תגובה להודעה: איך לעזאזל מתגרשים מסלקום?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
סאגת סלקום לא נגמרת...
הבוקר המכשיר (בן חודש, להזכירכם) שוב לא מצא רשת. בנוסף לבעיות שאוזכרו בתגובה הקודמת, הבנתי שהוא כבר מתחנן לטיפול, ובחשש לא קטן אשפזתי אותו במרכז השירות.
שעה אחר כך נמסר לי מכשיר חדש. אני מסומן אצלם כלקוח בעייתי במיוחד אז הם משתדלים. באמת. היו נחמדים ואדיבים, טרחו לציין במפורש שהמכשיר היה באמת פגום ושבהעברה למכשיר החדש לא מחקו כלום. אכן כלום לא נמחק. כל התמונות שם. גם כל מספרי הטלפון... אלא שפנקס הטלפונים התחרבש. לא להאמין, אבל פעם שניה שזה קורה אחרי הטיפול שלהם. בפעם הקודמת עם סוני אריקסון, הפעם בנוקיה 3120. שוב כל השמות, האותיות והמספרים התהפכו להם.... ענק.
חשבתי שבמקום לשבת ולערוך מחדש כל שם בנפרד, אבחר בהגדרות את המספרים מזיכרון ה-SIM, אבל גם הם התהפכו... הצילו!.... לא היה מנוס מלשבת ולהקליד מחדש מאות על מאות של מספרים. זה כבר לא לעניין.
אני מודה שאני שוגה שוב ושוב כשאני מגיע לשם.
אני מודה שאני שוגה שוב ושוב שאני בא רק ביום שישי, בלחץ הגדול, כמעט לפני הסגירה...
אבל מה אני אעשה? זה הסניף הקרוב לבית, שעובדיו כבר מכירים אותי וחוששים מהסצינות שלי, ואולי זה טוב במידה מסוימת. ויום שישי הוא הזמן הפנוי היחידי שיש לי. אז למה זה קורה כל הזמן? למה טקסטים מתהפכים ומתערבלים? הם יודעים על הבאג הזה במכשירים ומתעלמים? או שהטכנאים סתם לא בודקים בגלל הלחץ?...
רשלנות? חוסר תשומת לב? זלזול וחוסר מקצועיות? הכל יחד?
קטונתי. אני כבר מיואש מהם וחבל על העצבים. בקצב הזה - אישפוז כפוי אחת לחודש של הטלפון אצל הליצנים האלה, נשארו לנו עוד 17 אישפוזים... העיקר שהפז"ם דופק וסוף ההתחייבות לסלקום מתקרב. כשמספר חודשי ההתחיבות יירד לסיפרה אחת, אני יודע שכבר לא אהיה שם יותר.
דרור עוד לא הבנת ?
יש פה באתר איזהשהו מנהל בסלקום שפשוט דואג לעיין אותך כל עוד אתה מלכלך עליהם.
נסה לשנות את "הדיבור" אולי זה יעזור :p:p:p
בנוגע לפתרון אפשרי אם מעוניין, עלה בה'פ.
אני ממש לא מבין אנשים צעירים ואינטיליגנטיים שמשתחררים מהצבא והולכים לעבוד במקומות האלה.
זו הרי לא קריירה לחיים, רק לאסוף קצת כסף לטיול או ללימודים.
כל עבודת מלצרות בבית קפה הכי עלוב משתלמת יותר ומלחיצה פחות מעבודה כנצגי שירות של חברת תקשורת. להקיא מהם.
בינתיים, למעט איכות שמע ירודה שמנסיוני המועט אופיינית לטלפונים של נוקיה, המכשיר לא עושה לי בעיות.
העניין הוא שאתה מקבל בכל פעם מכשיר מחודש = מכשיר שהתקלקל למישהוא ועבר תיקון \ מכשיר שהתקלקל למישהוא ועבר תיקון והתקלקל לעוד מישהוא ועבר עוד תיקון ובכלל הוא יכול להיות שיבוט של שלושה מכשירים שהתקלקלו לשלושה מישהואים שונים.
