תגובה להודעה: זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך...
לגבי כל האתר בניה, אני מבין את העצבים שלך.
לגבי הסיפור עם אמא שלך - עזוב את הקטע של הביטול והקטנוניות המפגרת שלהם עם המכתב, אבל אתה לא יכול לבוא בטענות לשוטר שכתב את הדו"ח. כי אני רוצה לראות פה את האחד שיגיד שפלאפון ליד האוזן (וגם בדיבורית) הוא לא גורם לתאונות. והרבה. ואני בטוח ש80% מהאנשים שנעצרים על דיבור בטלפון טוענים שהם "רק ענו ועצרו בצד". אי אפשר לצפות מהשוטר שיאמין לאחד ולשני לא. כי אולי מהצד שלך זה מוצדק, אבל מהצד שלו - לא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itayt
עדיף לנצל כספי ציבור על תשלום פיצויים במקרה של תאונה שהאידיוט הזה יכנס במשפחה וישאיר שם במקרה הטוב יתום או שניים. הכי טוב שכל אחד יסע איך שבא לו ובאיזה מהירות שבא לו וככה כולם יהיו מרוצים... הוא יסע על 200 (כשהו מאט כי בד"כ הוא על 260), שאיתי יסע עם האופנוע ויצחה קו הפרדה לבן ובמקרה הטוב יכניס רק את עצמו לבית חולים, ושכולנו ניסע ברכבים מוגבהים 8" עם צמיגים 37" בלי מוט פנרד ובלי מוט מייצב, אם צריך לעצור נוציא מקל מהחלון ונשפשף את הכביש עד שהרכב יעצור.
איתי
ברור שהאדם פושע (כתבתי את זה) אבל לי זה נראה כמבצע של המשטרה כדי להראות שהיא גבר גבר ושאף אחד לא יעבוד על משטרת התנועה, במקום להשקיע כסף בהגנה על האזרח מפני דברים שהם לדעתי חמורים לא פחות אבל לא משקיעים שם. כמו הבטיחות האישית של חקלאים ואנשים שגרים בפריפריה. כמו לסגור כספומטים בלוד וכו'. נראה אותם עושים שם פעילות מונעת.
דני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danip
איתי
ברור שהאדם פושע (כתבתי את זה) אבל לי זה נראה כמבצע של המשטרה כדי להראות שהיא גבר גבר ושאף אחד לא יעבוד על משטרת התנועה, במקום להשקיע כסף בהגנה על האזרח מפני דברים שהם לדעתי חמורים לא פחות אבל לא משקיעים שם. כמו הבטיחות האישית של חקלאים ואנשים שגרים בפריפריה. כמו לסגור כספומטים בלוד וכו'. נראה אותם עושים שם פעילות מונעת.
דני
דני אחת הפעולות של משטרת התנועה היא מניעה ושיטה יעילה למניעה היא להראות שדברים נעשים ובכך למנוע מאחרים לבצע את העבירות, כשבעל הפורש הבא שיצא לכביש עם מספר לא קריא ועם רגל כבדה על הגז, יחשוב פעמיים.
אין לי שום ויכוח עם נושא חלוקת המשאבים במדינה, קצת מידי למשטרה, לתשתיות, למלחמה בפשע וחינוך לבריאות ואפשר להמשיך עם זה לעד, אבל זה מה יש ועם זה צריך לנצח. יש כאלה שאומרים סוללים כבישים בהתנחלויות, מחלקים כספים לישיבות, וכו'. כל נושא חלוקת המשאבים במדינה תלויה בנקודת הראות של כל אחד מאיתנו.
