ברק
כמו שאסף כתב - יותר זמן לא אומר כלום על יעילות או חיסכון......
Printable View
ברק
כמו שאסף כתב - יותר זמן לא אומר כלום על יעילות או חיסכון......
אמרנו כבר (וגם למי שראה את הסרטון) שהמוצר מפחית בלאי ומאריך חיים?
לא מקצר- זה לא מסתדר עם ההסבר של אסף, הצהרת החברה היא שהמוצר מפחית בלאי וגם חוסך בדלק.
אני לא בעל מקצוע בתחום הרכב כמוכם, חברה.
תנסו למצוא משהו שגורם גם לחיסכון, גם לפחתת בלאי והארכת חיים וגם דופק את המנוע?!
לא על יעילות, אנחנו מדברים כרגע רק על חיסכון.ציטוט:
נכתב במקור על ידי eran4x4
הניסוי יבדוק רק חיסכון (בנוסף, אין לנו אפשרות לבדוק שום גורם אחר).
כבר אמרתי, ניסוי מדעי מדוייק זה לא, אבל לראות האם יתקבל חיסכון כל שהוא אפשר.
הם מדברים על עד 28 אחוז חיסכון, בוא נראה אם נגיע אפילו ל-10%.
כמובן שגם אם יתקבל חיסכון (ואני סקפטי בנושא, אבל מבטיח להיות אובייקטיבי בניסוי), רוב הסיכויים הם שהוא מגיע על חשבון בלאי במנוע.
הדרך היחידה לצמצם את צריכת הדלק היא על ידי תערובת עניה יותר.
אין אנרגיה "יש מאין".
מילא לדפוק מכסחת דשא שעולה 1000 ש"ח, ברק, את הניסוי אתה צריך לעשות ע"י שימוש במכסחת - בדוק איזה תא שטח אתה מכסח עם מיכל אחד לפני ואחרי השימוש בתוסף. אחרי הכל עבודה בסרק לא מעניינת, אני יכול לחסוך ליטרים גם ע"י הורדת הטורים בסרק או ע"י הוספת מדכאי בעירה, אבל אם כתוצאה מהורדת הספק המנוע אני לא יכול לבצע את אותה עבודה לליטר - לא עשיתם כלום !
אבל זה בסדר, דפקו לעצמכם ולאחרים חיישני חמצן, ממירים, לכו תדעו אם שאריות השריפה של החומר לא מעכלות את חלקי המנוע, לכו חפשו אחרי זה את ג'קי צ'אנג או את היצרן העלום שמבטיח אחריות גלובאלית ..., מזכיר לי פרקים נבחרים מכלבוטק המיתולוגית...
רגע... עכשיו המוצר שלכם גם מפחית בלאי? זה כבר ממש גאוני.
תראה, אני באמת חושב שאתה בבחינת "תינוק שנשבה"- אתה לא נוכל אמיתי, אלא החבר'ה שמסמאים את עינך וגורמים לך למכור משהו שאין לך מושג מה הוא ולמה לא יכול להיות שהוא עובד כמו שהם טוענים.
אני אסביר לך באופן פשוט- מנוע עובד על דלק. הנצילות של מנוע בנזין מודרני היא באזור ה20%. כלומר- על כל 2 וואט של הספק, יש 8 וואט ביזבוזים (חום בעיקר). זה אומר שעל כל 2 גרם דלק שהופכים לכוח, יש עוד 8 גרם דלק שהופכים לחום. כל תעשיית הרכב, מזה שנים רבות, עושה מאמצים כבירים להעלות את הנצילות ולו באחוזים בודדים. והם מצליחים מעט, אחוז פה, אחוז שם. בזכות בקרים מתוחכמים למדי, הצליחו לעשות את המנועים חסכוניים יותר, אבל לא לשפר את הנצילות, כי המערכת המכנית לא השתנתה יותר מדי בעשרות השנים האחרונות. אז איך הם בכ"ז משפרים את הצריכה? על ידי הורדת כוח כשלא צריך אותו. כן, כשאתה עומד ברמזור, והמזרקים מכניסים לתאי השריפה כמות מזערית של דלק, המנוע לא מייצר כוח, וככה אתה חוסך קצת דלק בזמן העמידה ברמזור. עוד כל מיני טריקים כאלה משפרים את צריכת הדלק. אבל את הנצילות הבסיסית של המנוע- עדיין לא. ועדיין, בשביל להזיז מסה של טון אחד, למרחק של קילומטר אחד, צריך אנרגיה שטמונה בדלק. ואם הנצילות הבסיסית של המנוע לא השתנתה, אי אפשר להקטין את הכמות הזו.