כשאתה קונה מכשיר חדש ופשוט זה לא קורה בד"כ (בד"כ כי עדיין יש מכשירים בעמדות שירות שמגיעים לשם מלכתחילה)
מצטרף לכל השאר, תקנה מכשיר מחברה חיצונית, תאחסן את המספרים על מקור חיצוני ליתר ביטחון ותשכח מכל הבעיות האלה, גם עלות המכשיר מתגמדת אל מול הטרטורים, הזמן המבוזבז והעצבים.
נ.ב אתה לא אמור להגיע למצב שבו אתה מקליד את הזיכרון שלך מחדש או מתקן אותו (כן אני יודע שזה באשמתם!) תגבה את המספרים על כרטיס חיצוני שיהיה בבית, ואם קרתה פאדיחה כמו שהכל התבלבל שהם יסדרו את זה, שיעתיקו חזרה למחשב, יסדרו ויחזירו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mik_l86
העניין הוא שאתה מקבל בכל פעם מכשיר מחודש = מכשיר שהתקלקל למישהוא ועבר תיקון \ מכשיר שהתקלקל למישהוא ועבר תיקון והתקלקל לעוד מישהוא ועבר עוד תיקון ובכלל הוא יכול להיות שיבוט של שלושה מכשירים שהתקלקלו לשלושה מישהואים שונים.
כשאתה קונה מכשיר חדש ופשוט זה לא קורה בד"כ (בד"כ כי עדיין יש מכשירים בעמדות שירות שמגיעים לשם מלכתחילה)
מה אתה יודע.
מכשירי סוני-אריקסון חדשים מהקופסא התקלקלו אחר שעות/ימים. לא מחודשים ולא משופצים ולא "מכשירי גיבוי" כמו שהם קוראים לזה. חדשים מהניילון. מבחינתי ס"א הוא זבל שאין כדוגמתו ואין לי מושג איך מוכרים מוצר פגום כזה ללקוחות ואנשים בולעים ושותקים. אני לא שתקתי.
מצטרף לכל השאר, תקנה מכשיר מחברה חיצונית, תאחסן את המספרים על מקור חיצוני ליתר ביטחון ותשכח מכל הבעיות האלה, גם עלות המכשיר מתגמדת אל מול הטרטורים, הזמן המבוזבז והעצבים.
כשתיגמר ההתחייבות נקנה מחברה חיצונית, או שנעבור לספק סלולר אחר שמציע את המכשיר שאני רוצה (SONIM XP1/XP3, כרגע רק באורנג') שהוא מכשיר מוקשח ועמיד ולא צעצוע זבל עם אורות מרצדים וקשקושים שמתקלקל מעצם המגע עם אויר ברגע שיצא מהאריזה.
נ.ב אתה לא אמור להגיע למצב שבו אתה מקליד את הזיכרון שלך מחדש או מתקן אותו (כן אני יודע שזה באשמתם!) תגבה את המספרים על כרטיס חיצוני שיהיה בבית, ואם קרתה פאדיחה כמו שהכל התבלבל שהם יסדרו את זה, שיעתיקו חזרה למחשב, יסדרו ויחזירו.
הנוקיה 3120C הזה הוא ממש כמו אוטו יפני - מתקלקל פחות אבל "נוסע" רע. דרעק בסך הכל, אבל אני לא דורש ממנו הרבה וכל עוד לא יתקלקל יותר מדי אין לי בעיה להסתפק בו עד שתיגמר ההתחייבות. הוא לא כל כך מתקשר עם המחשב בבית - המחשב לא מזהה את המכשיר, או שהמכשיר לא מזהה את המחשב... מה אכפת לי. אתה צודק שהם צריכים להעביר את הזיכרונות כמו שצריך ולא לנסות למכור בכסף שירותי גיבוי זכרונות. הזכרונות מתחרבשים באשמתם? בטח שאשמתם. אשמתם בלבד ותמיד. אבל בסך הכל אף מספר לא אבד ולי אין יותר כוח וזמן לבזבז אצלם והתחייבתי לעצמי שאני לא מתעצבן יותר בגללם. הם איבדו אותי כלקוח והם יודעים את זה.
עוד פחות משנה וחצי למנאייק, ואז אפילו מת לא תתפוס אותי יותר בסניף של סלקום
...
דרור, אוראנג' הוציאו את סונים מהמכירה לפני חצי שנה. פשוט בגלל שכמעט אף אחד לא קנה.
לפי מה שהבנתי, החזירו את כל מלאי המכשירים החדשים ליצרן.