דרור היקר, אני מניח שלא ניתן לרצות אותך וזה בסדר אבל אני לא זוכר שראיתי בשום בית קברות חלקה של מישהו שנסע בכביש בנתיב שמאלי ב 60 קמ"ש (אולי את זה שקיבל התקף לב מעצבים מאחוריו). זה עבירה מעצבנת אבל לידיעתך היא כן נאכפת זה רק לא תופס כותרות כי זה לא מעניין אף אחד. תנסה לנסוע בכביש 20/4/2/1 באיזור המרכז בשעות שאין פקקים בנתיב השמאלי ותגלה מהר מאוד שעוצרים אותך לשול הימני וכורתים איזה עץ לכבודך:-)
זה בסדר. אני גם לא ראיתי חלקה של בעלי פורש שנוסעים 200... לא שאני מצדיק נהיגה ב-200 קמ"ש בכביש ציבורי שקצב התנועה בו הוא 110 קמ"ש במקרה הטוב, חוקי או לא. בינתיים נהרגים כאן מעל 400 בניאדם בשנה שחלק ניכר מהם נוסעים דווקא לאט או ביצעו עבירה מסוכנת כמו עקיפה מימין כתוצאה מהתעצבנות על זה שנסע לאט.... אני רוצה לקוות שלהבטחה שלך לגבי אכיפת נסיעה בנתיב השמאלי יש סימוכין.
זה כבר מתחיל להיו תמשעמם - אבל אפיל והמשטרה בעצמה מודה שמהירות לכשעצמה אינה מסוכנת - עובדה שבאירופה נוסעים במהירויות כאלה כעניין יומיומי ואין שם יותר תאונות מאשר כאן. נהפוכו.
הבעיה היא הפרשי מהירויות, אבל גם זה לא אכפת למשטרה. המשטרה פשוט אוכפת את החוק - חוק דבילי, מיושן, ארכאי, אבל זה החוק. החוק אומר 100? אוכפים 100. וזה שנוסע 200 הוא "רוצח".
נהג הפורשה הזה פשוט אידיוט. לא כי הוא נסע 200 או 250 (שהאמת? חוקי או לא - זה ממש לא מפריע לי, כי כידוע אני הרבה יותר מוטרד מעבירות אחרות על החוק) אלא כי הוא חשב שאם הוא ידביק את הציפוי על המספר לא יתפסו אותו. כמה מכוניות כאלה כבר יש? בודדות, ולכן גם היה כל כך קל למצוא ולתפוס אותו. רוצה לנסוע מהר? קנה לך משהו פופולרי ונפוץ בצבע כסוף-מיטלי, תדביק את הציפוי על הלוחית וסע לשלום. נראה אותם מוצאים בעל מזדה כסופה שנסע 180...
כמו שראיתם בסרט, דיבור במכשיר קשר (שזה כמו טלפון) בזמן נסיעה במהירות כמעט כפולה מהמהירות המותרת, אינה גורמת לתאונות. אם זה מה שהשוטר עושה ועוד מראים את זה בטלוויזיה, זו המסקנה שלי.
מה, לא?
עוד מסקנה שלי היא שלא צריך פורשה בשביל לנהוג ב 200 קמ"ש. אפשר גם בסתם משפחתומטית ששייכת למשטרת ישראל. לא חבל על הכסף של ה911?
אסף.
למי שפיספס את כל ההצגה:
המשטרע בפעולה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
לא חבל על הכסף של ה911?
אדומה עם ספויילר מאחור???
אביגדור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itayt
דני אחת הפעולות של משטרת התנועה היא מניעה ושיטה יעילה למניעה היא להראות שדברים נעשים ובכך למנוע מאחרים לבצע את העבירות,
תנסה לנסוע בכביש 20/4/2/1 באיזור המרכז בשעות שאין פקקים בנתיב השמאלי ותגלה מהר מאוד שעוצרים אותך לשול הימני וכורתים איזה עץ לכבודך:-)
איתי
צר לי. המשטרה מקבלת הרבה יותר מידי תקציב. היא לא מחלקת אותו נכון.
יש למשטרה מספיק כוח אדם ואמצעים. היא לא מחלקת אותם נכון.
יש למשטרה מספיק עבירות תנועה איכותיות, הורגות, להתמקד בהן. היא לא מחלקת את הכוחות והמשימות שלה נכון.
