תגובה: מבחן טוב לפורד ברונקו 2021
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
הדיפנדר מקבל צורה נורמלית עם צמיגים גדולים.
רק צורה
למרות שהבחור הנחמד כושל כבר 2 סרטונים בלהביא למבחן השוואה את הרנגלר נכון , הרושם העיקרי שנשאר מהסרטון הוא שהדיפנדר מפחיד בשטח , ועדיין נראה פגיע באופן מפחיד גם על 35
כן, הוא יעלה מעלה רמון, אבל בהחלט מדגים שגם אחרי הרבה שיפורים ו 35 הוא לא בנוי לעבירות
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הדסופה
רק צורה
למרות שהבחור הנחמד כושל כבר 2 סרטונים בלהביא למבחן השוואה את הרנגלר נכון , הרושם העיקרי שנשאר מהסרטון הוא שהדיפנדר מפחיד בשטח , ועדיין נראה פגיע באופן מפחיד גם על 35
כן, הוא יעלה מעלה רמון, אבל בהחלט מדגים שגם אחרי הרבה שיפורים ו 35 הוא לא בנוי לעבירות
שלא לומר למרות המחיר ההתחלתי שלו שגבוה מהברונקו ומעט יותר זול מרוביקון 792, מעניין כמה כסף עלה להתאים את הדיפנדר לתצורה הזו.
הוא אמר שסדר גודל של 50000. כלומר מחיר של רוביקון.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לא משנה באיזה שפה, כמה שרשורים ואיך יקראו להם, בסוף זו אותה המסקנה - הדיפנדר יקר ופשוט לא שייך לקטגוריה של שטח אמיתי.
וזה שהרכב חדש.
לא רוצה לחשוב איך הוא יתנהג בעוד 10-15 שנה.
הוא מסביר בסרטון שלא כדאי להגביהה/לנפח מתלים למקסימום גובה כי זה הורג את מהלך המתלה,והוא ממליץ מיד אחרי מכשול שמחייב הגבהה להנמיך קצת,ובכל זאת נראה ברוב הסרטון שאין לדיפנדר מהלך מתלה והוא נראה "נעול" כזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
הוא מסביר בסרטון שלא כדאי להגביהה/לנפח מתלים למקסימום גובה כי זה הורג את מהלך המתלה,והוא ממליץ מיד אחרי מכשול שמחייב הגבהה להנמיך קצת,ובכל זאת נראה ברוב הסרטון שאין לדיפנדר מהלך מתלה והוא נראה "נעול" כזה.
ועכשיו, אחרי שהוא אמר את זה באנגלית, תחזור לדיון שהיה על ההשקה בישראל והעליה למשלט.
אני חושש ( מבלי שנהגתי ברכב ) , שמרוב שהרכב מתוכנן לנהג ההדיוט, גם נהג שמבין, לא יכול לשלוט.
בשטח, הדיפקברי לא ברמה של הרוביקון ו/או הברונקו.
לא חדש או מפתיע.
בכביש הסיפור, כנראה, שונה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
הדיפנדר מקבל צורה נורמלית עם צמיגים גדולים.
צמיגים+תת שלדה חדשה להנמכת הדיפ+הארכה למוטות מקשרים כדי לעבוד על המחשב.
ואחרי כל זה בעיית המהלך האפקטיבי בולטת.
למרות טווח מתלה טוב על הנייר, בפועל זה נראה שהמתלה מוקשח כדי לעמוד גבוה ואין מהלך כניסה בצד הנגדי, הרכב נראה מאד קשיח.
שים לב שגם בסרטון הזה, המחשב (כנראה) עושה בלגן בנעילה/שחרור ויש לא מעט מצבים בהם הנעילה לא נכנסת לעבודה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
בשטח, הדיפקברי לא ברמה של הרוביקון ו/או הברונקו.
לא חדש או מפתיע.
בכביש הסיפור, כנראה, שונה.
התחרות האמיתית של הדיסקו 6/דיפנדר הזה תבוא כנראה מכיוון הלנדקרוזר 300 החדש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ואחרי כל זה בעיית המהלך האפקטיבי בולטת.
למרות טווח מתלה טוב על הנייר, בפועל זה נראה שהמתלה מוקשח כדי לעמוד גבוה ואין מהלך כניסה בצד הנגדי, הרכב נראה מאד קשיח.
שים לב שגם בסרטון הזה, המחשב (כנראה) עושה בלגן בנעילה/שחרור ויש לא מעט מצבים בהם הנעילה לא נכנסת לעבודה.
לא נעים להגיד, הברונקו, עם מתלי IFS "רגילים" (אחרי שחרור המוט המייצב) נצמד לקרקע פי כמה יותר טוב וחלק.
לגבי הנעילות "האוטמטיות" של הדפנדר, גם בסרטונים מהארץ רואים את זה. אני ממש לא מבין את ההגיון של לשחק עם נעילה מכנית בעליה ישרה. נראה לי כמו התחכמות מיותרת ומטופשת.
מעניין מה יבוא קודם - התיקון הרישמי או ה HACK.
דרך אגב, מדהים כמה הם מחליקים על הצמידים (בכל המשחקים שלהם), ולא מורידים לחץ אוויר למספרים משמעותיים.
