אמור, נראה מחר.
Printable View
אמור, נראה מחר.
הרכב אמור לרוץ גם בלילה?
אם כן, האם יש תכנית תאורה מעבר ללד בר שהתקנת?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
יהיו עוד שני פנסי חזית, ללא קשר לריצות בלילה זו דרישת החוק לנסיעה בקטעי קישור, לא ללד בר אלא לפנסי החזית.
תודה. האם פנסים מיוחדים?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לא, סתם לדים מייד אין צ׳יינה.
מדהים. מעורר קנאה. מותיר ללא מילים. לא באמת, פוסט זה נכתב על ידי צ'אט GPT כי אין לי מילים.
טל - אנחנו לא ראויים לשרשור הזה!
https://youtu.be/c3sOuEv0E2I
לא ראויים? הגזמת , אם לא פה אז איפה?
תמונה אחת מהתחת ללא גלגל חלופי( גלגל ספר בעברית)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f27a8c4508.jpg
ועוד אחת מחצי פרופיל מפרגן.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a77ef5aaa5.jpg
נשאר עוד לכוון רייד הייט, כיוון גלגלים והיידה להוציא רשיון ספורט מוטורי.
אח״כ כיולים וכאבי ראש רציניים.
סיבוב ראשון קצר בשבילי שדות המושב, תעלה שבכלל שכחתי שקיימת על אחד השבילים המהירים, בובום , תחתית המגן הקדמי נוגחת בקצה המרוחק של התעלה, גב תפוס לשבוע הקרוב... חזרה לחצר, למגן ולחברים שלו שלום, מתיחת חוליות, חגורת גב, מדידה של רייד הייט- נמוך מידי קדימה ואין סיבה להעלות את הפרילואד יותר מהמצב הקיים- פירוק קפיצים והחלפתם בשבוע הבא לקבוע גבוה יותר.
ניקוז אוויר מצנרת הבלמים, כי הרגשתי בסיבוב משהו ספוגי אעפס, עכשיו אחרי לילה,לחיצה - נראה שיש שיפור בקשיחות הרגלית.
איך זה נוסע? שד טסמני- ההוא מהסרטים המצוירים . ולא אני לא מחליף לירבוע את השם. וגם בנתיים אין סרטונים, בהמשך.
קובץ מצורף 142781
הסככה הביתית יותר מתאימה לו לירבוע...
(גם זוג פנסים עגולים לדעתי ויותר מרוחקים אחד מהשני)
אם אתה מגביה את האף אתה לא מתכנן להגביה את האחורה בהתאמה?
חשבת על משחקים עם זוג קפיצים לבולם עם קבוע שונה?
בפוסט הקודםצשלך העלית תמונה של הירבוע מאחור עם זוג "מחושים" מאחורי גלגלים האחוריים.. תפוסים על זוג מעין צינורות כרסיברים בשלדה...
מה תפקידם?
נ.ב מה זה פוסט נסיעה ראשונה בלי איזה סרטון?!
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
תמיד מגביהים או מנמיכים את האחורה בהתאמה לקדימה, תלוי באופי המסלול.
הקויילאובר הקדמי כמו האחורי בנוי משילוב של שני קפיצים אחד על השני , בקדמי ,באזור של שני שליש דריכת המתלה,אני משתמש בטבעת עצירה שמבטלת את פעולת השקול של שניהם ומכניסה את הקבוע של התחתון לפעולה בלבד. מנסיון ,המצב האופטימלי הוא שני קפיצים בעלי אותו קבוע ,כך שבמעבר לתחתון הקבוע יהיה רק פי שניים ולא יותר. מאחור אין טעם להעלות קבוע במכפלה כזו מפני שתצטרך המון התנגדות בריבאונד בכדי להתמודד עם שחרור הקפיץ הדרוך, אז פשוט לא משתמשים בטבעת העצר הנ"ל.- כיול התנהגות הוא ארוך וצריך לבצע אותו בשלבים לאורך זמן, בגדול , בריצה על מהמורות ומצבים קיצוניים של רצף באמפים ,אתה תשאף לכך שלרכב תהיה תמיד נטיה ל"ווילי" -אתה רוצה שהאף ייזרק גבוה יותר מהזנב. אני מקווה שאני מובן.