אתם טוענים לשיפור הנצילות של המנוע על ידי שיפור תהליך הבעירה. אני טוען שאם למישהו היה כזה פטנט בידיים, הוא כבר מזמן לא היה צריך משווקים בשיווק רשתי, כי יצרני המכוניות היו עומדים אצלו בתור, והממשל האמריקאי היה אשכרה משלם לו מליארדים כדי שיכניס את הפלא לתוך מאגרי הבנזין שלהם.
אין ארוחות חינם. אני יכול לשפר את צריכת הדלק, אבל זה יבוא על חשבון משהו. שים הצרה על צינור הדלק מהמיכל, ותראה איך צריכת הדלק קטנה. בדרך, אתה מאבד כוח.
בעצם, יש לי עוד רעיון איך לשפר צריכת דלק- אני אקח אבקה צבעונית, ואשים אותה בדלק. האבקה תצפה את השפיץ של המזרקים, וככה הם יזריקו פחות דלק בכל שפריץ. אבל זה לא מוצלח, כי המנוע עובד בחוג סגור, והחיישן למדא יגלה את התרמית. אבל, בעצם, לא.. כי גם הוא יצופה באבקה הצבעונית, ולכן הוא יפסיק לעבוד. רגע.. זה גאוני. כשהחיישן יפסיק לעבוד, המחשב יורה על תערובת ענייה. והמזרקים יכניסו עוד פחות דלק ממה שהם אמורים, והמנוע יחסוך המון המון דלק. וגם המון כוח, אבל למי אכפת. הם יקנו את זה כמו לחמניות טריות במוצאי פסח.
אתה מבין, פלונטר יקירי? עובדים עליך. ראשי הפירמידה לא מספרים לך יותר ממה שהם מספרים לנו. הם משתמשים בך ובבצע הכסף שמניע אותך בשביל למכור בולשיט. אוויר חם. תרמית.
אין שום נייר מדעי. רק ססמאות שיווקיות. פריצת דרך אמיתית היתה מגובה בכל כך הרבה חומר מדעי שהיית מתעלף רק מהרשימה של המאמרים. אבל אפילו הדו"ח הכי רציני אומר "שמתי את החומר בטנדר שלי, ויש שיפור בצריכת הדלק. אין לי מושג למה, מה ניזוק בדרך ועל חשבון מה זה בא, אבל זה בסדר, כי אני מדען רציני בעיני עצמי. אני אעשה ניסוי רציני יום אחד, בינתיים תאמינו לי".
...ובנקודה זו, חברים, אני אשאיר אתכם ואת הדיון הזה לבד. באמת אמרתי כל מה שהיה לי לומר.
מי שעדיין יקנה את הגלולות המהפכניות אחרי כל מה שנכתב כאן... מוזמן להרים לי טלפון. המשחה ההיא, זו שהבאתי מהמאורים בניו-זילנד, זו שמכין אותה איש מאורי גדול שפירוש שמו הוא "האיש בעל שלוש הרגליים"- באמת עובדת. מורחים חמש טיפות בין אצבעות הרגליים והזין מתארך למחרת ב5 ס"מ. יש קבוצות אתניות עליהן זה עובד קצת פחות טוב, ומדווחים לי על תוצאות של 3 ס"מ בלבד. רק 9.99 ש"ח לשפופרת, תנסו בעצמכם- מה יש להפסיד? אם זה לא עובד, אני מחזיר את הכסף (אבל לא את הדמי משלוח בסך 29.99 לשפופרת).
אסף.
אני כניראה מסכן את חברת FFI לדורותיה במדינת היהודים.
אבל בגלל שהם לא אמרו לי שאסור לי לתת לך גלולה הם בטח לא יעשו לי כלום ?
אני את הניסויים שלי עשיתי. מקווה שתגרום לנימרוד לאכול את הכובע (אם יש לו)
לי ברור דבר אחד, אם המכסחת שלי מתה, אני לא הולך לתבוע את היצרן אי שם במקום שנקראWho knows where
אני אתבע את מי שמשווק את הגלולות האלו בארץ.
נראה אם הביטוח שלהם יכסה את כתב ההגנה שלו.
יעילות=חיסכון....ציטוט:
נכתב במקור על ידי barak4*4
אין משמעות לשעות מנוע ללא ביצוע עבודה.....
עבודה בסרק לזמן ארוך יותר לא אומרת כלום....
אני מצטט את מה שהפורום מצהיר עליכם הכתוב בסוף כל דף באתר:
יש להתייחס לכל הכתוב והמפורסם בג'יפולוג כסיפורי בדיות בלבד.
הכותבים באתר הם חובבים(איך אתם טוענים שאתם אנשי מיקצוע-אני לפחות לא כזה), חלקם משוגעים(זה מסביר את תגובות הזעם שלך אסף על המשחה).... אנחנו לא צוחקים!(אני כן, חחח...)
