אז עכשיו זה הופך לגם ארוחת ערב ולינה?
Printable View
אז עכשיו זה הופך לגם ארוחת ערב ולינה?
אם אני מתחבר לתלת פאזי שלו, אני יכול לקבל 70 ק"מ לשעה.
https://imageshack.com/i/pnIWFanqj
צילומסך בתום נסיעה אופיינית לעבודה. התחלתי נסיעה עם 90 אחוז (זה יעד הטעינה המוגדר שלי, לשמירה על הסוללה, כשאין לי תוכניות לניצול הטווח באותו יום) .
סה"כ צריכה 17 אחוז מהסוללה על 83 ק"מ. זה אומר טווח של 488 ק"מ לסוללה מלאה. קרוז קבוע על 15 קמ"ש מעל המותר.
נשמח גם למשוב על האיוניק מעבר לנושא החישמול-חיסכון-טווח.
איך הרכב לנהיגה? לשימוש משפחתי?
Asaf-a
אסף.א
מושלם, וכמובן שאני לא אוביקטיבי.
מרחבים אינסופיים. נוח. שקט. הכסאות האחוריים מתכווננים קדימה, אחורה וזווית משענת. פתחי מזגן אחוריים. שקעי usb לטעינה לכולם.
סיקרנת אותי. מה הסיבה דווקא ל-15 מעל המותר?ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
נשלח מהנייד
5 קמ"ש זיוף מנדטורי שהיצרנים מחויבים להכניס למד המהירות.
5 קמ"ש שבית המשפט הנחה את השוטרים להוריד מהמהירות שנמדדה.
עוד 5 ספייר שעליהם לא יתנו דו"ח.
מזכיר לי שלפני המון שנים אבא של חבר שהייתה לו מכונית עם קרוז קונטרול, סיפור שהוא נוסע לעבודה (נסיעה בינעירונית של כמעט שעה) על 5 קמ"ש פחות מהמהירות המותרת - נוסע בנתיב הימני עם מוסיקה שהוא אוהב, לא צריך לבלום כי כולם קצת מהירים ממנו וכל הוא מגיע כל יום רגוע ולא נוטל חלק במלחמה על הכביש....
נשלח מהנייד
עוד אחד שמביא לכל הסביבה שלו את הסעיף, שולח את הפחות סובלניים מביניהם לעקיפות מסוכנות, ומייצר סביבו הרבה "רעש" תעבורתי. בסופו של דבר הוא מסכן גם את הסביבה וגם את עצמו, כי כשהחרא פוגע במאוורר...
באמת נשמח לעוד פרטים ,
איך זחילת הפקקים עם האוטו , יש ממהירות 0 , או שצריך כל פעם להתחיל מחדש ?
בלימה אוטונומית ? עובדת חווית ? מאיזה מהירות עד לאיזה ?
אתראה לשטחים מתים ?
עזרי חנייה למיניהם מובנים ?
אפשר לקרר את האוטו מרחוק , או זה רק בטסלה ?
יש באוטו מצלמות מובנות , צריך להביא חיצוניות ?
יש דרך באופן אוטומטי להתחיל טעינה יותר מאוחר ( בגלל המצוקה של החשמל הזמין בבית שהזכרת )
טעינה מ30 אחוז ל90 אחוז היומיומי - כמה זמן בשקע הביתי ?
מנסיוני,
קרוז קונטרול (רגיל, לא אדפטיבי) הוא יעיל רק כשאתה איטי מהתנועה. ולכן, אם האבא הזקן מזדחל לו על הימני זה בסדר גמור. מי שיש לו בעיה עם שליטה בכעסים, שלא יעלה על הכביש.
אני גיליתי שהקרוז הזה (גם האדפטיבי) זה חתיכת חרא שלא שווה כלום, אלא אם אתה לבד על הכביש. מה שלא קורה לי כמעט אף פעם.
חנן המון תודה .
הולך להזמין .
Sent from my iPhone using Tapatalk
נפתחות עכשיו הזמנות לאיוניק 5, אספקה במאי-יוני 2022.
הבוקר הושקה הסקודה אניאק ENYAQ החשמלית של סקודה, עם מחיר פתיחה אגרסיבי של 190.0 אשח.
כמה מילים שרשמתי עליה:
https://car-pad.co.il/%d7%92%d7%99%d...9%d7%9d/enyaq/
למי ששקל את הmg, יתכן שכדאי לחכות לדגם החדש:
https://www.automag.co.il/mg-zs-ev-face-lift-israel/
מאתמול עם יונדאי קונה חשמלית.
נסיעה ישירות מפתח תקווה לנהריה, משלם למעלות-תרשיחא, ירידה למרכז דרך כרמיאל, עמדת טעינה מהירה ב'קשת טעמים', בזמן שאני משלים קניות של דברים שאין בשופרסל הרכב קיבל מיץ חשמל, ונפתרה בעיית האיפה נטעין אותו, וחזרה דרך חברים ליד עין הוד. נסיעה למרכז דרך כביש 6 במהירות גבוהה מאוד שותה חשמל בלי הכרה. לשם הדוגמא, במהירות של כ 100-110 קמ"ש הייתי אמור להגיע הביתה עם 98 ק"מ טווח, הגעתי עם 70 ק"מ.
שורה תחתונה - חייב לומר שלא ממש נוח כמו רכב עם מנוע בעירה פנימית, אבל נוסע שקט וחזק.
למי שזה מסלול יומי שלו - לא מתאים. למי ש'פעם ב...' - לכו על חשמל.
מה יש לכם לומר על ה aiways ?
(מבחינה טכנולוגית. מצברים וזה)
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk