בהחלט מזג אוויר מושלם
קובץ מצורף 141962
Printable View
בהחלט מזג אוויר מושלם
קובץ מצורף 141962
למרות הגשם היה 🔥
כיף לפגוש את האנשים שמאחורי הכינויים מדי שנה.
קובץ מצורף 141963קובץ מצורף 141964קובץ מצורף 141965קובץ מצורף 141966קובץ מצורף 141967
https://youtu.be/vJDn40EynlU
מישהו פספס בגדול בעניין מזג האוויר - לא היה קר בכלל, ולפי הפרוטוקולים של מפגשי ג׳יפולוג זו נחשבת לתקלה רצינית, נא ללמוד מהאירוע ולתקן לפעמים הבאות...
מי שלא בא הפסיד.
גם מי שהגיע מאוחר [emoji1751]
היה כיף, מקווה לפגוש את החברים שוב גם לפני המפגש הבא [emoji4]
בעאסה לי.
קודםכל, היה מפגש נהדר...
מזג אוויר מושלם (אולי פה התקלה?), חברה נהדרת, שיחות עומק לתוך הלילה .. תודה לכולם על העזרה בדרך הביתה,
מי שלא יודע... הסמוראי הקשיש שבר דיפ' אחורי קצת אחרי שעליתי לכביש.
הטיול בשבת למעלה רמון עבר באלגנטיות מופתית אגב... כנראה התייאש סופית.
מוכרח לציין לחיוב את הקהילה ואת האנשים הנהדרים שיצרו אותו, הרגשתי מוקף באנשים טובים וחום ביטחון גדול בזכות כך, גם תקוע בצד הדרך בקור לתוך הלילה.
תודה ענקית לאייל, נדב, דרור שליוו אותי לכל אורך הדרך ודאגו לכל מחסור. תודה לכל מי שעצר ודאג .. וחיזק תודה לכל מי שצלצל והציע עזרה תודה מיוחדת במיוחד לדני, הכוכב הכחול, שהיה למאור גדול ועשה לי את נס חנוכה... והביא אותי ואת הסמו עד החנייה היבשה בבית, מעשה בלתי רגיל של אדם בלתי רגיל.
מצאתי את עצמי תקוע בצד הכביש ללא ביטוח גרירה נדרש לשלם 3000שח לאיזור המרכז עי גרריסט מקומי.
האבחנה בצד הדרך היתה נכונה אגב, הטרנספר תקין, הדיפ שבור.
רוקנתי שמן בבית... בתחתית הסרן יש צאנקים גדולים מהפתח ריקון.קובץ מצורף 141983קובץ מצורף 141984קובץ מצורף 141985
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
זיהוי מדוייק.
אסף.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f83198bbae.jpg
היה מעולה, תודה למארגנים [emoji482]
Sent from my iPhone using Tapatalk
נטשת אותה על הכסא ונסעת...
דבר איתי לאיסוף :)
אפרופו מציאות, אם מישהו שכח כיסא...
ואם כבר תודות לאנשים טובים.....
התכנון היה להוביל קבוצה בטיול של יומיים חמישי-שישי ובסיומו על כביש 40 ליד באר אשלים, לעלות צפונה כברת דרך קצרה ישר למפגש. העמסתי המון ציוד, את הג'וניור + חבר שלו מהכיתה שמגיעים איתי למפגש כמו שעון כבר כמה שנים ומצפים לו בקוצר רוח, והיידה.
תכניות לחוד ומציאות לחוד - 1.
חמישי בבוקר, שעה 0800, באיזור צומת אוהלים, אני מבחין בשפריץ של שמן אדום שמטנף את דלת שמאל וכנף שמאל... הפתעה! משאבת ההגה נכנעה אחרי 28 שנים ומתיזה מהמיסב. טוב, ככה לא נוסעים ליומיים לא קלים במדבר.
הגענו לשדה-בוקר, לפגוש את הקבוצה. הסופה נקשרה לעמוד חשמל באחד מרחובות המגורים בתוך המדרשה, כל הציוד פוזר בין כלי הרכב בקבוצה, אני + הילדים ברקסטון של אריק וקסלר, והטיול יוצא לדרך.
תו"כ נסיעה, הוזמנה משאבה חדשה אצל ינוביץ והשליח שלו מסר אותה לנדב42 שהיה בת"א.
נדב ירד בשישי בבוקר למבצע חילוץ הרנו, והשאיר את המשאבה בסופה.
קבענו להיפגש ליד הג'יפ בשישי לפנות ערב, אחרי שהטיול מסתיים. נרכיב את המשאבה וניסע למפגש.
