חוזר: פרויקט בתהליך: שיפוץ כללי של הסופה של מאיר בזמן שהמנוע בחוץ
טוב יום קצת מאכזב אחרי סוף שבוע מאוד פורה...
השילדה מוכנה שיחזירו אותה למקומה בשלום...
כל מיני חלודות של צינורות, תפסנים, ברגים ועוד כל מיני שטויות הוחלפו ו/או יוצרו מחדש על הדרך...
אבל בסופו של יום...הכל לשביעות רצוני ועוד יותר טוב לשביעות רצונו של בעל ההון....חחחחחחחחחחח
מסכן מאיר...כמה עבד קשה.... הוא כרגע מוכן למלא תפקיד של עוזר בכל מוסך מכובד... יודע להביא כמעט כל דבר שמבקשים ממנו...חברים לא להתייאש ... הכל פתיר וניתן להשמשה...
אז היום היה צריך להגיע השופל לעזור בהלבשת הבודי במקומו ...אך היה פנצר קטן והוא יהיה אצלי מחר בסביבות הבוקר ככה שמחר הבודי שוב ישב במקומו...
זהו זה להפעם... התמונות של מאיר אומרות הכל אני חושב...
מאיר/שאול,
אני נכנס פעם בכמה זמן לראות את ההתקדמות - פעם אחת אחרונה אכתוב- פשוט תענוג, כיף לראות הכל מצולם ככה, אבו-שפם אתה בעל מלאכה בחסד. תודה, ועכשיו אני מחכה בשקט לסוף שנראה לי כבר לא רחוק... אפשר כבר לתכנן את מפגש ג'יפולוג הבא - מגה-השקה לסופה של מאיר.
וכמובן מבחן שטח/פיצ'ר עלי ברגע שהנבלה מסוגלת לנסוע למדבר...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
מאיר/שאול,
אני נכנס פעם בכמה זמן לראות את ההתקדמות - פעם אחת אחרונה אכתוב- פשוט תענוג, כיף לראות הכל מצולם ככה, אבו-שפם אתה בעל מלאכה בחסד. תודה, ועכשיו אני מחכה בשקט לסוף שנראה לי כבר לא רחוק... אפשר כבר לתכנן את מפגש ג'יפולוג הבא - מגה-השקה לסופה של מאיר.
וכמובן מבחן שטח/פיצ'ר עלי ברגע שהנבלה מסוגלת לנסוע למדבר...
נמרוד,
תודה על המילים המחממות והפירגון.... אחד הבעיות שלי זה היקא-פוציות שלי... והנסיון לעשות את הכי טוב שניתן בכל שלב ושלב... גם במקרה שהעניין אינו משתלם.... כלכלית ו/או מבחינת לו"ז של הפרוייקט הכולל...
אבל אישית אני מעדיף לישון טוב בלילה... בידיעה שעשיתי את המקסימום שניתן ....
איך מאיר הגדיר את הפרוייקט בהתחלה - יישור קו לעשר השנים הבאות...
אז אני באמת מקווה שנשיג את היעד של 10 שנים...
שוב תודה...
יקה-פוציות כהגדרתך זו לא בעיה ולא חולשה.
לצערנו היום הרבה בעלי מקצוע מחפפים ועושים רק עבודה קוסמטית טובה.
פשוט תענוג לראות את העבודה המושקעת שלך.
במאמר מוסגר יאמר שלדעתי התמונות של מאיר לא עושות לך צדק.
מאיר בבקשה תן תמונות רחבות יותר, זווית רחבה יותר על מנת נוכל לראות את התמונה הכוללת. תקריב לא מפוקס על חלק לא אומר לרובנו כלום. התושבות של אבו שפם פשוט מעוררות הערצה והייתי שמח לראות תמונה רחבה של איך הן בנויות ומחוברות לבודי - בהנחה שזה מקובל כמובן על אבו שפם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
יקה-פוציות כהגדרתך זו לא בעיה ולא חולשה.******תאמין לי זו בעיה...הבעיה היא אצלי בראש...לפעמים אני מנסה להיות כמו כולם ...אבל לא הולך לי....זו בעיה ובעיה גדולה מאוד אצלי...*********
לצערנו היום הרבה בעלי מקצוע מחפפים ועושים רק עבודה קוסמטית טובה.**** על פי מה שאני מגלה כל פעם מחדש... מעט מאוד בעלי מקצוע יודעים לעשות קוסמטיקה טובה... גם בנושא הזה הם מפשלים...אבל עדיין קיימים בעלי מקצוע שמכבדים את עבודתם...********
פשוט תענוג לראות את העבודה המושקעת שלך.***** תודה על הפירגון*****
במאמר מוסגר יאמר שלדעתי התמונות של מאיר לא עושות לך צדק.
מאיר בבקשה תן תמונות רחבות יותר, זווית רחבה יותר על מנת נוכל לראות את התמונה הכוללת. תקריב לא מפוקס על חלק לא אומר לרובנו כלום. התושבות של אבו שפם פשוט מעוררות הערצה והייתי שמח לראות תמונה רחבה של איך הן בנויות ומחוברות לבודי - בהנחה שזה מקובל כמובן על אבו שפם.