המשטרה מנוהלת גרוע מאוד. ברמת הבזיון. סדרי העדיפויות שלה, בכל התחומים, לקויים מהיסוד. מפכ"ל גרוע אחרי מפכ"ל גרוע, שר ליצן אחרי ליצן, ראשי אגפים אימפוטנטים בזה אחר זה. טובי אנשיה פורשים והנותרים מצטיירים כאנשים קטנים, שבחיים האמיתיים לא היית נותן להם לנהל עז ושתי חסות.
מי נפגע? אנחנו. מי משלם, הן בקנסות והן במיסים והן באבדן הבטחון האישי שלנו? אנחנו. מי אוכל ושותק? אנחנו.
כשאני קורא למחאה ציבורית רחבה נגדם, אני משדל להניע או לתדלק תהליך מתוך אכפתיות. זו הארץ שלנו. אנחנו נוסעים בה, נלחמנו בה או עליה, משלמים בה מיסים, מטיילים כאן וחיים כאן. דם יזע ודמעות במלוא מובן המילה. כולם יושבים, מקטרים, משטרה ככה ומשטרה ככה. אולי תעשו משהו שיביא לשיפור המדינה הזו, במקום לשבת וליילל כל היום?
ציטוט מהטור של מאיר שלו במוסף לשבת של ידיעות אחרונות 24.4.09
הפרחים למשטרה
בתחילת השבוע שמענו על הצלחה גדולה מאוד של המשטרה.מתברר שבעליה של מכונית
"פורשה", שנהג לנסוע במהירויות גבוהותב מיוחד, משח על לוח הרישוי שלה ציפוי שמנע את
זיהויו על ידי המצלמה המשטרתית. אך לא משטרת ישראל תמחל על כבודה ועל עלבונה! היא
חיפשה את הפושע במבצע בילוש מתוחכם,היא איתרה אותו, היא הציבה עליו עוקבים ואורבים,היא שלחה ניידות גלויות וניידות סמויות-ובסופו של דבר תפסה אותו על חם!
מה אומר לכם, נרגעתי. עכשיו הבנתי איפה היו כל הניידות וכל השוטרים כשצריך אותם באמת.
כשסתם מכוניות, לא בהכרח מין "פורשה" מחוצפת שכזאת, עוקפות אותי בשוליים ובקו לבן,חותכות אותי באור אדום ולא עוצרות בעצור,כשמשאיות נדבקות לי לזנב, כשטרקטורונים משתוללים בשטח,ברחוב,בחוף הים. בדיוק אז יוצאות הניידות לציד ה"פורשה"-במלוא הכוח,
במלוא המשאבים,ומערך שלם של דוברות ויחסי ציבור דוהר אחריהם באורות כחולים מהבהבים. כי המלחמה בתאונות מלחמה חשובה,ואם לא נלכוד את ה"פורשה" הזאת לא ננצח בה.
זה לא עניין של ניהול רע.
זו הוראה מפורשת מלמעלה. יש מדיניות ברורה שמוכתבת לאחר מחשבה תחילה - המשטרה תמיד אוכפת רק את מה שעושה לה כותרות חיוביות ומכניס כסף לקופת המדינה. אבל במקרה של הפורשה הלבנה - נכנס חזק מאוד עניין הכבוד.
פורשה כזו שדוהרת עם מספר מטושטש ולועגת למערך אכיפת המהירות זו התרסה ויריקה בפרצופה של המשטרה. זה כמו האופנובנק בשעתו, שעשה שוב ושוב צחוק מהקצין ההוא עם השפם, איך קראו לו? שוגון?... ואם זה לא מספיק, השודד ההוא צבר לעצמו אהדה הולכת וגוברת בציבור. אני זוכר איך אנשים מחאו כפיים ושתו לחיים בכל פעם שהודיעו ברדיו שהשודד דפק עוד בנק. זה הוציא את המשטרה מדעתה.
