הנה עוד הגדרה לקרוס אובר:
אם אתה נעלב בשם הרכב שלך - יש לך קרוסאובר.
(או לנדרובר, שזה לגמרי רכב שטח בן זונה. אבל הם תמיד היו נעלבים).
Printable View
הנה עוד הגדרה לקרוס אובר:
אם אתה נעלב בשם הרכב שלך - יש לך קרוסאובר.
(או לנדרובר, שזה לגמרי רכב שטח בן זונה. אבל הם תמיד היו נעלבים).
כדרכך התאמצת להיות שנון אבל לא טרחת לקרוא עד הסוף את כל מה שכתבתי (אולי בגלל שחטפו לנו את השרשור, עם כל העצבים על זחלני הכביש האיטיים להכעיס - נושא ראוי, יש לי הרבה רעל וארס להתיז על האיטיים בכבישים, בשרשור אחר).
כמה בלבלת במוח ושוב פספסת את הפואנטה. נעזוב את הטעויות הטכניות. (Jeep מעולם לא השתמשו בצ'רוקי ובגרנד-צ'רוקי לדגמיהם ואפילו ברנגלרים הקודמים (YJ, TJ) במכלולים הטובים ביותר שיכלו להציע לפלטפורמה נתונה. נהפוכו. הם תמיד חיפשו את המכלול הנחות והזול ביותר בהיצע ויוכלו להתקין, שישרוד בשלום את תקופת האחריות ורק בשימוש חלבי מתון על כביש, בידיהן של "אימהות-כדורגל", על הגלגלים הכי קטנים בהיצע (27 אינץ', כמו סובארו XV). "רכב שטח" שמגיע מהיצרן על צמיג 27', סרן דנה 35c ו/או על לינק תחתון מאלומיניום במתלה רב-חיבורי של "רכב שטח", עם אזניים בעובי 3 מ"מ, מלמד אותי רק דבר אחד - יצרן קמצן ותאב בצע).
כתבתי קודם בשרשור הזה (תגובה 103), אכתוב שוב: מה אכפת לי מתלים נפרדים ויוניבודי?... מתלים נפרדים שבנויים נכון יכולים להיות טובים יותר מסרנים חיים. אכפת לי שזה בנוי לא נכון. שזה בנוי רע. קמצני, דקיק ועדין. לא מסיבי. שזה בא ללא שינוי מהכביש אבל נעטף באיפור וקוסמטיקה מזוייפים כדי להתחזות ולהיאנס לשמש כ"רכב שטח". כבר היה לי ויכוח אחר בפייסבוק בנושא הזה של "יכולת שטח" ו התאמת רכב לשטח, עם אחד מ"עיתונאי הרכב" החדשים, דור 3.0, אלה שכותבים בבלוגים שצצים כמו פטריות בחיריה אחרי הגשם, ולנוכח רמת הידע המקצועי שהם מפגינים, אולי רק אני חושד שיש מצב שהם מדקלמים ראשי תיבות בלועזית מתיקי עיתונות של יחצ"נים?... שבתכל'ס לא יודעים להבדיל בין מוטרה לשייבה, או בין שמן מנוע לשמן זית?......
אתה עוד מהדור שמבין משהו במכוניות - אז בהזדמנות, אם תראה KL חונה ברחוב, תשעין לרגע את האופניים המצחיקים שלך על הג'ק ותשתטח מתחתיו כדי לתת סריקה מהירה. כבר יש לך מספיק נסיון שטח וכבר פירקת והרכבת כמה ברזלים בחייך כדי להבין במבט חטוף למה אני מתכוון. מה ראוי לרדת מהאספלט ולנסוע בשטח, ומה לא.
האוטו שלך על פלטפורמת ניטרו (השנואה כאן, טובה וחסונה יותר מכל הקרוסאוברים החדשים) בנוי כמו מרכבה סימן 4 בהשוואה לפלטפורמת הג'ולייטה המוסווית הזו של ה-KL, שהצליחה להונות גם אותי. הונאה לשמה.
פחיות-אלומיניום דקיקות ממכסים ממוחזרים של מעדני חלב, זה טוב לחסכון במשקל ולהפחתת פליטת מזהמים ב-0.01 גרם ל-100,000 ק"מ, אבל זה עלול להיקרע מהמקום כשנוסעים לא על כביש. ואני מדבר על רכב בן 3-4, לא בן 30.
מה רוב הלקוחות חושבים? מה אכפת לי.
כאן אנחנו אולי לא הרוב, אבל השימוש שלנו ברכב הוא מאוד ממוקד וספציפי. אנחנו כן נוסעים בשטח. ומבחינת מי שבאמת רוצה לנסוע בשטח, הצעצועים האלה לא מתאימים. פוטנציאל הנזקים עצום ורב ויקר מאוד - ואולי גם סכנה בטיחותית (זה נסדק ונפתח בשטח, אבל ייעקר ממקומו באלימות 4 שעות אחר כך, על כביש 6, במהירות 140 קמ"ש. ואז כולם יצקצקו, וקצין המשטרה התורן ידקלם את המנטרה הקבועה "מהירות מופרזת" וכו' וכו').
תשננו טוב את מה שנמרוד רמז לכם: כל מי שממהר להיעלב בשם הרכב שלו, כנראה באמת תקוע עם קרוסאובר.
דרור, תומר
לאשתי יש אמרה שמסכמת את המלל שלכם יפה:
"חרא עטוף בצלופן"
(במקרה שלה זה לכל הילדות לפני גיוס שמגיעות ליעוץ עם המנילה והשמות המפוצצים לתפקידי זבל בצבא)
גיא,
אני מבין שגם אליך תגיע המנילה הזו בקרוב.
אתה תבין...
