי בצמיג כזה, אליאנס נגב. אפשר עוד פרטים?
מחר בלילה אהיה בעבודה. לא יודע עוד פרטים עליהם מעבר למה שמופיע עליהם. גם חיפוש באתרי החברה (ATG ) לא הניב לי תוצאות. סביר להניח שלמי שיש פרטים עליהם הוא עידו
כהן(?) ,מי שזיווד את רכביו/חלקם באלייאנס נגב.
http://www.atgtire.com/
מידה , מוטבע עליו : 42x 15.00 R22.5 LT
אין ככל שידוע לי יצור בחדרה -רק חניה לקונטיינרים
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
אין ככל שידוע לי יצור בחדרה -רק חניה לקונטיינרים
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
פעם אחרונה שהייתי במפעל בחדרה , בין שנה לשנתיים , וצחקו/זרקו אותי משם כשחיפשתי 7.00-15 ,700-15 ,נראה היה לי שיש שם יצור , רק של צמיגים גדולים לציוד צמ'ה ודומיו.צמיגי מכוניות נוסעים/פרייבטים אתה לא יכול לייצר בחדרה כשיש לפחות 3 מפעלים שלהם בהודו.
חדרה מייצרים אבי טיפוס לכל מיני כלים מוזרים, וסדרות מיוחדות לג'ון דיר.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
איזה תפקיד הזיברים האלו עושים?
Sent from my SM-A530F using Tapatalk