הרי בינינו, הפורשה הזו לא באמת מסכנת אף אחד. היא רק מדגימה איך אפשר לנצח בקלות את מערך אכיפת המהירות המיותר שהמדינה המזורגגת הזו משקיעה בו מיליונים, כדי שיאפשר לה לשדוד מאיתנו מיליארדים. ממש כמו שהאופנובנק לא פגע לרעה באיש ודפק רק את הבנקים - יקיריו של השילטון. גם כאן וגם כאן יוקרתה של המשטרה נשפכה לקנטים. הכבוד שלה נרמס. וכשמדובר בכבוד וכשיש תקשורת שמלבה את הלהבות, המשטרה כבר לא רואה שום דבר ממטר - לעזאזל התאונות, לעזאזל הכל. עכשיו זה עניין עקרוני שלא יעבור לסדר היום.
גם בעל הפורשה וגם האופנובנק הגזימו. לא חשבו עד הסוף. אחד שידע שכל המשטרה בעקבותיו ובכל זאת לא התאפק ויצא לשדוד עוד בנק. השני - שלא הפנים שבכל הארץ הזו יש אולי עוד 5 או 10 מכוניות כמו שלו, וזה רק עניין של ימים עד שיתפסו אותו. טיפשים.
מכל הסיפור הזה - הדבר היחיד שמעניין אותי עכשיו זה איפה אפשר להשיג את המדבקה הזו למספר...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מכל הסיפור הזה - הדבר היחיד שמעניין אותי עכשיו זה איפה אפשר להשיג את המדבקה הזו למספר...
אני מניח שאתה מכיר עוד פורומים חוץ מג'יפולוג וגם כמה אנשים מהתעשיה שלא בהכרח גולשים באינטרנט - המדבקה הזו היא לא פטנט חדש ואם תרים כמה טלפונים תוכל להשיג אחת כזו בלי בעיה.
העניין הוא שעכשיו כל שוטר תנועה מהסוג חסר איבר המין (אני למדתי מהשרשור הזה שחשוב להבדיל בין השוטרים שמועילים ואלה שלא, כדי לא לפגוע בחברים לפורום) יחפשו לוחיות רישוי ובטח גם יקומו כמה מתחכמים שיגידו שבגלל שהצבע של הלוחית שלך הוא שחור-מט-עטלף-עם גוונים של כהה על רקע צהוב-בננה-עם גוונים של שמש בשעות בין ערביים, אז גם היא כזו והנה תפסו עוד נהג מירוצים בריון...
מישהו ראה את העונה השניה של הבורר ? ראיתם איך מציגים שם את המשטרה שמנסה לתפוס את אבי הטחול ? אם לא, לכו לחבר עם שירות VOD ותראו את פרקים 3-5 (חינם!)...
אתה מצחיק.
חסר להם מה לחפש בג'יפ גם בלי המדבקה הזו?
אף אחד לא צריך ולא רוצה ובטח לא יכול לנסוע 200 קמ"ש בג'יפ. אני מאלה שנתפסים (אם נתפסים) על 110 במקום 90... נעזוב את העובדה שזה לא מסכן אף אחד, אלא שזו סתם בעסה הרבה יותר גדולה, תאמין לי. אם המדבקה יכולה לחסוך ממני את הצילומים שלהם - אהלן וסהלן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אתה מצחיק.
אף אחד לא צריך ולא רוצה ובטח לא יכול לנסוע 200 קמ"ש בג'יפ. אני מאלה שנתפסים (אם נתפסים) על 110 במקום 90... נעזוב את העובדה שזה לא מסכן אף אחד, אלא שזו סתם בעסה הרבה יותר גדולה, תאמין לי. אם המדבקה יכולה לחסוך ממני את הצילומים שלהם - אהלן וסהלן.
אם זה קורה לך בעתיד , תבקש שישלחו לך העתק של הצילום , אצלי זה עבד והדו"ח בוטל :)
[quote=דרור ברלי;244443]אתה מצחיק.
אף אחד לא צריך ולא רוצה ובטח לא יכול לנסוע 200 קמ"ש בג'יפ. אני מאלה שנתפסים (אם נתפסים) על 110 במקום 90... נעזוב את העובדה שזה לא מסכן אף אחד, אלא שזו סתם בעסה הרבה יותר גדולה, תאמין לי. אם המדבקה יכולה לחסוך ממני את הצילומים שלהם - אהלן וסהלן.[/quote
המגנט שוטרים האדום שלי זקוק למדבקה לאיזון המשקל מאחור:D
החלאות היכו שוב.
