תגובה להודעה: גיפ ניסן פטרול 2007 הלך מנוע
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שמעון2
לי יש פטרול היתה לי טויטה 80 היה לי דיסקברי ויש לי חברים אם טרופר לדעתי אתה טועה בגדול הפטרול הכי מרווח גם בשורה השלישית וגם אם תמדוד אורכים תגיע לאותה מסקנה ואני היום אם פטרול שני לאחר סדרה של רכבי שטח אחרים אני אומר חד משמעית אין עליו . הרכב הכי נוח בשטח הכי אמין בשטח קשה ובעל יכולות ואפשרויות גבוהות מאוד. הצרה היא לא הרכב זה היבואן . תגיד מה שאתה רוצה על המנוע יש הרבה מאוד פטרולים אם 300000 ק"מ ומעלה אם בעלים מרוצים. כולל אני.
אני יכול רק להיות שמח עבורך שהרכב שלך מראה אמינות טובה.
לגבי מרווח הפנים, אני מדבר על הקבינה שמיועדת לבני אדם - דהיינו הנהג, הנוסע ושלושת המושבים בשורה השניה. לא התייחסתי לשורה השלישית (להלן האינקוויציה הספרדית
), בכלל לא ידעתי שהטרופר נמכר בישראל עם שורה שלישית.
בטרופר יש יותר מקום, באופן ניכר.
אנחנו עדיין בשלב שמכניסים ומוציאים כיסאות ילדים מהרכב, הטרופר נרכש כי הוא היה הכי מרווח בקטגוריה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ג'וי
הי לכם,
שאתם כותבים ג'ו, האם מתכוונים אליי? כי לי קוראים ג'וי.
בכל מקרה אם כן, אשמח לדעת לאיזה בור נפלתי, ובאיזו ללה-לנד אני חי?
לרונן, כפי שכתבתי, נראה כי בכל זאת יש אוזן קשבת לפנייתך, ואלי גם תצא איזו השתתפות של היבואן.
במידה ובסופו של דבר לא תהיה מרוצה, כפי שכתבתי יש פתרונות נוספים, בהחלט סבירים מבחינת עלות.
ג'וי
הכוונה לג'ו הטכסני (שם משתמש tzagi)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
barak4*4
אני יכול רק להיות שמח עבורך שהרכב שלך מראה אמינות טובה.
לגבי מרווח הפנים, אני מדבר על הקבינה שמיועדת לבני אדם - דהיינו הנהג, הנוסע ושלושת המושבים בשורה השניה. לא התייחסתי לשורה השלישית (להלן האינקוויציה הספרדית
), בכלל לא ידעתי שהטרופר נמכר בישראל עם שורה שלישית.
בטרופר יש יותר מקום, באופן ניכר.
אנחנו עדיין בשלב שמכניסים ומוציאים כיסאות ילדים מהרכב, הטרופר נרכש כי הוא היה הכי מרווח בקטגוריה.
בכל ה-SUV היפניים, זוג המושבים שבזנב מתאים רק לילדים. הפטרול נותן אשליה של רכב גדול ומרווח כי הוא באמת אוטו גדול, בעיקר ארוך וגבוה, עם תא מנוע ארוך מאוד שמיועד במקור למנועי 6 בטור ארוכים פיזית. בפועל, גובה תא הנוסעים מהריצפה ועד לתיקרה, לא מדהים. בנוסף, יש לו "כתפיים" רחבות (קו החלונות) אבל רוחב תא הנוסעים בין החלונות אינו הגדול ביותר. טרופר אכן מעט מרווח יותר ובין המרווחים ביותר שבנמצא.
זה שבעל השרשור נכנס למצב שקט אולי זה סימן טוב, יכול להיות שהגיע לסיכום כל שהוא עם השירות וחלק מהסיכום זה להוריד את הלהבות.
מי שעוקב אחרי השירשורים של הבעיות שיש למנוע הזה בחו"ל מבין שיש כאן צרה, הבעיה שבמקרים כאלה שומעים רק את אלה שזה קרה אצלהם, לא את הרוב שאולי הרכב נוסע ללא בעיות.
מפתיע שהיצרן לא הוציא קריאת תיקון כדי למנוע מצבים כאלה, כמו שאיציק כתב, יתכן ואפשר היה למנוע באמצעים טכניים. הנזק משירשורים כאלה ואחרים הוא קטסטרופלי למותג, ראו מקרה הטרופר דיזל. הרי מי מאיתנו יקנה כזה עכשיו (פטרול או טרופר), גם עם על כל 1 שסובל יש 10 מרוצים (או יותר).