אז תכניות לחוד ומציאות לחוד - 2.
בחושך, קור אימים וגשם, מפרקים את המשאבה התקולה. שולפים בזהירות את הצינורות. ופתאום הכל מסביבנו מלא בשמן אדום... תחתית מיכל השמן הפלסטי של מערכת ההיגוי פשוט נשרה. שני הניפלים שבורים ומתפוררים (מיכל פלסטיק המקורי, בן 28). מסוג החלקים שאם לא תיגע בהם יחזיקו עוד 30 שנה אבל ברגע שהצינור זז ממש רק קצת, הם מתפוררים.... והמשמעות היא שהג'יפ הזה, הערב כבר לא יגיע למפגש.
הילדים והציוד שלהם מועמסים לרקסטון של אריק שלוקח אותם הביתה, לכפר סבא, ואנחנו מתחילים לחשוב מאיפה מארגנים מיכל שמן-הגה...
אני לוקח אוהל ומזרן ושמיכת פוך, דוחס לויטארה של נדב ונוסעים לכיוון המפגש. לפחות נשב עם אנשים שאנחנו אוהבים, נאכל טוב, נישן טוב ובבוקר נמשיך בסאגה. תו"כ נסיעה, טלפונים ווטסאפים. לרגע עלה במוחנו רעיון זדוני - למה לא נפרק מיכל שמן מהרנו פלואנס שטרללה את הפורום וזה עתה רובצת לצד כביש 171? הגענו אליה - ואין מיכל. האם בפלואנס יש בכלל הגה חשמלי?.. לא ידוע. חושך, קור, והרי שזה אוטו צרפתי ואם יש מיכל שמן הוא בטח קבור מתחת לאגזוז או בכל מקום אחר שיהיה קשה ומייאש להגיע אליו, כמקובל במכניקה צרפתית... ויתרנו והמשכנו הלאה, למפגש.
גיתאי שהיה אמור להגיע, עדיין לא סיים לסגור את הג'יפ שלו. בכל מקרה אין לו מיכל כזה, אבל ליקט מהגרוטאות שלו כמה מיכלים אחרים, אולי יתאימו.
עבד, המכונאי מ"טופ-גיר" בטירה ובעל סופה מדוגמת בעצמו, שולח לנו טלפון של בדואי מתל-שבע שיש לו חלקים ואמר שיש לו מיכל כזה. אם גיתאי ייצא בשעה סבירה, יוכל לעבור בתל שבע ולקחת אותו.
העברנו לילה במפגש עם חבורת הסמוראים. היה טעים ונעים ובעיקר היה הרבה פחות קר משחששנו. במפתיע, גם מיעוט יחסי של רכבים ואנשים ביחס למפגשים קודמים, אולי פחדו מהקור והגשמים... אלה שויתרו, הפסידו ובגדול.
בבוקר, מצאנו קליטה והתברר שגיתאי אמנם סיים את סגירת הג'יפ, אבל כבר התרסק מרוב עייפות ועדיין לא התעורר....
אז אין ברירה, נוסעים לתל-שבע!.... שם מצאנו את אחמד ולקחנו ממנו מיכל מתאים והיידה - לשדה בוקר.
כבר צהרים. השמיים אפורים ויורד גשם. מורידים משאבה תקולה, באים להרכיב חדשה - בישנה יש שני קדחים עוברים עם שני ברגים ארוכים. אבל בחדשה יש ארבע הברגות וצריך ארבעה ברגים קצרים. הברגיות שלי בבית... התחלנו לפרק מהג'יפ כל מיני ברגים, כולל של קטבי מצבר, אולי יתאימו. אבי, ליאור ואיתי שמתגוררים בשדה בוקר עזרו לנו עם ברגים וסוף-סוף יכולנו להתחיל אשכרה להרכיב את הכל - ההתקנה היתה קלה ומהירה ובשלוש וחצי הג'יפ כבר היה מונע. קצת היגויים ימינה-שמאלה לצורך ניקוז אויר מהמערכת עד שהנוזל יפסיק להקציף ויהפוך לאדום-צלול, ההגה מצוין, המשאבה שקטה, הג'יפ נוסע פצצה. והתכנית הפעם לרדת דרומה למצפה רמון, לדני. שם ננוח, נעשה על האש, ונסתלבט על הבלגן שעברנו בשלושת הימים האלה....
אז תכניות לחוד ומציאות לחוד - 3.