**** מאחר ואיני מבין גדול בצילום... רוב הצילומים הם שלי ולא של מאיר...תסביר מה אתה מחפש ואנסה לצלם עבורך... לגבי התושבות האחוריות....לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה לראות ואיך... פירוט של הבקשה בטח תביא לתשובה....**********
אוקיי חברים...
הבודי סוף סוף יושב במקומו על השילדה ....תמונות של כל תהליך ההלבשה יגיעו יותר מאוחר, מאחר ואני עוד לא למדתי להעלות כאן תמונות גדולות...מאיר יעלה אותם יותר מאוחר...
אני מעריך שיש עוד 24 שעות על הסופה ואני את החלק שלי סיימתי בפרוייקט...אלא עם מאיר ימצא עוד איזה משהו קטן על הדרך....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איך מאיר אומר....אחד חושב ואחד עובד.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבו שפם, במקום לראות תמונת תקריב של חלק מאוד ספציפי, אני אשמח לראות תמונה של החלק והסביבה שלו, לא בתקריב אבל גם לא מרחוק מידי.
אני מניח שאם יהיה מפגש אז כבר יצא לי לראות את העבודה שעשית מקרוב :-)
שו האדא, אלמוגי?
נהיית בנק?!?!?
שאלה לשאול ומאיר(סדר השמות מכוון....):-
האם אין זאת ההזדמנות האידיאלית להתקין מקדימה דנה 44??
כשהעייסק יסתיים, דנה כבר לא תבוא...8)
שאלה טובה ברוך אלא מאי ,
החברה דנה לא באה לבד בגילה 44 היא באה עם
יחס העברה
נעילה
החלפת גאנטים
ספייסרים,
אפססס גם כך חרגנו מהתקציב
ששש...... שלא יידעו :lol: :lol: :lol:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
שו האדא, אלמוגי?
נהיית בנק?!?!?
ט.ל.ח- טעות לעולם חוזרת. קצת אירוני כשזה בא מפי מיכה... :twisted:
עכשיו נשארו כמה דברים "קטנים"
חיבור של צנרת החשמל מחדש,
בניית תושבת מצבר כפולה (תודה לעצה שניתנה כאן מאחד החברים)
בניית תושבת ל"מסכה הקדמית"
בניית מוטות אורך בתא המנוע,
חיבור והרכבה של עוד כמה דברים קטנים(המון)
סוף שבוע אם הכל בסדר המנוע יורכב,
זה הכל בנתיים לערב זה.
שאלה כבר "על הדרך"
אני מתכנן להחליף את מוטות האורך בתא המנוע כי,,,,
הם מצוקמקים
כי חשבתי לעשותם יותר רציניים ולתלות עליהם את הפילטר אוויר
את קומפרסור ARB ואת רמקול הכריזה (היא מאושרת במשטרה )
חשבתי לעשות זאת בצורה שלקיר אש יהיה לזה "עין" כמו בבולמים
דעתכם???
קודם כל בוקר טוב,
טוב המזג אויר קצת מפריע אבל נתגבר... אני שמח שמאיר התעקש לבנות את התושבת האחורית מחדש... הבודי ישב על התושבת הפעם..."ישר וכמו שצריך...
שאלה...במידה ויש חור בפלטה ברזל ...אנ לא יכול לרתך פלח מלמעלה או מלמטה... יש איזה דרך אחרת לצמצם את גודל החור??? אתם יכולים לראות בתמונות שיש כאן את ההגבהה האחורית ואת 2 החורים הממש לא סימטריים שיש ב 2 הצדדים... מאחר ואמור להיכנס בחורים הגומי שתופס את הבודי לשילדה...(ברח לי השם של הגומי הזה) הייתי רוצה שהחורים יהיו בדיוק בקוטר של הגומי.... רעיונות יתקבלו בברכה...
לגבי המוטות בתא המנוע...
יש להם סיבה שהאורגינאליים עגולים??? מה יקרה במידה ואייצר אותם מפרופיל מרובע? לגבי קיר האש שאליהם יתחברו ... מה בדיוק תפקידם של 2 המוטות האלה חוץ מהאופציה של החזקת החזית ויכולת הכיוון שלו על ידי הברגים???
אני צריך בבקשה ממישהו כאן שיש לו תמונה באיכות טובה של איך מסודרים המנוע וכל התוספות ...
כך שאולי מישהו יוכל רק להרים את המכסה מנוע ולצלם מקדימה. מימין. משמאל ומלמעה... זה מאוד מאוד יעזור לי... ניתן להעביר לי ישירות למייל שלי על מנת לא לעבד מאיכות התמונה (הקטנה לפני שמעלים אותו כאן באתר) המייל שלי הוא:
[email protected]
עכשיו לגבי הלבשת הבודי לשילדה... יאו הטמפרטורה כאן בסביבות 10 מעלות אולי קצת פחות....
שסיימתי להלביש את הבודי למקום...הרגשתי כמו אחרי סאונה פינית ביום שרבי.... איזה מלחיץ זה...
יאלה חזרה לעבודה
תגיד שפם זה לא נראה לך מעניין?
https://www.spydercustoms.com/tjpart...t/dsc03156.jpg
שים לב הם העתיקו את הרוקרים,
שימו לב לנהגת!!!
שפם שים לב לכנפיים
יאללה אני בורח לפני שהוא ייקרא ויבוא אחרי עם הגרזן עצים שלו
http://www.jeepsunlimited.com/storyi...8/Super881.jpg