דווקא לעניין היבואן בארץ, בזמנו היו לנו 3 רנו אחד אחרי השני במשך עשור, הרכבים סבלו מבעיות אמינות, כל עוד היו בתקופת האחריות אני לא יכול לבוא בטענות ליבואן, החליפו חלקים והרבה. ברגע שנגמרה האחריות החלפנו, היה לי תיקון אחד מייד בתום האחריות לפני שמכרתי את הרכב שעלה סכום יפה. אני באמת מקווה שהם מנסים לטפל בבעיה ברנו, כיוון שהנזק למותג הוא אדיר ויקח שנים לתקן אותו. חבל שזה יחזור במקרה של ניסן, מה שכנראה כבר קרה ולך תתקן עכשיו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
הנזק משירשורים כאלה ואחרים הוא קטסטרופלי למותג...
...שהנזק למותג הוא אדיר ויקח שנים לתקן אותו. חבל שזה יחזור במקרה של ניסן, מה שכנראה כבר קרה ולך תתקן עכשיו.
כמו שכבר ציינו, עם השנים, ג'יפולוג הפך להיות אתר עם המון השפעה על צרכני ה-4X4 הישראלים, שרשור כזה מהדהד בהרבה מסדרונות והרבה לשכות מנכ"לים.
למעלה מחמשת אלפים צפיות בתקופה של שבוע, אולי זה באמת יגרום למישהו שם, במשרד הממוזג, להתעורר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
הנזק משירשורים כאלה ואחרים הוא קטסטרופלי למותג, ראו מקרה הטרופר דיזל. הרי מי מאיתנו יקנה כזה עכשיו (פטרול או טרופר), גם עם על כל 1 שסובל יש 10 מרוצים (או יותר)....
....הנזק למותג הוא אדיר ויקח שנים לתקן אותו. חבל שזה יחזור במקרה של ניסן, מה שכנראה כבר קרה ולך תתקן עכשיו.
אילן, קבל תיקון חשוב:
האחריות ל"נזק למותג" מוטלת על כתפי היצרן (יצרן גדול, בעל מוניטין אמינות מיתולוגי שמודע לבעיה - אבל עושה בערך כלום כדי לפתור אותה) והיבואן (שלא נותן פתרונות ללקוחות שלו. חוקית ורשמית הוא לא חייב להם כלום מעבר לסיום האחריות, אבל כדי לשמור על מעט אמון מצד אותם לקוחות כלפיו, הוא ממש צריך לעשות משהו).
השרשור הזה לא אחראי לשום נזק למותג!
הוא רק חושף את היקף הבעיה ומעלה אותה לסדר היום - מנוע דפוק שהיצרן מתעקש לדחוף למכונית הכי נחשבת שלו שהיא סוג של אגדה מוטורית, רק לכבוד עמידה בתקני זיהום אוויר מסוימים, ומה יקרה ללקוח אחר כך עם המכונית הזו - זב"שו... ומהצד השני שלהמשוואה - יבואן שנצמד לאותיות הקטנות של תנאי האחריות כמו ח"כ לכסא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
השרשור הזה לא אחראי לשום נזק למותג!
דרור, נו באמת ועוד מעיתונאי, שירשור כזה וכל השירשורים האחרים ברשת בוודאי הם אלה שגורמים לדעת קהל לשנות דעה על מותג, אחרת זה רק שמועה מפה לאוזן, כאן זה כתוב שחור על גבי מסך.
אין לי וויכוח שיצרן שלא דואג ללקוחות שלו כאשר יש תקלה סדרתית או יבואן שלא מפעיל את הכלים בידיו פשוט לא מגיע להם שנרכוש מהם רכבים.
תחשוב מה היה לפני עידן האינטרנט - בתור קונה פוטנציאלי היית שומע שמועה על איזה מנוע עם בעייה, בא לסוכנות והמוכר החלקלק היה משכנע אותך שזה לא באמת בעייה ברכב ולך לא היתה ברירה אלא להאמין לו כי לא היו לך כלים לבדוק את זה בטח לא עם מספר כזה קטן של פטרולים.
השרשור הזה אוסף את המידע הקיים מהרוכשים בארץ ומעמיד אותו לכלל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
דרור, נו באמת ועוד מעיתונאי, שירשור כזה וכל השירשורים האחרים ברשת בוודאי הם אלה שגורמים לדעת קהל לשנות דעה על מותג, אחרת זה רק שמועה מפה לאוזן, כאן זה כתוב שחור על גבי מסך.