עצרנו בעבדת כדי לבדוק מפלס שמן במשאבת ההגה (היה פיקס), ואז מתבשרים שסולי שבר דיפרנציאל אחורי ותקוע על כביש 40 קצת אחרי צומת חלוקים לכיוון טללים.
שינוי כיוון. חוזרים צפונה ומצטרפים לחברים שכבר היו עם סולי, ומקימים סביבו את מפגש ג'יפולוג 2 עד שדני יגיע ממצפה עם הדימקס והעגלה להעמיס את הסמו הפצוע ולעלות איתו צפונה, כשאני מלווה אותו מאחור עד מחלף קסם עם קשר פתוח ומשגיח שיתנהג יפה ולא ירקוד על העגלה...
בקיצור - סופ"ש פרוע עבר על כוחותינו.
וכמו שאוהבים להפטיר אחרי כל סאגת תקלות, תקיעות, תיקונים וחילוצים - אם זה לא הורג, זה מחשל. הכל חוויות ושאלה יהיו הצרות שלנו בחיים.
תודות גדולות מקרב לב לאנשים הכי טובים שאני מכיר מהתחביב הזה:
לנדב42, המלאך שהיה לצידי מיום חמישי ועד שנסענו הביתה - הביא את המשאבה מת"א, נסיעות למפגש ולתל-שבע וחזרה, עבד איתי כמו חמור על הג'יפ, לא התייאש ולא הרפה ולא חישבן לדלק ולזמן. אתה חבר יקר ונדיר שאין לי מילים שיתאימו כדי להודות לך.
למטייל מהקבוצה אריק וקסלר, שפינה עבורי, עבור הילדים והציוד, מקום ברקסטון שלו למשך יומיים וגם הסיע את הילדים עד דלתות הבתים שלהם. אריק חדש בתחביב, בקושי 3 חודשים, אבל כבר נוהג מצוין, מפגין עקומת למידה תלולה ומרשימה (כבש את מעלה עשוש ברקסטון ישן, ללא נעילות. כבוד!), גרם לי ולילדים להרגיש הכי בבית ברכב שלו במשך יומיים. היה תענוג - תודה גם לך ולמאי המקסימה ובכלל תודה לכל האנשים המצויינים מהקבוצה שסייעו.
לברני משדה-בוקר, שאירח את הסופה בחניה שמול הבית שלו והשגיח עליה מכל רע עד שנחזור לתקן אותה
לגיתאי שלא הפסיק ללוות אותנו טלפונית בעצות ושלח אלינו את אבי וליאור
לאבי, ליאור ואיתי משדה בוקר, שחיפשו ומצאו והביאו לנו ברגים מתאימים ונשארו איתנו לא מעט זמן - גם תמיכה מורלית זה מצוין!
לעבד מטירה, איש מקסים, מקצוען ובעל קשרים, שלא הפסיק לדאוג ולברר עד שהסתדרנו
להמאם ואחמד מתל-שבע, שאצלם מצאנו את מבוקשנו
וכמובן לכל החברים כאן שהתעניינו ודאגו - יונתןמצפה, ראיד, עמית גלעד, יואב שמיר ורבים אחרים, ולכל אלה שהגיעו להישאר עם סולי עד שיסתדר.
רק הילדים עדיין קצת מבואסים כי הפסידו את המפגש שחיכו לו כל כך הרבה זמן. הם סופרים ימים למפגש הבא.
הילדים שלך צריכים סופה משל עצמם
Sent from my HD1903 using Tapatalk
הבן שלי (בן 9) שואל למה לא היה אף דיפנדר(לפחות לא כזה שראינו), ולמה היו רק מעט סופות (ספרנו על כף יד אחת),
והוא מציין לטובה שדווקא היו המון סמוראים ורנגלרים.
הוא מאוד נהנה מהסופש ומוסר תודה לכולם.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d9495d1522.jpg
כי דיפנדר הוא כבר לא רכב שטח אלא מניה.
ועל מניה צריך לשמור.
אם כבר ילדים, מעבר לחברותה הבשר והאלכוהול - המפגשים הם אחלה סדנת חינוך לדור הצעיר. אצלי תמיד נרשמת התלהבות .
הפעם הוא גם החליט שהוא לומד לצלם, התמונה התחתונה שלו.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ea186abec0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5cbc1fb5fd.jpg
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
יופי של סיפורים וצילומים
מטעמים שונים לא יכולתי לבוא. מוצדקים לשם שינוי. אפילו שאני בארץ.
ויופי של אנשים .. כרגיל. קהילה.
Sent from my DN2103 using Tapatalk