לגבי המחושים האחוריים .תפקידם לאחוז את מגני הבוץ המחויבים בתקן.
ברכות, טל. בשביל מה שזה - נסיעה ראשונה בלי תקלה אמיתית - מרשים.
אני מחכה לסיבה טובה לחזור לצפות במירוצים ....
אסף.
אם כבר נגענו בתקלות ( עתידיות…).
לאחר הסיבוב הקצר מדדתי טמפ׳ של ה c.v 934 בגל ההינע האחורי- הגל הזה, בשיא מהירות הרכב עולה מעל 10000 סל״ד.זה משהו שחששתי ממנו עוד ממזמן , נמדדה טמפ של 86 מעלות , אני חושש שלאורך מרוץ ארוך ומהירויות יותר גבוהות משמעותית , הגריז שם ילך קיבינימט די מהר וגם הc.v בעכבותיו. להשוואה - טמפ ה c.v בגלגל היתה 40 מעלות.
חשבתי לעצמי שאם תהיה בעיה בבדיקות הבאות ,לא יהיה מנוס מלפרק אותם ולרתך להם צלעות קירור… מחשבות.עתידיות.
מקור החום הוא הגיר? אם כן - יש פתרונות.
האפשרות השניה היא שהוא עובד בזווית מוגזמת.
אסף.
טמפ' הגיר והדיפ' האחורי הגיעה לסביבות ה 40 מעלות שזה רחוק מטמפרטורת ה C.V המדוברים, הזווית שהם עובדים בה היא 11 מעלות .
הרבה פחות מומנט עובד עליהם ביחס ל C.V בגלגלים, אבל בכל זאת מהירות סיבוב משמעותית בזווית הנ"ל.
אגב, לכל אחד מהם בנפרד,לגיר ולדיפרנציאלים יש מצננים ומניפות ,כמו כן סירקולציית שמן קבועה.
(עכשיו הבנתי שמדובר על הכניסה לדיפרנציאל)
הוא לא אמור לעבוד בסלד כזה גבוה..... יש לו גירסה 'קלה' כלומר חרוטה עם צלעות קירור ופחות חומר. אתה בטח מכיר. זה למומנטים נמוכים.
אפשר גם כדי לא להחליש אותו להלביש בוט 'אירודינמי' שהוא מתכתי בעיקר (ומוליך חום) ומיועד ליישומים ששינויי הזווית מעטים.
יש מי שמוסיף צלעות קירור על ההיקף החיצוני (טבעת נוספת שדוחפים בכוח) לדעתי פתרון מאוד לא אלגנטי, ויש מי ששם ספייסר בין המפרק לבין הפלאנג' והוא זה עם הצלעות קירור ובלי להוריד מהחוזק - כשיש מקום זה לטעמי הפתרון הכי נכון. עדיין אני חושש שאולי המפרק הזה לא מתאים לסלד הזה לאורך זמן.
אסף.
אכן בגל הקדמי הרשיתי לעצמי להתקין את הcv החרוטים כי שם ממילא יש מגביל מומנט ביציאה מהגיר.
ואכן השתמשתי בבוטים שמיועדים למהירות סיבוב גבוהה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d3483d0f9d.jpg
נתת לי רעיון לחבר איכשהו לבוט הנ״ל צלעות קירור…
הקדמת תרופה למכה -בתקווה שהאלומיניום ישתה את החום מה C.V ויפנה אותו עם הכנפיים הקטנות שלו...
קובץ מצורף 142852
קובץ מצורף 142853
קובץ מצורף 142854
קובץ מצורף 142855
קובץ מצורף 142856
קובץ מצורף 142857
קובץ מצורף 142858
קובץ מצורף 142859
קובץ מצורף 142860
קובץ מצורף 142861
קובץ מצורף 142862
קובץ מצורף 142863
מדידות חום בסיבוב הבא.
מרשים.
מאוד מרשים
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
מאיפה כל הידע והיכולות, מאיפה?? (צועק אני בתסכול ;))
מטורף ומרשים. באמת כל הכבוד