אין לי וויכוח שיצרן שלא דואג ללקוחות שלו כאשר יש תקלה סדרתית או יבואן שלא מפעיל את הכלים בידיו פשוט לא מגיע להם שנרכוש מהם רכבים.
תיכף נתווכח מה ההגדרה המדויקת של "נזק"....
כעיתונאי, אני מתנגד נחרצות לקביעה שחשיפה גורמת לנזק. נכון, זו רק סמנטיקה, אבל משתמע מזה שמדיה תקשורתית מסמנת לה "קורבנות" ועטה עליהם כדי לפגוע בהם ולגרום להם נזק. זה לא תמיד נכון (בעניינים פוליטיים בהחלט יש מקום לחשוד לעתים שהחשיפה מגמתית, ואני מניח שאתה בקי במה שקורה בחדשות בימים אלה... במקרים צרכניים כמו זה - ממש לא. למישהו כאן יש משהו כנגד ניסאן או כנגד קרסו? ממש לא). ואם הסיפור היה עובר מפה לאוזן? האם אלה ששומעים ומעבירים הלאה לחבריהם אחראים ל"נזק"?
מדיה תקשורתית רק חושפת את הסיפור, במקרה הזה סיפור צרכני מובהק על מוצר יקר ובעל מוניטין שמסתבר שהוא פגום מיסודו בגלל כשל הנדסי/תכנוני, ומביאה אותו לידיעת הציבור. מי שאחראים לנזק הם בראש ובראשונה זה שמייצר את המוצר הפגום וזה שמשווק אותו. ובמקרה הזה שניהם מסרבים לתת פתרונות ללקוחות שהשקיעו את מיטב כספם - היצרן מתעלם מהבעיה ההנדסית/תכנונית והיבואן נאחז באותיות הקטנות של האחריות כבקרנות מזבח. שלא יהיו טעויות: חוקית - הן היצרן והן היבואן לא חייבים כלום לאף אחד. אבל מצד שני גם ציבור הלקוחות לא חייב להם כלום - במקרה הזה, לא חייב להאמין לסיסמאות הפרסום הנבובות שלהם, ובוודאי שלא חייב לרכוש מהם מכוניות בעתיד. רוצה לקרוא לזה "נזק"? בבקשה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
תיכף נתווכח מה ההגדרה המדויקת של "נזק"....
כעיתונאי, אני מתנגד נחרצות לקביעה שחשיפה גורמת לנזק. נכון, זו רק סמנטיקה, אבל משתמע מזה שמדיה תקשורתית מסמנת לה "קורבנות" ועטה עליהם כדי לפגוע בהם ולגרום להם נזק. זה לא תמיד נכון (בעניינים פוליטיים בהחלט יש מקום לחשוד לעתים שהחשיפה מגמתית, ואני מניח שאתה בקי במה שקורה בחדשות בימים אלה... במקרים צרכניים כמו זה - ממש לא. למישהו כאן יש משהו כנגד ניסאן או כנגד קרסו? ממש לא). ואם הסיפור היה עובר מפה לאוזן? האם אלה ששומעים ומעבירים הלאה לחבריהם אחראים ל"נזק"?
מדיה תקשורתית רק חושפת את הסיפור, במקרה הזה סיפור צרכני מובהק על מוצר יקר ובעל מוניטין שמסתבר שהוא פגום מיסודו בגלל כשל הנדסי/תכנוני, ומביאה אותו לידיעת הציבור. מי שאחראים לנזק הם בראש ובראשונה זה שמייצר את המוצר הפגום וזה שמשווק אותו. ובמקרה הזה שניהם מסרבים לתת פתרונות ללקוחות שהשקיעו את מיטב כספם - היצרן מתעלם מהבעיה ההנדסית/תכנונית והיבואן נאחז באותיות הקטנות של האחריות כבקרנות מזבח. שלא יהיו טעויות: חוקית - הן היצרן והן היבואן לא חייבים כלום לאף אחד. אבל מצד שני גם ציבור הלקוחות לא חייב להם כלום - במקרה הזה, לא חייב להאמין לסיסמאות הפרסום הנבובות שלהם, ובוודאי שלא חייב לרכוש מהם מכוניות בעתיד. רוצה לקרוא לזה "נזק"? בבקשה.
אתם שוכחים שזאת מערכת פורומים ולכל אחד דעות משלו וזה לא מידע עיתונאי.
שזה לא עושה טוב לקרסו אני בטוח בכך, ועובדה שיש הרבה משתתפים בפורום הנ"ל ,ואם קרסו מתעלמת מפורומים כאלו, ההפסד כולו שלה.