ואם מישהו מכיר איזה מפיץ שעוד נשאר לו, אני רץ לקנות.
בדיוק כמו במכוניות, היום אנשים רוצים את ההכי חדש, הכי עדכני, הכי זול, והכי מאגניב וצבעוני ומשוכלל. :mad:
כי מחר יצא משהו עוד יותר חדיש, ובכל מקרה כולם ירוצו להחליף.
באשר לעבודה בחב' סלולאר - חלק מסטודנטים שאני מכיר אכן עובדים שם, בגלל המשכורת וגמישות בשעות. ולא מעבר לכך. ולא, הם לא מניאקים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mixael
דרור, אוראנג' הוציאו את סונים מהמכירה לפני חצי שנה. פשוט בגלל שכמעט אף אחד לא קנה.
בדיוק כמו במכוניות, היום אנשים רוצים את ההכי חדש, הכי עדכני, הכי זול, והכי מאגניב וצבעוני ומשוכלל. :mad:
כי מחר יצא משהו עוד יותר חדיש, ובכל מקרה כולם ירוצו להחליף.
באשר לעבודה בחב' סלולאר - חלק מסטודנטים שאני מכיר אכן עובדים שם, בגלל המשכורת וגמישות בשעות. ולא מעבר לכך. ולא, הם לא מניאקים.
הם לא מניאקים חלילה. החברות שמעסיקות אותם בתנאים כאלה הן מניאקיות.
יש אפשרות להביא מכשיר של סונים מחו"ל ו"לגייר" אותו לעבודה מול הרשתות המקומיות?
בהחלט כן. 300$ לדגם הפשוט לפני מכס, עם אחריות ל3 שנים שאין לי מושג איך אפשר לממש אותה בארץ במקרה הצורך. יש בשחור, ויש גם בשחור-צהוב-קטרפילר.
לפי מה שהבנתי המכשיר במקור פתוח לכל כרטיס סים, ועם תפריט במגוון שפות כולל ספרדית, גרמנית, ערבית ורוסית, למי שאחת מאחת מהנ"ל עוזרת. אין עברית, וגם לא הייתי ממליץ לך לעשות לו גיור מלא לעברית, אחרת אתה מסתכן שוב בתקלות מפגרות בתוכנה.
http://www.sonimtech.com/
רחמים, הייתי בטוח שזה נגמר מזממממממןןן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mixael
חבל......
לא היה עליו פרסום בשום מקום. עד היום פגשתי רק אחד עם מכשיר כזה, דרך אורנג', גם הוא לא קיבל אותו בקלות. משום מה הם די החביאו אותו. אז שלא יתללננו שלא הצליחו למכור אותו.
שאלתי איזה נציג שלהם לפני יותר מחצי שנה על המכשיר הזה, והוא לא ידע על מה אני מדבר. חבל!
אם מישהו מכיר מפיץ שלהם, גם אני קונה אחד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חרגול1
אז שלא יתללננו שלא הצליחו למכור אותו.
יתלוננו??? המכשיר הזה הוא הסיוט הכי גדול שלהם! זה לא מתקלקל! ואז למה תשדרג באמצע התכנית לתכנית חדשה לעוד שלוש שנים??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יקיר גרין
יתלוננו??? המכשיר הזה הוא הסיוט הכי גדול שלהם! זה לא מתקלקל! ואז למה תשדרג באמצע התכנית לתכנית חדשה לעוד שלוש שנים??
בעיההההההההה.
אני רוצה אחד כזה!
הציעו לי שדרוג שרות, אבל אני לא רוצה לממש אותו, כדי לא להרגיש שאני חייב להם משהו במו"מ הקרב ובא...
1 קבצים מצורפים
שיאים חדשים של התשת לקוחות.
אחרי שאני מקבל חשבוניות במייל כבר שנים ואחרי שחידשנו את המייל לפני חודש וחצי במרכז להתשת לקוחות ... אז קבלתי את החשבונית של החודש ב ... דאר רשום !
ללכת לדואר, לשלם חניה, לעמוד בתור ו ... לקבל ... חשבונית של אורנג' !!!
:(
how low can they go ?
אז החלטתי לשלוח להם את דעתי בעניין החוסר שירות שלהם.
באתר שלהם יש טופס "צור קשר" מוסווה שמכיל טויסט מעניין.
לעיונכם.