עכשיו הם ממוקמים קבוע ביציאה מהשכונה. אי אפשר לצאת מהרחוב שלי לאיילון בלי להיעצר לבדיקה/הטרדה. פעם חמישית או שישית בחודש וחצי האחרונים.
ובתרגום לעברית צחה: אני צריך סט כנפונים רחבים או סט צמיגים על ג'נט צר (שלא בולטים מהמרכב) כדי שיחזירו לי את רשיון הרכב ביום ראשון.....:-(
אם זה ממשיך, דחוף כתבה בידיעות על "ההטרדה של אגף התנועה".
בעצם, כל כתבת תחקיר על חוסר יעילות משטרת התנועה, תפיסת הציבור אותה, והרמה הנמוכה - עד- בלתי- קיימת של המפכ"ל ושל ראש אגף התנועה, וכמה שאלות לחברי כנסת רלוונטיים - שווה כמה עמודים ב "7 ימים".
ממשיך?
זה אף פעם לא נגמר.
בתכל'ס אין לנו שום קייס נגדם שיכול להחזיק מים - הם עובדים "לפי הספר" וממלאים את הפינקסים לתפארת קופת המדינה. כל הגישה שלהם לאזרח כאל סכנה לציבור ופרה חולבת, מקוממת אותי. הם גרועים בעיני מכל מחבל - מול מחבל מותר לך להתגונן ומול הקלגסים הנחותים הללו? רק להרכין ראש ולסתום, כדי שלא ימצאו עוד משהו להשחיל לך.
ערב יום הזיכרון עכשיו, ולכן אני מתאפק לא לדרדר את השרשור לשפת ביבים, אבל אני באמת מאחל לכל מי שלובש את המדים הכחולים המתועבים האלה את כל הרע שבעולם. באמת ומכל הלב. הם מרוויחים בכבוד כל מחמאה ומחמאה.
כנפונים בהשאלה או על בסיס קבוע?
אם בהשאלה אפרק לך את שלי אם קבוע אז לא,
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אבל אני באמת מאחל לכל מי שלובש את המדים הכחולים המתועבים האלה את כל הרע שבעולם. באמת ומכל הלב. הם מרוויחים בכבוד כל מחמאה ומחמאה.
"ויגש אברהם ויאמר האף תספה צדיק עם רשע: אולי יש חמישים צדיקים בתוך העיר האף תספה ולא תשא למקום למען חמישים הצדיקים אשר בקרבה: חללה לך מעשת כדבר הזה להמית צדיק עם רשע...".
בראשית יח' כג'-לב'.
בברכה.
אה, ואני לא שוטר :)
בהשאלה כמובן!
או - סט כנפונים הכי רחב שיש (לא מקורי של סופה, כזה כבר יש לי...)
או - סט צמיגים 31 תקינים למראה (חשוב מאוד, היה לי ויכוח ארוך עם השוטר הדביל מה זה "צמיג תקין", ושלא כל קוביה עם קצת חתכים וגירודים פוסלת את הצמיג לשימוש... בסוף, לא להאמין, הוא השתכנע) על ג'נט סופה מקורי בלבד (6 אינץ' - הצר, או 7 אינץ' - הרחב. בכל מקרה, חשוב שיהיה מקורי כדי שלא יבלוט מהכנפון)
כל זה כדי להציג לפני הבוחן בתחנת חולון (מרחב איילון) ביום ראשון בבוקר, כדי שיחזיר לי את רשיון הרכב. מיד אחר כך - אני מחזיר את הגלגלים/כנפונים לבעליהם.
למי שיש סט גלגלים כזה - אפשרי גם להתחלף תמורת סט הגלגלים שלי עד יום ראשון בצהריים. אני ממילא לא נוסע בג'יפ בכלל בחג (רביעי) ולא יורד איתו לשטח בסופ"ש הקרוב.