עכשיו אני מבין, איך לא שמתי לב לזה מההתחלה....
חחח....
ביי
אסף, אני רואה כי לפחות קיבלת את עצתי לעבור לשיווק רישתי על מיחת מאריך הזיין שלך
הכותבים באתר הם חובבים(איך אתם טוענים שאתם אנשי מיקצוע-אני לפחות לא כזה), חלקם משוגעים(זה מסביר את תגובות הזעם שלך אסף על המשחה).... אנחנו לא צוחקים!(אני כן, חחח...)
חייבים להודות כי התגובה האחרונה של הבחור אכן הגיונית
חייבים להודות כי התגובה האחרונה של הבחור אכן הגיונית
[/QUOTE]
אולי מאיר יכול לארגן איזה כיסויי ביטוחי למכסחה לצורך הניסוי ?
אני נתתי גלולה, ברק מכסחה(וזמן) ועוד מישהו תרם דלק. מי עוד ?
חסרים עוד עו"ד ורואה חשבון לפיקוח על הבדיקה ונמרוד ינתח ויכתוב כתבה בעיתון.
עכשיו אני במתח !!!!
אם לא שמת לב, אסף הסביר למה ניסוי כזה לא שווה כלום. הוא גם הסביר למה הניסוי ברכב שלך שווה כלום (מעבר לזה שאתה מוכר את זה) וזה גם מסביר למה אתם חייבים בדיקת מעבדה כדי לשכנע אותנו.
אם אתם תממנו, אני מתחייב לסדר לכם בדיקת מעבדה. אם המוצר אכן יעשה את מה שאתם טוענים שהוא עושה (או יתקרב לזה... בטח) אתר ג'יפולוג יחזיר לכם את הכסף על בדיקת המעבדה צמוד למדד וכמובן, קונה אספקה לכל החיים לכל הגולשים שלו (כולל חדשים שיצטרפו, זה כבר יותר מ3000 איש). אתם גם תקבלו את הבאנר שנמרוד הבטיח לכם (פרסומת חינם לכל החיים!), נמרוד יבלע את הגלולה (שאת זה אני מת לראות בלי קשר) ו"דה-דרייבר" יפרסמו כתבה חדשה עם נתוני הבדיקה שמבהירה מעבר לכל ספק שזה אכן עובד. אני אישית אממן לכם גם שלושים שנות פרסום בידיעות אחרונות, מעריב, הארץ וכל עיתון אחר שתבחרו, בארץ או בחו"ל.
הנה, אין לכם מה להפסיד. אני מת לראות את נמרוד טועה סוף סוף, אני מאוד אשמח להוכיח שאתם צודקים ובדבר כזה אצלי - בניגוד אליכם - אין דעות, יש עובדות נטו. תוצאות הניסוי ידברו בעד עצמן והן יהיו כאלו שכל מדען מתחיל יוכל לקרוא ולהבין, ללא שום ניתוח כימי של הגלולה שלכם והעתקת הפטנט.
עכשיו שיש לכם הצעה כזו ביד, נראה אתכם. אם המוצר אמיתי, אין לכם מה להפסיד - כל הכסף של הבדיקה יוחזר צמוד למדד + קניה מיידית של המון גלולות.
פלונטר, רון וכל המיכאלים למינהם או כל אלו שנרשמו במקרה בשבועיים האחרונים או כל אלו שלפני תחילת הדיון הזה היו בעלי פחות מ-5 הודעות קודמות.
יש לי מסר אליכם
אתם שקרנים!!!!!!!
נמרוד אמר את זה בשקט ובנימוס בכתבתו במוסף הרכב בהארץ.
לכו חפשו פראיירים בפורומים של תפוז. כאן זה פורום שמנוהל בידי מהנדסים או אנשים עם שכל או שניהם.
אתם לא נמנים על אף אחת מהקבוצות הללו.
עופו מפה כבר ותפסיקו לטחון בשכל.
עכשיו אתם מוזמנים לתבוע אותי על הוצאת דיבה!
יוסף.
פלונטר, רונשיב, מיכאל #2 וכל השאר, יש לכם פה אחלה הזדמנות לקבל הוכחה מדעית שתתן את הפרסומת הכי טובה לכם ולמוצר !
זאת הודות לכך שסופסוף תוכלו להציג מסמך מדעי כתוב בעברית צחה עם נתונים ברורים, וגם הודות לכך שנפלתם על הפורום המקצועי ביותר והמקושר ביותר מהבחינה הטכנית.
