אף אחד לא מבלף , טעויות קורות. צריך לזכור שיש גם כינויים וגם שמות , אז קורה שמתבלבלים. שמנו לב לזה וזה לא יחזור על עצמו.
תודה.
חברים , הימים חולפים, האירוע קרב ובא.
הולך להיות מהנה מאד, תמונות מהמתחם יעלו בעוד מספר ימים.
Printable View
אף אחד לא מבלף , טעויות קורות. צריך לזכור שיש גם כינויים וגם שמות , אז קורה שמתבלבלים. שמנו לב לזה וזה לא יחזור על עצמו.
תודה.
חברים , הימים חולפים, האירוע קרב ובא.
הולך להיות מהנה מאד, תמונות מהמתחם יעלו בעוד מספר ימים.
גם אני אגיע
ברוך הבא - אם אפשר קצת יותר פרטים מזהים ? או ששלחת לנו במייל ?
ומעניין אותי אם הגעת משיטוט באתר או דרך פלייר שהוצמד לרכב ?
לכל מי שתוהה - אנחנו צדים רכבים בכבישים ובדרכים, יש לנו סטנדים מיוחדים ברכבים (אצלי בקטנוע) עם ערימה של פליירים - כל רכב שנתפס בזווית העין ניצוד על ידינו ומקבל הזמנה, גם אם צריך לעשות פרסה של ק"מ.
אמיר,
אם אתם באמת רוצים לשבור שיא בכמות הסמוראים שיגיעו, מה דעתך להשתמש בשיווק רשתי?
זרוק רעיונות לספונסרים שיבטיחו סוג של "מתנה" עבור כל בכל סמוראי שמגייס 3 נוספים למפגש.
ההיענות תגדל פי כמה, הספונסרים יקבלו יותר פרסום, והמפגש יהיה גדול מהרצפוי...
מה דעתך?!
מתנות יהיו בכל מקרה.... :)
אבל כן, שיווק רשתי הולך.
גם בפייסבוק התחלנו להפיץ את הבשורה 8)
אמיר, לא כזאת רשת...
שיווק רשתי, זה מושג שיווקי מבריק שבו המטרה אינה המוצר אלא השיווק עצמו. יעני, ככל שיש יותר אנשים שמתעסקים בשיווק, כך אלא שמעליהם בהיררכיה מרוויחים יותר. (במקרה הזה זה יכול להיות האירוע עצמו).
ראה המושג "אג'ל"...
(מען הסר ספק- אין לי שום קשר לדבר הזה ולדעתי אין בו שום דבר טוב!!!)
במקרה של הסמוראידה, זה יכול באופן יוצא דופן להיות יעיל... :razz:
יונתן, אני יודע מה זה שיווק רשתי (רוצה לקנות שמן נחשים שישדרג לך את המתלים? ) , העניין של פייסבוק צוין בנפרד.
אני אחפש אינטרסים אצל נותני הממון ונראה איך מגלגלים את זה...
לא שלחתי במייל.. שמי יונתן יש לי סמוראי 98' וכשרק חשבתי לקנות סמוראי חבר של ההורים שלי זרק את השם של האתר, נכנסתי, השתמשתי במדריך לבדיקת סמוראי לפני קניה והתלהבתי מהאתר באמת מושקע פה ומקצועי! ישר כוח!
ד"א אתמול הלך מנוע לפי דעתי.. הלב כואב ודואב :cry::cry::cry::cry::sad::sad::sad:
אה ואני חושב ששיווק רשתי יכול להיות רעיון מצוין אבל לוקח קצת זמן להניע את העסק כדי שיניב תוצאות ממשיות אבל לך תדע - לא יהרוג אותנו לנסות
בעלי סמוראים שסגורים לשיפוצים מוזמנים גם ברכבים אחרים?
אם תגיע בסמוראי תתקבל בברכה , אם תגיע בכל פחית אחרת....נו טוב , נקבל אותך גם ;)
נו יש חדש?
כן, עשיתי טסט לאוטו והרכבתי SPOA...
אה! אתה מדבר על הסמוראידה...מממ...
בגדול אני יכול לספר שעוד מעט יהיה פרסום בעיתון מאד מוכר על האירוע.
בנוסף אני יכול לספר שהלוגו יהיה מוכן עד הסופ"ש, אבל אתם תראו אותו רק באירוע עצמו
חוצמזה, כל סמוראי שעובר בזוית העין מקבל פלייר , היום כבר תקפתי 3 :razz:
מה איתך ? איך הולך עם הקורס שייט ? ;)
יללא, גם אני בא.
אבל איפה זה?
20 דקות נסיעה מהבית שלך לכיוון מזרח;)
שלח את הפרטים שלך כפי שכולם עשו לערן/אוהד/איתי/לי בה"פ או במייל, כדי שתיכנס לרשימה וגם תקבל את ההוראות המפורטות שישלחו לתפוצה (בנוסף לפרסום כאן).
דרך אגב, איך הגעת אלינו ?
צפוני מעוניין להצטרף
0504070690
[email protected]
נו מה אם לפרסם איפה מתקיים המפגש ובאיזו שעה???????
תסלחו לי אבל אני בטוח שחוץ ממני יש אנשים שצריכים לסדר את היום עבודה שלהם (כן כן יש גם כאלה שעדיין עובדים שישי) מראש!!!
סבלנות, סבלנות.......... רק עוד קצת !:p:p