ולגבי הדאסטר - נדמה לי שאתה כתבת שחוץ ממוט היגוי הרכב בנוי דווקא טוב...
לדעתי האישית אין שום בעיה עם מוט ההיגוי, כל מי ששבר אותו התעקש יותר מידי ..
כשאני מנסה לחשוב על מה בכל השנים האחרונות ממש ממש מפריע לי באוטו הזה.. הדברים הם ממש לא עולים בקלות.
ממש לא חרא בנייר צלופן .. אולי יותר כמו שוקולד באריזת צלופן.
אני מבין שיש כאלו שמתעקשים לשבור את המוט היגוי של טרופר כי זה יותר COOL מלשבור את המוט היגוי של דאסטר .. אבל .. זה בעיה שלהם לא שלי.
אני פשוט נהנה מהאוטו .. עובדתית, עד היום הכי הרבה זמן שמכונית נשארה אצלי היה 4 שנים .. ואת זה עברתי מזמן עם הדאסטר.
אני פשוט מטייל ונהנה, לא מרגיש שצריך להוכיח משהו למישהו .. אני כן מתרעם כל פעם שמישהו קופץ ואומר "אי אפשר" זה לא רכב שטח ... אי אפשר ? .. אפשר מאד.
יעידו עשרות אנשים שקראו פה את השרשור הארוך והלכו לקנות דאסטר .. לחלקם כבר יש דאסטר חדש .. חלקם פעם היו בעלים של ג'יפ. ממש ג'יפ.
בחשבון עלות תועלת של בן אדם שמחזיק את האוטו הזה כרכב ראשון ויחיד, אין ולא היה משהו יותר מתאים. שקל / הנאה מהאוטו.
למי שרוצה ויכול להחזיק צי רכבים מאחורי הבית .. אולי לא. אני לא אמרתי לאף אחד שום דבר על זה. אני כן קופץ כל פעם שאותם אלו שיש להם את הרצון והיכולת להחזיק צי רכבים טוענים שדאסטר זה לא משהו שאפשר לשקול כי זה לא טרופר/פג'רו/סיקס/סופה/ whatever
אנשים צריכים לדעת את האמת - האמת היא שאפשר מאד לטייל עם דאסטר. אפילו אם באופן מפגר משהו אותם בעלי דאסטר מדמיינים שיש להם טרופר ומוכיחים את זה על ידי שבירה מכוונת של אותו מוט היגוי.
לא יודע לכתוב יפה כמו תומר או דרור .. אבל אני כן יודע שלחלוטין אפשר להנות המון מהאוטו הזה. ב-ש-ט-ח-!
כל פעם שמישהו כותב פה "הנה עוד שרשור הלל לדאסטר" ... מבחינתי. אני מרגיש שצריך להיות איזון.
מחר יחפש מאן דהו בגוגל וימצא שאין שום אפשרות לטייל עם דאסטר, יוותר .. ולא יהנה עם המשפחה בטבע .. ולכן אני מאזן עם "כן אפשר לטייל בדאסטר" ..
סליחה שיצא ארוך .. ויאללה לחבוט בי על ששוב יש שרשור הלל לדאסטר.
... עוד אגב אחד .. יש לנו במשפחה סובארו outback , לא הייתי ממליץ עליו באותה מידה של חופשיות כמו על הדאסטר כי אני מודע להבדל בינהם. מאד אפילו.
למרות ששניהם קרוס אוברים
תגיד, גיא.
אם היינו פה פורום של שחמטאים חובבים, באתר שמהותו שחמט, והיה מתנחל פה איזה שחמטאי לשעבר שמנסה לשכנע כל הזמן ששש-בש זה המשחק, שמאז שהוא עבר לשש-בש הוא ראה את האור, הוריד עשרים קילו, והוא משחק הרבה יותר, ונהנה הרבה יותר, והרבה יותר אנשים בעולם מעדיפים שש-בש, ובשביל מה אתם שוברים את הראש עם שחמט בכלל, משחק קשה וארוך ומעייף, הייתי שם אני יודע וחשוב שאנשים לא יחשבו שיש רק שחמט וכולי וכולי.
היה לגיטימי להגיד לו באיזשהו שלב שירגיע?
אולי ההשוואה היא לשחמטאי שמביא איתו חבילת שחמט מגנטי בקופסה קטנה שאפשר לסחוב לכל מקום ולשחק מתי שרוצים?
כל שאר השחמטאים שכבר עשו לקספרוב מט סנדלרים (בחלומות הרטובים שלהם) כועסים עליו ומבהירים לו ששחמט זה משחק רציני שמשחקים רק על לוח מכובד ומתאים ושלוח מגנטי זה רק לדמקה או שש-בש
מה שתגידו.
חרא של אנלוגיה, טעות שלי.
תלוי מאיזו פוזיציה מסתכלים על כך.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
אנלוגיה לעתים רבות היא רק כשל לוגי. יש שיאמרו שהיא לא שיטה לגיטימית.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לפני עשרים שנה כשנסעתי בטנדר כפול הנעה אז להארד קור שהיום נוסעים בטנדרים היה מה לומר על טנדרים.
האתר כיום הוא אתר חברתי כשלמרבית החברים יש תחביב משותף.
יש אפילו מבין המנהלים חברים יקרים שכבר שכחו מתי היו בעלים של גיפ.
בקיצור, תנו צפצוף קטן עם חיוך ואם זה לא מתפנה לבד והגיפ שלכם כזה מסוקס אז תנו לו דאחלה קטנה של פגוש בפגוש.
בחביבות... עם חיוך בישני ומלא התחשבות ותדהרו קדימה.
אגב, בעיני האופנוענים והטרקטורונים הגיפים הם מטרד לא נורמלי.
קצב של אופנוע מהיר פי 5-10.