תגובה להודעה: דיון כללי בנושא רישוי מידות צמיגים לרכב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
elro
כנראה שאני לא אבין אותך גם בהמשך,
צודק, ואי לכך ההמשך מיותר..
לילה טוב.
תגובה להודעה: דיון כללי בנושא רישוי מידות צמיגים לרכב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
To be on the level...
יש בי שנאה לא מובנת (אני בעצמי לא יכול להסביר למה) לעובדי ממשלה ישראלים, וזה לא רק בארץ ישראל. אותם טיפוסים שורצים בכל שגרירות בעולם.
אתה יכול להתנחם אתה לא היחידי בתחום.
תגובה: תגובה להודעה: דיון כללי בנושא רישוי מידות צמיגים לרכב
מה נסגר?
מי יכול להמציא לי אישור חוקי ל33" לגיפ שלי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
RONI
מה נסגר?
מי יכול להמציא לי אישור חוקי ל33" לגיפ שלי?
במקרה שלך אין בעיה להוציא אישור חוקי בכל מה שקשור לגיפ.........
הבעיה היא ברכבים אחרים יפנים בעיקר ................
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוסף נעים
חבר
כאשר יצרן רכב קובע מידה אחד זה לא מספיק
לכן משרד התחבורה אישר לכל מכוני הרישוי לעבוד לפי אוטודאטא בו מצוינים מספר גדול יותר של צמיגים מאושרים יצרן.
יחד עם זאת כל אישור של מעבדה מוסמכת כדוגמת מכון התקנים או הטכניון יתקבל בברכה ויעבור למשרד התחבורהףבמידה ואין כל אישור של אוטודאטא או מעבדה מוסמכת או יצרן הרכב אין על מה לחשוב במשרד התחבורה יד פקידים אשר עושים את עבודתם לפי היכולות שניתן להם וזאת למרות שמנהל אגף הרכב מר אבנר פלור מהנדס רכב בתואר שני בקרוב גם ד"ר.
שלח את הרכב שלך למעבדה ואם תקבל אישור לכל מידה שתבקש אני אישית יאשר לך את גודל הצמיגים ברישיון רכב.
בכל אופן עד היום אף חבר לא נתן פתרון הולם לשינוי גודל צמיגים ברישיון להזכירך תקנה 306 אחריות הנהג לרכב
יוסף,
אני מעוניין להרים את הכפפה ולקחת את הג'יפ לכל מעבדה שתבחר.
אשמח אם תוכל לתת קצה חוט, טלפון, כתובת כלשהי של מעבדה שכזו (כלומר מעבדה שתאמוד את ההשלכות לאחר השינוי ולא מהן המלצות היצרן).
תודה!
תגובה: דיון כללי בנושא רישוי מידות צמיגים לרכב
שרשור עתיק ולא רלוונטי.
אם אתה בכל זאת מעוניין בבדיקות מעבדה - הטכניון זה המקום.
תגובה: חוזר: דיון כללי בנושא רישוי מידות צמיגים לרכב
לדוגמא לנדקרוזר 2008 מורשה להשתמש רק בצמיג 265/65/17 ודע עקא, אין במידות אלו אף צמיג שטח 100% אלא רק 50/50. לעומת זאת אם היו מתירים צמיג 265/70/17 היה מבחר גדול של צמיגי שטח מלא. אמנם אני לא צמיגאי אבל לעניות דעתי ההבדל אינו כזה גדול בין 65 ל 70 . איך משפיעים על טויוטה או על מישהו אחר להתיר שימוש גם במידות אלו.