תארגנו 10 מפיצים, תפנו לאסף רבינו, אם אני לא טועה הוא הכניס את הגלולה לארץ, שימו כל אחד 300 - 400 ש"ח, כמה שצריך עבור הבדיקה המדוברת, זה באמת כלום יחסית למה שזה יכול לתת לכם. אם התוצאות יהיו חיוביות - תראו נהירה של מצטרפים חדשים, ותוכלו לגשת עם דו"ח הבדיקה לחברות הגדולות, שהם הצרכנים הגדולים באמת.
ומה אם השקרנים אינם יודעים, כלל, שהם שקרנים ?
ומה אם מוחם נשטף (כאן הייתה הערה פוגענית ומיותרת כלפי אנשים שעשוים להיות תמימים. לא בג'יפולוג, תודה.) ביסודיות והם אף לא הבחינו בכך ?
יש לכם בכלל מושג באיזה שיטות מלמדים אותם "למכור" ?
אולי הם בכלל "מהופנטים" ? (הנוהגים כזומבים)
ומנין הכוח לכתוב כל כך הרבה (כולל הסברים) על השטות הזו ?
או, הנה מיכאל מתחיל להבין... אנחנו שונאים לנפץ לך את הבועה, ידידי (באמת! כואב לראות איך רימו אותך...) אבל זה בדיוק מה שהEPA511 היה עושה - הופך אותם למיליארדרים בין לילה. תחשוב על זה, איזו ממשלה/יצרן רכב/אדם פרטי/כל העולם לא היה רוצה כזה דבר? האישור הזה היה חותם להם עסקה לא עם ג'יפולוג אלא עם ממשלת ארה"ב!!!
שים לב שבתחילת השרשור אסף הציע להם את זה. נמרוד הציע להם את זה. הEPA הציעו את זה (ליתר דיוק, אצלהם אתה רק צריך למלא טופס ולשלם). עכשיו אני מציע ומה אתה חושב שיקרה? עכשיו, למה אתה חושב שזה יקרה?
אתם שקרנים!!!!!!!
[b]
עצבני יקר.
נכון. אני חדש פה. ולצערי אני פה. ואני לא ג'יפאי. וגם לא באתי לפה לפרסם מוצר בשם בדוי. ועד כמה שידוע לי לא אשאר פה שיגמר הסיפור כי אני פעיל בפורומים של אופנועים ולא של ג'יפים.
אני פה קודם כל בגלל שנימרוד הזמין אותי אישית. יש לי דואר אלקטרוני ממנו שמזמין אותי לפה וגם הבטחה לא למחוק את השירשור הזה. אז פנה אליו בתלונות למה אני פה.
ואני פה כי אני חושב שנימרוד טועה. לא כותבים כתבה כי שונאים שיווק רב שיכבתי ולא כותבים כתבה על ידי קריאת חומר באינטרנט ומזה יוצרים כתבה ונותנים למושא הכתבה 48 שעות להגיב כי הגיליון נסגר.
הוא לא ממש השאיר זמן להגיב כי זה היה בשבת ה 24 לחודש והחברה אמריקאית אז סביר להניח שבשבת וראשון הם לא עובדים ובכל זאת טרחו לענות לכתב של מוסף קטן במדינה נידחת במזה"ת אבל על זה הודנו להם כי זה יחס נכון למשווקים שלהם בארץ.
ובקשר ל "שקרנים" לך תוכיח. קל לזרוק מילה כזאת בפורום. לך תעמוד מאחוריה (ואל תצטט לי פסוקים מהתנ"ך או השד יודע מאיפה) כמו שאני ועוד הרבה אנשים מחכים שנימרוד יוכיח שאנחנו שקרנים.
הדואר של נימרוד (מחקתי רק את מספר הטלפון שלו מתוך כבוד)
---------------------------------------
שלום רב,
בעקבות הפרסום שלכם:
http://www.plonter.co.il/ffi.tmpl
בתור משווקים של מוצר FFI, הריני מביא לידיעתכם שבמגזין The Driver מקבוצת עיתון הארץ שיתפרסם בחודש יולי תתפרסם כתבה המציגה קפסולות חסכון בדלק באופן כללי, הכוללות את המוצר שלכם מבית FFI, כתרמית שאינה חוסכת בדלק.
אשמח לקבל את תגובתכם בכתב תוך 48 שעות על מנת להספיק להתייחס אליה לפני הפרסום.
בכבוד רב,
נמרוד מלר
[email protected]
1. אני לא מוכר את הגלולות !!!
2. אולי החברה בונה על השיווק הרשתי כמניע שיגרום לאחד המפיצים להתעסק עם ההוכחות ...
3. המפיצים לא עוברים שום שטיפת מוח מכל סוג שהוא, מכיר אישית 2 כאלה.
הציטוט קצת יצא מפרופורציה.
יאללה. אני מחכה למחקר של ברק ;)