בידלוק ברור.
התכוונתי לפריק של פעם, לפני המצאת הטיובלס
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
Printable View
בידלוק ברור.
התכוונתי לפריק של פעם, לפני המצאת הטיובלס
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אני רואה גם 24 אינץ', באותו מחיר (roher) יש עדיפות ל16? לשימוש כמו שלך, בסדנא, עבור צמיגי 31-33.
תיקח גם וגם, אתה תמצא להן הרבה שימושים.
לי יש גם את הקטנות "8 לאופנועים .
יש לי את הכפות האלה, לפתוח טבעת של אביר הן לא צלחו ....
אסף.
יש לזה טכניקה, מי שלא מכיר אותה עושה קקי במכנסיים.
אז אני מניח שהאופנה הנוכחית היא שאי אפשר לטייל בלי שני ספיירים.
יפה.
קודם כל בסוף המטרה לעשות התאמה לרכב אחד שאתה מטייל איתו הרבה, ברור שיש רכבים שזה לא ילך איתם, ברור שיש כאלו שכן, לדוגמא מעגל חלוקה של היילקס הוא 5.5" בערך ושל סופה 4.5" ככה שכבר החורים לא מתנגשים, נשאר לבדוק את החור במרכז.
אופסט אפשר לתקן עם המתאם (בגבול מסויים)
מה גם שזה לא סותר לקחת כפות. מתאם כזה + כפות + ספרי דליק+ משחה לאטימות+ ... + .... לא תופסים מקום כמו גלגל ספייר נוסף בגדול מלא. זה דברים שיכולים להיות בג'יפ באופן קבוע בלי להפריע.
וסתם בשביל הניסיון, מה קוטר הברקסים בהיילקס עם ברקס דיסק מאחורה ?
מאיזו שנה זה ברקס דיסק ?
ובדיפנדר?
(חיפשתי שתי דוגמאות נפוצות שאין בהן ג'נט כמו של סופה, מוזמנים לזרוק נתונים מכלים אחרים)
בהיילקס אין ברקס דיסק מאחורה. גם לא בחדשים.
לא התוף ולא הדיסק הקדמי מהווים מגבלה, והיילקסים כולל דגמי הויגו אפשר לשים ג'אנטים 15 אינץ'. תלוי בג'אנט צריך לפעמים להשחיז טיפה את הקליפר או להוסיף ספייסר דק של כמה מ"מ. ויגו הגיעו בדגמים מסוימים עם ג'אנט 15X7 מקורי.
הרעיון שלך אגב באופן כללי תואם את רוח הפורום בימי הקיץ - תיאורטי ומתחכם (אתה באמת הולך להוציא כסף על שיבוב ספייסר מיוחד?) עד עונת הטיולים יעבור לך.
פרקטי יותר שהחבר יקנה סופה, או לחלופין, אם הוא חבר, שישכנע אותך לעבור להיילקס :rolleyes:
ברכב שאינו חביב על טרוריסטים זאת המידה;
TD5 <2006
קובץ מצורף 129366
אך אחד לא הזכיר פנימית?
אם עוד ניתן להשיג פנימיות אז זו גם אפשרות - אם כבר יש כפות ואפשר להכניס לצמיג מפונצ'ר.
יכול להתאים למספר מידות צמיג, תופש נפח קטן מאד. לכאורה פתרון יעיל שיכול לעזור לכל הרכבים בשיירה עם מידות צמיג דומות.
נשלח מהנייד
אם הקרע בצמיג במצב שתולעים לא מספיקות, אז תצתרך גם לחסום את הפתח בשביל פנימית, אחרת היא תיקרע משולי החור או שתצא החוצה.
ואז אתה עדיין באתגר החזרת הצמיג על הגאנט..
זה לא בעיה, לוקחים פאצ' גומי, או אפילו חתיכת שטיחון מהרכב.
הממממ... אז בעצם צמיג קטן בשטח נהיה יתרון
אני מחליף לדאסטר
Sent from my iPhone using Tapatalk
פנימית זה בהחלט הפתרון ההגיוני. גם צמיג עם חור גדול אפשר לתפור עם חט ברזל.