נעים, נעים להגיד. פורד עשו בחוכמה כשנפטרו מלנדרובר. זה גרם להם לפתח רכב שטח כמו שצריך.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הוידאו הכי מרשים כרגע שאפשר להתרשם מברונקו בשטח קשוח, למרות ה37 והבולמים...
https://www.youtube.com/watch?v=L7aa...nnel=LiteBrite
נהג מעולה
ממש קשה להתרכז ככה
באמת נוהג יפה והרכב נראה טוב ( בשביל ifs [emoji2])
2 פרטים טכניים שהעלו לי שאלות
1. הבנתי שהבולמים לפני הסרן האחורי ? זה תכנון תמוה או שיש לזה יתרון כלשהו ?
2. התקנת כננת מצריכה פגוש חדש וגם עוד הארכה שלו קדימה כך שפוגעת בזוויות גישה לעומת הזווית מהמפעל ?
הד
הד מבין לליבך בעניין הבלונדית..גם לי זה קורה.
בכל אופן, לגבי הכננת - הם בחרו לשים כננת "מפלצת" - את הכי גדולה של וורן אם אני לא טועה דגם ה -ZION. לא אמורה להיות בעיה עם כננת נורמאלית.
אני כל פעם מוריק מקנאה...הפשטות שהם מדברים על שיפור רכב - מבחינתם זה כמעט שיפור סטנדרטי והכרחי - הגבהה 2 אינצ' וצמיגי 37...ואצלנו אללה יוסטור...
הסרטון מעניין ובאמת נותן פרספקטיבה טובה יותר על היכולות הממשיות של הברונקו במסלול עבירות קשוח כמו הרוביקון אקספרס (בטח לעומת הסרטונים של החנון ההוא מ-TFL עם העיגולדים שהולך להתעלף כל פעם שהוא נוהג והרכב עולה על קצת "חצץ")
אני הייתי רוצה לראות את היכולות של ברונקו "סטנדרטי" עם חבילת הסאסקווטש נהוג על ידי הבחור הזה במסלול הזה או דומה...זה היה מעניין ומאד רלבנטי לנו בארץ הקודש שאוהבים עבירות קשה.
אהבתי גם את טיפוח דור ההמשך...הבת 15 שנהגה בפורד ריינג'ר...
סלחו לי, הבלונדית הזו לא עושה לי את זה, היא מפריעה לראות רכב מדהים בעבודה.
לדעתי הוא אמר בין 2 ל3 אינטש הגבהה.
אגב, אלו כנפיים מקוריות? כי הרדיוסים מתאימים בול לצמיג 37, יפה.
היא אמרה משהו על נוחות נסיעה עם IFS מול סרן חי, אם אינו טועה היא אמרה שהוא נוח יותר גם בשטח, אבל לדעתי סרן חי קדמי משרה אווירה "אמינה" יותר כי אין את הנפילת אף.
חיב להאמר, זה אחד הנהכים הטובים ביותר שאני ראיתי.
גם ניסיון גם כישרון.
הוא הוציא מהברונקו כל מה רק אפשר ויותר.
הוא פשוט לא הגיעלמצבי קיצון, ממש מדהים בהתחשב בשטח.
כך שזה לא ממש היה מבחן קשה לברונקו.
בקשר לבלונדינית, פשוט צריך ללמוד לצזר
זה אכן אחד מנהגי השטח מהטובים ביותר שיש שם בארה"ב - הוא נהג שטח מקצועי וזכה פעם או פעמיים בתחרות מרוצי השטח הכי קשוחה שיש - קינג אוף דה המרס.
הוא גם סוג של פרזנטור/ נהג מבחן של חברת פורד..
בסרטון קודם שלו עם הצמד חמד הזה הם היו במואב והוא הדגים לזוג את יכולות הברונקו והפיצ'רים היחודיים שיש לברונקו כמו מנתק המייצב הקדמי שעובד גם תחת עומס של הצלבה חזקה ואת ה"טורן אסיסט"...
בלי הבלונדינית הערוץ הזה לא היה מתרומם.
הגירודים על המיגונים עושים צמרמורת, אבל הברונקו עבר יפה, מסלול לא פשוט, אך תכלס.. לחובבי הבלונדינית שווה לצפות בסירטונים הנוספים מאותו ארוע, שם היא נוהגת האמת לא רע בכלל בבאגי מפלצתי אחרי בעלה ברוביקון, במסלולים חדשים לא הגיוניים ופחות פופולארים ברוביקון טרייל, לצערי נראה לי שהברונקו לא היה שורד אותם.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
אין ספק נהיגה מרשימה.
מעניין איך המכלולים ( בעיקר מלפנים) ישרדו את ה 37" לאורך זמן.
אבל אם הם מחזיקים ולא מתפרקים, הקומבינציה הזו נראת מאוד מבטיחה.
( במיוחד עם התאוריה של הבלונדה שמסבירה למה בשטח עדיף IFS על פני סרן חי).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
.. לחובבי הבלונדינית שווה לצפות בסירטונים הנוספים מאותו ארוע, שם היא נוהגת האמת לא רע בכלל בבאגי מפלצתי אחרי בעלה ברוביקון, במסלולים חדשים לא הגיוניים ופחות פופולארים ברוביקון טרייל, לצערי נראה לי שהברונקו לא היה שורד אותם.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
כשהיא בבאגי אז היא לפני בעלה שבג'יפ ובהרבה מקרים היא עוברת עם הבאגי מכשולים שבעלה עם הג'יפ לא מצליח לעבור.