אין ספק השירות בחברה הזאת צריך להשתנות ולהתאים את עצמו לשוק .הלקוח הוא לא מתכון לסחיטה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמיר ב.
רונן - כתבת שאתה הולך לפגוש את היבואן. רוצה לספר לנו מה נגמר?
אכן נפגשתי עם נציג של היבואן.
הרכב הועבר מהמוסך בכרמיאל למוסך היבואן בחיפה.
לבקשתם הרשתי להם לפרק ולבדוק שנית את המנוע.
כרגע אני נמצא בחו ל ולכן אני לא מעודכן על הדקה.
בתחילת שבוא הבא אשוב ואעדכן גם את הפורום היעיל הזה...
שוב, תודה לכולם.
רונן
ויש יבואנים/יצרנים שמתנהגים אחרת...
לאחרונה קניתי טויטה קורולה 2003 שהוחלף בה מנוע וקצת חקרתי את הנושא לפני הקניה וזה מה שמצאתי
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...95%D7%98%D7%94
ילמדו ניסן/קרסו - איך מתנהלים
דורון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
HRRONEN
אכן נפגשתי עם נציג של היבואן.
הרכב הועבר מהמוסך בכרמיאל למוסך היבואן בחיפה.
לבקשתם הרשתי להם לפרק ולבדוק שנית את המנוע.
כרגע אני נמצא בחו ל ולכן אני לא מעודכן על הדקה.
בתחילת שבוא הבא אשוב ואעדכן גם את הפורום היעיל הזה...
שוב, תודה לכולם.
רונן
עשית טעות המוסך בחייפה מאוד מאוד לא מקצועי ותזהר כי ינסו להשחיל אותך על שעות עבודה עדיף שתסגור ענינים מראש לגבי עלויות ל.
לי אישית הם החליטו שמנתק מייצב אחורי הלך כשזה לא נכון בכלל אני לא מבין אייך הגיעו למסקנה הזאת ועוד כמה דברים שעשו שהייתי צריך לעשות תיקון חוזר .שמעון
יש שני מוסכים בחיפה
אחד קראסו במפרץ ואחד לא זוכר את השם ליד גרינברג.
שניהם לא משהו ... קראסו לפחות יותר מקצועיים.
סתם שאלה.בואו נגיד שהיבואן יקח אחריות יתקן או יחליף מנוע. ומה יהיה בעוד 150000 קילומטר? שוב אותו הסרט?.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אברמלה
סתם שאלה.בואו נגיד שהיבואן יקח אחריות יתקן או יחליף מנוע. ומה יהיה בעוד 150000 קילומטר? שוב אותו הסרט?.
אותו סרט כנראה
אבל אצל לקוח אחר
משהו חדש ...
פניתי לאריה ההוא מנהל השרות לפי המייל שפרסמו פה עם שאלה כבעל עניין ( יש לי טראנו )
אחרי מספר ימים קבלתי מייל מבחורה שבקשה מספר טלפון על מנת שאריה יוכל ליצור איתי קשר.
כמובן שסיקפתי להם מספר טלפון.
מאז לא שמעתי מהם יותר.
---
אגב, שמתם לב שיש מועדון 4X4 לבעלי ריכבי ניסאן, המועדון הזה כולל אתר אינטרנטי לרישום שכולל רק מכוניות חדשות.
בעלי טראנו לא מוזמנים שם.
שלום וערב טוב לכל חברי הפורום
חשוב לי לספר לכם מה נגמר עם המנוע שלי, פטרול 2007
הוחלף לי מנוע חדש, עם השתתפות שלי .
ברצוני להודות לחברי הפורום על העזרה הגדולה לאורך כל הדרך, אתם גדולים .
תודה ענקית לאריה לייב ומאיר הורביץ מקרסו, שעזרו לי יום יום, עד שהוחלף לי המנוע, במנוע חדש.
שרות מדהים, חברה מדהימה.
תודה גם למוסך הנעות, איציק ללא ספק, מקצוען בפטרולים, ממליץ למי שיש פטרול, להגיע אליו.
בסופו של דבר, חברת קרסו שיחקו אותה בגדול.
ללא ספק יש על מי לסמוך גם שהאחריות נגמרת.
היחס האישי היה מיוחד, עד לקבלת הפטרול.
תודה גם למוסך קרסו "חיפה" שבצע את עבודת החלפת המנוע, עבודה מצויינת, אחרי יומיים של נסיעה, הפטרול פשוט חדש.
שבת שלום לכולם.